Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλο η μπαρμπουλα μασ!!!! συμπληρωνεται το καρέ μασ!!!

Εγώ κορίτσια πηγα σημερα να μου κόψει τα ράμματα αχ πονεσε λιγο.. Χτες ο μικρούλης μου ηταν τόσο ανυσηχος κι εκλαιγα κι εγω μαζι του. Και γενικά σπαραζει σε καθε αλλαγμα τοπικό και μπάνιο. Και εγω αγχ΄ωνομαι περισσότερο και κάνω μια ωρα να του βάλω πανα και το φόρμακι γιατι φοβάμαι μη του σπάσω κανένα χεράκι! Κι αυτός ωρύεται κουνάει χέρια πόδια! Κι εγω σκάω που κλαίει!! Αλλα πρέπει να συνειδητοποίησω οτι μωρο ειναι και κλαει..!

Νενα μου κι εγω ακριβώς τα ιδια βγάζω με το θηλαστρο!!! 10 μλ απο τον ένα μαστο 40 απο τον αλλο!!! Τι κουλό ειναι κι αυτο!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

maryy: μήπως καλέ ο μικρός κρυώνει, για αυτό και κλαίει; Το λέω γιατί παρατήρησα στον δικό μου διαφορά, τώρα που τον ντύνω μετά το μπάνιο στο μπάνιο κάτω από την θερμάστρα (νέα προσάρτηση), από πριν που τον πήγαινα στο δωμάτιο, που φυσικά ήταν πιο κρύο!

XzvPp2.png

Καλημέρα! Η μπαρμπούλα μας πρέπει να γέννησε χτες νωρίς το βραδάκι γιατι είδα ευχές στο φατσοβιλιο!! Κσι αν κρίνω απο την ωρα μάλλον πολυ Γρηγορη γέννα σαν της Chot μας!! Να μας ζήσει λοιπον και το τελευταιο μέλος!!!

Αρκουδομανουλίτσα τρέχεις το ξέρω εδω με ένα δεν προλαβαίνουμε. Τα ματια να κάτι μαύροι κύκλοι απο κατω!!

Zophie μου τι να πω!! Το καλοριφέρ ειναι μόνιμα νυχτα μέρα αναμμένο και το Σπιτι εχει σταθερα 22-23 βαθμούς συβεχεια. Βέβαια απο τους 36 βαθμούς που είχαν στη μήτρα ειναι μια διάφορα !!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

Μαιρούλα μην έχεις πολύ ζέστη στο σπιτι. Στην καλύτερη θα έχεις γκρίνια γιατί το μωρό ζεσταίνεται και θα βουλώνει και το μυτάκι του. Η θερμοκρασία μέχρι 22 βαθμούς που λέει και ο Σωκρατης. Εμείς είμαστε 19-20 το πολύ. Οι πρώτες μέρες είναι που λες έξω απο τη μήτρα που το πειράζουν. Τα μωρά θέλουν ακριβώς την ιδια θερμοκρασία με εμάς και στην ατμόσφαιρα και στο νερό και στο φαΐ.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα μανούλες (τώρα πια) και μπαμπάκα!!!!

Το ταξίδι της εγκυμοσύνης μας ολοκληρώθηκε με τη Μπαρμπούλα μας!!! Δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες αλλά θα μάθουμε!! Να μας ζήσουν λοιπόν όλα τα μπεμπέ μας και να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!!

Αχ σήμερα κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο σνιφ σνιφ.. Εγώ παίζει να έκλαψα περισσότερο απο το μικρό χιχι, το γλυκό μου ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι του παιδιάτρου και έπαιζε ανέμελο με τα χεράκια του και ξαφνικά μου το τρυπήσανε. Γούρλωσε τα ματάκια του και έκλαψε για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά όμως σαν αντράκι σωστό που είναι σταμάτησε να κλαίει και συνέχισε να παίζει :)

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη, με αποκλειστικό θηλασμό έχουμε διπλασιάσει το βάρος γέννησης μας!! Είμαστε πια 5 κιλά! Ο γιατρός μου είπε πως στους 4 μήνες διπλασιάζεται κανονικά το βάρος χιχι. Και έχει φτάσει αισίως στα 55εκ.

Μαιρούλα μου ο μικρός σου προσαρμόζετε για αυτό κλαίει πολύ δεν έχει ούτε μια βδομάδα στο σπίτι μην ανησυχείς θα σας πάρει κάποιες βδομάδες και μετά θα μπείτε σε μια ρουτίνα!!!!! Όσο για τη θερμοκρασία το ιδανικότερο είναι οι 20 βαθμοί και το μωράκι ελαφρά ντυμένο με μια κουβερτούλα λεπτή τυλιγμένο. Η πεθερά μου όποτε έρθει βάζει 2-3 κουβέρτες πάνω στο μωράκι μου και το τυλίγει σαν ντολμά! Και το μωρό κλάιει και σκάει και τσαντίζομαι γιατί επιμένει πως κρυώνει αλλά δεν το καταλαβαίνω εγώ γκρρρ :evil: Και βρε μην ανησηχείς τα μωράκια είναι σαν λάστιχο δεν σπάνε τόσο εύκολα :)

Ρώτησα και τη γιατρό μου για τη περίοδο και την εγκυμοσύνη και είπε πως λόγο θηλασμού μπορεί να αργήσει και 3 και 4 μήνες. Αλλά υπάρχει ρίσκο για εγκυμοσύνη και να προσέχουμε να περάσει τουλάχιστον 1 χρόνος απο τη καισαρική !

oYNBp2.png

Λινάκι συγχαρητήρια για τα κιλάκια του μπέμπη με αποκλειστικο θηλασμο!!! Είσαι αξία!! Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες!! Καλοροζικο και το πρωτο εμβόλιο!!

Παπατρίκος μου κι εμείς το καλοριφέρ 18-20 βαθμούς το έχουμε σε μόνιμη βάση και το Σπιτι μεσα εχει συνήθως 22 βαθμούς οπότε νομίζω είμαστε οκ..

Σημερα περιμένω παιδιατρο για τη πρώτη μας επίσκεψη. Μακάρι να ειναι ολα καλα!

Η μπαρμπούλα μας θα κρατάει τον πριγκιπάκο της αγκαλια!!

καλησπερα κοριτσακια κ σωκρατη

θα αρχισω με ευχες!μπαρμπαρουλα μου λογικα αν κρινω απο το φεις γεννησες , γι αυτο θα ευχηθω να σου ζησει ο μικρος!!γερος κ καλοτυχος, περιμενουμε νεα!!!!!

λινακι κ σωκρατη 2 μηνων ε?αχου μωρεεε , τα πρωτα μωρακια του ποστ μας.λινακι τελεια τα κιλα κ οι ποντοι του μπεμπη σας κ μπραβο που διπλασιαστηκαν :P:p:p

αχ το εμβολιοκ εγω σε ενα μηνα το εχω ακριβως κ απο τωρα το σκεφτομαιιι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εγω αυριο περιμενω την παιδιατρο να δουμε που ειμαστε κ τι εχουμε κανει;)

μαιρουλα ηρεμος ηταν ο μικρος σημερα?τι νεα απο παιδιατρο?περιμενουμε

σωκρατη μια χαρα ο μπομπιρας σας, φτουυυ σκορδα. μεγια κ τα ρουχακια του

παπατρικος η μπεμπουλα ανησυχη ε? τελικα με τις μερες τους κ με τις ωρες του ειναι ολα;)

φιλια πολλλλλλλλαααααα σε ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

μπαρμπουλα να σου ζησει το μπεμπε, να ειναι γερο και τυχερο.....η καλυτερη ευχη που μου εδωσαν στο μαιευτηριο ηταν: "καλο ταξιδι να εχει στην ζωη του"...ετσι λοιπον σου ευχομαι και στο δικο σου μωρακι να εχει καλο ταξιδι στην ζωη του, και να ειναι παντα γερο και δυνατο!!!!!!!!!!

Καλησπέρα!! ΚΑλε τι ταλαιπωρία τρώνε τα μωράκια μας με τη παιδιατρο!!! Α πα πα τον λυπήθηκε η ψυχη μου σημερα το μικρούλη μου. Σε γενικές γραμμές καλα τον βρήκε.. Μονο που λέει μπορει να εχει φύσημα στη καρδια (αν είχε δεν θα μας το έλεγαν τόσες μέρες στη ΜΕΝΝ) και στα ποδαράκια του επειδη είχε στριμωχτεί στη κοιλια θελει μαζασάκι γιατι αοο την εμβρυικη στάση Οκλαδόν ειναι λιγο στραβούλια. Οκ αυτο μας το είχαν πει στο ναιευτηριο! Το θετικό ειναι οτι παίρνουμε βΑρος και χάρηκα παρα πολυ!!! Οχι πολυ αλλα τουλάχιστον παίρνει. Απο τη παιδιατρο δεν εμείνα ικανοποιημένη γιατι ενώ έκανε αναλυτική δουλειά οκ ηταν ένα σαχλοκουδουνο και μισο !! Θα την αλλάξω σε δυο βδομάδες που ειπε να τον ξαναδει ! Αληθεια σε εσάς τα έκανε μπάνιο γιατι σε εμάς ούτε καν!!!

Επίσης κάνω ένα γκάλοπ ποσο σας στοίχισε η γέννα γιατρός και μαιευτήριο! Εμάς μαιευτήριο 2500 και γιατρός 1700 (δεν βάζω αλλα 500 που χάλασε ο άντρας μου σε κεράσματα και μπουρμπουαρ)...

Και χτες που πήγαμε να ξοφλησουμε το γιατρο μας έκοψε μόλις απόδειξη για 600!!!!!

Καλημέρα,

Μαίρη αν είσαι Αθήνα, μπορώ να σου στείλω πληροφορίες για τη δική μας παιδίατρο που είναι πολύ καλή. Έχει 2 ειδικότητες, νεογνολόγος και παιδοκαρδιολόγος ενώ δουλεύει στο Παίδων που για μας είναι σημαντικό.

Επίσης για το φύσιμα που λες, για δεύτερη γνώμη μπορείς να δεις την παιδίατρό μας ή κλείσε ένα ραντεβού με την Κομνού στο Έλενα, είναι καταπληκτική παιδοκαρδιολόγος. Έρχονται από όλη την Ελλάδα για να την δουν.

Η γέννα μας στοίχισε 160? για το μονόκλινο & 400? που έδωσα με δική μου πρωτοβουλία στον ιατρό + 100? τα μπουρμπουάρ.

Λίνα εμείς θα κάνουμε το εμβόλιο την Πέμπτη.

Σωκράτης

Καλημέρα!

Κάτι έπαθα και δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα!!! Αν είναι δυνατόν να κοιμάται ο γιός, να κοιμάται ο άντρας και εγώ να κάθομαι με το μάτι ορθάνοιχτο και να μην με παίρνει ο ύπνος. Και όταν τελικά αποκοιμηθώ γλυκά-γλυκά αρχίζει το γατί να νιαουρίζει γιατί πεινάει. Με πιάνουν κάτι τρελλά άγχη απο το αν αναπνέει καλά το μικρό μέχρι για το τι υλικά να πάρω να φτιάξω cupcakes. Οτι να ναι. Νομίζω είναι γιατί αγχώθηκα μην μου κάνει πυρετούλη απο το εμβόλιο και το έχω ένοια. Δόξα το Θεό μια χαρά λίγο γκρίνια είχαμε χθές και ήθελε συνέχεια να το κρατάω αγκαλίτσα. Δεν ήθελε κανένα άλλο. Περισσότερο φοβήθηκε μάλλον.

Σωκράτη εσείς πως είστε μετά το εμβόλιο; Αχ βρε Σωκράτη βάλε και καμιά φώτο με τον μπέμπη που έχει μεγαλώσει τόσο!!!!!!!! Ωραία τα μαθήματα για μασάζ. Εγώ του κάνω με τη λοσιόν αλλά επειδή είναι κρύα κλαίει γοερά και δεν χαλαρώνει!!!

Μαιρούλα μου τι ασκήσεις σας έδειξε η παιδίατρος για τα ποδαράκια; Εμάς μας έδειξε η φυσιοθεραπεύτρια να του τα ανοιγοκλείνουμε 5-6 φορές και μετά να τα τεντώνουμε προς τα κάτω. Χιχι του έκανε τις ασκήσεις των αντανακλαστικών και τρόμαξες; Εγώ είχα χαζέψει τελείως με την άσκηση που τα βάζει όρθια και αυτά ξεκινάνε περπάτημα! 6 ημερών την κάναμε και είχε πολύ πλάκα να βλέπεις ένα μικρουλάκι τόσο δα να περπατάει!

Κάθη μου πολύ ωραία η ευχή που έδωσες πραγματικά! απλή και ωραία! τι κάνουν τα παιδάκια σου; Το μεγάλο σου πόσο είναι αλήθεια;

oYNBp2.png

Καλημέρα Λινάκι,

καταλαβαίνω το άγχος σου και η Ελένη έτσι είναι. Από την άλλη έχεις ανάγκη ύπνο και ξεκούραση οπότε προσπάθησε να βρεις τρόπο να χαλαρώνεις.

Εμείς θα κάνουμε το εμβόλιο την Πέμπτη. Το έχω αγοράσει και είναι στο ψυγείο από τη Δευτέρα.

Για το λαδάκι που λες, πριν το απλώσεις στο κορμάκι του, να το βάζεις στα χέρια σου και να τα τρίβεις ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη θερμοκρασία. Βάζεις λίγο στα χέρια, τρίβεις καλά και κάνεις μασάζ. Στη συνέχεια πάλι λίγο στα χέρια κ.ο.κ.

Φωτογραφίες θα βγάλω μερικές που χαμογελάει και λιώνω και θα τις βάλω στο φ/β.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...