Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια, πως πάτε εμείς χαθήκαμε λίγο καθώς μετακομίσαμε και δεν έχουμε ίντερνετ!!!! Το μπεμπεκουλίνι μεγαλώνει και εμείς βγάζουμε άδειες γάμου!!! Ετοιμαζόμαστε για ένα λιτό με πολύ λίγους καλεσμένους, γάμο στην Τήνο 1 Σεπτεμβρίου! Απο εσάς τι νέα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια με πήραν για νεα!!!

Τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα!!!! Ο μπέμπης δεν έχει ούτε το στίγμα! Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πω γιατί δεν έχω σταματήσει να κλαίω απο την ώρα που έκλεισα το τηλέφωνο!! Είμαι τόοοοοοοοοσο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο!!!!!!! Ευχαριστώ Θεε μου. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αχ μπράβο. Είδες που φταίει ο βλακούλης στο τηλέφωνο που σε άγχωσε!!

Τέλεια. Εύχομαι καλή συνέχεια από εδώ και πέρα!

Papatrikos καλή επιτυχία όλα καλά, θα πάνε. αφού όπως λένε και τα κορίτσια είναι μικρό το ποσοστό αποβολής, σχεδόν αμελητέο.

Asoume τέλεια νέα και από εσένα.

Grace την φώτο δεν την βγάζει, ούτε σε εμένα, μόνο ένα άσπρο κενό φαίνεται. Αλλά θα είναι κουκλάκι όπως όλα τα μωράκια....:P

imQRp2.png

γειά σας κορίτσια, πως πάτε εμείς χαθήκαμε λίγο καθώς μετακομίσαμε και δεν έχουμε ίντερνετ!!!! Το μπεμπεκουλίνι μεγαλώνει και εμείς βγάζουμε άδειες γάμου!!! Ετοιμαζόμαστε για ένα λιτό με πολύ λίγους καλεσμένους, γάμο στην Τήνο 1 Σεπτεμβρίου! Απο εσάς τι νέα????

Με το καλό. Πολύ ωραίος θα είναι ο γάμος στην Τήνο. Καλή προετοιμασία.

imQRp2.png

Κι εμείς στην Τήνο παντρευτήκαμε...ήταν απλά υπέροχα...:D:D:D

Κορίτσια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ενθάρρυνση..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

grace μικρή είναι η φωτο.. αλλά το καλό πράγμα φαίνεται κι έτσι!!;)

Κουκλί το νινάκι σας. Με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!

Ευχαριστουμε:P!!! Δυστυχως δεν τις δεχεται πιο μεγαλες (ή εγω δεν ξερω πως να τα φτιαξω ) χαχαχαχαχαχα Παντως τετοιο υπερηχο στα αλλα 2 δεν μου ειχαν βγαλει:(

EDIJp1.png

natalie88 Η ώρα η καλή!! Εγώ το γάμο μου τον έχω για του χρόνου το Μαίο. Και επειδή έχασα τον μπαμπάκα μου πριν απο λίγο καιρό λέω να με συνοδεύσει ο γιός μου στην εκκλησία :tongue:

oYNBp2.png

Καλημέρα κι από μένα! Διαβάζω πολλά ευχάριστα και χαιρομαι ιδιαίτερα!

Λινακι χαρηκα απιστευτα με τα τέλεια νέα σου! Με το καλό να υποδεχτείς τον γιο σου λοιπόν!!!

Ναταλι η ωρα η καλή να είναι!

Παπατρικος και Σωκρατη καλή επιτυχία με τις εξετασεις όπως και σε όλες τις κοπέλες που θα κάνουν εξετάσεις!

Εμείς καλά είμαστε, την άλλη εβδομάδα εχω πάλι ραντεβού όπου θα μου πει και το φύλο! Ετσι και στον Δημητρη μου στην επισκεψη μετα την αυχενική μου το είπε!

Asoume παρα πολύ ωραια τα νέα σου!

Φιλιά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα σε ολους!

2μερες εχω να μπω και μονο ευχαριστα εχω να δω και χαιρομαι τοσο πολυ:P

λινακι τελεια-υπεροχα τα νεακια σου, με το καλο ο μπεμπακος σας και με το καλο ο γαμος σας!και μεις γαμο τον μαιο καναμε και επισης ουτε και εγω εχω μπαμπακα, γι αυτο με συνοδεψαι η μανουλα μου, και εννοειται πως αν ολα πανε καλα μαιο θα κανουμε και την βαφτιση και μαλιστα την ιδια ημερομηνια!!!

grace3 η φωτογραφια του μωρου, απλως θεικη!!αχ μονο που σκεφτομαι οτι σε λιγες μερες θα εχω και εγω λιωνωωω:rolleyes:, με το καλο να τα παρουμε ολες αγκαλιτσα τα μικρακια μας

chot μου ναι κοντα κοντα ειμαστε, οποτε λογικα και εσυ καπου εκει γυρω θα την κανεις!μακαρι να εχουμε τα ιδια καλα αποτελεσματα οπως και οι αλλες γκαστρουλες της παρεας:P

asoume υπεροχα τα νεα σου, μπραβο!

papatrikos με το καλο κοριτσακι μου, ολα θα ειναι τελεια!ειναι γουρικο το παρεακι;)

natalie88 με το καλο ο γαμος και το νινακι σας!καλη ευκολια και ευκολη προετοιμασια ευχομαι:P

happybear τα διδυμακια σου καλα?

andria27 με το καλο να δειτε το φυλο του μωρου

τα δικα μου τα νεα ειναι ιδια, αναγουλες, υπνηλια και αγιος ο θεος!εχω απο 1 ιουνη να δω το σπορακι και ψιλοαγχωνομαι , αλλα και γι ατην αυχενικη, αχ παναγιτσα βαλε το χερι σου!ανυπομονησια μεγαλη..

αν ξεχναω καποια ζητω συγγνωμη, στελνω πολλα φιλια σε ολες

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Κοριτσια κι εγω τον Μαιο παντρευτηκα (ο 2ος γαμος μου χιχιχι κι εκλεισα μηνα χθες) 10 μερες πριν το γαμο εμαθα πως ειμαι εγκυος. Ακυρωσα τραπεζια κλπ κλπ, αφου ημουν χαλια!!

Σας εχω κι αλλα ωραια..1ον απο χθες, αναγουλες τερμα

2ον βρηκα βραχιολακια ναυτια για οποια ενδιαφερεται στα Jumbo μονο 1 ευρω (κι εγω η χαζη ειχα δωσει 16)

EDIJp1.png

Nena μου τα δίδυμα μάλλον καλά είναι. 'Έχω να πάω 2 εβδομάδες στον γιατρό και τώρα περιμένω την Τρίτη για την αυχενική. Πίκρα. Και εγώ ψιλοαγχώθηκα, αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω.

andria27 Αφού όλα καλά στην αυχενική τώρα εύχομαι με το καλό και το φύλο την άλλη εβδομάδα.

grace σταμάτησαν τα συμπτώματα ε??? Εμένα γιατί δεν σταματάει αυτήν η δυσπεψία? έχει απο την 6 εβδομάδα που ξεκίνησε και συνεχίζουμε κανονικά. Μάλλον θα πάει μέχρι τέλους:|

Άρα έχουμε για την Παρασκευή να ευχηθούμε καλή επιτυχία για την άμνιο του soch και την Δευτέρα έχουμε την τροφοβλάστη της papatrikos.

Αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε με...:P

imQRp2.png

Καλημερα απο την αυπνη.....!

Linaki ειδες που ολα ηταν μια χαρα τελικα!Αχ αυτο το αγχος μας τι θα το κανουμε!!Μπραβο για τα καλα αποτελεσματα!

Papatrikos και soch μια χαρα θα ειναι και τα δικα σας αποτελεσματα το ευχομαι ολοψυχα!!

Natalie με το καλο ο γαμος και κοιτα να τον ευχαριστηθεις και να τον απολαυσεις οσο μπορεις.....Τηνο ε??Τελεια θα ειναι!

andria με το καλο και το φυλου του μωρου!!

happybear δυσπεψια και εσυ??Εμενα τωρα δυο μερες με εχει ταραξει ...αφου πινω δυο γουλιες αναψυκτικο μηπως λεει βοηθησει γιατι νιωθω σαν να ειμαι 9 μηνων απο το βαρος και το πρηξιμο που εχω...Φιλια στα διδυμουλια!

Grace νιοπαντρη δηλαδη εισαι!!Να ζησετε κοπελα μου και παντα ευτυχισμενοι!!!

Nena και οι δικες μας αυχενικες τελειες θα ειναι σου λεω!Μην αγχωνεσε αδικα....αντε μια ανυπομονησια μονο να εχουμε!

Εγω αποψε εχω γιατρο..νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα δω το μωρο γιατι την προηγουμενη φορα ειδαμε μια "μουτζουρα"και την καρδουλα!!!!Φανταζομαι θα μου πει ποτε να κανω και εγω αυχενικη...Μακαρι να εχει μεγαλωσει το μουτζουρακι μου!!!!Σας φιλω και αυριο θα σας εχω νεοτερα......!

wsUfp2.png

Καλημέρα στις εγκυούλες!!

chot : Σίγουρα θα το δείς, μπορεί να μην φαίνεται εντελώς καθαρά αλλά έχει και χεράκια και ποδαράκια! Άχου... ;)

grace3 : Να ζήσετε!! Ο λιτός και απλός γάμος είναι ο καλύτερος. Και εγώ αυτό θέλω!

nena1984: Θα το δείς σύντομα το μωράκι σου και δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλωσε απο 1 Ιούνη!

andria27 : Ελπίζω να κάνεις εσύ τη διαφορά στο πινακάκι μας και να βάλεις ρόζ!

Όσο για μένα έκλεισα ήδη το ραντεβού για το 2ο μεγάλο υπέρηχο 31 Ιουλίου σε ένα ακτινολόγο με μεγάλη λίστα αναμονής (φανταστείται οτι για τέλος Ιούλη μου κανόνισε το ραντεβού μια θεία μου που δουλεύει εκεί με χίλια ζόρια). Αλλά είναι πανάκριβος.. 250 για ένα υπέρηχο ΈΛΕΟΣ! Τι να κάνω όμως; Δεν υπάρχει και μεγάλη ποικιλία επιλογών στη πόλη μου... Αυτά για την ώρα. Για τον επόμενο υπέρηχο στο γυναικολόγο 5 Ιουλίου θα πάω πάλι και να δω πως θα αντέξω να μην δω τον μπέμπη τόσες μέρες..!! :oops:

oYNBp2.png

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας και με το καλο οι υπολοιπες:P:p

Linaki Υπομονη θα περασει ο καιρος και δεν θα το καταλαβεις!!;)

Chot θα δεις μια σουπερ φατσουλα με κορμακι και χερακια ποδαρακια να κουνιουνται και θα ξετρελαθεις:D:D:D:D:rolleyes:

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...