Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Επισης μαιρη καλο ειναι να μην τον αφηνεις να κλαιει και να πειναει πολυ σε σημειο να παλευει γιατι μετα δεν πιανουν ευκολα θηλη..τα ιδια εκανε και ο δικος μου και τωρα οταν ξεκιναει τα νιαουρισματα και τα τεντοματα και να γλυφετε ξεκιναω να τον αλλαζω και μετα αμεσως φαγακι,γιατι αν αρχισει να κλαιει ξερω οτι θα παλευουμε μεχρι να φαμε και θα νευριασουμε και οι δυο μας στο τελος!!

Κανε ενα διαβασμα εδω ...εμενα με βοηθησαν πολυ αυτα που γραφουν!!

http://pediatros-thes.gr/%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d/

http://pediatros-thes.gr/%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82/%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b8%ce%b7%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d/%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5-%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%cf%89%cf%81%cf%8c/

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσαρες μου!!

Καλα μας βλεπω σε γενικες γραμμες ε?? Κουραση ξενυχτι, τα αναμενομενα!!!

Κοντευει κι η Μπαρμπουλα μας..!!!

Chotακι μου κουραση ε? Ποπο κι εγω σκεφτομουν την αρκουδιτσα μας με τις 2 μπεμπες θα τρεχει πανικοβλητη...

Η Γεωργια οντως χαθηκε αλλα τρεχει κι αυτη ..

Το Λινακι μας εχει διαλεξει σουπερ ντουπερ νυφικο παντως!!! Ολα τα λεφτα!!!:D:D Πριγκιπισσα!!

Η Παπατρικος μας εχει γινει εξπερ πλεον και πολυ χαιρομαι γτ στην αρχη ειχε απελπιστει!!! Εΐναι παραδειγμα για ολες!!:D:D:D

Σωκρατη γραψε μας κι εσυ τα νεα σας!!!

Κι εσυ Kathi, πως τα πατε???

Μαιρουλα πολλες ταινιες βλεπεις ε? Σαν κι εμενα οταν γεννησα την μεγαλη που περιμενα να την αφησω στην κουνια και να την παρει ο υπνος??χχαχαχχααα

Το 90% της ημερας να περιμενεις να κοιμαται επανω σου και οταν τον βαζεις κατω λογικο να ξυπναει αφου ουτε σε μυριζει, ουτε ακουει την καρδια σου. Τα μωρακια μας εινει σαν τυφλα ποντικακια και το μονο που τους δινει ασφαλεια ειναι αυτα τα δυο και το στηθος στο στοματακι τους..που επισης θα το θελει και 1 και 1,5 ωρα να πιπιλαει..κι εμενα ο δικος μου τα ιδια κανει, μην νομιζεις ;)

Ακου και τα κοριτσια..ξερουν τι λενε κ εκεινες !!!!

Καλα τα παμε κι εμεις, τα ιδια. Αρχιζουμε νομιζω σιγα σιγα να φτιαχνουμε προγραμμα, ειδικα το βραδυ (κ αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο) :D :D.

Θα προσπαθησω να σας βαλω ενα βιντεακι πως τον κανω μπανιο.

Αν δεν τα καταφερω εδω θα το βαλω στο fb. Ελπιζω να σας βοηθησει :P:p

EDIJp1.png

Καλησπέρα!!!

Chotaki σούπερ μαθήτρια ήμουν με το θηλασμο πίστεψε με!!! Πριν γέννησω με τόσα σεμινάρια που είχα παρακολουθήσει και με τόσα άρθρα που είχα διαβάσει περί θηλασμού νόμιζα οτι ήμουν εχπερ και φυσικα ολα αυτα που γράφεις τα ξέρω.. Ομως στη πράξη ειναι ολα τελείως διαφορετικά γιατι πολυ απλα καθε μωράκι ειναι διαφορετικό οπως και καθε ζευγάρι μαμάς παιδιου! Εμάς μας πήγε λιγο πίσω το οτι στη ΜΕΝΝ 5 μέρες έπαιρνε μπίμπερο. Ομως βλεπω βελτίωση στο στήθος μέρα με τη μέρα! Μπίμπερο του έδωσα απόψε κατα τισ3 με το δικο μου γαλατάκι να χορτάσει παραπάνω και γιατι ο δεξιός μΑστός εχει ερεθιστει και υποφερω. Εχει κάνει σαν διαφανες καυκαλίτσες στη θηλη. Τι να ναι αυτο.

Και φυσικα ποτε δεν το αφήνω να πεινάσει αλλα μεχρι να τον αλλάξουμε πανα και να τον πλυνουμε πριν απο καθε γεύμα εχει ήδη λύσσαξει της πείνας και βεντουζάρει άσχημα! Σκέφτομαι να τον αλλάζω μετα το γεύμα αλλα φοβάμαι μην βγάλει γουλίτσες η κάνει εμετούλη...

Απόψε πάντως ηταν κύριος. Ξύπναγε καθε τρεις ώρες. Βέβαια άλλοτε ηταν στο στήθος μια ωρα άλλοτε ένα τέταρτο.

Grace μου συμφωνω. Εγω θα τον παίρνω αγκαλια κι ας μάθει ο κόσμος να χαλάσει! Άλλωστε ως ποτε θα ειναι μωράκια; Ο άντρας μου φωνάζει μονο...

ΚΑλε το νυφικό που ειναι γιατι δεν το βλεπω;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Οσο για το μπανάκι γράψτε βρε κορίτσια πως τα κάνετε και πως τα πιάνετε. Εμάς ειναι υπερκινητικός και δυσκολευόμαστε αρκετα. Εδω ούτε στο babylino δεν στέκεται!! Χαρά αν μπορέσεις ανέβασε το!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου...τι κανουμε??σημερα ολα καλα...!εχω κατι πονακια...τοπο βραδυ πονουσα μεχρι τις 2 ανα μισαωρο παλι...μετα ταβλιαστηκα στον υπνο..σημερα πηγα βολτουλα τα σκυλια με τον αδερφο μου κ τον αμορε..μετα πηγαμε για καφεδακι κ τωρα φαγαμε κ ξαπλα για λιγακι..!!

χθες φεραμε την σιφινιερα κ το λικνο στον χωρο που κοιμομαστε κ μου λεει ο αμορες μονο που κατι λειπει...χεχε...!τον εχει φαει η αγωνια κ εκεινον...!η μανα μου δε...εχει φρικαρει...!!αχαχαχα..!!εγω παλι παραειμαι ηρεμη κ δεν ξερω πως θα μου σκασει εκεινη την ωρα..!!παω να ξαπλαρω λιγακι...!!

εσεις βλεπω καλα κρατατε....!!:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα :)

grace, καταπληκτικό το βιντεακι σας! Έχω όμως μια ερώτηση. Είδα ότι γυρίζεις ανάποδα τον μπέμπη, δεν υπάρχει πρόβλημα για τον αυχένα του; Μόνο όταν είναι ανάσκελα θα πρέπει να τον υποστηρίζουμε;

barboula, με το καλό .. η ώρα μάλλον πλησιάζει!

Πόση ώρα ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που κοιμήθηκαν τα μωράκια σας τη νύχτα; Υπάρχει περίπτωση να πάθουν αφυδάτωση αν υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στα γεύματα;

Ο πρώτος μήνας για μένα ήταν πολύ δύσκολος. Τώρα όμως νομίζω ότι τα πάω καλύτερα. Προσπαθώ όμως ακόμη να προσαρμοστώ .. Αλήθεια, nena, πήγες στη δουλειά;

linaki, πολύ ωραίο το νυφικό! Με το καλό ο γάμος!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

χαρα μου εσυ τις προηγουμενες γεννες σου τις ειχες κανει χωρις επισκληριδιο σωστα???η θυμαμαι λαθος??

οχι μαναρι και τις 2 με επισκληριδιο και στην δευτερη δεν επιασε κιολας... τσαμπα και τα λεφτα :(

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...