Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Δεν υπάρχει καμιά διαφορά ούτε που έδωσα ξένο, ούτε με το οτι δίνω πιπίλα καμιά φορά. Να ξεκαθαρίσουμε οτι το στήθος δεν μαζεύει γάλα αλλά παράγει την ώρα που ζητάει το μωρό. Το ότι το νοιωθεις πιο φουσκωμένο δε σημαίνει οτι είναι γεμάτοι γάλα και οτι μετά αδειάζει. Και με το θήλαστρο να βγάλεις τώρα και το επόμενο λεπτό να ξυπνήσει το μωρό και να ζητήσει γαλατακι μη νομίζεις ότι δεν έχεις. Το στήθος παράγει αμέσως όταν του ζητηθεί. Μην το φοβάσαι το θήλαστρο. Εμένα απο τότε που βγάζω γάλα με έσωσε με τη βραδινή πεινά της. Εχω πάρει και σακουλάκια για να κάνω τράπεζα σιγά σιγά. Αν δω τα σκούρα μπορεί να δώσω ξένο αλλα δυόμιση εβδομάδες τώρα ούτε σταγόνα. Ξεχνιέται και με την πιπίλα όταν απλά θέλει να πιπιλίσει για παρηγοριά :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου....!!!τι γινεται???ολα καλα???εγω τωρα πριν λιγο ξυπνησα....ημουν στο σπιτι το καινουριο κ εμπαινε η ασφαλειας...κ ταλαιπωρηθηκα λιγακι...!ειχα πει ας μπει η ασφαλειας κ μετα ας γεννησω κ με το που μπηκε με επιασαν παλι πονακια...αχαχαχα!!!επισης θελω να σας πω οτι χθες που με εξετασε ο γιατρος μου ειπε οτι ισως δω λιγο αιματακι...κ οντως ειχα απο χθες μετα την εξεταση κ του το ειπα κ ειπε οτι ειναι φυσιολογικο...αλλα εχω μεχρι σημερα λιγακι καφετι...λεω αν εχω κ αυριο να τον παρω τηλεφωνο κ να τον ρωτησω τι γινεται???για να δουμε θα μας κανει το μπαμ ο μπεμπουλης μεχρι την αλλη εβδομαδα οπως λενε ολοι κ ο γιατρος ακομη η θα μας κανει την εκπληξη??χεχεχε..!!:D:D

εδω βλεπω οοοολες συνεχιζετε μια χαρουλα....!!!

Jr39p2.png

Καλημερα σε ολες τις μανουλες και τον πατερουλη!!

παπατρικος δεν εχω λογια πραγματικα....το σημαντικο ειναι που εσυ και το μωρακι σου ειστε καλα και εχετε μια ζωη μπροστα σας να απολαυσετε με χαρες μονο στο εξης!!!

μαιρη και εμενα σημερα ηταν το πρωτο βραδυ που κοιμηθηκα 3 ωρες ...οποτε φαντασου οτι και σε μενα ξυπνουσε και ανα μισαωρο καποιες φορες μεχρι χθες!!Μονο τωρα αρχιζουμε νομιζω να μπαινουμε σε ρυθμους πιο νορμαλ!!!Οσο για τα κακακια σε αυτη τη φαση μου ειπαν αν κανει τουλαχιστον 3 κενωσεις παει να πει οτι τρωει αρκετα καλα!!Για το θηλαστρο τις ιδιες αγωνιες εχω και μεχρι στιγμης δεν χρησιμοποιω ουτε εγω ...οσο για το ξενο θα σου ελεγα μην αγορασεις ακομα,κανε υπομονη ειπαμε στο θηλασμο ισχυει η ζητηση-προσφορα,ειναι πολυ δυσκολο αλλα νομιζω αξιζει να το παλεψεις λιγες μερες να δεις!!Υπαρχουν μερες που κλαιω μαζι με το μικρο απο την απογοητευση που δεν αντεχω αλλο με το στηθος εξω...αλλα οσο βλεπω οτι κανει μαγουλακια τοσο αρχιζω και πιστευω οτι πραγματικα αξιζει το κοπο ,οπως και τα χαμογελα που κανει την ωρα που θηλαζει.......ΛΙΩΝΩ ΛΕΩ!!!!!!!!!

barboula νομιζω λιγες μερες ακομα και ερχετε και η σειρα σου !!!!!Οσο για τα καφετια αν συνεχισουν παρε το γιατρο καλε να σε δει...δεν ξερεις ποτε τι γινετε..!!

Καλο σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι!!!!

wsUfp2.png

καλημερα κοριτσια μου κ μπαμπακουλη...!!τι κανουμε???αφου δεν γεννησα το βραδυ δεν ξερω ποτε θα γεννησω....!!μιλαμε εκανα μπανακι κ δεν πονουσα σχεδον καθολου κ με το που ειπα θα κοιμηθω με επιασαν συσπασεις δυνατες για πολλες ωρες....κ ο αμορες διπλα αυπνος να μου κραταει το χερι κ να μην ξερει τι να κανει...να μου λεει να παρω τον γιατρο κ εγω να θελω απλως να μου περασει να κοιμηθω λιγακι...!!τελικα καλες 4 καταφερα κ κοιμηθηκα αλλα οι συσπασουλες αν κ λιγοτερο εντονες συνεχιζονται...!για να δουμε...!οποια κοπελα θελει ας μου στειλει το κινητο της να ενημερωσω οταν μπορω αν κ θα καταφερω να μπω μαλλον απο το κινητο του αμορε στο φεης...!!

Jr39p2.png

μπαρμπ κορίτσι μου..γεννάς!!!!!!!!!!! όλες οι περιγραφές που δίνεις αυτό δείχνουν.... να μας ενημερώσεις το συντομότερο όταν έχεις νέα και με ένα πόνο σου εύχομαι!!!!!!!!!!!! μόλις δεις το αντράκι θα τρελαθείς μην ανησυχείς καθόλου!!!!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι λινακι κ εγω αυτο λεω εχω μπει στην διαδικασια αλλα αν δεν δυναμωσουν οι πονοι δεν παω στο νοσοκομειο..προς το παρον εδω επειδη εχει απιστευτη μερα θα ψησουμε...!!χεχεχε..!!ανυπομονω να βγει το ζουζουνακι...!!

Jr39p2.png

καλησπερα κ καλο σ.κ σε ολες μας!!

μπαρμπ μου αρχισε η αντιδτροφη μετρηση ,μεχρι την αλλη βδομαδα θα εχεις αγκαλια τον μπεμπη σου!με το καλοοοοο

μαιρουλα μου συμφωνω με τα κοριτσια καλυτερα θηλαστρο κ δικο σου παρα ξενο, θηλαζε τον οσο μπορεις κ οσο τρωει κ μετα κανε αντληση για να μην μενει το γαλα που δεν τραβαει ο μπεμπης κ σου κανει μαστιτιδα, εμενα ετσι μου ειχαν πει!!για την παραγωγη μην σκας, οσο μενει ο μικρος στο στηθος κ οσο αντλεις θα κατεβαζεις ολο κ πιο πολυ γαλατακι που δνε θα πιστευεις στα ματια σου

εγω μονο 1-2 τον βαζω στηθος την μερα το πολυ γιατι οι θηλες ειναι πληγωμενες, νομιζω δεν θα φτιαξουν ποτε κ ας βαζω κρεμα κ γαλατακι πανω..επισης τις υπολοιπες κ ανα 3ωρο αντλω κ μια χαρα ολα!!!!!!!!!!

οσο για το μπανακι που λες κ εγω μια απο τα ιδια , μονη μου δεν εκανα ακομα μπανιο το σπορι , ενας κραταει ενας λουζει;);););)

παπατρικος μου κ εγω δεν εχω λογια.κοιτα την μπεμπα κ κανε ονειρα για μια ζωη καλο μου!!!!!!!!!!!

τραπεζα αποθηκευσεις αρχισα κ εγω οχι σε σακουλακια σε πλαστικα ειδικα ταπερακια, παντως οντως η πιπιλα καμια φορα σωζει συμφωνω:rolleyes::rolleyes:

κ βεβαιως εχουμε τα ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑ ;):P:D

λινακι μου chot moυ ολα καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα!!

Σήμερα μαζί με το γιό μου πήγαμε για πρόβα νυφικού!! Φυσικά ήρθε και ο μπαμπας μαζί μας αλλά δεν μπήκε στο δοκιμαστήριο έμεινε έξω με το νινάκι μας... σε λίγους μήνες είναι ο γάμος μου και μόλις την τελευταία βδομάδα συγκινήθηκα με το θέμα και είπα να ασχοληθώ λίγο.... θα σας βάλω φώτο στο φεις με το νυφικό που διάλεξα να μου πείτε τη γνώμη σας!!!

oYNBp2.png

Λινάκι η ωρα η καλη!!! Τι ευτυχία πω πω!!! Κι εμείς τελος του μηνα κλείνουμε 14 χρονια σχέσης αργησαμε το νινάκι μιας κι ήρθε στα 4 χρονια γάμου αλλα άξιζε η αναμονή!! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για την επέτειο μας!!! Ανυπομονώ να δω το νυφικό!

Μπαρμπ μου ΚΑλε εσυ όντως γεννας απο μέρα σε μερα! Εγω με τον καημό της συσπασης θα μείνω αφου δεν κατάλαβα ποτε ούτε στην εγκυμοσύνη ούτε στη γέννα! Χάχα, με το καλο κούκλα μου! Βλεπω τελείωνετε και με το Σπιτι ποτε μπαίνετε μεσα;

Νενάκι Ξεκινήσες τη δουλίτσα που έλεγες; Φαντάζομαι και για αυτο χρησιμοποιείς θηλαστρο..

Chot μου κι εμάς τα βραδια ειναι πολυ ζόρικα.. Το μωρο ειναι συνεχεια ξυπνιο θελει αλλαγμα στήθος κακάκια ξανά πλύσιμο! Είμαστε στο πόδι και την μέρα σερνόμαστε. Σημερα το μεσημέρι έμεινε 1:30 ωρα στο στήθος και οταν τον έβαζα στο λίκνο κλάμα και ξανά στήθος. Πριν λιγο έφαγε για μισή ωρα. Το καλο ειναι οτι τη μέρα κοιμάται για κανά δίωρο μετα το φαγητο αλλα έλα που εμείς εκείνες τις ώρες κάνουμε διάφορα μεσα στο Σπιτι και δεν ξεκουραζομαστε.. Και το βραδυ που νυσταζουμε δεν...

Οταν ξυπνάει ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Κλαιμε σε καθε αλλαγμα και ειναι τόσο ζωηρός κουνάει χέρια πόδια και δεν μας αφήνει να τον αλλάξουμε ούτε πανα! Μάχη γινεται! Μετα στο στήθος παλεύει να βρει τη θηλη τσαντιζεται και τη βεντουζαρει με πίεση και την πετάει επειδη δεν βγάζει άμεσως γάλα! Κι εγω υποφερω στους πόνους!!! Βάζω κρεμες λανολινη γάλατακι αλλα ώσπου να τα αφήσω λιγο ξανάπειναει και ξεπλένομαι...

Αληθεια βρε κορίτσια ειδικα της καισαρικής στις πόσες μέρες κατεβαίνει καλα καλα το γάλα έτσι ώστε να πεις γινεται χαμός! Έχω πλυμμηρα το μωρο τρώει!! Επίσης χρησιμοποιείτε επιθεματα για να μη λερωνετε το σουτιενάκι απο τις σταγονίτσες;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Μαιρούλα σήμερα πρώτη μέρα έβαλα βυζί μέσα.. 1 μηνα κυκλοφορω στο σπίτι σαν ζουλου... Βυζάκια εξω!!! Τα σεντόνια απο το γάλα είναι μονιμως μουσκεμα. Την κρεμα δεν την ξεβγάζω εγω. Απλά με ένα βρεγμένο πανάκι καθαρίζω λιγάκι τη θηλή. Μη βάζεις σαπούνια κλπ συνεχεια γιατί δεν θα σου μείνει θηλή για θηλη

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Παπατρίκος μου ποτε σου κατέβηκε για τα καλα το γάλα;;; Τωρα ο μπέμπης έφαγε μόλις ένα τέταρτο και κοιμήθηκε. Να υπόθεσώ ειναι κι αυτο φυσιολογικο που τη μια κάνει μιάμιση ωρα και την αλλη ένα τέταρτο; (Ένα στήθος)

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

linaki Μου με το καλο ο γαμος σας....!!

μαιρουλα δεν ξερω τιποτα να σου απαντησω σε ολα οσα ρωτας οποτε αφηνω τις ηδη μανουλιτσες....!οσο για τις συσπασεις το ιδιο μου ειπε κ η κουμπαρα μου....πως ειναι μου λεει γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα απο συσπασεις....(καισαρικη κ εκεινη)..οσο για το γαλατακι το ποτε κατεβαινει ουτε αυτο το ξερω εγω εχω σταγονιτσες απο τον 5ο μηνα κ εδω κ 2 μερες που εχω κ τα πονακια εχει πρηστει παρα πολυ το στηθος...!!

εσυ παπατρικοζουλου μια χαρουλα σε βλεπω...!!

εμενα το μεσημερι με ξανα επιασαν πονακια κ κοιμηθηκα κ ηρεμησα...κ τωρα παλι ανα μισαωρο σχεδον εχω πονακια οπως χθες...!για να δουμεεεεεεε...!!

καλο βραδυυυυυυυυυυ...αν δεν εμφανιστω ολη μερα αυριο να αρχισετε να κανετε ομορφες υποθεσεις κ να μου στελνετε θετικη ενεργεια...!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα,

Οχι δεν ξυπνησα τώρα. απλά δεν κοιμάμαι!

εχω καιρό να μπω αλλά θα με συγχωρέσετε διότι δεν προλαβαίνω.

Μαιρούλα να σου ζήσει ο μπεμπης.

Μπάρμπ και συ με το καλό και με ένα πόνο.

Παπατρίκος διάβασα την ιστορία σου και με έπιασαν τα κλάματα. Να είστε γεροί να χαρείτε το μωράκι σας.

Λινάκι η ώρα η καλή.

Οι υπόλοιπες καλά?

Αχ πάλι ξύπνησε η μπέμπα. Φεύγω......:confused::confused:

imQRp2.png

καλημερα!!

μαιρη νομιζω οτι δεν ησουν καλη μαθητρια με το θηλασμο ;) ...Τι περιμενεις να δεις ..καμια βρυση να τρεχει απο το στηθος??Μην σε αγχωνει το μωρο τραβαει και βγαζει εσυ μπορει να πατας το στηθος και να μη βγαζει τιποτα ομως!!!Και το αλλο οπως σου ειπε και η παπατρικος οι θηλες δεν θελουν πλυσιμο,οταν κανεις ντουζ το νερακι που περναει απο πανω τους φτανει να ξεπλυθουν, το γαλα και η λανολινη αρκουν και μετα στον αερα να στεγνωνουν καλα!!Τα χειλη μας δεν τα σαπουνιζουμε σωστα??Το ιδιο χρειαζοντε και οι θηλες μας γιατι εχουν την ιδια υφη !!Μην αγχωνεσε ασε το μωρο να σε καθοδηγει ...οσο θελει τωρα στην αρχη ..ξερει αυτος!!!!!!!

happybear σε σκεφτομουν καλε...εγω με το ενα μωρο δυσκολευομαι πολυ και ελεγα οτι εσυ με τα δυο θα ειναι ζορικα τα πραγματα στην αρχη!!!Δεν βρηκατε λιγακι ρυθμους να ξεκουραζεσε και εσυ λιγο??Δεν κοιμουντε τις ιδιες ωρες να υποθεσω γι αυτο ξενυχτας??

Λινακι με το καλο ο γαμος σας!!!

Μπαρμπουλα θα περιμενουμε νεοτερα και σημερα!!

νενα δυσκολιες στο μπανακι του??Εγω το μαθα το κολπο και τον κανω μονη μου πια απλα ο νιπτηρας μας ειναι μικρος και σκεφτομαι να αρχισω να τον βαζω στο λεκανακι του σιγα σιγα!Οσο για τις θηλες η αληθεια ειναι οτι και μενα με ψιλοπονανε αλλα ειναι λιγο καλυτερα απο τις αρχες που μεχρι και αιμα εβγαλαν!!Αφου κανεις δουλεια και με το θηλαστρο ολα καλα!!

Grace ολα καλα εσυ με τον γιο???Εσυ και λογο εμπειριας θα τα πηγαινεις μια χαρα νομιζω!

Η Georgia που χαθηκε τελικα????

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...