Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ευχαριστω κοριτσια μου...!!οχι για διαστολη δεν μου ειπε κατι μονο οτι εχω συσπασεις σιγα σιγα...αλλα δεν μου εκοψε καν το μαγνησιο...!παιζει η δεν παιζει ρολο..??δεν ξερω...!μου ειπε οτι απο εβδομαδα παντως με βλεπει για γεννα...αλλα ειλικρινα οποτε θελει ας ερθει το μπεμπακι μας....ειτε σε μια εβδομαδα ειτε σε ενα μηνα...!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας χρωστάω κι εγώ τη ιστορία μου η οποία είναι μάλλον η πιο ξενέρωτη από άποψη συναισθημάτων αφού εμένα η χαρά της μητρότητας πέρασε και δεν ακούμπησε.. Μου πήρε μια ελαφριά κατάθλιψη και 2-2.5 εβδομάδες για να αρχίσω να την κοιτάω και να λιώνω..

Λοιπόν την Πέμπτη 13/12 το βράδυ όπως σας είχα πει για την προετοιμασία. Αφού μου έβαλαν το υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος και τον καρδιοτοκογράφο με άφησαν να κοιμηθώ στο δωματιάκι των οδυνών. Εσφαλμένα είχα την εντύπωση οτι το πρωί θα μου έκαναν και την οξυτοκίνη αλλά όπως μου είπε η μαία, αφου έχει προηγηθεί καισαρική η οξυτοκίνη μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην προηγούμενη τομή. Με εξέτασε ο γιατρος το πρωι και φυσικά η διαστολή μου ηταν 0. Θα περιμένουμε μια ωρίτσα ακόμα μου λέει και αν έχουμε λίγο διαστολή θα σπάσουμε τα νερά και θα περιμένουμε να γεννήσεις φυσιολογικά. Στην ώρα πάνω που με εξέτασε η διαστολή ήταν 0 και έπρεπε να πάμε για καισαρική. Φίλησα τον άντρα μου (ο οποίος παρακαλούσε το γιατρό να είναι μαζί μου και στην καισαρική για να δει αμέσως το μωράκι του αλλά και να είναι μαζί μου) και περίμενα τον αναισθησιολόγο να μου κάνει οτι χειρότερο έχω κάνει στη ζωή μου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που καθε άνθρωπο τον ανατριχιάζουν απίστευτα και ας είναι ανώδυνα σχετικά, εμένα η επισκληρίδιος είναι απλά εφιάλτης... Η καισαρική ολόκληρη και ειδικά τώρα που ειναι δεύτερη φορά δεν με ενοχλεί καθόλου. Αφου τελειώνει το μαρτύριο της επισκληριδιου και αρχίζει η γλυκιά μαστούρα αρχίζουν να με μεταφέρουν στο χειρουργείο. Η νάρκωση με εχει μουδιασει ολόκληρη καταλαβαίνω τα πάντα αλλά νοιώθω οτι νυστάζω και μιλάω με δυσκολία. Δεν κοιμάμαι όμως και απαντάω σε οτι με ρωτάνε με απόλυτη συνείδηση. Μαζί αρχίζει και το παράξενο συναίσθημα ότι και αυτή τη φορά κατι θα παει στραβά. Έχω τρομερό άγχος και παρακαλάω να πάνε ολα καλα και να έχω ένα γερο παιδάκι. Οσο περνάει η ώρα πανικοβάλλομαι ολο και περισσότερο και είμαι σίγουρη πλέον ότι κάτι θα συμβεί. Ο γιατρός με ανοίγει μαζί με μια δεύτερη γιατρό και η μαία μου κάνει μασάζ στο κεφάλι. Σε κάποια φάση ακούω τη δεύτερη γιατρό να λέει 'καλέ που είναι το παιδί??' Σκέφτομαι με δουλεύουν, καισαρική και δεν βρίσκουν το μωρό που κλοτσούσε μέχρι πριν μια ώρα στην κοιλιά μου?? Νοιώθω τα χέρια τους που με ψαχουλεύουν ολο και πιο βαθιά στην κοιλιά και νοιώθω τα χερια του γιατρο χαμηλά στην κοιλιά μου. Ακούω να λέει κάτι σαν 'βεντούζα' και μέχρι να σκεφτώ οτι μάλλον για ακόμα μια φορά είμαι η περίπτωση στα ιατρικά χρονικά που παιδί χάνεται στην κοιλιά της μάνας του και με βεντούζα μονο μπορούν να το βγάλουν, ακούω το κλάμα της. Μην περιμένετε να σας πω οτι έκλαψα κλπ, δεν ένοιωσα τίποτα απλά μια ανακούφιση οτι κάναμε το πρώτο βημα και τουλάχιστον είναι ένα ζωντανό μωρό!! Άντε λέω να το δούμε.. κανένας ομως δεν μου τη δείχνει και το μόνο που μου λένε είναι 'θα την καθαρίσουμε τώρα'. Ωχ σκέφτομαι πάλι.. ο τρόμος μου μάλλον βγαίνει αληθινός και το μωρό έχει κάποιο θέμα. Ακούω τους γιατρούς να μιλάνε περί ανέμων και το μωρό να κλαίει. Μέχρι να πανικοβληθω εντελώς εχει έρθει η μαία απο πάνω και αφου μου λεει οτι μοιάζει στον άντρα μου μου την βαζει ψηλά στο στήθος μου. Έχω μείνει στήλη άλατος.. πάλι δε νοιώθω τη συγκίνηση που περίμενα να νοιωσω απλα βλέπω ενα ανθρωπάκι, καμιά σχέση με αυτο που φανταζόμουν, υγιέστατο, όμορφο με μαλλιά μαύρα να με κοιτάει με τα ματάκια του. Μετράω τα δάχτυλα του σε χέρια και πόδια οσο μπορώ αφού ειναι πολύ κοντά στο πρόσωπο μου και βάζει συνέχει το χέρι στο στόμα μου. Για πρώτη φορά ένοιωσα ανακούφιση και άρχισα να νοιώθω κατι. Το αποκορύφωμα ήταν όταν μύρισα την αναπνοή της. Ήταν σα να έχει φάει γλυκό.. μια υπέροχη μυρωδιά, γλυκιά που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ. Μέχρι να τη ευχαριστηθώ μου την είχαν ξαναπάρει να τη δείξουν έξω στον μπαμπά της και στην οικογένεια και στους λίγους φίλους. Περιττό να σας πω ότι όλοι έκλαψαν όταν την είδαν απο ανακούφιση που είναι καλά αλλά και γιατί τους ειχε στοιχίσει η προηγούμενη απώλεια.. Αφού τελείωσε το χειρουργείο με πήγαν να με δείξουν στους δικούς μου. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το βλέμμα του άντρα μου και το τι μου έλεγε. Με ευχαριστούσε ξανά και ξανά. Το ίδιο και οι γονείς μου και οι δικοί του. Αμέσως μετά επιστρέψαμε στο δωματιάκι των οδυνών και αφού έφεραν και τον άντρα μου μέσα, πήραμε τη μπέμπα μας για την πρώτη επαφή με το στήθος. Μου έδειξε η μαια μου καποια πράγματα και μείναμε μονοί μας για κάποια ώρα. Μέσα στην επόμενη ώρα με είχαν ανεβάσει στο δωμάτιο. Από τρίκλινο κατά τύχη με έβαλαν σε δίκλινο όπου για ενα βράδυ έμεινα μόνη μου. Μετά ήρθε μια κοπελίτσα την επόμενη μέρα η οποία είχε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία την οποία θα σας πω όταν γεννήσει και η Μπαρμπουλα μας!! Τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα ξέρετε... :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

papatrikomanoula φαντάζομαι τα συναισθήματα σου... πήγες πολύ φοβισμένη και έφτιαξες άμυνες απο τη προηγούμενη κακιά σου εμπειρία... όμως είσαι η απόδειξη οτι η ζωή μας ανταμοίβει και το μωράκι που ήρθε είναι μια ευλογία. Ελπίζω με το πέρασμα του χρόνου να σβήσει εντελώς τις πληγές σου. Τώρα η τομή στη κοιλίτσα σου θα σου θυμίζει τον ερχομό της κόρης σου και όλες τις ευχάριστες στιγμές και ελπίζω όχι άσημες αναμνήσεις. Το μωράκι που "έφυγε" θα είναι ο φύλακας άγγελος της αδερφούλας του τώρα πια!!! :rolleyes:

oYNBp2.png

Αχ Λινάκι ακριβώς αυτό λεω.. Το ένοιωθα τις πρώτες εβδομάδες σαν κάτι να με κρατούσε να μην αισθανθώ χαρά η κάτι άλλο.. Με τον άντρα μου το λέμε 'παιδί τσιροτάκι' γιατί καλύπτει κάπως την απώλεια του προηγούμενου μωρού. Καμιά φορά κλαίω σκεπτόμενη το άλλο μου παιδάκι. Όσο περνάει ο καιρός λιγότερο αλλά είναι αγκάθι που δεν θα φύγει ποτέ... Παρακαλάω η Παναγία να το έχει μαζί της και να είναι όπως το λες για την αδερφούλα του και για μας!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου...!!παπατρικακι διαβασα την ιστορια σου κ ετοιμαζομουν να σου γραψω αλλα οταν διαβασα τι εγραψε το λινακι καλυφτηκα απολυτα....!!!ευχομαι απο εδω κ περα οι αναμνησεις να ειναι ομορφες κ γλυκες....!!

να ρωτησω κατι???

1ον εγω δεν εχω προμηθευτει θηλαστρο προς το παρον κ λεω να το αφησω να δω πως παει οταν γεννησω....γιατι ξερω κοριτσια διπλα μου που ουτε πηραν ουτε το χρησιμοποιησαν ποτε..

2ον αν κ ο γιατρος μου ειπε οτι με κοβει μεσα στην επομενη εβδομαδα δεν μου εκοψε το μαγνησιο κ επισης δεν μου εκοψε κ κανενα σιδηρο που πινω 3 την μερα αυτο τον μηνα αν κ ο αιματοκριτης μου εχει φτασει 39....το μαγνησιο σκεφτομαι ετσι κ αλλιως να το ψιλοκοψω γιατι το τσεκαρα κ μου προκαλει ολες τις καουρες αυτο...!!

3ον ειμαι γεματη ανασφαλειες για τα συναισθηματα που θα νιωσω την στιγμη που θα δω το μπεμπακι μου πρωτα ο ΘΕΟΣ...τις ειχατε ολες??δλδ φοβαμαι μηπως δεν με πιασει ολη η συγκινηση κ η αγαπη που πρεπει...!!:(:(

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια μου...!!παπατρικακι διαβασα την ιστορια σου κ ετοιμαζομουν να σου γραψω αλλα οταν διαβασα τι εγραψε το λινακι καλυφτηκα απολυτα....!!!ευχομαι απο εδω κ περα οι αναμνησεις να ειναι ομορφες κ γλυκες....!!

να ρωτησω κατι???

1ον εγω δεν εχω προμηθευτει θηλαστρο προς το παρον κ λεω να το αφησω να δω πως παει οταν γεννησω....γιατι ξερω κοριτσια διπλα μου που ουτε πηραν ουτε το χρησιμοποιησαν ποτε..

2ον αν κ ο γιατρος μου ειπε οτι με κοβει μεσα στην επομενη εβδομαδα δεν μου εκοψε το μαγνησιο κ επισης δεν μου εκοψε κ κανενα σιδηρο που πινω 3 την μερα αυτο τον μηνα αν κ ο αιματοκριτης μου εχει φτασει 39....το μαγνησιο σκεφτομαι ετσι κ αλλιως να το ψιλοκοψω γιατι το τσεκαρα κ μου προκαλει ολες τις καουρες αυτο...!!

3ον ειμαι γεματη ανασφαλειες για τα συναισθηματα που θα νιωσω την στιγμη που θα δω το μπεμπακι μου πρωτα ο ΘΕΟΣ...τις ειχατε ολες??δλδ φοβαμαι μηπως δεν με πιασει ολη η συγκινηση κ η αγαπη που πρεπει...!!:(:(

λογικες οι ανασφαλειες κουκλα!!!! ολες φυσικα τις ειχαμε ;)

το μαγνησιο δεν επηρεαζει πουθενα, οποτε μη σκας. ορισμενοι ερευνητες υποστηριζουν οτι τσαμπα το παιρνουμε κιολας!!!καλυτερα που εχεις τετοιο σουπερ αιματοκριτη μιας και θα χασεις αρκετο αιμα στη γεννα και ετσι θα συνελθεις γρηγοροτερα!!! ;)

αντε αντε με το καλο..σε περιμενουμε κι εσενα να κλεισουμε :D:D:D

EDIJp1.png

Καλημέρα σε όλες!

Τα 6 πράγματα που τα παιδιά χρειάζονται πραγματικά

Edit: στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε μια εφαρμογή σχετική με τις καμπύλες ανάπτυξης του μωρού σας.Μπορείτε να δείτε πώς εξελίσεται το παιδί σας και να το συγκρίνετε με την εξέλιξη του μέσου όρου των ελληνοπαίδων (κοριτσιών και αγοριών)-οι παρούσες καμπύλες είναι βασισμένες σε μελέτες-μετρήσεις Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα στοιχεία που καταχωρείτε αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα για κάθε διαφορετικό υπολογιστή δηλαδή δε χρειάζεται να τα ξαναβάλετε κάθε φορά.

Καμπύλες ανάπτυξης

Σωκράτης

Καλημέρα κοριτσάκια και μπαμπούλη!!!

παιδευόμαστε με κολικούς κι εχω καιρό να γράψω!!! όλο το πρωί κλαίει και το βράδυ ευτυχώς κοιμάται και ξυπνάει ανα τετράωρο!!! απο χθες αλλάξαμε το γαλα και της δίνω ειδικό για κολικούς κι ελπίζω να πάνε όλα καλά!! πάντως σήμερα είναι ήσυχη!!! το μόνο που έχει να κάνει κακάκια από προχθές!!! ελπίζω να μην έχουμε δυσκοιλιότητα μόνο!!! ουφ!!!

έφυγε και ο αντρούλης μου κι έχω στεναχωρηθεί !!! ακόμα να τελειώσει το σπιτάκι μας και θα ανέβουμε Δράμα σε κάνα μήνα περίπου!!!

Παπατρικάκι διάβασα την ιστορία σου και συγκινήθηκα πάρα πολύ!!! γερό να είναι το κοριτσάκι σου και πάντα καλότυχο και χαμογελαστό!!!

κι εγώ δεν συγκινήθηκα όταν είδα τη μικρή μου γοργονίτσα....αλλά έκλαιγα μέρες πριν στην ιδέα ότι φτάνει η ώρα που θα τη δώ κι εκείνη την ώρα ίσως λόγω άμυνας για την εγχείρηση και άγχους δεν μου βγήκε η συγκίνηση...ίσως γιατί ακόμα δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί...μέρα με τη μέρα όμως το κλάμα κορόμηλο....όταν άρχισα να πιστεύω ότι αυτό το θαυματάκι είναι δικό μου!!!!

Μπαρμπούλα με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!! όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

σας αφήνω προς το παρόν πάω να ταίσω τη μικρή γοργονίτσα γιατί πείνασε!!!

φιλάκια πολλά

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Μπαρμπούλα όπως και αν αισθανθείς μην έχεις τύψεις για τίποτα. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όπως διάβασες εγώ αυτές τις πρώτες μέρες δεν τις έζησα όπως θα περίμενα και η περίοδος των γιορτών δεν ήταν ότι ακριβώς ονειρευόμουν... Οι ορμόνες είναι άτιμο πράγμα.. αν νοιώσεις οτιδήποτε μην το καταπιέσεις. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο και τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα όχι και τόσο ευχάριστα περνάνε γρήγορα και σύντομα όλες αισθάνονται υπέροχα!!:tongue::tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Καταρχήν επιβεβαίωνω οτι με νεογέννητο στο Σπιτι δεν προλαβαινεις ούτε να κατουρήσεις!!! Γυρίσαμε με τη βοήθεια του Θεού χτες το μεσημέρι!!! Απο εκείνη την ωρα προσπαθώ να έχω το μωράκι μου σε αποκλειστικό θηλασμο και έκρυψα το θηλαστρο στη ντουλάπα... Αντιμετωπίζουμε ομως πολλες δυσκολίες καθώς ο μικρούλης μου είχε μάθει 4 μέρες μονο σε μπίμπερο και τωρα παιδεύευται πολυ με τη θηλη!! Η θα παλεύει μια ωρα να τη πιάσει ώσπου θα τσαντιστεί και θα εκνευριστεί. Η θα τραβάει αλλα πάλι θα τσαντιστεί αφου το γάλα δεν πέφτει αμέσως οπως στο μπίμπερο με αποτέλεσμα να κουράζεται κσι να τα παρατάει χώρις να εχει χορτάσει!! Η θα την πιπίλαει κανα δεκάλεπτο και μετα θα φορτσάρει! Αποτέλεσμα καθε 1,5-2 ώρες είμαστε στο στήθος για καμία ωρα αν βάλω και το αλλαγμα μεσα. Δηλαδη χρόνος για ξεκούραση και ύπνο μονο κανα μισάωρο άνα δίωρο κι αυτο κι αν!! Συνήθως μετα το φαγητο κι αφου τον πλενουμε (αληθεια πως τα πιανετε για το πλύσιμο στο νιπτηρα κι εγω κι ο άντρας μου δυσκολευόμαστε! Άλλος κραταει άλλος πλένει), τον πιάνει λοξυγγας γι πολυ ωρα και πάλι εκνευριζεται και δεν κοιμάται και ξανά στήθος!!

Το κακο ειναι οτι δεν καταλαβαίνω ποσο τρώει το καλο ειναι οτι κάνουμε κακάκια σχεδόν μετα απο καθε γεύμα που σημαίνει οτι κάτι τρώει σωστα;

Αποφεύγω να δώσω ξένο γάλα αν και το απόγευμα θα πάρω να υπάρχει! Ίσως του δίνω ένα γεύμα το βραδυ μπας και κοιμάται λιγο παραπάνω αλλα πιστέψτε με το παλεύω όσο μπορω με τον αποκλειστικό θηλασμο.

Τελος να πω οτι η ιστορία της παπατρίκος ηταν απο τις πιο συγκινητικες που έχω διαβάσει ποτε και την καταλαβαίνω απόλυτα γιατι οποίος εχει καεί απο το χυλό φυσά κσι το γιαούρτι. Κι επειδη κι εγω είχα περάσει κάποιες καταστάσεις, την ωρα της γεννας σκεφτόμουν άραγε θα βγει ζωντανό αυτο το πλάσματακι απο κει μεσα; Για αυτο οταν τον άκουσα να κλάιει και τα δικα μου δάκρυα ποτάμι! Όσο για τα συναισθήματα οταν μου τον πήραν στη ΜΕΝΝ κατάλαβα ποσο πολυ τον αγαπάω και πως δεν ζω χωρις αυτόν πραγματικά! Ομως τέρμα ολα αυτα τα άσχημα ανήκουν στο παρελθόν! Τα θαύματακια μας τα κρατάμε επιτέλους στην αγκαλια μας και κάνουμε μια νεα αρχη!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

όπως τα λές Μαιρούλα μου.. Τέλος καλό όλα καλά για όλες μας!!! Ο γιόκας σας είναι ένας κούκλος! Νομίζω οτι η ομάδα μας εχει τα πιο όμορφα μωράκια!! ;)

Νομίζω οτι είναι προτιμότερο να ξαναβγάλεις έξω το θήλαστρο και να βγάζεις γαλατακι για να του δίνεις συμπλήρωμα απο το να δώσεις ξένο. Εγω βγάζω 2-3 φορές την ημέρα προσπαθώντας να αυξήσω και την παραγωγή μου και της το δίνω κάθε βράδυ που λυσσαει στην πείνα περισσότερο. Για δοκίμασε το. Πάντως κι εγω αν εχει πάρει και στήθος και το δικό μου και πεινάει ακόμα θα το φτιάξω το ξένο. Απλα δοκίμασε λίγο το δκο σου πριν δώσεις το άλλο.

Αποκλειστικός θηλασμός θεωρείται και το τάισμα με μπιμπερό με το δικό σου γάλα!! Αρκεί να μην δινεις καθόλου ξένο!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

όπως τα λές Μαιρούλα μου.. Τέλος καλό όλα καλά για όλες μας!!! Ο γιόκας σας είναι ένας κούκλος! Νομίζω οτι η ομάδα μας εχει τα πιο όμορφα μωράκια!! ;)

Νομίζω οτι είναι προτιμότερο να ξαναβγάλεις έξω το θήλαστρο και να βγάζεις γαλατακι για να του δίνεις συμπλήρωμα απο το να δώσεις ξένο. Εγω βγάζω 2-3 φορές την ημέρα προσπαθώντας να αυξήσω και την παραγωγή μου και της το δίνω κάθε βράδυ που λυσσαει στην πείνα περισσότερο. Για δοκίμασε το. Πάντως κι εγω αν εχει πάρει και στήθος και το δικό μου και πεινάει ακόμα θα το φτιάξω το ξένο. Απλα δοκίμασε λίγο το δκο σου πριν δώσεις το άλλο.

Αποκλειστικός θηλασμός θεωρείται και το τάισμα με μπιμπερό με το δικό σου γάλα!! Αρκεί να μην δινεις καθόλου ξένο!

συμφωνω!! αν δυσκολευεσαι με το πιασιμο της θηλης βαζε τα δαχτυλα σου στη αλω και πιεζε το να ειναι οριζοντιο ωστε να πιανει αμεσως στο στομα ;)

EDIJp1.png

Μαιρούλα θα συμφωνήσω και εγώ με την παπατρίκος !!! Και εγώ αυτό ακριβώς έκανα για το βραδινό γεύμα και το κάνω πιο σπάνια τώρα που έχει εδραιωθεί ο θηλασμός. Προτίμησε να δίνεις συμπλήρωμα με το δικό σου και αν πεινάει ακόμη τότε να δώσεις ξένο. Πάντως μην περιμένεις να κοιμάσαι πάνω απο 3 ώρες συνεχόμενες το βράδυ. Να σε παρηγορεί πως όσο πιο συχνά θηλάζεις τόσο πιο πολύ γάλα θα έχεις και τόσο πιο γρήγορα θα εδραιωθεί ο θηλασμός. Αν δίνεις ξένο θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα..

oYNBp2.png

Βρε κορίτσια το σκέφτηκα το θηλαστρο! Ομως εγω είμαι στην 8η μέρα δεν εχει κατέβει ακόμα το γάλα να έχω υπερπαραγωγή αλλα ο μπέμπης ειναι συβεχεια στο στήθος και πιστεύω τρέφεται καλα αφου κάνουμε κακάκια καθε φορα έτσι δεν ειναι η κάνω λάθος; Φοβάμαι λοιπον πως αν βγάλω με το θηλαστρο το στήθος θα αδειάσει και μετα οταν πεινάσει το μωρο δεν θα εχει να τραβήξει! Πάντως οταν την παρατάει τη θηλή βλεπω οτι εχει γάλα!! Αν του δώσω ξένο μια φορα μονάχα μες στη νυχτα λέτε να γίνει τόση ζημιά;; Παπατρίκος εσυ που έδινες που και που ξένο είδες διάφορα στο μητρικό θηλασμο;;;

Ps: όντως έχουμε απο τα πιο όμορφα μωρα όλες μας!!! (Κουκουβάγιες)

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...