Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Maraki S. είπε:

Σωστό, εμένα δεν με έπαιρναν κάθε μέρα αλλά είμαι υπομονετική από την φύση μου, χαχα. Αν ποτέ χρειαστεί να ξανακάνω οωληψια θα ρωτήσω περισσότερα και θα ζητήσω να με ενημερώσουν γιατί δεν τα αφήνουν για βλαστοκύστες 5 ημερών, όπου έχω διαβάσει πλέον, ειδικά στο εξωτερικό, λένε ότι βλαστοκύστες γίνονται πιο εύκολα πλέον με την τεχνολογία που υπάρχει για αυτό 3 ημερών είναι πιο σπάνιο να έχεις.

Εμένα όλα έφταναν 3 ημερών (εκτος από κάποια που δε γονιμοποιήθηκαν καν) και μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Μπορεί ο γιατρός σου να νομίζει πως επειδή είσαι μικρή, έχεις περισσότερες πιθανότητες με 3 ημερών από το να περιμένει να γίνουν βλαστοκυστες. Λόγω χαμηλής ΑΜΗ ξεκίνησες IVF? 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Grace μου οι εξετάσεις μας δεν βγήκαν ακόμα. Ειδικα η καλλιέργεια αίματος θα βγει κατα τη Πέμπτη οπότε και καθαρές να ειναι, ο μπεμπούλης νωρίτερα απο τη Παρασκευή δεν πρόκειται να βγει... Τουλάχιστον να ειναι καλές να τον πάρω έστω και τοτε. Για αυτο προσεύχομαι.. Εμείς αργότερα θα βγούμε.

Βάλτε με κι εμένα στη λίστα με τα γεννητούρια!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Grace ελπίζω να ηρεμήσει το μωράκι σου.. σε λίγες μέρες θα ξεχάσει τη περιπέτεια του και θα ξαναμπείτε σε ρυθμό!!!

Μαιρούλα, καλή επιστροφή στο σπίτι και σύντομα να έρθει και ο γιός σου! Στο υπόσχομαι απο τη στιγμή που θα τον πάρεις σπίτι όλα αυτά θα είναι μια κακιά ανάμνηση που θα μοιάζει τόσο μακρινή!!

Το πινακάκι μας έχει γίνει χάλια, προτείνω να φτιάξουμε ένα νέο με τις γεννήσεις των μωρών μας, το βάρος τους, το ύψος και το όνομα τους. Όλα τα άλλα δεν χρειάζονται!

Για την εγκυούλα μας μόνο θα βάλουμε ΠΗΤ :)

oYNBp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Μαιρούλα βλέπω σειρά τους Αγίους ε? Κι εγώ κάπως έτσι με τη μπεμπούλα. Την έχουμε τάξει στην Αγία Ειρήνη και θα πάρει το όνομα της. Φορούσα τη ζώνη της σε όλη την εγκυμοσύνη και την έβγαλα την ημέρα που θα γεννούσα. Το μήνα που έμεινα έγκυος είχα πάει για πρώτη φορά στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ... Μεγάλη η Χάρη τους να μας δίνουν δύναμη και κουράγιο.

Το πινακακι θα δοκιμάσω να το φτιάξω. όσες δεν έχετε βάλει πληροφορίες κάντε έναν κόπο.

Grace εμένα η μπέμπα κοιμάται μόνο πάνω στο στήθος μου. Βάζω 1-2 μαξιλάρια κάτω απο την πλάτη μου και την βάζω πάνω. Αν είμαι τυχερή, μετα θα κοιμηθεί αλλά πρεπει να με νοιώθει πολύ κοντά!! Κι εγώ ελπίζω να αλλάξει κάποια στιγμή...

Σας χρωστάω κι εγω την ιστορία μου απο τη γέννηση της μπέμπας. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Παπατρίκος μου έτσι ακριβώς κι εγω! Φορούσα τη ζωνούλα σε όλη την εγκυμοσύνη, θα αρχίσω να τη φοράω πάλι απο σημερα, το πρωι του χειρουργειου Έφαγα το μήλο, επιφυλασσομαι για τη νηστεία, και φυσικα ομοίως το μωράκι μας θα πάρει το όνομα της οπως θα δεις κι απο το τικεράκι μου! Στον Αγιο Ευφραιμ πήγα στα γενέθλια του λιγο πριν έχω καθυστέρηση και τον παρακαλεσα κανε με να έρθω μονη αλλα να φύγω διπλη απο τη ΧΆρη Σου!! Αν και ήξερα πως δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνω έγκυος χωρις εξωσωματική κι ομως το θαύμα έγινε!!! Και γέννησα στη γιορτη του, ημέρα εύρεσης των Αγίων Λειψάνων!! Τίποτα δεν ηταν τυχαίο!! Και φυσικα χάρη στην Παναγίτσα, που ειναι μανούλα κι Εκείνη και μας νιώθει!!

Μακαρι να ηεμησει κοριτσια μου!!

Παπατρικος μου, κι εμενα στο στηθος κοιμαται κι ειδικα το βραδυ εγω ειμαι ανασκελα κι αυτος μπρουμυτα πανω μου κι εχει μαθει και κοιμαται χωρις να τον κραταω κι ειναι...τελεια!! Τρελαινομαι σου λεω, αφου ξυπναω καμια φορα να τον χαζεψω ετσι που κοιμαται σαν αγγελος!!!!!!!

Κι εγω κοριτσια τον εταξα στον Αγιο Σπυριδωνα που ναι προστατης εδω της Κερκυρας και γεννηθηκε ανημερα της γιορτης του, κι εννοειτε θα παρει και το ονομα!!!

Ας προσπαθησεις να φτιαξεις τι πινακακι ;) ..!

Kathi εχουμε και ομαδουλα στο fb. Αν εχεις, στειλε μου π.μ. να σε κανω φιλη και να σε προσθεσω κι εκει τα λεμε :D

Λινακι τωρα το ειδα!!!!!!! Καλα παιδακι μου δεν σε πιστευω...εβαλες τικερακι για τα κιλα σου???????χαχαχαχαχαχχχαχααχαχαχαχαχαχαχα πεθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Grace ακριβώς ετσι... μπρούμυτα τη βολεύει αλλά καμια φορά την γυρνάω στο πλάι γιατί φοβάμαι.. η αλήθεια ειναι οτι μπρούμυτα εφαρμόζει τέλεια!!! Αν βρεις κανα κόλπο για να μάθει και στο κρεβατι του σιγα σιγα μας το λες!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

γεια σας κοριτσια μου...!!εδω ειδαμε ασπρη μερα λιγακι....επεσε πανω μας χιονι.....το θεωρω ευλογια το χιονι δεν ξερω γιατι...βεβαια στεναχωριεμαι με τους ανθρωπους στους δρομους κ τα σκυλακια τα αδεσποτα αλλα το χαιρομαι κ σαν μικρο παιδακι...!!

βλεπω οτι της Μαιρουλας μας η καλλιεργια βγηκε ενταξει κ το μπεμπακι της θα βγει την Πεμπτη...!αντε αντε με το καλο...!οι υπολοιπες βλεπω αγκαλιτσα τα μωρακια σας κ υπνο εεε???αντε αντε πλησιαζουν κ οι μερες οι δικες μας...απο χθες εχω τον αμορε εδω πλαι μου γιατι χτυπησε το ποδι του στην μπαλα κ του εδωσαν 3 μερες αναρρωτικη..οποτε την Πεμπτη θα ερθει μαζι μου στον γιατρο τελικα...!:D:D φιλακιαααα!

Jr39p2.png

Και εγώ μπρούμυτα στο στήθος τον κοιμίζω και είναι τέλεια. Νομίζω πως για να εφαρμόζουν τόσο καλά εκεί πέρα εκεί είναι και η θέση τους :) Τον βάζω κοιμισμένο στο κρεβατάκι και κοιμάται έτσι κάποιες ώρες. Αν δεν τον βάλω στο στήθος δεν κοιμάται με τίποτα.

Χαρά ναι λέω να αρχίσω διαίτα σιγααα σιγά.. οχι τίποτα υπερβολικό να κόψω τα γλυκά κ τα τηγανητά ...αλλά απο αύριο (απο σήμερα έλεγα χθές) χιχι... :tongue:

Μαιρούλα μου πολύυυ χάρηκα με τα νέα σου άντε με το καλό να τον δεχτείς στο σπίτι σας σε 2 μέρες!!

oYNBp2.png

Τη φτιάχνω μια ολοκληρωμένη με ΠΗΤ μέχρι να γεννήσει και η Μπαρμπουλα και μετα κάνουμε μια όπως λες Λινάκι. Με δόσεις.. πάλι κλαίει...;)

01. soch.............ΠΗΤ 11/11/12.....αγοράκι!..........Έλενα........... 15/11/2012 08:15 4.010γρ

02. Linaki2012....ΠΗΤ 10/12/12.....αγορακι!..........Γ.Ν.Λ.............15/11/2012 20:00 2.500γρ - 47 cm. [/color]

03. andria27......ΠΗΤ 26/11/12.....κοριτσάκι!......../.................. 25/11/2012 11:00 3.300γρ

04. happybear....ΠΗΤ 25/12/12....2 κοριτσάκια!....Γένεσις.......... 30/11/2012 09:00 2.120 και 2.370 γρ

05. fraoulitsa6....ΠΗΤ 06/12/12....κοριτσάκι!.......Ηώ................. 06/12/2012 09:45 3.050γρ -51cm

06. zophie..........ΠΗΤ 22/12/12....αγοράκι!.........Γ.Κ.Θεσ/κης.... 07/12/2012 17:20 3.400γρ -52cm

07. grace3.........ΠΗΤ 29/12/12.....αγοράκι!.........Γ. Ν. Κ............12/12/2012 12:00 3.360γρ - 52cm

08. kathi……………………………………………………………………….............…..10/12/202

09. papatrikos....ΠΗΤ 14/12/12......κοριτσάκι!........Μητέρα..........14/12/2012 13:00 2.850 γρ. - 51cm

10. georgia.g......ΠΗΤ 22/12/13.....αγοράκι!.........Ιασώ………......…20/12/2012 3.030 – 51cm

11.nena1984......ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!.........Διαβαλκανικο...15/12/12 18:35 3300γρ - 52cm

12. chot............ΠΗΤ 09/01/13......αγοράκι!.........Ασ/είο Κρήτης..27/12/2012 3.100γρ

13. maryy..........ΠΗΤ 08/01/13......αγοράκι!..........Ρέα..............03/01/2013 11:10 2.940γρ

14. barboula........ΠΗΤ 31/01/13.....αγοράκι!..........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

λοιπον η σειρα μου για να με φακελωσετε......χαχαχα πλακα κανω.....

ΠΗΤ 21/12/12

γεννησα 10/12/12

βαρος 3450

υψος 51

ιασω

ξεχασα κατι?

ευχομαι σε ολα τα κοριτσια τα καλυτερα.....εμεις πηγαμε παιδιατρο σημερα και δυστηχως το γαλα μου δεν την φτανει και ετσι βαλαμε και λιγο ξενο....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

καθη να σου ζησει το μικρακι γερο κ καλοτυχο να ειναι!κ καλως ηρθες στο παρεακι μας, εχουμε κ fb οπως ειπε η χαρα κλειστη ομαδα που τα λεμε μονο εμεις ;)

μαιρουλα μου τα ειπαμε κ στο φεις, χαρηκα τοσο πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ με τα υπεροχα νεα , αντε να ερθει η πεμπτη να τον παρεις σπιτι κ να τον γεμισεις αγκαλιτσες κ φιλακιααααααα

οσο για την ζωνη κ εγω φορουσα , κ ειχα γραψει το ονομα στο μοναστηρι της αγιας αννας, κ το μωρο κ εμενα ειναι ταμενο κ θα βαφτιστει σε εκκλησια της παναγιτσας, κ θα εχει 2ο ονομα χρηστος.με την βοηθεια τους τα καταφεραμε κ ολα μας πηγαν κ θα μας πανε καλα

λινακι μου καλη αρχη στην διαιτα οταν την αρχισεις, :P αν κ δεν την πολυχρειαζεσαι

μπαρμπ μου πλησιαζουν οι μερες!!!!

περαστικα κ στον αμορε σου

χαρα μου μαλλον τρομαξε ο μπεμπης κ θελει την μανουλα του συνεχεια, γεμισε τον αγκαλιτσες να ηρεμησει

παπατρικος μου τι κανετε?η μπεμπα?ιστορια χρωσταω κ εγω ;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

λοιπον μιας κ κοιμουνται τα αντρακια μου θα γραψω τωρα το σεντονακι μου ..

14.12.12 τα μεσανυχτα φτανω στο διαβαλκανικο με τον αντρουλη μου , εκει με περιμενουν οι 2 μαιες της βαρδιας κ με αρπαζουν αμεσως, κανω προετοιμασια, ξερετε, κλισμα, ξυρισμα , ιστορικο κτλ, βαζω ρομπα, κ πηγαινω στο δωματιο , με βαζουν στον κτκ κ αναμενω τον γιατρο μου για το υποθετο της προκλησης, ερχεται 1 παρα το βραδυ το βαζουμε, ολα καλα, μου λεει <<κοιμησου, ξεκουρασου , γιατι δεν ξερουμε ποτε θα σε πιασει>> να σημειωσω οτι ημουν μονη τελειως στο χωρο κατω, καμια αλλη εγκυουλα, μονο εγω..

περνανε οι ωρες αρχισα να νιωθω κατι πονακια τα ξημερωματα, αλλα οχι δυνατα , υποφερτα, σε καθε στιγμη ηταν ο καλος μου διπλα, ο οποιος αγωνιουσε το ιδιο με μενα.το πρωι κατα τις 8 κ αφου οι πονοι ειχαν δυναμωσει κ οι συσπασεις ειχαν φτασει σε καλο σταδιο, ηρθε ο γιατρος μου , με ειδε απο κατω, μου λεει ολα καλα, τα πας πολυ καλα, θα σπασουμε τα νερα, σπαμε τα νερα, κ μετα απο λιγα λεπτα κανω επισκληριδειο, δεν πονεσα καθολου, ειχα κ βοηθεια απο τις μαιες, τις πρωινες πια..μιας κ ειχε αλλαξει η βαρδια!

αφου σπασαν τα νερα, κ μετα οι συσπασεις χτυπουσαν κοκκινο, μεχρι κ το 10 εφτανα, αλλα πονος γιοκ,ευτυχως!

περνουσαν οι ωρες κ ο γιατρος μου ερχοταν ανα 1 ωρα να ελεγξει διαστολη ανεβαινα κανονικα!απο 1 εφτασα 4, μεσα σε λιγες ωρες κ περιπου στις 2.απο κει κ μετα αρχισαν τα δυσκολα!αρχισα να ποναω να καταλαβαινω τις συσπασεις οι οποιες ηταν στο 10, να κλαιω απο πονο, να με κανουν μεσα στην επισκλειριδιο παυσιπονη κ εγω να ποναωωωωωω, οι μαιες δεν μπορουσαν να καταλαβουν γιατι??κ εγω το χαζο δεν ειπα απο την αρχη φωναξτε την αναισθησιολογο..αφου φτασαμε απογευμα 5 η ωρα κ εγω ηδη πονουσα πολυυυυυυυ 3ωρες, ερχεται 1 καλη μαια της επομενης βαρδιας κ μου λεει<<για να δω βρε πουλακι μου μηπως βγηκε το υποθετακι απο πισω?>> κ ναι μια χαζη με το τραβηγμα μου ειχε βγαλει την επισκληριδιο κ για αυτο πονουσα, ξανα απο την αρχη ολη η διαδικασια , στις 5 κ κατι ερεχεται ο γιατρος μου κ μου λεει<<σε περιμενω απο το μεσημερι να μου ανοιξεις κ αλλο, εφοσον δεν ανοιγεις , κ πεφτουν οι χτυποι του μικρου θα παμε για καισαρικη, κατι γινεται εκει μεσα.>>τι με θες εμενα, φοβηθηκα οταν με ειπε κατι γινεται..

το ανακοινωνουν στον αντρα μου κ αυτος στους εξω, οι οποιοι εβραζαν στο ζουμι τους τοσες ωρεςςςςςςςςςςςς, μπαινω χειρουργειο στις 5 30 , με ετοιμαζουν εκει, ετοιμαζεται κ ο γιατρος, ακουμε χατζηγιαννη κ κατα στις 18:35 μου λεει ο γιατρος μου <<να το το κοκορετσακι σου>>κ ψαχνω εγω δεξια αριστερα, δεν εβλεπα κ δνε ακουγα κλαμα, τον ρωτησα ολα καλα?κ μου λεει ναιι, εχουμε μια 3πλη περιεδεση λαιμου κ 1 στο κορμακι του!σε 10 λεπτα μου τον φερνει η καλη η μαια διπλα μου , τον βλεπω παθανω σοκ, κλαιωωω,κλαιει κ αυτο, μου τον ακουμπαει στο μαγουλο μου τον φιλαω, κ μου τον περνουνε, τον ζυγισανε , τον πλυνανε κ τον βαλαννε θερμοκοιτιδα για λιγες ωρες , ετσι τον εδιναν ολοι κ ο αντρας μου κ τα 12 ατομα που με περιμεναν απο εξω, εγω αυτο για την θερμοκοιτιδα το εμαθα την επομενη

μετα με ραβουν , τελειωνω, βγαινω στην αναψη, οπου ερχονται ολοι πανω απο το κεφαλι μου, εγω να τρεμω σαν το ψαρι , να μην μπορω να μιλησω, να ειμαι ταλαιπωρημενη μετα απο τοσες ωρες, κ ολοι να με ρωτανε διαφορα!

πηγα στο δωματιο κατα τις 9 το βραδυ κ στις 10 τον φερανε στο δωματιο

οπως καταλαβατε γνωρισα ολες τις μαιες κατω στους φυσιολογικους, κ οταν ανεβηκα πανω ευτυχως στο δωματιο ειχα μια καλη κοπελα, κ μου λεει <<που εισδαι εσυ σε περιμενω 18ωρες, βαρεθηκα μονη μου!!>>

μοναδικες στιγμες, αξεχαστες, χαραγμενες στην μνημη μας για ΠΑΝΤΑ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

nena Μου...αχχχχ....διαβασα κ την δικη σου ιστορια κ εχω τρελαθει...περιμενω πια ησυχη στα αβγα μου να ερθει η ωρα που θα σας γραψω το δικο μας σεντονακι κ να ειμαστε γεροι κ ευτυχισμενοι..!!εγω κοριτσια καθοτι ηρθε τυχαια η εγκυμοσυνη κ ευγνομονω τον ΘΕΟ κ την Παναγια που δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου δεν εχω κανει κανενα ταμα αλλα απο την μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη κανω καθε βραδυ την προσευχουλα μου....!νιωθω πολυ τυχερη κ ευλογημενη που καταφερα να φτασω μεχρι εδω υγιη κ ευχομαι να καταφερω να κρατησω τον μπεμπη μου αγκαλια γερο κ ευτυχισμενο μαζι με τον αντρουλη μου...!!καλο βραδυ...αν δειτε οτι εξαφανιζομαι για παραπανω απο 2 μερες ξερετε οτι γεννησα...!!φιλακιααααααα!

Jr39p2.png

Ποποποπο βρε κοριτσακι μου τι ηταν αυτο? απ΄οτι καταλαβα πηγες για προκληση ετσι?

η δικια μου η ιστορια εξελισσεται απο την 28η βδομαδα οταν η μητρα εκανε προωρες συσπασεις, θα τα πω εν συντομια, νοσηλευτικα ιασω για μια βδομαδα μετα σπιτι συνεχεια καθολου εξω, βαρη, οδηγηση sex, μαγειρεμα και γενικα τ ι π ο τ α, με 4 ολοκληρα γιουτοπαρ την ημερα ετσι φτασαμε μεχρι την 38, μετα ειδαμε οτι λιγοστευε το αμνιακο υγρο και οτι ο πλακουντας ειχε ωριμασει, ετσι αποφασισαμε να κοψουμε τα φαρμακα μαχαιρι για να ξεκινησει η μητρα το εργο της, την πεμπτη κοψαμε τα φαρμακα και την κυριακη ειχαν ξεκινησει οι συσπασεις εντωμεταξυ ειχαμε κλεισει ραντεβου για προκληση την δευτερα στις 6,30 το πρωι, στις 5 που συκωθηκα για να ετοιμαστω ειδα αιμα στο εσωρουχο και οι συσπασεις ηταν 10λεπτες, φτανουμε ιασω με 10λεπτες περιπου συσπασεις και μεχρι να κανουμε τα γνωστα κλισμα.κλπ γινανε 5λεπτες να μην τα πολυλογω στις 8,10 η μπουμπου ειχε κανει ουααααα, δεν προλαβαν ουτε επισκληριδιο να μου κανουν, πιο πολυ αγχος ειχα για την επισκληριδιο που δεν την ειχα κανει παρα για το τι θα τραβηξω......απο εκει και περα τα αλλα ειναι γνωστα ανανηψη και ξεκουραση στο δωματιο..............την δικια σου ιστορια κουραστηκα μονο που την διαβασα σκεψου να την περναγα κιολας.......ποποποποπο τελος καλο ολα καλα με τα μωρουλινια μας αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!

Πω πω βρε Νενα μου, τι περάσες βρε κοριτσάκι μου. Ο χειρότερος μου εφιάλτης ηταν αυτο! Να φας όλους τους πόνους της γεννας κσι στο τελος να γεννας με καισαρικη... Εγω τελικα θυμάστε τη κρίση που είχα πάθει με την καισαρικη. Τελικα τωρα που πέρασε κάπως όλο αυτο, πραγματικά δεν ξέρω αν θα άντεχα να γέννησω φυσιολογικα... Καισαρικη κσι πάλι καισαρικη. Φυσικα πόναω ακόμα και φαντάζομαι θα αργήσει να περάσει αλλα με παυσίπονα και ξεκούραση κάτι γινεται!

ΚAthy τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκες πολυ!!

Μπαρμπούλα να έχεις μια εύκολη γέννα σαν της Chot μας κούκλα μου!!!

Εμείς προσπαθούμε να τακτοποιησουμε το Σπιτι για τον ερχομο του πασά μου τη Πέμπτη πρώτα ο Θεός!! Να βάλω πλυντήρια απο το νοσοκομείο να ξεστολίσουμε το δέντρο κλπ. Να ειναι ολα έτοιμα για το αγόρι μου.

Το απόγευμα που φύγαμε βάλαμε κάτι κλάμματα!!!! Μας κοιτούσε τόσο μελαγχολίκά μεσα στα ματια λες και καταλάβαινε οτι φευγαμε και τον αφήναμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...