Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εξέταση για μικροβίωμα δεν έχω κάνει. Φαίνεται στη βιοψία ενδομητριου, μια ειδική εξέταση cd100... δεν τη θυμάμαι ακριβώς. Πριν το γιου μου είχα 4 αποβολές. Και αντιβιωσεις πήραμε και οι δύο προληπτικά και την υστεροσκοπηση την έκανα μάλιστα μετά τη γέννα. Κανεις από τόσους γιατρούς που έχω πάει δεν ήθελε να κάνω το μικροβίωμα. Ένας μάλιστα από πολύ καλή κλινική μου είπε ότι αυτά τα κανουν κάποιοι γιατροί για τα χρήματα και επίσης πως οι εγχυσεις καταστρέφουν χειρότερα τη μήτρα. Τι να πω κι εγώ.... γιατρός δεν είμαι... Μετά το γιο μου πώς τον έπιασα ξαφνικά μετά από 4 αποβολές? 

Δεν πρόκειται να κάνω άλλη ωοληψια, δε βλέπω το νόημα στην ηλικία αυτή, πρέπει να είμαι ρεαλιστρια. Σε 2 φυσικούς, 1 διέγερση με serpafar και 1 μακρύ πρωτόκολλο μάζεψα 6 βλαστοκυστες, 3 των 5 ημερών και τις όποιες έβαλα και έχω στην κατάψυξη 3 των 6 ημερών. Ακόμη και αυτές δε βλέπω το νόημα να τις βάλω. Να φορτωθώ κι άλλη αποβολή? Όλη μου η ελπίδα ήταν στην 5ΑΑ....

Ήθελα να ρωτήσω, ποιες κοπέλες κάνουν την προσπάθεια τους για απόκτηση 2ου παιδιού? Ήθελα να τις ρωτησω προσωπικά κάτι. 

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλως την και να σου ζησει!!! Εχει την ιδια μερα γενεθλια με εμενα :tongue:!! Τι εκανες αγορακι ή κοριτσακι ???

Καλα ο γιος της Μαιρης ενας κουκλος!!!!!!!!

Εμεις βγηκαμε γι αυτους που διαβασαν στο fb. Τελικα το σακουλακι εδειξε λαθος και δεν αφοτου πηραν με παρακεντηση τα ουρα, ειδαν πως δεν ειχε τιποτα. Ταλαιπωρηθηκε πολυ ο μικρος και απ την ωρα που γυρισαμε ολο κοιμαται ο καημενος. Εχει και τρυπημενα τα χερακια απ τους ορους ...Τελοσπαντων το καλο ειναι πως δεν εχει τιποτα, γιατι τα χω περασει και σε ασκημο βαθμο με την Νικολ μου κι ακομα τρεχουμε 5 χρονια τωρα!!

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, και αν καταλαβα καλα περνας ενα λουκι με το μικρο, περστικα και οτι καλυτερο.....αν ειναι για παλυνδρομιση ουρων ειχα ενα θεμα με τον πρωτο μου και δοξα τον θεο ολα καλα, το νεο μελος ειναι κοριτσακι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρη και σε εσενα σου ευχομαι οτι καλυτερο, η αληθεια ειναι οτι και εγω σε αυτην την εγκυμοσυνη περασα λιγο ζορικα ημουν στο σπιτι τους τελευταιους 2,5 μηνες εξαιτιας προωρων συσπασεων της μητρας( εχω ποσταρει σε αλλο σαιτ την περιπετεια), μετα ο σακος ειχε λιγα υγρα και για το τελειωμα ειχε γερασει και ο πλακουντας τελικα ολα πηγαν κατ ευχην και γεννησα στις 38+5βδομαδες......γενικα η εγκυμοσυνη αυτη ηταν μεσα στην αγωνια καθε φορα που πηγαινα για υπερηχο ελεγα τωρα τι αλλο? οταν γενηθηκε η μπουμπου δεν πιστευα οτι ολα ειχαν τελειωσει αισια......ετσι και σε εσενα σε λιγο ολα αυτα θα ανηκουν στο παρελθον....

αχ μαιρουλα διαβασα την ιστορια σου κ με πηραν τα κλαματα .ημουν κ γω πολυ φοβητσθιαρα μεσα στο χειρουργ ετρεμα κυριολεκτικα τα χερια μου κ σε καποια φαση που μπυ πατησαβν την κοιλια ψηλα στο στομαχι μου ηρφε να ξερασω τελοσπαν οταν βλεπεις το μωρακι σου τα ξεχνας ολα.barboyla εμεινες τελευταια ε?αντε με το καλο θα ζησεις κ συ το θαυμα

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας κορίτσια... Αν εξαιρέσεις το θαύμα της γέννησης, η ψυχολογία μου ειναι πολυ χαλιά...

Είμαι στο μαιευτήριο παντου γυρω μου μωράκια κι ο δικός μου μου λείπει, μου λείπει πολυ!!! Ακούω κλάμμα και πεταγομαι. Ζήτησα Άλλαξα δωμάτιο να είμαι μονη μου απόψε για να μην παθω κατάθλιψη. Πήγα είδα το απόγευμα το μωράκι μου κι ενώ ξέρω οτι μπορει να μην εχει κάτι με το που τον βλεπω βάζω τα κλάμματα και δεν μπορω να συγκρατηθω τα δάκρυα ποτάμι.. Δεν μπορω να τον αγγιξω, να τον πάρω Αγκαλίτσα.. Αναπολώ τόσο τις πρώτες δυο μέρες που ήμασταν αχωριστοι που τον ειχα αγκαλια μου, που μούρμούριζε και μονο στο στήθος μου ηρεμούσε!! Που μάθαινε να θηλαζει ρυθμικά!!!

Δεν ξέρω βρε κορίτσια αυτές οι ορμονες της λοχειας με εχουν τρελανει!! Μου λείπει ο μπέμπης μου!! Ξέρω οτι ειναι για καλο του αλλα δεν μπορω να συγκράτησω την ευαισθησία μου!! Αυριο θα βγαίναμε μαζι για το σπιτάκι μας και λέγαμε του Αι Γιαννιού θα κάνουμε το καλύτερο δώρο και στον παππού που γιορτάζει!! Και το μωράκι μου θα πρέπει να μείνει στη ΜΕΝΝ τουλάχιστον ως τη Παρασκευή κι αυτο αν οι καλλιέργειες του Παναγία μου ειναι καθαρές!

Το μονο που με παρηγορεί ειναι οτι επιτέλους άρχισα να κατέβαζω πρωτόγαλα. Βγάζω κάπου 20 ml σε καθε άντληση και το πανε στο μωράκι μου κι αυτο με χαροποιησε πολυ γιατι ξέρω πως ειναι φάρμακο. Σκέφτομαι να μείνω και αυριο στο μαιευτήριο για να προσφέρω αυτο το δώρο στο παιδι μου. Και μετα στο Σπιτι άντληση με θηλαστρο και να του το φέρνω.

Αυτα τα νεα μας, ελπίζω να αξιωθουμε να γυρίσουμε πίσω σαν οικογένεια και πανω απο ολα υγιείς στο σπιτάκι μας..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Κάθη καλωσόρισες! Να χαίρεσαι τα μωράκια σου. Εγώ διάβαζα τα ποστ σου και στο άλλο φόρουμ και είδα με χαρά πως όλα πήγαν καλά!! Και εγώ είχα μειωμένο αμνιακό απο την 27η εβδομάδα και γερασμένο πλακούντα στη 34η. Μέχρι την 36η τελικά γέννησα. Καταλαβαίνω πως είναι να έχεις δύσκολη εγκυμοσύνη. Αλλά τώρα τέλος καλό όλα καλά!!

Μαιρούλα μου πολύ όμορφη η ιστορία σου πολύ με συγκίνησες ειδικά το σημείο που βγήκε το μωρουλάκι και έβλεπες τα ποδαράκια του να κινούται έτσι ακριβώς το έζησα και εγώ και κλάααααααααμα... Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποτέ. Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο να μην τον έχεις συνέχεια δίπλα σου. Δεν νομίζω να σε παρηγορεί αλλά έχεις λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να αναρρώσεις. Θα είσαι πολύ δυνατή και πανέτοιμη για να πάτε σπίτι σε λίγες μέρες και να τον φροντίζεις 24 ώρες το 24ώρο!!!!!!!!

Οι άλλες κοριτσούδες τι μου κάνουν;

Αρκουδομανούλα οι γλύκες σου τι κάνουν; Πως τα περνάτε οι 4 σας;

Φιλιά σε όλες

oYNBp2.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας κορίτσια... Αν εξαιρέσεις το θαύμα της γέννησης, η ψυχολογία μου ειναι πολυ χαλιά...

Είμαι στο μαιευτήριο παντου γυρω μου μωράκια κι ο δικός μου μου λείπει, μου λείπει πολυ!!! Ακούω κλάμμα και πεταγομαι. Ζήτησα Άλλαξα δωμάτιο να είμαι μονη μου απόψε για να μην παθω κατάθλιψη. Πήγα είδα το απόγευμα το μωράκι μου κι ενώ ξέρω οτι μπορει να μην εχει κάτι με το που τον βλεπω βάζω τα κλάμματα και δεν μπορω να συγκρατηθω τα δάκρυα ποτάμι.. Δεν μπορω να τον αγγιξω, να τον πάρω Αγκαλίτσα.. Αναπολώ τόσο τις πρώτες δυο μέρες που ήμασταν αχωριστοι που τον ειχα αγκαλια μου, που μούρμούριζε και μονο στο στήθος μου ηρεμούσε!! Που μάθαινε να θηλαζει ρυθμικά!!!

Δεν ξέρω βρε κορίτσια αυτές οι ορμονες της λοχειας με εχουν τρελανει!! Μου λείπει ο μπέμπης μου!! Ξέρω οτι ειναι για καλο του αλλα δεν μπορω να συγκράτησω την ευαισθησία μου!! Αυριο θα βγαίναμε μαζι για το σπιτάκι μας και λέγαμε του Αι Γιαννιού θα κάνουμε το καλύτερο δώρο και στον παππού που γιορτάζει!! Και το μωράκι μου θα πρέπει να μείνει στη ΜΕΝΝ τουλάχιστον ως τη Παρασκευή κι αυτο αν οι καλλιέργειες του Παναγία μου ειναι καθαρές!

Το μονο που με παρηγορεί ειναι οτι επιτέλους άρχισα να κατέβαζω πρωτόγαλα. Βγάζω κάπου 20 ml σε καθε άντληση και το πανε στο μωράκι μου κι αυτο με χαροποιησε πολυ γιατι ξέρω πως ειναι φάρμακο. Σκέφτομαι να μείνω και αυριο στο μαιευτήριο για να προσφέρω αυτο το δώρο στο παιδι μου. Και μετα στο Σπιτι άντληση με θηλαστρο και να του το φέρνω.

Αυτα τα νεα μας, ελπίζω να αξιωθουμε να γυρίσουμε πίσω σαν οικογένεια και πανω απο ολα υγιείς στο σπιτάκι μας..

Μπράαααααβο για το γάλα!!! Η αγάπη σου για το μικράκι το έχει κατεβάσει το γάλα!!!! Ναι οι ορμόνες είναι για να σε τρελάνουν. Εμένα ένα κιτρίνισμα είχε και όταν μου είπαν "βρεφικός ίκτερος" έκλαιγα σαν μωρό. Με πίστη στη Παναγίτσα μας θα είστε μια χαρά καρδούλα μου. Υπομονή!! Μην σε πάρει απο κάτω έχεις ένα θαυματάκι που σε θέλει ΔΥΝΑΤΗ και ΘΑΡΑΛΕΑ .. Αυτό να σκέφτεσαι μόνο.

oYNBp2.png

μαιρουλα κανε υπομονη κ θα ερθει η στιγμη που θα το κρατησεις αγκαλιτσα....σιγουρα σε συνδιασμο με τις ορμονες θα εχεις τρελαθει ομως ειδες τωρα ξεκινησες να κατεβαζεις κ γαλατακι κ οοοοολα θα ειναι υπεροχα....!!κ μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις του μικρου σου αυριο...!!καλο βραδυ...!!κ ΧΑΜΟΓΕΛΑ...!!

εγω Πεμπτη εχω ΚΤΚ κ σημερα μιλησα με τον γιατρο μου κ μου ειπε οτι θελει να μου κανει κ ενα τελευταιο υπερηχο στο ΙΑΣΩ κ θελει 65 ευρο....!αχχχ αυτα τα λεφτα....ας ειμαστε γεροι κ δυνατοι κ ολα τα υπολοιπα στα κομματια να πανε....!!ανυπομονω να παω στον γιατρο να μου πει κ εμενα νεα..ελπιζω ευχαριστα αφου θα εχω μπει αισιως στην 37-38 εβδομαδα..!

Jr39p2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

maryy κουράγιο και υπομονή τα δύσκολα πέρασαν. Σε καταλαβαίνω καθώς είχαν κρατήσει και το δικό μας για 36 ώρες και μέχρι να έρθει στο δωμάτιο το σκεφτόμασταν συνέχεια. Όλα καλά θα πάνε.

barboula με το καλό σε περιμένουμε να γεννήσεις.

Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Γιάννες σας.

Σωκράτης

Καλημερα σε ολους!!

Μαιρη μου συγκινηθικα πολυ με οσα εγραψες ...Υπομονη και να δεις οτι οι εξετασεις θα ειναι μια χαρα τη Παρασκευη και θα βγει το μωρο σου και θα τον χορτασεις στο σπιτι!!Μπραβο που καταφερνεις και αντλεις γαλα ειναι το καλυτερο που του προσφερεις και να συνεχισεις ετσι!!!!!!!!!!Η Παναγιτσα μας θα σε βοηθησει να εισαι δυνατη και σε λιγο σπιτι σου αγκαλια με το παιδακι σου!!!!!

Kathi να σου ζησει το μωρακι σου!!!Να ειναι παντα γερο!!!

nena οντως σεντονακι δεν μας εγραψες...οποτε εχεις χρονο μας λες την εμπειρια σου και εσυ!

Barboula παραπονιαρα !!!Κοντευεις και εσυ να γινεις μανουλιτσα....!!Μετα ουτε εσενα σε βλεπω να προλαβαινεις να μπαινεις να γραφεις ...Εγω παντως οταν μπω ειναι στα γρηγορα γιατι ο μικρος μου ειναι γκρινιαρουλης και θελει ολο αγκαλιες!!

Μια ομορφη μερα να εχουμε ολοι!!Φιλια

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου..!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΓΙΑΝΝΕΣ....!

Κ γιορταζει κ ο πεθερος μου αλλα ειναι μακρια..!

chot μου σιγουρα κ εγω θα χαθω δεν το συζηταω...!αχαχαχαχα..!!μπα κ χθες που το σκεφτομουν δεν με πειραζει καθολου οσο περιμενω αρκει να ειναι οοολα καλα...!!λοιπον σας φιλω...!!!

Jr39p2.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, ευχομαι και σε εσας τα καλυτερα, barboula, μην ανυσηχεις γιατι και εγω ελεγα σιγα μην εχω χρονο για να μπαινω να γραφω, αλλα ευτυχως η μπουμπου ειναι ησυχη και αφηνει χρονο και για την μαμα της.....

Καλησπερα! Kathi να σου ζήσει κι απο μένα το μωράκι σου!

Τελευταιο βραδυ στο μαιευτήριο, έμεινα αλλο ένα για το γάλα του μωρου αλλα δυστηχως αυριο πρέπει να φύγω, να βγάζω με το θηλαστρο και να το πηγαίνω στο αγγελουδι μου στη ΜΕΝΝ. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες, να πανε ολα καλα και να γυρίσουμε σπιτάκι μας οι τρεις μας!!!

Καλημέρα!!! ΚΑλε χιονιζει πολυ!!!! Ευτυχώς που δεν βγάζω το μωράκι σημερα!!!! Μια χαρά ειναι αυτός στους 33 του βαθμούς γυμνουλης στη θερμοκοιτίδα!!! Α πα πα!!!

καλημερα!!! Κοριτσια και αγορι!!!!

Χρονια πολλα για χθες στην Φραουλιτσα μας και στους Γαννηδες και τις Ιωαννες!! Εμενα γιορταζε η αδερφη μου!!

Kathi να μας γραψεις ΠΗΤ, μερα και ωρα γεννησης, που γεννησες και το βαρος της μπεμπας να σε βαλουμε στο πινακακι μας ;)

Μαιρουλα οι εξετασεις δεν βγηκαν ακομα????????????????????????????????????????????????????????? Θα σκασουμε!!!!!!!!!!

Εεελα Μπαρμπουλα σε περιμενουμε κι εσενα σιγα σιγα!!! Να δεις κι εσυ που δεν θα χεις πολυ χρονο να μπαινεις!!!

Εμεις απ τη μερα που γυρισαμε απ το νοσοκομειο, δεν ξερω τι επαθε ο μπεμπακος μου αλλα δεν καθεται καθολου, ειναι πολυ ανυσηχος, θελει συνεχεια στηθος και καθεται μονο πανω μου. Τον επιασε ανασφαλεια φαινεται. Ελπιζω σε λιγες μερες να το ξεπερασει γτ εχω αρχισει να κουραζομαι πολυ!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...