Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

να σου ζησει λοιπον ΜΑΙΡΟΥΛΑ μας....!!τελειααααααα!!καλοτυχο....γερο κ ευτυχισμενο να ειναι κ με υγεια πανω απο ολα οπως οοοολοι μας..!!

εγω θελω να περασει πρωτα αυτη η εβδομαδα να κλεισω την 37η κ μετα ας βγει οποτε θελειιιιιιιιιιι...!!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ΓΕΡΟ, Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ Κ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Mary μου γλυκια να σου ζησει ο μπεμπακος!!! Καλη και γρηγορη αναρρωση!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Εμεις σημερα πηγαμε να κοιταξουμε τον ικτερο μας. Μια χαρα μας ειπανε 12,8 μας εκαναν κι αλλες εξετασεις γιατι ειμαστε λιγουλακι πισω στο βαρος (γυρω στα 80γρ) Δεν ειναι κατι ανησυχητικο ειπε η γιατρος απλα θα τον παρακολουθουμε για λιγες μερουλες ακομα!!! Γυρισαμε κι απ το χωριο απ τη κουνιαδα μου , επιτελους σπιτι μας!! Ωραια ηταν, αλλα σαν το σπιτι σου τπτ!!

Εμεις προς το παρον δεν εχουμε κολικους. Κατι ψιλοπονακια μονο που κρατανε λιγα λεπτα. Απο υπνο καλα, αμα εχει τα κεφια του μπορει να κοιμηθει και 5ωρο το βραδυ, αλλιως στο 2ωρο!!!

Αντε περιμενω εναγωνιως φωτο του μικρου νυχτεριδου μας!!!

Μπαρμπουλα εσυ μας εμεινες τωρα!! Με το καλο κι ο δικος σου!!

EDIJp1.png

Μπαρμπ μου last but not least!!!πλησιαζζεις κ εσυ ολα καλα!!!!!μην σε αγχωνουν οι εβδομαδες, βεβαια ευχομαι να κλεισεις την 37η κ μετα να βγει ο σπορος, αλλα κ εγω στην 36 που τον εβγαλα μια χαρα ηταν κ ειναι ;);););););)

φραουλιτσα μου 150μλ απο ποτε πινετε? εγω του δινω 70-80μλ ανα 3ωρες, μηπως ειναι λιγο?οι υπολοιποι ποσο δινετε?εμενα η παιδιατρος που τον ειδε στην 1η εβδομαδα μας ειπε την ποσοτητα που γραφω, αλλα δεν ρωτησα μεχρι ποτε θα ειναι αυτα τα μλ, ποτε κ πως καταλαβαινω οτι πρεπει να τα αυξησω ? εδω καμια φορα κ απο αυτα τα μλ βγαζει κιολας, προβληματιστηκα τωρα..μαλλον θ απαρω τηλ την γιατρο..φραουλιτσα εχεις ζυγαρια?μια χαρα τα κιλακια της μικρης!οσ για τους κολικους κ εμεις τους εχουμε κατα διαστημα υπομονη, αγκαλιτσα κ φιλακια+αυτα που εγραψες ο σωκρατης

ποσες πανες πρεπει να μετραμε chot μου ανα την μερα? οι θηλες πονανε κ θα πονανε για ποσο δεν ξερω, λενε οτι απο καποιο σημειο κ μετα συνηθιζετε, εγω ακομα ποναω παντως..οι ψευδοθηλες ειναι καλη λυση , δοκιμασε τες

λινακι μου μια χαρα ολα με το γιατρο ε?τελεια

σωκρατη τι κανετε?πως πατε?αυτες τις σταγονες που γραφεις μας τις εδωσε κ μας η γιατρος αλλα μας ειπε καλυτερα μετα το σαραντισμο.τις κινησεις που περιγραφεις κανω κ εγω κ ενιοτε ηρεμει, παντως οταν πιανουν οι πονοι μιλαμε για πολυ κλαμα, σπαραζει η καρδια μου

αυτο που λες για τιον ορο στην μυτη με την συριγγα επισης μας το ειπε η γιατρος, αλλα ακομα δεν το κανω:rolleyes: για την ωρα τραβαω τα ρουθουνακια με ενα ειδικο της κικκο που πηρα απο τα τζαμπο, αυτο με την συριγγα καποια δοση νομιζω θελει ?η κανω λαθος?ξεχασα τελειως:confused::confused:

φιλια πολλα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Μαιρη να σου ζησει ο μικρος σου!!!!!!!!!!!!Καλοτυχο και ευτυχισμενο να ειναι παντα!!!!!!!Περιμενουμε να βγεις να μας πεις την εμπειρια σου!!!!!

barboula αντε και στα δικα σου τωρα με το καλο....!!!!!!

Nena εγω κανω αποκλειστικο θηλασμο μεχρι στιγμης τουλαχιστον και να αντεξω με τους πονους θελω να το κρατησω μεχρι να ξεκινησουμε στερεες τροφες....Μου ειπαν οτι σε αυτη την ηλικια πρεπει να μετραω τη μερα τουλαχιστον 2κενωσεις και 6-7 καλα βρεγμενες πανες ...εγω δεν μπορω να δω ποσο τρωει αλλιως ;) !!

Καλημερα σε ολους!

wsUfp2.png

...φραουλιτσα μου 150μλ απο ποτε πινετε? εγω του δινω 70-80μλ ανα 3ωρες, μηπως ειναι λιγο?οι υπολοιποι ποσο δινετε?εμενα η παιδιατρος που τον ειδε στην 1η εβδομαδα μας ειπε την ποσοτητα που γραφω, αλλα δεν ρωτησα μεχρι ποτε θα ειναι αυτα τα μλ, ποτε κ πως καταλαβαινω οτι πρεπει να τα αυξησω ? εδω καμια φορα κ απο αυτα τα μλ βγαζει κιολας, προβληματιστηκα τωρα..μαλλον θ απαρω τηλ την γιατρο..φραουλιτσα εχεις ζυγαρια?μια χαρα τα κιλακια της μικρης!οσ για τους κολικους κ εμεις τους εχουμε κατα διαστημα υπομονη, αγκαλιτσα κ φιλακια+αυτα που εγραψες ο σωκρατης...

...σωκρατη τι κανετε?πως πατε?αυτες τις σταγονες που γραφεις μας τις εδωσε κ μας η γιατρος αλλα μας ειπε καλυτερα μετα το σαραντισμο.τις κινησεις που περιγραφεις κανω κ εγω κ ενιοτε ηρεμει, παντως οταν πιανουν οι πονοι μιλαμε για πολυ κλαμα, σπαραζει η καρδια μου

αυτο που λες για τιον ορο στην μυτη με την συριγγα επισης μας το ειπε η γιατρος, αλλα ακομα δεν το κανω:rolleyes: για την ωρα τραβαω τα ρουθουνακια με ενα ειδικο της κικκο που πηρα απο τα τζαμπο, αυτο με την συριγγα καποια δοση νομιζω θελει ?η κανω λαθος?ξεχασα τελειως:confused::confused:

φιλια πολλα

Καλημέρα.

Η ποσότητα που θα φάει σε μας διαφέρει από γεύμα σε γεύμα. Γενικά του δίνουμε όσο θέλει να φάει. Υπάρχουν φορές που θέλει 80-100 και άλλες που θα φάει 150 γραμμάρια. Κακάκια κάνει μ.ο. 1 φορά την ημέρα, καμιά φορά κάνει και 2.

Τα βοηθήματα για τους κολικούς (τίλιο/γλυκάνισο, πιο ελαφρύ γάλα, infacolic) δεν τους εξαλείφουν, απλά το μωρό θα είναι πιο ήρεμο, δεν θα σπαράζει. Αλλά θα είναι ανήσυχο. Χθες είχαμε μια τέτοια μέρα όπου δεν κοιμήθηκε από τις 4:30 το μεσημέρι μέχρι τις 2 το πρωί. Μόνο κάτι τέταρτα ή μισάωρα. Το infacolic το ξεκινήσαμε και μεις μετά τις 40 μέρες. Στα κόλπα που τον ηρεμούν είναι το κάθετο κούνημα (προσοχή αν έχει φάει μπορεί να βγάλει λίγο γαλατάκι), το τρίψημο ή ελαφρύ χτύπημα της πλατούλας και ο απορροφητήρας (όχι στις "κρίσεις", τις υπόλοιπες ώρες). Επίσης η πιπιλίτσα τον βοηθάει κάποιες φορές να κοιμηθεί.

Σωκράτης

Καλημέρα!!

Παιδιά για τους κολικούς ο θηλασμός ηρεμεί απίστευτα το μωράκι τουλάχιστον το δικό μου. Δεν είναι οτι πεινάει αλλά κλαίει απο πόνο και τον βάζω 5 λεπτά στο στήθος. Δεν ξέρω ίσως είναι η ζεστασιά που νιώθει επειδή είμαστε κοιλίτσα με κοιλίτσα, ίσως η παρηγοριά σχεδόν πάντα ηρεμεί! Σπάνια δεν δέχεται ούτε το στήθος. Ο γιατρός μας είπε για το τσάι κιντερντε της μιλούπα δεν ξέρω όμως αν βοηθάει πραγματικά επειδή εμάς δεν το δέχεται εύκολα.

Αρπάξαμε και το πρώτο μας κρύωμα :( Εδώ και 3 μέρες όταν έκλαιγε τον ακούγαμε λίγο βραχνό και το πήραμε χθές στο γιατρό. Ευτυχώς δεν έχει φλέγματα ή μυξούλες αλλά είναι λίγο ερεθισμένος ο λαιμός του. Κάνουμε αναπνούλες με μασκούλα και του αρέσει τον χαλαρώνει πολύ.

Τα καλά νέα είναι οτι απο 2,5 κιλά φτάσαμε στα 4,5!! Και πήραμε και 8 εκ. ύψος πια είμαστε τα 55 εκ. :) Και ακόμη δεν έχουμε κλείσει το 2ο μήνα που είχαμε ραντεβού πήγαμε εκτάκτως στις 7 βδομαδες...

oYNBp2.png

γεια σαςςςς...!!πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων μου που βγηκαν μια χαρα...εκανα κ τριπλεξ κ ολα τελεια...!!τωρα αναμενω κ εγω να δω τι θα γινει απο την αλλη εβδομαδα κ μετα....!!πεφτουν στοιχηματα στην κοιλια μου κ θελω να δω ποιος θα πεσει μεσα...!!αχαχαχα!ειμαι σιγουρη οτι παρολο τις ταλαιπωριες σας κ τα δυσκολα ολα ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΡΑ Κ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ...!!:D:D:D φιλακια πολλα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα, ειμαστε και εμεις στο club, μανουλες δεκεμβριου μιας και γεννηθηκαμε 10/12, σε λιγο σαραντηζω και δεν βλεπω την ωρα να βγω εξωωωωωωω

Καλως την και να σου ζησει!!! Εχει την ιδια μερα γενεθλια με εμενα :tongue:!! Τι εκανες αγορακι ή κοριτσακι ???

Καλα ο γιος της Μαιρης ενας κουκλος!!!!!!!!

Εμεις βγηκαμε γι αυτους που διαβασαν στο fb. Τελικα το σακουλακι εδειξε λαθος και δεν αφοτου πηραν με παρακεντηση τα ουρα, ειδαν πως δεν ειχε τιποτα. Ταλαιπωρηθηκε πολυ ο μικρος και απ την ωρα που γυρισαμε ολο κοιμαται ο καημενος. Εχει και τρυπημενα τα χερακια απ τους ορους ...Τελοσπαντων το καλο ειναι πως δεν εχει τιποτα, γιατι τα χω περασει και σε ασκημο βαθμο με την Νικολ μου κι ακομα τρεχουμε 5 χρονια τωρα!!

EDIJp1.png

Καλησπέρα κι απο τη νευριασμένη κι ευτυχισμένη παράλληλα νυχτεριδα σας! Καταρχήν ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας να έχει η Παναγία καλα ολα τα μωράκια μας και με το καλο κι η Μπαρμπούλα μας!

Μανούλα κι εγω πια κι ακόμα δεν μπορω να το πιστέψω! Ο δρόμος ηταν δύσβατος αλλα το θαυματάκι μας ήρθε!!! Μετα απο δυο εξωσωματικες και σοβαρότατο πρόβλημα υπογονιμοτητας κράτησα το γιο μου στην Αγκαλίτσα μου κι αυτο ηταν το μεγαλύτερο Θείο Δώρο! Ευχαριστω την Αγια Ειρήνη Χρυσοβαλαντω που με βοήθησε, τον Αγιο Ευφραιμ που έμεινα έγκυος στα Γενέθλια Του και γέννησα στη Γιορτή του! Και στη Μανούλα όλων στη Παναγία μας!!!

Πεμπτη πρωι λοιπον ήμουν εδω απο νωρίς για τις προεγχειριτικές εξετάσεις. Ηρθαμε κομβόι σπο το Σπιτι με γονείς αδέρφια κλπ κι όλοι ηταν τόσο ενθουσιασμένοι!! Εγω έτρεμα απο το φόβο μου τόσο που και τη πεταλούδα που μου έβαλαν σχεδόν λιποθυμήσα!! Κάναμε το κλυσμα μας και πήγαμε καρδιοτοκογράφο! Εκει ηταν μαζι κι ο αντρούλης μου και μου κρατούσε το χερι.ξαφνικα μπαίνουν μεσα νοσοκόμες και μου βάζουν οξυγόνο. Είχαν πέσει οι παλμοι του μωρου στο 70 κι εγω δεν είχα πάρει χαμπάρι! Μέτα απο λιγο ολα καλα! Λιγο αργότερα μπαίνω χειρουργείο για την επισκληριδιο. Έρχεται η αναισθησιολογος. Αγκαλιάζω τη Μαια μου σκυφτή και σφιχτά. Μου λένε να μην κουνηθώ. Τρέμω σαν το ψάρι σπο το φόβο μου αλλα παρέμενω ακίνητη. Δεν πονέσα αλλα μου φσνηκε αιώνας η διαδικασία'. Μόλις τελείωσε ζαλιζομουν και μου έρχονταν εμετός. Ξανά οξυγόνο. Ξανά απο τον φόβο μου.. Σε λιγο μουδιαζουν τα πόδια μου και κατόπιν όλο μου το κορμί. Κάτι με ακουμπαει με ρωτούν αν το καταλαβαίνω αλλα δεν ξέρω τι ειναι. Έρχεται ο γιατρός και ξεκινάμε!! Ήθελα να προσευχηθω, να σκεφτώ διάφορα αλλα εκείνη τη στιγμη είχα παγώσει. Δεν είχα καμία σκέψη. Μονο μια αγωνία για τη συνεχεια!! Να δω το μωρο μου να ακούσω το κλάμμα του. Μετα απο κανένα δεκάλεπτο ακούω το γιατρο να λέει κοιτα με το μέτωπο έρχεται και κοιτά ποσο σφηνωμενο ειναι!!! Και σε δευτερόλεπτα βλεπω το γατάκι μου να βγαίνει και ακούγεται ένα κλαμματακι χώρις ένταση αλλα συνεχόμενο ασταμάτητα!! Ίσα που τον βλεπω τα ματια μου πλυμμηρα απο το κλάμμα! Τον παίρνουν και τον πανε να τον καθαρίζουν κι εκει κοιτάζω χεράκια ποδαράκια να κουνιούνται. Σε λιγο τον τυλιγουν σε μια πετσέτα και μου τον ακουμπούν πανω μου!! Τα χέρια μου μούδιασμένα και τεντωμένα δεν μπορω να τον αγκαλιάσω!! Το προσωπακι του με κοιτάζει κι εγω δεν μπορω να πιστέψω ότι ειναι δικός μου!!! Οτι βγήκε υγιής, οτι επιτέλους τα καταφέραμε και γίναμε γονείς!!! Η Μαια μου λέει να του δώσω ένα μεγάλο φιλί για να πανε να τον δείξουν στο μπαμπα μας! Έτσι κι έγινε. Η υπόλοιπη διαδικασία μου φάνηκε αιώνας!! Μετα έβγαλαν κι εμένα κι όλοι ηταν τόσο συγκινημένοι!! Ο άντρας μου εκλαιγε και μου έλεγε ειναι ίδιος!!! Εκείνος!! Κι εγω έλεγα δεν ειναι κουκλος;; Με πήραν στην ανανηψη κανένα δίωρο και μετα στο δωμάτιο. Απο τοτε με το γατούλη μας ήμασταν αχωριστοι κι ευγνωμονούσαμε το Θεό που μας έστειλε το θαυματάκι μας!! Το κοιταζαμε και το ξανάκοιταζαμε και δεν το πιστεύαμε οτι ειναι δικο μας!!! Έλεγα δεν θα μου το πάρει κανεις εεε, ειναι δικός μου!!! Έρωτας απο τη πρώτη στιγμη!!! Ούτε πόνος ούτε τίποτα τον κοιτούσα και περνούσαν ολα. Το βραδυ αργα με σήκωσαν κι έκανα πέντε βηματακια μεχρι τη πόρτα. Το επόμενο πρωι έβγαλα όρο και κάθετηρα και περπάτησα λιγο ακόμα. Δεύτερη μέρα έκανα και μπανάκι. Ακόμα πόναω αρκετα βέβαια αλλα με παυσίπονο ειναι ανεκτός ο πόνος. Χωρις βολταρεν δεν παλευεται..

Ολα πήγαιναν καλα το μωράκι μου άρχισε να τραβάει στήθος ώσπου σε κάποιες εξετάσεις που του κάναμε βρέθηκε ένας δείκτης μόλυνσης. Μιας λοιμωξης.. Το μωράκι μου το πήγαν στη ΜΕΝΝ για παρακολούθηση. Έχω σκάσει. Είπαν οτι μπορει να μείνει μέρες μεχρι να βγουν όλες οι καλλιέργειες. Μακάρι να πανε ολα καλα. Τον είδα με σωληνακι και τρυπημένο και σπαραξα στο κλάμμα.. Ο μπέμπης μου μονο στη μανούλα αγκαλια ηρεμούσε και τωρα τον αποχωριστηκα 4 ορόφους κατω. Δεν μπορω να τον βλεπω συχνα ίσως μια φορα τη μέρα κι αυτός ο αποχωρισμος απο το γιο μου με σκοτώνει. Αυριο θα βγουν οι πρώτες εξετάσεις παρακαλαω να ειναι καλές. Για την ωρα παλεύω με ένα θηλαστρο για να ενεργοποιηθούν οι αδένες. Όλη νυχτα δεν εχει βγει σταγόνα..

Μου λείπει ο γιος μου...

Πολυ!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Τι ωραια κ η δικια σου ιστορια μαιρουλα μου.

Ειχες τοοοσο αγχος, τελικα ειδες ολα τα ξεχνας με το νιαουρισματακι!!!

Ελα εγω πιστευω ολα καλα θα πανε και σε λιγο θα ειναι μια κακια αναμνηση. Θα βγει

απ τη ΜΕΝΝ κι θα ναι μια χαρα στην αγκαλιτσα σου και παλι.

Αληθεια ηταν κι εσενα μπλεγμενος με το λωρο;

Εμεις σημερα εχουμε μυξουλες αλλα κ πολυ λαιμαργια :-)

Ευτυχως κοιμηθηκε το πουλακι μου το βραδυ και ξεκουραστηκαμε κι οι δυο!!!!!

EDIJp1.png

Kαλημερουδια..!

Μαιρουλα μου κανε υπομονη κ θα τον εχεις συντομα σιγουρα παλι στην αγκαλιτσα σου κ δεν θα τον ξανα αποχωριστεις...δυνατη κ γερη πρεπει να εισαι μετα απο τοσσσσαααα που περασες κ τωρα που ειναι στην ζωη δεν πρεπει να σε παιρνει απο κατω....!!ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΓΕΡΑ Κ ΟΟΟΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...!!να περνατε οοολες ομορφα....εμεις γερα κραταμε...την Πεμπτη εχουμε γιατρο στον ΚΤΚ κ αναμενω,,,!!

Jr39p2.png

καλησπερα!

μαιρουλα μου γλυκια διαβασα την ιστορια κ αρχισα να κλαιω, ποιο πολυ γιατι ολα τα συναισθηματα που γραφεις , τα βιωσα κ εγω , κ θυμηθηκα τις δικες μου στιγμες..ακριβως τα ιδια ελεγα κ εγω οποτε τον εβλεπα, ειναι δικο μου?μπα..καποιου αλλου ειναι κ θα ερθει να το παρει, ευτυχως ολα πηγαν καλα, κ η παναγιτσα μας αξιωσε να ζησουμε το μεγαλυτερο θαυμα της ζωης!!ετσι λοιπον κ τωρα σ αυτη τη φαση που περνας κ παλι θα σε βοηθησει καλο μου, θα βγουν οι εξετασεις του μπεμπη σου αυριο κ θα ειναι τελειως μα τελειως φυσιολογικες, η παναγιτσα θα ξανακανει το θαυμα της, να εισαι σιγουρη;)

λογικο να σου λειπει ο μικρος, κ σε ποια δεν θα ελειπε..?κανε λιγο υπομονη, μονο λιγο κ μετα στο σπιτι θα σε αποζημιωσει ο μικρος, για τις μερες που "χασατε" με αγκαλιες, φιλακια, χαδακια, γελακια, φωνουλες..

κ μολις συνηδητοποιησα οτι εγω δεν εγραψα σεντονακι για τον μπεμπη κ το πως ηρθε στη ζωη μετα απο 18 ωρες:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπαρμπ μου κρατα γερα, ερχεται η μεγαλη κ ευλογημενη στιγμη κ για σενα!!!!με το καλο την πεμπτη στο γιατρο:P:p

φιλια πολλα σε ολους κ να εχτε μια ομορφη κυριακη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...