Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις γύρισα απο το γιατρο, το χειρουργείο μας ισχύει κανονικα, ο μπεμπούλης εξακολουθεί και μας κοιτάζει και δεν χωράει να μπει λέει στη λεκάνη!!! Οπότε αυριο θα τον έχουμε Αγκαλίτσα!!!!!!

Επίσης κάτι άσχετο, εμένα στον καρδιοτοκογράφο δεν με έβαλε ποτε! Δεν ειναι περίεργο;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα με το καλο μαιρουλα αυριο .εμενα αλλες κοιμαται 3 ωρεσ αλλες φορες μπορει να ξυπνησει σε 1 ωρα .παρατηρησα οτι μετα τισ 7 το πρωι δυσκολευομαι να τον βαλψ για υπνο θελει να χουζουρεψει κ εγω νυσταζω

Μαιρούλα με το καλό κοριτσάκι μου αύριο!! Μη φοβάσαι τίποτα!! Απόλαυσε τις στιγμές... μια συμβουλή: σήμερα κοιμησου. Ίσως είναι η τελευταία σου ευκαιρία για πολύ καιρό!!!

Εμένα το βράδυ λυσσάει, πεινάει συνέχεια και εκεί που λέω άντε χόρτασε αρχίζει μετ'α από λίγο να τρώει τα χέρια της, τα ίδια και το πρωί. Από το μεσημέρι και μετά είναι ήσυχη μεχρι το βράδυ πάλι.. εγώ κουτουλάω και ομολογώ ότι δεν την παλεύω. Εσείς πως την παλεύετε βρε κορίτσια?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλησπερα σας...!!

Μαιρουλα μουυυυυ αντε με το καλο αυριο θα κρατας το μπεμπουλακι σουυυυ....τελεια...!!!προφανως δεν τον νοιαζει αν εχεις συσπασεις αφου δεν πας για φ.τ για αυτο τον λογο δεν σε εβαλε κτκ....υποθετω...δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρη...!!

οσο για την θηλη που κοκκινιζει ακομη κ η γιαγια μου το ιδιο λεει...να αλειφουμε λιγο απο το γαλα στην θηλη για να μην ερεθιζεται να για μικροβια...!!

υπομονηηηη κοριτσια μου...!!!

εγω ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα...ειχα πονακια κ ο μπεμπης ειχε κατσει τελειως κατακορυφα....κ με πονουσαν κ πολυ τα ποδια μου...!!σημερα πηγαμε κ περπατησαμε στο αλλου καμια ωρα κ μετα ημουν λες κ χτυπιομουν στο γυμναστηριο....αχαχαχαχχα...!!κουραστηκααααααα..!!τωρα ειμαι με τις πυτζαμες με τον αμορε μουυυ κ θα δουμε καμια ταινια μαλλον σε λιγακιιι...φιλακιαααααααααααααααααααα!!!:D:D:D:D

μαιρουλα αναμενουμε νεααααααα!!αντε με το καλο νυχτεριδακι μας....!!

Jr39p2.png

καλησπερα κ καλη χρονια !!

με υγεια, ευτυχια κ χαρα!!!!!!

μαιρουλα με το καλο αυριο να κρατησεις τον μπεμπακο σας αγκαλια!!μην σε αγχωνει τιποτα, ολα θα πανε σουπερ!!με το που θα μπεις χειρουργειο σε κανα τεταρτακι με εικοσαλεπτο θα δεις κ θα ακουσεις τον μικρο, μοναδικες στιγμες. ετοιμασου να τις χαρεις!!!!!!!!

κ εννοειται ν αφας γιατι κ εγω παρολο που εφαγα μια κρεπα το βραδυ πριν παω στην κλινικη ειχα σκυλοπεινασει, 2 μερες νηστικια κ με τσαιιιιιι, οποτε φαε ;);););)

μπαρπμ λες να βγει νωριτερα ο μικρος σου?πετρωματα κ εγω δεν εχω ιδεα πως ηταν, αλλα απο πονακια κατι ξερω, κοιτα να ξεκουραζεσαι!

τωρα για τα κιλα που λετε το εχω κ εγω αγχος πολυυυυ, δν εχω ζυγαρια δεν ξερω ποσο ειναι , ελπιζω κ ευχομαι να παιρνει κανονικα το βαρος που του αναλογει..

τωρα για τον υπνο κ μενα με τις ωρες του ειναι, αλλοτε κοιμαται 3ωρα, αλλοτε 5ωρα, αλλοτε 1 ωρα, δεν εχει κατι στανταρ, ελπιζω να φτιαξει καπως το ρολοι μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

νενα μουυυυ πως παει το μπεμπακι...???

οσο για τα πετρωματα εμενα ειναι πολυ συχνα....!!κ εχω κ πονακια αλλα ναι μεσα μου κατι λεει οτι θα βγει νωριτερα.....ηδη ο γιατρος μου ειπε οτι δεν με βλεπει για ολο τον μηνα γιατι εχει κατεβει αρκετα το μπεμπακι...μΑς εκοψε κ τις ηδη κομμενες επαφες ενω στην κουμπαρα μου της ειχε πει να εχει συνεχεια...!!κ νιωθω την κοιλιτσα κ τον μπεμπη ποοολυυυυ χαμηλααααααααα!!!

Jr39p2.png

mary με το καλο να αγκαλιασεις το μπεμπη σου αυριο!!!!Ολα θα πανε μια χαρα θα το δεις και αυριο θα πετας απο ευτυχια....!!!Κοιτα να ξεκουραστεις αποψε οσο μπορεις!!

barboula κοιτα να ξεκουραζεσε καλα...ο τελευταιος μηνας ειναι ο πιο ζορικος και μην το παρακανεις...ευχαριστησου ξεκουραση τωρα!!

Εγω βαζω λανολινη βαζω και γαλα αλλα ο μικρος κανει ωρα στο στηθος και πολλες φορες θηλαζει καθε μια ωρα....Σε ποσες μερες συνηθισαν οι θηλες ??Η πονανε ακομα..?να ξερω ποσο να περιμενω γιατι ειναι φορες που κλαιω απο τον πονο...αφου λεω οσο δεν πονεσα στη γεννα ποναω τωρα διπλα!!!!!!!!!

Παπατρικος περιπου το ιδιο προγραμμα εχει και ο δικος μου ....Πως τηνπαλευω??Κουτουλαω κανονικα στον τοιχο....Υπομονη για την ωρα...που θα παει θα βρουμε ρυθμους πιστευω σιγα σιγα!!!

Οσο για τα κιλα ουτε εγω εχω ζυγαρια αλλα μου ειπαν να μετραω πανες για να βλεπω οτι τρωει σωστα και ετσι κανω...ελπιζω να τρωει αρκετα!

Καλο βραδυ!!

wsUfp2.png

chot μου καλησπεραααα..!!

ξεκουραζομαι φουλ....δεν με αφηνουν να κανω τιποτα....τιποτα ομως...!!απλως συνειδητοποιω οτι επειδη το σωμα μου δεν ειχε μαθει σε τοσα κιλα τωρα που εχω παρει με πονανε ολα....χερια..ποδια...πλατη...μεση...!!

τωρα για τον θηλασμο τι να σου πω???Δεν ξερω....!!η κουμπαρα μου οταν αρχισαν να ερεθιζονται εβαλε ψευτοθηλες....κ ηρεμησε...!!

Jr39p2.png

Σε λίγες ώρες έρχεται καινούριος φίλος στη παρέα!!!!! Κάντε μια προσευχουλα να πάνε ολα καλά σημερα και για εμάς!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Kαλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!! εύχομαι υγεία, ευτυχία και ότι άλλο ποθεί ο καθένας προσωπικά!!! Γερά και καλότυχα να είναι τα όμορφα μπεμπάκια μας και αυτά που θα έρθουν!!!

Μαιρούλα με το καλό σήμερα!!! τώρα λογικά θα είσαι με το γιόκα σου αγκαλίτσα!!!

Μπαρμπουλα η σειρά σου τώρα!!! απόλαυσε τον τελευταίο μήνα γιατί μετά θα σου λείψουν οι κλωτσίτσες!!!!

κορίτσια για τα κιλά που λέτε εμένα παίρνει 50 γρ την μέρα περίπου!!! πριν 4 μέρες που τη ζύγισα ήταν 3780!! την πρώτη εβδομάδα χάνουν τα μωράκια εμένα από 3050 που γεννήθηκε πήγε 2910 τώρα είμαστε μια χαρά!! τρώει ανα τετράωρο περίπου 150 μλ γαλατάκι! σήμερα είμαστε 4 εβδομάδων!!!

το πρόβλημα μας είναι ότι ξεκίνησαν κολικοί και υποφέρουμε...κλαίμε και δεν ξέρω τι να κάνω!! της δίνω το αλμιρον το γαλα και μου είπε η παιδίατρος αν συνεχιστούν να της δώσω το αλμιρον ηα !! αλλά με το δευτερο δεν χορταίνει καθόλου και όλο πεινάει!!!και γενικά ούτε με το αλμιρον είμαι ευχαριστημένη!! εσείς τι γάλα δίνετε??? επίσης ήθελα να ρωτήσω βάζετε ορο στην μυτούλα??? εμένα μια φορά της έβαλε η παιδίατρος και τρόμαξα!!! μπήκε ο ορος από το ένα ρουθούνι και βγήκε από το άλλο γουρλομάτιασε η γοργονίτσα παναγίτσα μου!!!!!!

κατά τα άλλα τρώμε στο τετράωρο περίπου...το βράδυ όμως κοιμόμαστε πιο πολύ...μπορεί και 5 ώρες!!! το μόνο πρόβλημα είναι οι κολικοί!!!! το κακόμοιρο μωρέ υποφέρει και στεναχωριέμαι του κάνω μασαζάκι βάζω πιστολάκι αλλά τιποτα!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Όπως έχω ξαναγράψει, το αλμιρόν είναι βαρύ γαλατάκι, το παίρναμε στο Έλενα. Είχαμε και μεις θέματα με τους κολικούς οπότε σε συνεννόηση με την παιδίατρο εφαρμόσαμε τα ακόλουθα βήματα:

1. Τίλιο/γλυκάνισο 50-50 με νερό στο γάλα του.

2. Αλλαγή από Frezylac στο πιο ελαφρύ και ειδικό για θέματα πεπτικού Frezylac Pro Digest

3. Μια δόση Infacolic ανά 8 ώρες πριν το φαγητό του. Υπόψη πως το Infacolic δεν απορροφάται από τον οργανισμό αλλά αποβάλλεται.

Το μωρό έχει ηρεμήσει αρκετά!

Όσο είχε πόνους, το είχα αγκαλιά και το κουνούσα στις κρίσεις κάθετα (πάνω κάτω) ενώ παράλληλα του έκανα μασάζ και χάδι στην πλατούλα. Αυτός ο συνδυασμός ηρεμούσε τον πόνο.

Όσο αφορά τον ορό, εμείς βάζουμε 2-3 φορές την ημέρα με σύριγγα και μεγάλο μπουκάλι. Υπόψη πως εκτός των άλλων μειώνεις σημαντικά τον κίνδυνο για ωτίτιδα που είναι πάρα πολύ επώδυνη για το μωρό.

Σωκράτης

Καλημέρα!!

Αυτή τη στιγμή πιθανότατα η Μαιρούλα μας κρατάει το ζουζουνάκι της άντε περιμένω πως και πως να μάθω τα νέα της...

Παπατρίκος μου το μικράκι σου σε βασανίζει ε; Μην σκας μωρέ θα βρείτε τους ρυθμούς σας και θα είναι όλα πιο εύκολα! Καλά και εγώ περνάω φάσεις που ούτε να φάω δεν προλαβαίνω αλλά τι να κάνουμε; Τα συναισθήματα που μας βγάζουν τα μικράκια μας αναπληρώνουν όληηη τη κούραση ε;

Σήμερα πήγα και γυναικολόγο όλα καλά έκανα το τεστ παπ και είδε και την τομή μου μια χαρά πάει κ αυτό...

oYNBp2.png

καλησπεραααααααααααα......!!τι κανουμε??πολυ πιθανον αυτη την στιγμη η Μαιρουλα θα κραταει το μπεμπακι της αγκαλιτσα πρωτα ο Θεος οποτε εμεινα τελευταια οπως επρεπε με φουσκωμενη την κοιλιτσα..!!χεχε!!!αντε αντεεεε με τοσα που λετε εσεις θα βγει κ το μωρο μου κ θα εχω γινει expert...!!!!

βλεπω οοοολες καλα...με τις ταλαιπωριες σας...με τους κολικους...με ολα τα δυσκολα αλλα γλυκα...!!:D:D:D σας φιλω παω να κανω μαμ....!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...