Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!

ΟΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ MARROULA ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΙΡΗ...!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

Αμήν Παναγιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marry δεν ξερω για εσενα αλλα εγω πιστευω οτι θα γεννησω σιγουρα νωριτερα...!!εχω καθημερινα κατι πονακια στην κοιλια κ πολλα πετρωματα....κ ανα διαστηματα πονο στην μεση...!!!πιστευω μεσα του μηνα θα γεννησω....για να δουμε...τριγυρω παιζονται πολλα στοιχηματα...!!αχαχαχχαχα...!!φιλακια παω στα ξαδερφια για χαρτακι...!!

Jr39p2.png

Μπαρμπ μου εγω πετρώματα δεν έχω νιώσει ποτε!!! Τις τελευταίες μέρες πάντως Έφαγα οτι απαγορευμένο υπάρχει και δεν υπάρχει! Γλυκα, ροκφορ, προσούτο, cocacola!!! Κι ο μπέμπης εκει δεν ειπε να βγει!! Καλύτερα κιόλας να σου πω γιατι έχω βάλει στο μυαλό μου τη καισαρικη οπότε τη Πέμπτη το αργότερο θα τον έχω στην αγκαλια μου!!! Μεθαύριο κορίτσια!!! Μεθαύριο!!! Δεν το πιστεύω!!! Σημερα 39 εβδομάδων!!!!

Καλησπέρα!

Καλή χρονιά σε όλους μας!! Να χαιρόμαστε τα μπεμπουλίνια μας και με το καλό τα 2 κοριτσάκια που έμειναν να κρατήσουν στην αγκαλίτσα τους τα θαυματάκια! Η Μαιρούλα μας σε 2 μέρες γεννάει και όπου να ναι και η Μπαρμπούλα που δεν νομίζω να αργήσει να μας κάνει την έκπληξη!

Chot μου να σου ζήσει ο μπέμπαρος!! Πολύ χαίρομαι που γέννησες τόσο εύκολα!! Όλα τα καλά να έχει το πριγκιπάκι σου!

oYNBp2.png

Μπαρμπ μου εγω πετρώματα δεν έχω νιώσει ποτε!!! Τις τελευταίες μέρες πάντως Έφαγα οτι απαγορευμένο υπάρχει και δεν υπάρχει! Γλυκα, ροκφορ, προσούτο, cocacola!!! Κι ο μπέμπης εκει δεν ειπε να βγει!! Καλύτερα κιόλας να σου πω γιατι έχω βάλει στο μυαλό μου τη καισαρικη οπότε τη Πέμπτη το αργότερο θα τον έχω στην αγκαλια μου!!! Μεθαύριο κορίτσια!!! Μεθαύριο!!! Δεν το πιστεύω!!! Σημερα 39 εβδομάδων!!!!

Φάε τώρα που μπορείς! Εμένα με τη καισαρική έκαναν 2 μέρες να μου δώσουν οτιδήποτε να φάω και λύσαξα στην πείνα. Έβλεπα τους επισκέπτες που έτρωγαν το κεραστικό γλυκάκι και έτρεχαν τα σάλια μου!!!!! :tongue::tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Φάε τώρα που μπορείς! Εμένα με τη καισαρική έκαναν 2 μέρες να μου δώσουν οτιδήποτε να φάω και λύσαξα στην πείνα. Έβλεπα τους επισκέπτες που έτρωγαν το κεραστικό γλυκάκι και έτρεχαν τα σάλια μου!!!!! :tongue::tongue:

Λινάκι μου γλυκο αυτο κάνω!!! Απο τα Χριστούγεννα και μετα το έχω ξεφτυλισει το πράγμα!! Βέβαια ήμασταν απο τραπέζι σε τραπέζι γονείς, πεθερικά και τούμπαλιν!! Γιατι ξέρω οτι μετα για δυο τρεις μέρες θα εχει σουπιτσα και ορό! Χιχιχι!! Τι κάνει το μπεμπάκι μας; Εμένα ενώ χτες ηταν ζωηρός σημερα παραείναι ήσυχούλης!!! Άντε να βγει να μου φύγει αυτό το άγχος και να αρχίσουν τα αλλα τα ευχάριστα!!

xixixi....!!αντεεεε τελευταια θα μεινω κ ετσι πρεπει με βαση τις εβδομαδες αλλα το ενστικτο μου λεει οτι δεν θα φτασω μεχρι τελος..με βλεπω σε κανενα διβδομαδο...!!τα πονακια ειδικα οταν νυχτωνει ειναι κ πιο εντονα....λιγο μεση κατι τσιμπηματα..η κοιλια κατι τα πετρωματα κ κατι οι κωλοτουμπες....!!εχει κατεβει κ πολυ...κ ο γιατρος ενω στην κουμπαρα της ειχε πει πολλες επαφες για να βγει πιο ευκολα εμενα μου ειπε για 2-3 εβδομαδες να μην κανω τιποτα γιατι κατεβαινει στην λεκανη με φορα...!!για να δουμεεεεεεεεεε.....!!!!καλο βραδυυυυ!!!!

Jr39p2.png

Μακάρι να ειναι έτσι και να μη ταλαιπωρηθεις καθόλου, θα Χεις εύκολη γέννα!!! Εγω φυσικα δεν μπορω να κοιμηθω με τίποτα!! Θα μου πείτε δεν κοιμάμαι 9 μήνες, σιγα μην κοιμηθώ τωρα που ξέρω οτι μεθαύριο γεννάω!!! Παρεπθπτόντως κάποια στιγμη μεσα στη μέρα θα παω κι εγω στο γιατρο μου να δει αν εχει αλλάξει κάτι. Εχει γούστο να μου πει να περιμένουμε ως τη 40 εβδομαδα. Πονάκια χαμηλα έχω κι γω απο προχτές πετρώματα οχι. Δεν μπορω να είμαι στο πλάι ούτε αριστερά ούτε δεξια!! Κυρίως ανάσκελα βολεύομαι!!

καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!!!!ευτυχισμενο το 2013 !!να χαιρομαστε τα μωρακια μας και με το καλο να ερθουν στον κοσμο της mary και της barboula!Ελπιζω να περασατε ολοι ομορφα γιατι εμεις κοιμομασταν στην αλλαγη χρονου, απο τα ξενυχτια δεν αντεξαμε...ολη την ωρα θελει στηθος ο μικρος,νομιζω με εχει κανει πιπιλα και εχουν ματωσει οι θηλες στις ακρες και ποναω φρικτα...ποτε περναει αυτος ο πονος οσες θηλαζετε??

μαιρη μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε θα το δεις..πλησιαζουν οι μερες και μην σε νοιαζει για την καισαρικη μολις βγει ο μικρος ουτε θα το σκεφτεσε!!!!1μονο μη κοιμασε ανασκελα ...μονο πλαι μου ειχε πει εμενα ο γιατρος γιατι λογο της θεσης του μωρου τον ζοριζεις ανασκελα!

φιλακια πολλα και ελπιζω να προλαβαινω να μπαινω συχνοτερα τωρα που συνιθηζουμε σιγα σιγα!!!

wsUfp2.png

Καλημέρα!!!!!!! Αυριο βγαίνει ο μπεμπάκος μας!!!!!!!!

Φυσικά πάλι δεν κοιμήθηκα ούτε μια ωρα, είχα συνεχώς πονάκια χαμηλα αλλα οχι συσπασεις. Σαν να μην βολευομουν ούτε εγω ούτε ο μικρούλης μου! Ελπίζω απόψε να καταφέρω να κοιμηθω λίγες ώρες να ξεκούραστω!!! Σημερα εχει δουλειές το μενου για να ειναι ολα έτοιμα. Σιδερωμα, κανα ξεσκονισμα και γιατρο.

Chot τα ξενύχτια μας συνεχίζονται εεε; Υπομονη με τις θηλες μάλλον όλες θα το εχουμέ αυτο στην αρχη. Δοκιμάσες λανολινη;

Διαφημίσεις

ολη την ωρα θελει στηθος ο μικρος,νομιζω με εχει κανει πιπιλα και εχουν ματωσει οι θηλες στις ακρες και ποναω φρικτα...ποτε περναει αυτος ο πονος οσες θηλαζετε??

Δυστυχώς ο θηλασμός αυτά έχει στις αρχές !! βάζε λανολίνη μετά απο κάθε θηλασμό, πλένε τις θηλές σου με χλιαρό νερό, να τις στεγνώνεις καλά και να τις αφήνεις λίγο ελεύθερες. Επίσης δίνε στο μωράκι γαλατάκι όποτε θέλει μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός. Νόμιζα πως ποτέ δεν θα γινόταν αυτό σε μένα ο μικρός μου ήταν πολύ απαιτητικός επίσης αλλά τώρα μετά τις 40 μέρες σαν κάτι να αλλάζει ο μικρός τρώει για περίπου μισή ώρα με διακοπές και μετά κοιτάτε ή είναι ησυχούλης για ώρες!!!

Αλήθεια τι επιθέματα στήθους χρησιμοποιείτε; εγώ μετά απο δοκιμές απο δείγματα που είχα έχω καταλήξει οτι οι πιο καλές είναι της chicco γιατί το γάλα που βγαίνει μόνο του το κάνουν σαν ζελέ και δεν έχουμε διαρροές...

oYNBp2.png

Καλημέρα! Κάθε πότε ζυγίζετε τα μωράκια σας και πόσο βάρος πρέπει να πάρουν την εβδομάδα στον θηλασμό? 150-200ΓΡ ειναι με ξένο γάλα. Τι ισχύει για το θηλασμό δεν έχω ιδεα

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα.

Σε μας που τρώει και από τα δύο, παίρνει 270-300 γραμμάρια την εβδομάδα. Σε σύνολο 7 εβδομάδων, έχει πάρει 1,6 κιλά, δηλαδή μ.ο. 230 γραμμάρια/εβδομάδα. Αν υπολογίσουμε πως έχασε 270 γραμμάρια τις πρώτες μέρες, ο μ.ο. ανεβαίνει.

Σωκράτης

Καλη χρονια σε ολους μας!!!!!!!

Αντε Μαιρουλα μου, αυριο τετοια ωρα θα σαι με το ζουζουνι σου!!! :D:D:D:D:D:D

Τι καλα!!!!!

Κοριτσια κι εμενα ωρες ωρες με κραταει ο μικρος και 1 ωρα με τη θηλη στο στομα και με κοκκινιζει και μενα. Στο νοσοκομειο ει5αν να βαζουμε γαλα και να τα αφηνουμε να στεγνωνει γτ εχει αντιμικροβιακες ιδιοτητες... Θα σου 5ερασει μωρε σιγα σιγα ;);) εε???

Σας κοιμουνται το βραδυ?

post-32329-14825440874512_thumb.jpg

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...