-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:
Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν.
Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του.
-
Μανουλες του Δεκεμβριου 2012
-
Θέματα
-
- 5.658 απαντήσεις
- 784.520 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.521 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.023 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.300 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.934 εμφανίσεις
-
-
-
- 3 απαντήσεις
- 601 εμφανίσεις
-
- 5.658 απαντήσεις
- 784.520 εμφανίσεις
-
Βιταμίνη d3
Από Αγγελικηη1, in Ιατρικά & Υγεία
- 8 απαντήσεις
- 517 εμφανίσεις
-
- 1.613 απαντήσεις
- 199.358 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 513 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 526 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 41
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 604 απαντήσεις
- 26.853 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 1.265 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.521 εμφανίσεις
-
- 810 απαντήσεις
- 77.116 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα