Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι. Κάθε απόφαση την πήρες κάθε φορά με τα δεδομένα της στιγμής. Δε προχωράει κάθε ζευγάρι μετά από ένα χρόνο προσπαθειών κατευθείαν στην εξωσωματική. Ειδικά αν είχε μια φυσική σύλληψη στην αρχή. Ξέρεις πόσες φορές σκέφτομαι πως έπρεπε να έχω σκεφτεί να κάνω κατάψυξη στα 25; Είχα ενδείξεις πως κάτι δε παει καλά αλλά δε πίστευα πως θα έχω πρόβλημα όταν έρθει η ώρα να κάνω παιδί. Να‘μαστε τώρα όμως που προσπαθούμε ήδη 2 χρόνια και με πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και ΑΜΗ στα πατώματα. 
      Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει νόημα να αναλογίζεσαι τι έκανες λάθος, σημασία έχει η προσπάθεια που έκανες ήδη τόσα χρόνια και πως δε το άφησες στην τύχη του. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα!!

Linaki μην αγχωνεσε αδικα!Ολα καλα θα ειναι, το καλυτερο ειναι να μιλησεις με το γιατρο που ειπαν και τα κοριτσια να ηρεμησεις!

Grace συγχαρητηρια για την αυχενικη ελπιζω για ολες να ειναι ετσι τελεια τα αποτελεσματα!

Soch Καλα αποτελεσματα απο την αμνιο να εχετε ευχομαι!

Nena σε 10 μερες θα κανεις αυχενικη??Επειδη ειμαστε κοντα στις βδομαδες να υποθετω δηλαδη και εγω οτι την αλλη βδομαδα θα μου πει να την κανω?Αχ και αγωνιω να δω οτι ειναι ολα καλα στο μικρακι μου!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια πως σας φαινεται ο υπερηχος μου στο avatar???? Ειδατε τι ωραιο προφιλ εχει το ζουζουνι μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:??????????????? Δενειναι γλυκα??????????

Κουκλακι ειναι!!!!!!!Τελειο καλε!!!!!

Εσενα ειναι κανονικο μωρακι τωρα!!!!:P:p:p

Αντε με το καλο να κρατησεις και στην αγκαλια σου γερο και δυνατο!!!!!

wsUfp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ/ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

1. soch..............ΠΗΤ 01/12/2012

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin.......ΠΗΤ

20. arous..........ΠΗΤ

21. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

Εβγαλα τη μαρινα 1 γιατι τελικα εχει ΠΗΤ το Νοεμβριο,λογο λαθων υπολογισμων και μιλαει με της μανουλες Νοεμβριου απο οτι διαβασα....!Αν θελει φυσικα να παραμεινει και μαζι μας εννοειτε την ξαναβαζουμε....;)

wsUfp2.png

Καλημέρα ομορφιέ μου τι κάνετε?? εγω χαλια σερνομαι...ακνονισα να κανω αυχενικη τστις 20/6..αντε να δουμε..εχω καιρο να δω το μπεμπε και ειμαι λιγο αγχωμένη....

Στα κοριτσακια που κανα αυχενικη μπραβο κουκλε μου...ειδατε τα νιανάκια σας και ειναι μια χαρα..μπραβο μεγαλωνουν...βλεπω μαθατε και φυλο κιολας...πολλα αγοράκια αχ βρε αγορομανες για να δουμε τι θα γινει στο τελος με την λιστα θα μπλεδισει η θα ροζισει...

Grace καλε τελειο το μωρο...χιχιχι...εισαι απαιχτη...

Linaki κοριτσακι μου μην βαζει ασχημα πραγματα στο μυαλο σου..παρε τηλ τον γιατρο σου πες του τι εγινε και απαιτεισε να μαθετε αμεσως τα αποτελεσματα...ευχομαι και ειμαι σιγουρη οτι δεν τρεχει τιποτα...περιμενουμε νεα...φιλάκια

soch καλη επιτυχια για την αμνιο.

Στα αλλα κοριτσακια μου στελνω δυο γλυκα γλυκα φιλια...σμουτσσσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τη ψυχραιμία σας, πραγματικά μου τη μεταδίδετε, παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο στο γιατρό απλά δεν έχουν πάει ακόμη εκεί τα αποτελέσματα. Μου είπαν δεν χρειάζεται να τηλεφωνώ εγώ θα με ειδοποιήσουν αυτοί μόλις έχουν τα αποτελέσματα. Υπομονή προς το παρόν.....Ο τύπος στο μικροβιολογικό μου είπε "Κάνε λίγη υπομονή και θα σαι εντάξει.." Δεν ξέρω αν το είπε τυχαία όμως ή εάν εννοούσε κάτι θετικό. Καλά απο χθές σαν ψυχωτική έχω γίνει έχω αναλύσει όλη τη συνομιλία μας λέξη προς λέξη μήπως έβγαζα κάποιο συνθηματικό συμπέρασμα! :P αλλά τίποτα...επομένως ότι και να ναι το πολύ μέχρι αύριο θα το έχω μάθει!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

grace3: εγώ δεν είδα τη φώτο του μπεμπέ σου!!! αλλά είμαι σίγουρη οτι θα είναι ένα κουκλάκι! Και εγώ βλέπω τη φώτο του δικού μου ΌΛΗ μέρα και λέω πόσο όμορφο παιδάκι θα ναι αυτό! Αλλά στη παρούσα φάση νομίζω όλα τα έμβρυα ίδια είναι :D

oYNBp2.png

grace3: εγώ δεν είδα τη φώτο του μπεμπέ σου!!! αλλά είμαι σίγουρη οτι θα είναι ένα κουκλάκι! Και εγώ βλέπω τη φώτο του δικού μου ΌΛΗ μέρα και λέω πόσο όμορφο παιδάκι θα ναι αυτό! Αλλά στη παρούσα φάση νομίζω όλα τα έμβρυα ίδια είναι :D

Υπομονη μαναρι;). Η φωτο ειναι κατω απ το grace3

EDIJp1.png

Κορίτσια με πήραν για νεα!!!

Τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα!!!! Ο μπέμπης δεν έχει ούτε το στίγμα! Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πω γιατί δεν έχω σταματήσει να κλαίω απο την ώρα που έκλεισα το τηλέφωνο!! Είμαι τόοοοοοοοοσο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο!!!!!!! Ευχαριστώ Θεε μου. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

oYNBp2.png

Τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα!!!! Ο μπέμπης δεν έχει ούτε το στίγμα! Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πω γιατί δεν έχω σταματήσει να κλαίω απο την ώρα που έκλεισα το τηλέφωνο!! Είμαι τόοοοοοοοοσο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο!!!!!!! Ευχαριστώ Θεε μου. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπραβο κοριτσάρα μου...πολυ χαιρομαι για σένα...ειδες τζάμπα ανησυχουσες και τρομαζες και το σπορακι σου....μπραβο κουκλα μου...Σου ευχομαι να μην ξανα εχεις καμια ενησυχια μέχρι να γεννησεις...πολλα πολλα φιλακια:wink:;-):lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπράβο Linaki! Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα και το μπεμπάκι σου. Αχ, τι ωραία, έτσι, να μαθαίνουμε ωραία πράγματα για τα μωράκια μας!

Εγώ γύρισα πριν από λίγο από το γιατρό που είδε τα αποτελέσματα της αυχενικής και του papp-A και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω αμνιοπαρακέντηση, παρά την ηλικία μου (40), γιατί τα ποσοστά είναι πολύ καλά (αφού με ξαναρώτησε πόσων χρονών είμαι!). Οπότε, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι σε ένα μήνα και κάτι, για να τσεκάρει με υπέρηχο αν είναι όλα καλά.

Διαφημίσεις

Τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα!!!! Ο μπέμπης δεν έχει ούτε το στίγμα! Δεν το πιστεύω, δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου να του το πω γιατί δεν έχω σταματήσει να κλαίω απο την ώρα που έκλεισα το τηλέφωνο!! Είμαι τόοοοοοοοοσο ευτυχισμένη δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο!!!!!!! Ευχαριστώ Θεε μου. :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Μπράβο Linaki!!!! Υπέροχα νέα!!! Συγχαρητήρια και σε όλες που έκαναν τις αυχενικές τους. Εγώ έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα για τη Δευτέρα που θα κάνω λήψη τροφοβλαστη. Βλέπετε δεν έχω κάνει αυχενική και περιμένω με αγωνία να δω το μωράκι μου. Ελπίζω όλα να πανε καλά αν και φοβάμαι πολύ. Κυρίως για το ποσοστό αποβολής.. αλλά πάλι πόσες φορές κερδίζει κάποιος το 'λαχείο'...

Soch καλή επιτυχία στην αμνιο!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Linaki τι καταπληκτικα νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραααααααβο σας!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Papatrikos καλη σας επιτυχια ευχομαι, μεχρι τωρα σε ολους πανε πολυ τελεια οολα αρα κ σε σενα τελεια θα πανε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

EDIJp1.png

papatrikos καθόλου να μην ανησηχείς το 1% που λένε είναι τόσο μικρό ποσοστό! Φρόντισε όμως να ξεκουράζεσε αρκετά για 2-3 μέρες και τουλάχιστον για μια εβδομάδα να μην σηκώνεις καθόλου βάρη. Επίσης καλό είναι να μείνεις μακριά απο άτομα που ίσως να είναι κρυωμένοι ή κάτι τέτοιο επειδή χρειάζεσαι τον οργανισμό σου υγιές. Εγώ για 2 νύχτες μετά την λήψη τροφοβλάστη προσπαθούσα να μην ξαπλώνω απο το πλευρό που είχα την "τομή" (αν μπορώ να πω έτσι το τρύπημα απο βελόνα) και δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά! Με αρκετή βοήθεια απο τον αντρούλη μου φυσικά και πολλά πλαστικά πιάτα γιατί συχαίνεται να πλένει πιάτα :eek::eek: Και κάτι τελευταίο αν και απο την άμνιο θα πρέπει να το ξέρεις. Μην κοιτάς την οθόνη την ώρα της εξέτασης καλύτερα να είσαι ήρεμη γιατί μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά η εικόνα της βελόνας να κοντεύει τόσο στο μικρό σου... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ και ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Το πιστεύω και το εύχομαι. Τι στο καλό Χριστουγεννιάτικα θαυματάκια έρχονται!!! :eek:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...