Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα!!!!

grace καλα αποτελεσματα να εχεις και απο μενα!! Καλα αποτελεσματα και σε οποια αλλα κοριτσια περιμενουν αποτελεσματα ή θα πανε αυτη τη βδομαδα για αυχενικη!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά αποτελέσματα στις αυχενικες!

Τελικά μόνο ο γιατρος μου είναι κάθετος για το φύλλο στην αυχενικη!!

Έκανα κ δυο βουτιές το σκ! Ίσα ίσα δηλαδή αλλα κ πάλι μύρισε καλοκαίρι!! Απο εμετους κ αναγούλες πολύ καλύτερα!

Να ρωτήσω, μαδάει καμία η μόνο εγώ θα μείνω καράφλη;!

Προχώρησε κ ο μήνας στο τικεράκι!! Τι καλα! Επίσημα στον τέταρτο!

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

Καλά αποτελέσματα στις αυχενικες!

Τελικά μόνο ο γιατρος μου είναι κάθετος για το φύλλο στην αυχενικη!!

Έκανα κ δυο βουτιές το σκ! Ίσα ίσα δηλαδή αλλα κ πάλι μύρισε καλοκαίρι!! Απο εμετους κ αναγούλες πολύ καλύτερα!

Να ρωτήσω, μαδάει καμία η μόνο εγώ θα μείνω καράφλη;!

Προχώρησε κ ο μήνας στο τικεράκι!! Τι καλα! Επίσημα στον τέταρτο!

Εγώ μαδάω και μου είπε ο γιατρός χρειάζομαι σίδηρο. Μου το λέει κάθε φορά που πάω αλλά όλο το αποφεύγω γιατί προκαλεί δυσκοιλιότητα και το φοβάμαι λίγο!! Όμως είναι καιρός να το αρχίσω σιγά-σιγά, μάλλον και εσύ για τον ίδιο λόγο μαδάς!

oYNBp2.png

Καλησπερα και απο μενα,

εκανα και γω αυχενικη και ειναι ολα καλα, μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον εχω αγορακι!!! Μου ειπε μαλιστα οτι το εμβρυο ειναι μιας εβδομαδας μεγαλυτερο (εγινε νωριτερα η συλληψη)και αλλαξαμε την ΠΗΤ για μια βδομαδα νωριτερα.

Εγω απο σημερα ξεκινησα ολα τα συμπληρωματα, σιδηρο-ασβεστιο-μαγνησιο και φολικο οξυ, και δεν τα θελω καθολου αλλα τι να κανω αφου πρεπει...

Καλα αποτελεσματα και στις υπολοιπες που ακολοθουν!!!!

Διαφημίσεις

Εγώ μαδάω και μου είπε ο γιατρός χρειάζομαι σίδηρο. Μου το λέει κάθε φορά που πάω αλλά όλο το αποφεύγω γιατί προκαλεί δυσκοιλιότητα και το φοβάμαι λίγο!! Όμως είναι καιρός να το αρχίσω σιγά-σιγά, μάλλον και εσύ για τον ίδιο λόγο μαδάς!

Linaki μην τον φοβάσαι καθόλου τον σίδηρο, κι εγώ νόμιζα ότι θα ξεχνούσα τι εστί τουαλέτα, αλλά τελικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εδώ και αρκετό καιρό, κάθε πρωί στην ώρα μου και χωρίς να ζορίζομαι (μετά συγχωρήσεως). Παίρνω filicine κάθε πρωί με το που θα ξυπνήσω, μαζί με ένα ποτήρι πορτοκαλάδα. Τρώω ένα-δύο φρούτα στη διάρκεια της μέρας, το ψωμί μου είναι πολύσπορο ή κριθαρένιο και γενικά τρώω αρκετές φυτικές ίνες. Επίσης, έχω αρχίσει να περπατάω περίπου 1 χιλιόμετρο κάθε μέρα (η διαδρομή σπίτι-μετρό για να πάω στη δουλειά). Οπότε κατάλαβα ότι φυτικές ίνες+νερό (2 λίτρα τη μέρα)+ήπια άσκηση=τέρμα δυσκοιλιότητα. Για δοκίμασε κι εσύ!

Κοριτσαρες η αυχενικη πιο τελεια κι απο τελεια!!!!!!!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη:P:p:p:p:p Φυλο δεν κοιταξε καν, μου πε τον αλλο μηνα να το δει γτ δεν ειχα πιει και πολυ νερο και δεν ηθελε να κανει κανα λαθος:D:D:D:D!!!!

EDIJp1.png

mirsa , grace τέλεια νέα μπράβοοοο!! :D:D:D:D

χαίρομαι πολύ για εσάς!

κορίτσια εμένα αργούν πολύ τα αποτελέσματα για θαλασσαιμία και έχω καταγχωθεί, τηλεφώνησα σήμερα στο κέντρο γενετικής που κάνουν τον έλεγχο και μου είπαν οτι βγήκαν τα αποτελέσματα αλλά ΔΕΝ μπορούν οι ίδιοι να μου τα πούν θα πρέπει να τα ακούσω απο το γιατρό έτσι είναι οι κανονισμοί. :cry::cry::cry::cry: θα τα στείλουν αύριο ή μεθαύριο λενε και οτι άργησαν γιατί παρουσιάστηκε μια σπάνια μετάλλαξη. Έχω χεστεί απάνω μου (μετα συγχωρήσεως) και ενώ μέχρι τώρα ήμουν ήρεμη απο το μεσημέρι δεν μπορώ να ησυχάσω! Και τα είχε εκεί μπροστά του αυτός που μιλήσαμε και δεν μου έλεγε τίποτα! Κάνε υπομονή μου λέει και σε 1-2 μέρες θα τα μάθεις! :cry::cry::cry::cry:

oYNBp2.png

mirsa , grace τέλεια νέα μπράβοοοο!! :D:D:D:D

χαίρομαι πολύ για εσάς!

κορίτσια εμένα αργούν πολύ τα αποτελέσματα για θαλασσαιμία και έχω καταγχωθεί, τηλεφώνησα σήμερα στο κέντρο γενετικής που κάνουν τον έλεγχο και μου είπαν οτι βγήκαν τα αποτελέσματα αλλά ΔΕΝ μπορούν οι ίδιοι να μου τα πούν θα πρέπει να τα ακούσω απο το γιατρό έτσι είναι οι κανονισμοί. :cry::cry::cry::cry: θα τα στείλουν αύριο ή μεθαύριο λενε και οτι άργησαν γιατί παρουσιάστηκε μια σπάνια μετάλλαξη. Έχω χεστεί απάνω μου (μετα συγχωρήσεως) και ενώ μέχρι τώρα ήμουν ήρεμη απο το μεσημέρι δεν μπορώ να ησυχάσω! Και τα είχε εκεί μπροστά του αυτός που μιλήσαμε και δεν μου έλεγε τίποτα! Κάνε υπομονή μου λέει και σε 1-2 μέρες θα τα μάθεις! :cry::cry::cry::cry:

ααααα, γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό τηλ?? δεν ξέρω και τους κανονισμούς να σε καθοδηγήσω, αλλά εάν πεις ότι επείγει τι θα σου πουν?? Αλλά μην βάζεις μόνο το κακό στο νου σου. Μπορεί να μην είναι τίποτα. στο λέω γιατί μερικές φορές οι γιατροί και οι μικροβιολόγοι τρομοκρατούν χωρίς λόγο.

Να πάρεις αύριο τηλέφωνο. :mad:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες η αυχενικη πιο τελεια κι απο τελεια!!!!!!!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη:P:p:p:p:p Φυλο δεν κοιταξε καν, μου πε τον αλλο μηνα να το δει γτ δεν ειχα πιει και πολυ νερο και δεν ηθελε να κανει κανα λαθος:D:D:D:D!!!!

Μπράβο για την τέλεια αυχενική!!!

Ποια έχει σειρά τώρα?

imQRp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ/ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

1. soch..............ΠΗΤ 01/12/2012

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. mirsa............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

5. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012

12. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012

13. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

15. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa........ΠΗΤ

18. marina1......ΠΗΤ

19. Elazl............ΠΗΤ

20. marmin.......ΠΗΤ

21. arous..........ΠΗΤ

22. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα και απο μενα

Mirsa kai grace τελεια τα νεα της αυχενικης, αντε και στα δικα μας σε 10μερες, μακαρι να εχουμε και οι υπολοιπες τοσο καλες χοριακουλες!

μιρσα και εσυ αγορακι ε?με το καλο!

soch καλη επιτυχια για την αμνιο, ευχομαι υπεροχα αποτελεσματα

λινακι μου μην στεναχωριεσαι παρε τηλεφωνο το γιατρο σου και θα δεις οτι αυριο θα ειναι ολα καλα! μην πολυδινεις σημασια στα μικροβιολογικα, μονο στο γιατρο σου!περιμενουμε αυριο τα νεακια σου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...