Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Αχ ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

Chot μου δεν είναι στον ίδιο σάκο, άρα δεν θα είναι ολόιδια. Απλά θα μοιάζουν σαν αδελφάκια!!

Linaki με το καλό το αγοράκι σου και καλή επιτυχία με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Εγώ αργώ για την αυχενική διαφάνεια. Μου την έκλεισαν 19 του μήνα. Θα έχω μπει στην 13 εβδομάδα. έχω σκάσει. Για φύλο δεν νομίζω να δούμε αν και πολύ θέλω....

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

happybear με το καλο τα διδυμακια σου και καλως μας ηλθατε!

λινακι μου και εσυ αγορακι?χ!χ!χ! μονο αγορακια θα εχει ο δεκεμβρης :P

και μην αγχωνεσαι για τα αποτελεσματα θα ειναι τελεια

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΜΑΝΟΥΛΕΣ/ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

1. soch..............ΠΗΤ 01/12/2012

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

5. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

6. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

7. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

8. mirsa............ΠΗΤ 18/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos...ΠΗΤ 24/12/2012

12. happybear...ΠΗΤ 25/12/2012

13.nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012

14.grace3..........ΠΗΤ 29/12/2012

15.georgia.g......ΠΗΤ 03/01/2013

16. chot.............ΠΗΤ 09/01/2013

17. pepitsa.........ΠΗΤ

18. marina1........ΠΗΤ

19.Elazl..............ΠΗΤ

20. marmin.........ΠΗΤ

21. arous............ΠΗΤ

22.sofoula27......ΠΗΤ αγορακι!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Αχ τέλεια είναι!!!!

έχω δει και κάτι καρότσια διδύμων τρέλα. Χαζομαμά όπως καταλαβαίνετε.

αν και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς και φοβάμαι αρκετά μην χαλάσω το όνειρο.

Γιατί προσπαθήσαμε αρκετά..........

grace3 μόνο εμείς μπήκαμε σήμερα στο forum?

Τα άλλα κορίτσια που είναι?:(

imQRp2.png

Happybear καλως μας ηρθες και με το καλο τα διδυμακια σου!!!

Νisa Sofoula Linaki ΤΙ ωραιαααααααααααα:P:p:p:p:p:p:p:p !!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαιρομαι με τα ωραια σας αποτελεσματα και που μαθατε τι μωρακια εχετε!!!! Καλα μην σκατε θα την κανω εγω την κορη να χω πολλους γαμπρους ν διαλεξω!!! αχχαχαχχαχαα (θα σας πω την Δευτερα)

Με το καλό grace!!! Όλα να πάνε καλά!!! Άντε να έχουμε και καμιά γυναίκα στην παρέα να δούμε ποιός θα την πρωτοπάρει!!!

Αχ τέλεια είναι!!!!

έχω δει και κάτι καρότσια διδύμων τρέλα. Χαζομαμά όπως καταλαβαίνετε.

αν και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς και φοβάμαι αρκετά μην χαλάσω το όνειρο.

Γιατί προσπαθήσαμε αρκετά..........

grace3 μόνο εμείς μπήκαμε σήμερα στο forum?

Τα άλλα κορίτσια που είναι?:(

Eλα ντε!!:confused::confused: Μαλλον την κανανε για σ/κ σε καμια παραλια...:tongue:

EDIJp1.png

Eλα ντε!!:confused::confused: Μαλλον την κανανε για σ/κ σε καμια παραλια...:tongue:

Ναι μάλλον λόγω Σ/κ πήγανε για μπανάκι.

Αχ ζηλεύω. Πιο πολύ θέλω να αλλάξω περιβάλλον και εικόνες γιατί τώρα δεν δουλεύω και μου την έχει δώσει λίγο στο σπίτι.:evil:

imQRp2.png

Χαζομαμά όπως καταλαβαίνετε.

αν και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ακόμα γιατί είναι πολύ νωρίς και φοβάμαι (

Όλα καλά θα πάνε διδυμομανούλλα! Μην ανησυχείς!! Να σκέφτεσαι θετικά να σκέφτεσαι την ώρα και τη στιγμή που θα έχεις δύο μπεμπάκια να κλαίνε και να θέλουν τη μαμά τους την ίδια ώρα!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, τα παιδακια μου πηγαν για μπανιο με μια φιλη τους (και με την μαμα εννοειται ε) αχ θελω κι εγω αλλα ημουν πτωμα το πρωι. Λεω να παω μια βολτα μεχρι τον Υμηττο να παρω λιγο αερακι:rolleyes::rolleyes:

EDIJp1.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που θα πάνε για αυχενική! Τι μου κάνετε; Σιγά σιγά φεύγουν οι αναγούλες και όλα τα αρνητικά ε; Αισίως μπαίνουμε σιγά σιγά στον τέταρτο αυτή τη βδομάδα! Πήγε καμιά για μπανάκι;

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...