Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Η κάθε μάρκα διαφημίζει πατέντες για κολικούς κλπ.. Όλα καλά είναι φαντάζομαι... Εγώ με nuk θα τη βγάλω αν χρειαστούν με παρότρυνση της νύφης μου που τα θεωρεί τα καλύτερα...

Με το καλό οι αρκουδίτσες αύριο!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με το καλό και με ένα πόνο.

Ο μικρός πάει μια χαρά. Μια στις τόσες είναι ανήσυχος και θέλει το κάτι τις του. Είχαμε αλλάξει γαλατάκι από το Frezyderm στο S26 αλλά επιστρέψαμε στο πρώτο καθώς το είχε δεχθεί καλύτερα. Αυτές τις μέρες θηλάζει περισσότερο οπότε έχει και λιγότερες ενοχλήσεις. 2-3 φορές την εβδομάδα βάζουμε ορό στη μυτούλα να φεύγουν οι βλέννες ενώ άλλες 2 φορές την εβδομάδα βάζουμε σταγόνες στο αφτί να φύγει το κεράκι.

Έχω προσέξει πως τον πιάνει συχνά λόξυγγας αλλά από ό,τι κατάλαβα είναι φυσιολογικό και δεν είναι τόσο ενοχλητικό στα μωρά όσο είναι σε μας.

Κοιμάται τις περισσότερες ώρες, κάθεται όμως στο πορτ μπεμπέ του ξύπνιος κάποιες φορές, άλλες θέλει αγκαλιά και τις περισσότερες ώρες που είναι ξύπνιος τρώει ή ξαλαφρώνει. Τον πλένουμε 3-4 φορές την ημέρα και μπανάκι 2 φορές την εβδομάδα.

Σήμερα γίναμε 15 ημερών.

Σωκράτης

Καλημέρα μανούλες και μπαμπα!!

Σωκράτη να τα εκατοστησετε σε χρόνια!!!οσο για το λοξυγγα εμένα εχει συνεχεια στη κοιλια!! Τουλάχιστον δυο φορές τη μέρα, και τωρα που μιλάμε!!! Γιά μπίμπερο μάλλον avent θα πάρω καθώς βλεπω οτι επικρατεί!! Σημερα έχουμε κι εμείς γιατρο επιτέλους να δούμε τι κάνει ο μπεμπίνος!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημερα και απο μενα!!

Grace καλως μας επεστρεψες!!!Βλεπω ετοιμαζετε ο μικρος σου για την εξοδο!Ολα καλα θα πανε !!

mary αχ αυτα τα δοντια ...Ειναι μπελας αλλα τι να κανουμε..ελπιζω τουλαχιστον να μη σε πονανε!!Καλο γιατρο σημερα και καλα νεα θα περιμενουμε!Λοξιγκα εχει και μενα 2-3 φορες τη μερα ο μικρος!

Σωκρατη βλεπω βρηκατε γρηγορα ρυθμους με το μικρο σας...Τελεια!!Χαιρομαι που ακουω οτι βοηθας τη συζυγο..μπραβο!!!

Linaki ευχαριστουμε για τις πληροφοριες...να μαθαινουμε και εμεις τι μας περιμενει σιγα σιγα!!!

Η happybear μας θα ειναι σε αγωνια τωρα να κρατησει τα μωρακια της αγκαλια σε λιγες ωρες υποθετω....Με καλο να γεννηθουν υγιεστατες και δυνατες οι κοριτσαρες!!!!

Ο υπνος μου οσο παει λιγοστευει....κλαψ!!Τωρα πιανομαι και ποναω στους γοφους και ξυπναω ακομα πιο συχνα !!Αχ βρε μπεμπη ...χαλαλι του τα ξενυχτια!!

Φιλακια και καλη μερα να εχουμε!

wsUfp2.png

Καλημέρα!!

Σήμερα παω για την καλλιέργεια στρεπτόκοκκου Β. Είναι περίεργο το τι ζητάει κάθε γιατρός

Σωκράτη μια χαρά ο μπέμπης!! Γιατί του δίνετε και ξένο γαλατάκι?

Μαιρουλα αν πάρεις θήλαστρο ή αν σου δώσουν θα πάρεις μπιμπερό ίδιας μάρκας. Για γκάλοπ σχετικά με μπιμπερό θα ρωτήσεις καλύτερα μανούλες που έχουν ήδη φαει την κρυάδα και όχι τους νεοπες χάχα. Επίσης κάθε μωράκι έχει τα γούστα του που δεν μπορείς να ξέρεις από πριν. Σε μερικά αρέσει η θηλή σιλικόνης ενώ σε άλλα καουτσούκ. Προσωπικά θα σε συμβούλευα αν δεν πάρεις θήλαστρο να πάρεις διάφορες μάρκες μπιμπερό (ουσιαστικά 4 είναι)

Τα Dr Brown μου τα είπαν κι εμένα για καλά!

Με το καλό το ραντεβουδάκι σας με το γιο σήμερα!!!

Grace εμένα η κοιλιά μου είναι έτσι καιρό τώρα!!! Πλέον παω βάρκα γιαλό... υπομονή και έφτασαν οι μέρες μας!! Βασικά ένα κέικ σοκολάτας περιμένω περισσότερο από το να μου φύγει η κοιλιά... κρατώντας φυσικά την κόρη μου.

Κι εγώ σήμερα παραδόξως ξύπνησα από της 6 αλλά ξανακοιμήθηκα στον καναπέ. Ευτυχώς δεν έχω ταλαιπωρηθεί από ξενύχτια ιδιαίτερα.

Έχετε αποφασίσει όσες πατε σε ιδιωτικό μαιευτήριο τι θα κάνετε με το rooming in?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

papatrikos τι εννοεις τι θα κανουμε με το rooming in?αν θα κανουμε ή οχι?Εγω παντως ειμαι υπερ και το εχω αποφασισει εδω και καιρο αφου θελω να κανω αποκλειστικο θηλασμο(να προσπαθησω δηλαδη) να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα του δωσουν ξενο...και για να μαθαινω τα "χουγια του μωρου" απο την πρωτη μερα ...μην παω σπιτι και δεν ξερω τι να κανω ...Ενω στο νοσοκομειο θα μπορει καποιος να με βοηθησει αν καπου εχω δυσκολια ή απορια...Δεν ξερω ετσι το σκεφτομαι εγω !!

Εχω ακουσει και μανουλες που λενε οτι λογο της ταλαιπωριας τοκετου θελουν να ξεκουραστουν πριν πανε σπιτι τους...Η καθεμια κανει οτι θεωρει καλυτερο γι αυτην και το μωρακι της!

wsUfp2.png

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ.. φοβάμαι όμως επειδή θα είμαι σε 3κλινο μην έχω τίποτα δίπλα μου που κουβαλάνε η κάθε μια όλο το σοι μέσα στο δωμάτιο... πολύ μικρόβιο ξέρω γω..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ.. φοβάμαι όμως επειδή θα είμαι σε 3κλινο μην έχω τίποτα δίπλα μου που κουβαλάνε η κάθε μια όλο το σοι μέσα στο δωμάτιο... πολύ μικρόβιο ξέρω γω..

καλα αυτο το σκεφτομαι και εγω που θα μαι σε τρικλινο ,ακομα και για το δικο μου το σοι που θα κανουν παρελαση υποθετω...αλλα πιστευω να εχουν το μυαλο αν ειναι καποιος κρυωμενος να μην ερθει και να μην καθοντε με τις ωρες μεσα στο δωματιο με τα μωρα πολλα ατομα!

wsUfp2.png

καλημερα κ απο μενα τι κανετε?

αυτες τις μερες ειπα να το τρεξω λιγακι με τα του μπεμπη κ ετσι χαθηκα, σας ψιλοδιαβασα αλλα να πω οτι τα θυμαμαι ολα?ψεμματα θα πω:oops::oops:

αρκουδιτσα μου γλυκεια με ενα πονο να ερθουν οι μπεμπουλες στον κοσμο, να ειναι γερες, κ ολα να πανε σουπερ!!!

χαρα μου καλως μας ηλθες κ παλι απο το σπιτι σου πια, σε λιγο φταινει κ η δικη σου ωρα , με το καλο, ολα τελεια θα ειναι, μην σε αγχωνει που κατεβηκε η κοιλιτσα κ μενα εχει κατεβει αρκετα κ μαλιστα μου το λενε κιολας!!!τωρα για το γιατρο καλυτερα να πας εκει που νιωθεις εσυ καλα. κ ευχομαι να μην χρειαστει αυτο που σε λεει να παει ο μικρος στα γιαννενα

μαιρουλα μου τα δοντακια σου πως πανε?οι αυπνιες?ο μικρος καλα?

chot μου εχω ακριβως το ιδιο θεμα με τους γοφους , δεξιακ αριστερα μεσα στον υπνο μου με πιανουν τρελλη πονοι , λες κ με κλωτσησε γαιδουρι:rolleyes::rolleyes: γυριζω απο δω γυριζω απο κει τιποτα, μετα αναγκαστηκα μενω ξυπνια, αλλα εχω τον μπομπιρα που με κανει καλη παρεα

χαλαλι τους οπως πολυ σωστα λες κ εσυ

φραουλιτσα μου τελεια τα νεα της μικρης γοργονιτσας, ο γιατρος σου πολυ χαζος, να την βγαζει τοσες βδομαδες στσιμη, ελεος..την δευτερα που θα πας ελπιζω για το καλο του να στην βγαλει στα σωστα κιλακια!!!

μαριαλενα μου αυτο μ ετο ρουμιγκ κ εγω το ηθελα σαν τρελλη , αλλα θα ειμαι σε 3κλινο κ το διαβαλκανικο εχει απαραβητο νομο οτι το μωρο το εχεις μαζι σου ΜΟΝΟ σε μονοκλινο:cry::cry:, το οποιο κοστιζει με εοππυ 3400, δυστυχως δεν μπορω να τα δωσω με τιποτα, βεβαια θα ζητησω αποκλειστικο θηλασμο θα βαλω κ τον γιατρο μπροστα κ την μαια, κ ευχομαι κατι να καταφερω

εγω σημερα θα παω για μπιμπερον κ ειπα να παρω 3 για αρχη μεγαλα, εχω κ 2 μικρα, κ σκεφτηκα να παρω κ με τις 2 θηλες, κ με σιλικονη κ με καοτσουκ , ευχομαι να μην χρειαστω κανενα βεβαια

επισης σημερα θ απαμε για ψωνια μπεμπη, κρεβατακι, κουβερτακια, σαμπουαν, σελτεδακια, σουτιεν θηλαμσου, τα παντα !!!!επιτελους!ελπιζω τα χρηματα που εχουμε να μας φτασουν, γιατι μαλλον θα τα θελω ΟΛΑΑΑΑ

λινακι μου πως παει ο μικρουλης σας?η γριπουλα?εισαι καλυτερα?ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας δινεις εσυ κ ο σωκρατης!!!!φιλακια στα πατουσακια των μπεμπηδων σας

σωκρατη τελειος ο μπεμπης σας κ σαγαπαει πολυ χ!χ!χ!, ειπαμε τα αγορακια ειναι συντριβανακι !!!!! τι καλα που εισαι κ βοηθας την γυναικα σου κ ζεις αυτες τις μοναδικες στιγμες..

μπαρμπ μου καλα κ ξεκουραζεσαι το εχεις αναγκη, αντε να ερθει κ η στιγμη που θα παρεις αδεια, να εισαι σπιτακι σου

αυτα απο μενα, ελπιζω να μην ξεχασα καποιον..

σας φιλω

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γεια σαςςςς κοριτσακια κ μπαμπακα....!!!

Αρκουδομανουλιτσα μου με το καλο σημερα να κρατησεις τις τσουπριτσες σου αγκαλιτσα...!

Σωκρατη τελεια τα νεα με τον μπεμπουλη σας κ οσο για το κατουρημα γουρι γουρι....!!:D:D

οσο για τον θηλασμο εγω θα τον εχω ολο το 24διπλα μου γιατι ετσι λειτουργει το αττικο κ θα ειμαστε σε δικλινο αν εχει διαθεσιμο οταν παω να γεννησω.(35 ευρω την βραδια) ...αλλιως αν θελεις να του δωσεις ξενο γαλα πρεπει να υπογραψεις...κ του το δινουν με συριγγα μην βαλουν μπιμπερο κ μετα θηλασεις κ δεν το πιανει..!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω αυπνιες ακομα,,,,,δοντακια κ τα σχετικα..εγω ειμαι ξαπλαααααα προς το παρον δεν θελω να κουνηθω γιατι χθες τα επαιξα....φιλακια σε οοολες σας μια προς μια κ στις ομορφες κοιλιτσες σας...κ στα μπεμπακιας σας Λινακι κ Σωκρατη!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμένα!!! Το απογευματάκι θα δούμε τον πριγκιπάκο μας και μετα θα βγούμε για φαγητο οπότε θα σας ενημερώσω αργα το βραδυ!! Θα φάμε σε ένα πολυ ωραίο ινδικό, έτσι καυτερά για τελευταία φορα αφου στο θηλασμο μετα απαγορεύεται!!

Παπατρίκος μου το θηλαστρο που θα μου δώσουν ειναι της medela οπότε δεν νομίζω να υπάρχουν αντίστοιχα μπίμπερο!! Άλλωστε κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μεταφέρεται απο το θηλαστρο σε μπίμπερο δεν μπορει!!

Chot Αστα να πανε με τον ύπνο. Δυο ώρες συνολικά κοιμάμαι κι είμαι ευχαριστημένη! Τα τελευταία βραδιά κιόλας με πονάνε τα πόδια απο την κορφή ως τα νύχια!! Διπλωνομαι στα δυο και δεν έχω που να τα βάλω! Οπότε...

Νενάκι μου με τα δοντάκια δεν πόναω αλλα πρέπει να γίνουν τρεις απονευρωσεις μετα τη γέννα αλλα θα γίνουν μια μια αργα και σταθερά καθώς ειναι πανάκριβες!!!

Μπαρμπ καλη ξεκούραση σημερα!!!

Αχ η αρκουδομανουλίτσα θα εχει γεννήσει τωρα, η Παναγία κοντα τους!!!

Και στα υπόλοιπα κορίτσια τα φιλιά μου!!!

ε μια χαρά τότε με το θήλαστρο Μαιρούλα. Εγώ μπορεί να δοκιμάσω αυτά τα σακουλάκια μιας χρήσης για την τρ'απεζα που μπαίνει το γαλατακι αντί για χίλια μπιμπερό.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα :) και επιτελους ενα βημα πριν το ΣΚ και το νεο μηνα! Τι καλα :)

Χθες πηγαμε στην γιατρο. Ο μπεμπης ειναι πια 3100! Πηρε 500 γρ σε 2 βδομαδες! Η γιατρος ειπε πολλα, αλλα εμενα μου φανηκαν καλα μια που αυτος ειναι ο ρυθμος του τον τελευταιο 1,5 μηνα. Βεβαια δεν ξερω αν θα μας βγει μονο 3600-3800 γρ που ειχε πει η γιατρος πριν απο 2 βδομαδες .. αλλα τετοια ωρα τετοια λογια! Εγω παλι κιλο δεν πηρα! Το κεφαλακι του εχει διαμετρο ακομη 9,4, οποτε παμε καλα αφου χωρα να βγει :)

Αυτα τα πραγματα για την κλινικη .. τα αλλαζω απο τσαντα σε τσαντα γιατι δεν χωρανε! χαχα! Και να φανταστητε οτι του μπεμπη ειναι σε αλλη! Γιατι στις ταινιες δειχνουν οτι παιρνουν μαζι τους μια μικρη τσαντα, ε;

Με το καλο η happybear σημερα να γεννησει!

Και επισημως πια με τα λεγομενα της γιατρου μου εχω μπει στον μηνα μου! Με τις εβδομαδες βεβαια εδω και καποιες μερες :) Περπατημα με το καλο θα ξεκινησω αυριο .. Και αναμενουμε πια .. Βεβαια δεν πηραζει καθολου να παρω και ολον τον μηνα και κατι ακομη .. Σα να πλησιαζει η ωρα και σα να αγχωνομαι καπως! χαχα!

Ειχε καποια σας ξεροβηχα; Και αν ναι, τι εκανε για να περασει; Δεν λεει να σταματησει εδω και καμια 10αρια μερες!

Μπιμπερο εγω εχω πια συνολικα 4, chicco και καποια αλλη μαρκα νομιζω .. αλλα μαλλον μονο γυαλινα .. Τωρα μετα απο την συμβουλη του soch, θα προμηθευτω και 1-2 πλαστικα :) Θελω να παρω και σακουλακια/δοχεια αποδθηκευσης του μητρικου γαλακτος ακομη και μερικα σελτεδακια μικρα και μεγαλα. Αληθεια ποσα λετε να χρειαστουμε απο αυτα; Πανες μου βρηκε η μητερα μου τις δικες μου! χαχα! Ελπιζω βεβαια να καταφερω να τις ασπρισω και να φυγει η κιτρινιλα της πολυκαιριας :)

Καλο ΣΚ να εχουμε ολοι :)

XzvPp2.png

Νενακι σ ευχαριστω πολυ κοπελα μου, μακαρι! Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!! Αυτο που λες με τους γοφους το χω κι εγω εδω και πολυ καιρο, αλλα τι να κανουμε, αφου αναγκαστικα κοιμομαστε μονο δεξια κι αριστερα, ποναμε. Κι εγω φαντασου ξυπναω απ τον πονο...υπομονη η ουρα μας εμεινε!!!:P:p

Μαιρη κι εμενα πολυ λοξυγγα. Μην σου πω και 10 φορες την ημερα και την νυχτα!!χαχα;) Θα δεις μπεμπακο σημερα ε??? Αχ ωραια! Κι εγω μαλλον θα παω τ απογευμα στο νοσοκομειο που εχει βαρδια η κοπελα η ειδικευομενη μπας και εχει χρονο και τον δουμε λιγακι.

Καλως σας βρηκα chot μου!!!Καραετοιμαζεται ο κυριουλης αλλα πρεπει να τον κρατησουμε λιγο ακομα τον ασυγκρατητο!!χαχχααα :D

Papatrikos μου τι μου κανεις κοπελαρα μου? Δεν θυμασαι που πριν κανα μηνα σας ειχα πει οτι μου το ζητησαν κι εμενα να την κανω την καλλιεργεια? Ευτυχως βγηκε αρνητικη αλλα γτ τοσο αργα? Εμενα μου την εγραψε τοτε γιατι αν τυχον ηταν θετικη να ειχαμε χρονο για αντιβιωση. Παντως στο διαγνωστικο μου ειπαν οτι τα 2 τελευταια χρονια το κανουν στις γυναικες που κανουν φυσιολογικο :eek: :-o !! Οτι ξερεις ξερω!χαχαχα

Παντως κι εγω ειχα παρει αυτα τα σακουλακια για το γαλα που μπαινουν και καταψυξη. Βεβαια δεν μου χρειαστηκε ποτε :D!!

Εμενα ολα τα μωρακια ειναι με τις μαμαδες εδω θες δε θες μιας και δεν υπαρχει nursery. Δεν δινουν καθολου ξενο αν και δεν πολυασχολουνται μαζι σου. Εγω ουτε στο Μητερα χρειαστηκα βοηθεια, ηρθε μια να με δει και το μωρο ηδη επινε :D ! Ευχομαι και σε όλες σας το ιδιο!!!!

Τουλαχιστον κραζουνε αν δουν πολλους επισκεπτες ειδικα σε 4κλινα. Τους αφηνουν εξω και τους λενε μονο 2 καθε φορα!!;)

Εγω παντως δεν λαχταραω το κεικ αλλα ποτε θα τα κοψω γιατι εχω φτασει ηδη τα 14 +κιλα κι εχει αρχισει να με λουζει κρυος ιδρωτας για το πως θα καταφερω να τα χασω, μιας και εγω (αντιθετα απ αυτα που λενε) δεν εχνα ουτε γραμμαριο οσο θηλαζα.........:?

EDIJp1.png

Αχ Grace μη μας λες τετοια οτι δεν χανονται τα κιλά στο θηλασμό γιατι οι περισσότερες εκει ποντάρουμε!!! χχαχαχ!!! το Λινακι τα εχασε ομως μη μας παραπληροφορεις!!! Κι εγω κοριτσια τελευταια εχω παρει αρκετα, αλλά μην κρυβομαι πίσω απο το δαχτυλο μου δεν έκανα ποτε διατροφη ουτε στερηθηκα κατι.. Και τα γλυκακια μου καθε μερα και οτι λαχταρουσα απλα ειμαι με το μηχανακι του σακχαρου απο πισω και το ελεγχω και αν εξαιρεσω εκεινη τη φορα με το σιροπιαστό κρουασαν σοκολατα, πανω απο 1.10 δεν εχω φτασει.. Ειχα μια φίλη που στην εγκυμοσυνη εκανε ισχυρη διατροφη, στερουταν τα παντα με αποτελεσμα να παρει 7 κιλα και μολις γεννησε αλλα 20!!!!!! γιατι του εδωσε και καταλαβε οτι δεν ειχε φαει 9 μηνες!! οποτε αν δεν συντρεχει ιατρικος λογος ας τρωμε οτι θελουμε εεε και με λιγο μετρο βεβαια αν και τελευταια κι εγω το εχω καταργησει και αυτο...

zophie μπηκες επισημως στο μηνα σου με το καλο!!!!!! σουπερ ο μπεμπαρος!! κι εχεις τοσο μικρη κοιλιτσα βρε πουλακι μου σαν κι εμενα!! που χωρανε!! εμενα προχτες μια κυρια στο μετρο μου λεει εισαι 6 μηνων η οχι ακομα??? οσο για σελτεδακια επειδη εχουμε αγορια-συντριβανακια χρειαζονται πολλα!!!!!!!!! παρε ολα τα μεγεθη και υποστρωμα σελτε για την κουνια για το στρωματακι!!! αλλα και διαφορα για καροτσι, ρελαξ, αλλαξιερα, καλαθουνα! εγω εχω καμια 15αρια!! οσο για τις κιτρινιλες απο τις πανουλες, βαλτες μονες τους στο πλυντηριο με ενα ολοκληρο φακελακι ευρηκα σε υψηλη θερμοκρασια! θα γινουν κάτασπρες!!

παπατρικουλη μου και εγω θα παρω τα σακουλακια αλλα καποια στιγμη σε μπιμπερο παλι δεν θα τα δωσουμε στο μωρο! θα παρω 2-3 μπιμπερο για ωρα αναγκης (πχ οδοντιατρος)

σας φιλω ολες, παω να ετοιμαστω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...