Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

papatrikos εχω ή τουλαχιστον ειχα 2.5 και 2.75 ..Ισως τωρα να εχει ανεβει και αλλο η μυωπια γιατι δεν βλεπω πολυ καλα.Αλλα ηταν κατι που δεν το ηξερα και εγω οτι εχει σχεση!!Οσες εχετε καλο μαλλον θα ηταν να ρωτησε το γιατρο σας!

wsUfp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Παπατρίκος πηγές στο γιατρο;;;

Νενα περιμένουμε και απο εσένα!!

Φραουλίτσα καλη επιτυχία στο ντόπλερ η Μπουμπού θα ειναι μου χαρά μην ανυσηχείς!!

Chot τέλειος ο μπεμπακος!! Κι εμένα κάπου τόσο θα ειναι είμαστε στις ίδιες μέρες κι επίσης κι εγω καταλαβαίνω ιδίως το βραδυ κλωτσιδακια στα πλευρά!

ΚΑλε δεν μου απαντήσατε; Μπίμπερο πήρατε; Κι αν ναι ποια; Μπορούμε να βάζουμε το μητρικό γάλα φαντάζομαι και να το βάζουμε στο ψυγείο!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

mary εγω μπιμπερο πηρα δυο εντελως τυχαια(απλα για νεογεννητα) και απλα για να υπαρχουν για ωρα αναγκης, γιατι αν θελεις να θηλασεις λενε στην αρχη καλο ειναι να αποφευγονται πιπιλες και μπιμπερο για να μην γινει συγχυση θηλων στο μωρο που μπορει να συμβει τον πρωτο μηνα(νομιζω).Για το αν θελεις να αποθηκευεις γαλα στο ψυγειο ή στην καταψυξη υπαρχουν ειδικα σακουλακια για αυτο το λογο.Εγω δεν εχω προμηθευτει τετοια γιατι ετσι και αλλιως αν θηλασουμε θελω να τον εχω μαζι μου συνεχεια στην αρχη...Αργοτερα αν τα καταφερνουμε με το θηλασμο και αν παραγω και αρκετο γαλα θα το ψαξω για αποθηκευση και για επιπλεον μπιμπερο!

wsUfp2.png

mary εγω μπιμπερο πηρα δυο εντελως τυχαια(απλα για νεογεννητα) και απλα για να υπαρχουν για ωρα αναγκης, γιατι αν θελεις να θηλασεις λενε στην αρχη καλο ειναι να αποφευγονται πιπιλες και μπιμπερο για να μην γινει συγχυση θηλων στο μωρο που μπορει να συμβει τον πρωτο μηνα(νομιζω).Για το αν θελεις να αποθηκευεις γαλα στο ψυγειο ή στην καταψυξη υπαρχουν ειδικα σακουλακια για αυτο το λογο.Εγω δεν εχω προμηθευτει τετοια γιατι ετσι και αλλιως αν θηλασουμε θελω να τον εχω μαζι μου συνεχεια στην αρχη...Αργοτερα αν τα καταφερνουμε με το θηλασμο και αν παραγω και αρκετο γαλα θα το ψαξω για αποθηκευση και για επιπλεον μπιμπερο!

Εννοείται πως κι εγω θέλω αποκλειστικό θηλασμο και το έχω πάρει πολυ κατακαρδα το θέμα κι έχω πεισμώσει όσο κι αν ο καθε καλοθελητής λέει ειναι δύσκολο ένα μηνα και καλα ειναι κλπ κλπ. Αμ δε.. Τόσες τα κατάφεραν γιατι οχι κι εμείς. Επίσης είμαι κάθετη στο παιδι να μην πάρει πιπίλα!! Απλα το μπίμπερο το λέω για μια ωρα ανάγκης! Πχ εγω μετα τη γέννα πρώτα ο Θεός πρέπει να παω να κάνω τουλάχιστον δυο απονευρωσεις και αναγκαστικά θα αφήνω το μωράκι αρκετές ώρες μονο του οπότε λέω να προετοιμάστώ! Άλλωστε και σε σακουλες φύλαξης κάποια στιγμη σε μπίμπερο θα το βάλεις κι αυτο το γάλα!

Διαφημίσεις

mary αν θηλαζεις δεν θα σου χρειαστουν πολλα μπιμπερο τοτε!!Νομιζω 3-4 θα ειναι υπεραρκετα για αρχη και για μονο οταν χρειαζετε να απουσιαζεις!Παντως με το θηλασμο το εχω παρει και εγω πατριωτικα και εχω πεισμωσει και ευχομαι να μου βγει σε καλο και να τα καταφερω !!!

wsUfp2.png

καλημερα εγκυακια μου τι κανετε?

αρχιζω κατευθειαν γιατι πολλα γραψατε!!!!

μπαρμπ μου δεν πειραζει που δεν τον ειδατε το μικρουλη, λογικο να σου ελειψε, αλλα την τριτη θα παρεις το ομορφοτερο δωρακι σου!!! τριτη εχω κ εγω γιατρο ;);););)

παπατρικος μου με το καλο να δεις σημερα την μπεμπα σου περιμενουμε νεα!!

chot μου μια χαρα ο μικρος, πηρε θεση, τελεια κ τα κιλακια του !ολα καλα λοιπον;););)

δλδ κ εγω την τριτη που θα δω τον μπεμπη θα ειναι 2400-2500, απο 2040 που τον αφησα την 33η?αχ τι καλαααα

αυτο με τα δοχεια του θηλασμου κ τα σακουλακια θελω κ εγω να μαθω περισσοτερα γιατι τον γεναρη θα πρεπει να τον αφηνω τον μικρο μου στην πεθερα κ αν με το καλο θηλαζω μαλλον πρεπει να παρω αυατ τα σακουλακια, οποια ξερει κατι πααρ[ανω , ποσο κανουν , απο που τα παιρνουμε ας γραψει

μαιρουλα μου ετοιμη η βαλιτσαουλα τον μπεμπη?μπραβοοοοοο

τωρα για τα μπιμπερον που λες νομιζω οτι ετσι κιολας θελουμε καποια για το τσαγακι του ε?η μηπως κανω λαθος?

εγω θα τ απαρω την παρασκευη η το σαββατο κ θα ρωτησω μια ξαδερφη μου που εκανα 3 αγορακια σε 5 χρονια κ ειναι πολυ εμπειρη , ποσα να παρω κ ποια, θα σας ποσταρω οταν μαθω απο εκεινη

λινακι μου περαστικα σου καλο μου, μια ο αντρας σου τωρα εσυ, αχ βρε καλο μου, υπομονη..δυσκολα να μην μπορεις να φιλησεις το γιο σου αλλα δυστυχως ετσι πρεπει

οι συμβουλατορες υπαρχουν μονο κ μονο για να μας τσιτωνουν, ελεος δλδλ, κ εγω τα παιρνω με κατι τετοια, λες κ αυτοι οταν ηταν στη θεση μας θελανε οδηγιες, πφφφφφ

μην δινεις σημασια, συμφωνω με την μαιρουλα, μπενακης-βγενακης!!!!

εσυ ακολουθησε το προγραμμα που ξες κ θες, κ ασε ν αλενε οι αλλοι!!!!μπραβο κ για τα κιλακια σαςςςς

belleblue μου μην ανησυχεις για τα πραγματακια σας,εφοσον θα γεννησεις με το καλο με την νεα χρονια εχεις ακομα καιρο, αν σκεφτεις οτι εγω στις 15.12 το πολυ θ αγεννησω κ δεν εχω κανει ακομα ουτε βαλιτσα?????την κυριακη θα την οργανωσω, μην αγχωνεσαι, απλως σιγα σιγα ξεκινα καποιες ετοιμασιες!!

κ για τα κιλα εγω απλως θα σωπασω..οι φωτο μου τα λενε ΟΛΑ :cool:

φραουλιτσα μου γλυκεια, διαβασα χτες τα νεα του γιατρου σου κ εχω να πω οτι εκανες πολυ καλα που εκλεισες ντοπλερ σημερα, κ να εισαι σιγουρη πως ολα θα ειναι σουπερ!!!!!τωρα για το γιατρο σου , τι να πρωτοσχολιασω?βασικα

καλο θα ηταν να σε ηρεμουσε, να σε ξεαγχωνω κ οχι να απαντουσε χαζομαρες, η να σε αφηνε με αποριες..υποτιθεται οτι ειμαστε σε λεπτη κ ευαισθητη θεση αυτο τον καιρο δεν μπορω να λεει τετοια

εγω στην θεση σου κατα πασα πιθανοτητα θα επερνα κ 2η γνωμη , τωρα παο γιατρο, απο εμβρυολογο που ειπαν τα κοριτσια, δεν ξερω παντως σιγουρα θα πηγαινε κ σε αλλον

ευχομαι τα καλυτερα, κ σε 10 μερες με το καλο να κρατας αγκαλιτσα την γοργονιτσα σου

τα δικα μας νεα τωρα ειναι καλα. ο μικρος κλωτσαει ολη σχεδον την μερα!!!!οι φιλες μου μου λενε οτι πεταξα κοιλαι σε 1βδομαδα κ οτι εχει κατεβει αρκετα!!!!ανυπομονω να ερθει η τριτη, κ να ειναι ολα τελεια!το σπιτι δοξα το θεο προχωραει καλα, ευτυχως πηρε αδεια ο αντρας μπου σημερα να τρεξει λιγακι τους ρυθμους...

αυτα για την ωρα , σας φιλω ολες γλυκα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

mary αν θηλαζεις δεν θα σου χρειαστουν πολλα μπιμπερο τοτε!!Νομιζω 3-4 θα ειναι υπεραρκετα για αρχη και για μονο οταν χρειαζετε να απουσιαζεις!Παντως με το θηλασμο το εχω παρει και εγω πατριωτικα και εχω πεισμωσει και ευχομαι να μου βγει σε καλο και να τα καταφερω !!!

μια απο τα ιδια chot μου θελω πολυ να θηλασω, σαν τρελλη, κ ας λειπω απο το σπιτι, αρκει να ξερω οτι ο μικρος πινει γαλατακι απο μενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μακαρι να τα καατφερουμε

μια καλη μου φιλη λεει ολες οι γυναικες εχουν γαλα κ μπορουν αν θηλαζουν, αλλα θελει υπομονη κ επιμονη, για να δουμε..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

μια απο τα ιδια chot μου θελω πολυ να θηλασω, σαν τρελλη, κ ας λειπω απο το σπιτι, αρκει να ξερω οτι ο μικρος πινει γαλατακι απο μενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μακαρι να τα καατφερουμε

μια καλη μου φιλη λεει ολες οι γυναικες εχουν γαλα κ μπορουν αν θηλαζουν, αλλα θελει υπομονη κ επιμονη, για να δουμε..

Κορίτσια δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εχει γάλα. Αυτές που παραπονιούνται οτι δεν είχαν σκοπίμως το επέλεξαν και τους κόπηκε! Όσο υπάρχει ένα μωρο στο στήθος να τραβάει, τόσο το στήθος ειναι εργοστάσιο παραγωγής και παράγει και μάλιστα παράγει σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού οσο μεγαλώνει. Πχ αραιό στην αρχη, πηχτό στη συνεχεια! Ανάλογα με τη δύναμη που ρουφαει το μωρο παίρνουν και οι αδένες μας τη κατάλληλη εντολή!! Όλες θα τα καταφέρουμε!! Να γεννηθούν γερα παιδάκια και μπορει να δυσκολεύτούμε αλλα θα τη βρούμε την άκρη!! Θα έχουμε και η μια την αλλη για συμβουλές!!

Αχ ομορφουλες μου πόσο μου εχετε λειψει...δεν μπορω να μπαινω λογω του μικρου μονο αν το βαζω για κανα υπνο αλλα και απο την αλλη τα εχει φτυσει και ο υπολογιστης μου και αργει πολυ και βαριεμαι να καθομαι με τις ωρες να μου νοιξει τα παραθυρα...τεσπα.. Οαντρας ειπε οτι θα μου παρει λαπτοπ μετα τις γιορτες γιατι ετσι και αλλιως τον σταθερο πρεπει να τον βγαλουμε απο το δωματιο γιατι θα το φτιαξουμε για τον μικρο.....

Λινακι μου ομορφο....μην μου αγχωνεσαι και μην μοτ συγχιζεσαι...εσυ πανω απο ολα θα σκεφτεσαι το καλο του παιδιου σου και το δικο σου καλο και οποιος θυμωσει ξυδι...Βεβαια ειναι δυσκολο γιατι φαινεσαι κακια..το ξερο γιατι και εγω το ιδιο θεμα θα εχω...Τα πεθερικα μου ζουν στα Γιαννενα και τωρα με την γεννα του μικρου θα μου ερθουν να μου κατσικωθουν στο σπιτι και οσο το σκεφτομαι τοσο νευριαζω και μου ερχετρε να σκασω...γιατι μενουν και οι δικοι μου απο κατω και βλεπω να γινεται ενας χαμος στο σπιτι..θα μπαινοβγαινουν ολοι συνεχως και θα μας ζαλισουν...θα εχω το μωρο θα εχω τον Αποστολο και θα τους εχω και ολους πανω απο το κεφαλι μου να με μουρλενουν..αλλα το εχω παρει αποφασει οποιος μου λεει κουβεντα θα του λεω την πρωτη τελευταια..και τι εγινε θα μου πεις..μου αρκει που θα ξεδινω και οποιος θυμωσει ας σηκωθει να φυγει να με αφηνει και στην ησηχια μου...Αστα γιατι οσο τα σκεφτομαι συχγιζομαι....Κατα τα αλλα ειμαι καλα..ο μικρος μου εχει τον ασταματητο..εγω παλι οπως λεει και το Νενακι εχω κατι πονακια περιοδου στην μητρα τελευταια...ισως επειδη κουραζομαι σηκωνω και τον Αποστολη...Ελπιζω να μην μου κανει κανα σουπριζ ο μικρος και ερθει ακομα νωριτερα.....

Α ξεχασα...Λινακι οσον αφορα το συντιβανακι και να το ξερετε ολες η αγορομανουλες δεν υπαρχει λυση...παντα ολα τα αγορακια με το που τα ξεβρακόνεις την αμολανε...αισθανονται ελευθερία....απλα προσπαθησε οταν πας να τον αλλαξεις να το κρατα το παμπερς ξεκουμποτω αλλα μην το περνεις τελειως απο πανω τουλαχιστον να τα κανει εκει και οταν γυρνας απο τοπλυσιμο να του ακουμπας την πετσετουλα επάνω τουλαχιστον μην τα καταβρεχει ολα τριγυρω και να λερωνει μονο την πετσετουλα...πολυ γελιο..χιχιχι...

adrian κοριτσακι μου δεν εχουμε προλαβει να τα πολυ πουμε με επιασες σε δυσκολη φαση...Ευχομαι καθε ευτυχια για το κοριτσακι σας...να σας ζησει....

Αρκουδομανουλα μου αντε με το καλο αγαπη μου εφτασε η ώρα....

Οσο για τα αλλα κοριτσακια μου σορυ που δεν αναφερομαι προσωπικα διαβασα ομως τα νέα σας και ειστε ολες μαι χαρα και τα μπεμππακια...Δεν θελω να μου αγχωνεστε..φτασαμε στην τελικη ευθεία.....

Στολισατε..εγω οχι ακομα αυτο το Σκ....

Σωκρατακη μου..νομιζω οτι εισαι ενας απο τους ποιο τρυφερους συζηγους αλλα και μπαμπαδες που υπαρχουν ..ευχομαι να μην σε αλλαξει τιποτα...

Πολλα πολλα φιλακια σε ολους και να ξερετε πως ακομα και αν δεν μπαινω σας σκεφτομαι συνέχεια.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλησπέρα.

Γυρίσαμε από το γιατρό. Όλα καλά η μπεμπούλα 2.600 στις 35+2 (36+1 ημερολογιακά). Την Τετάρτη που μας έρχεται παμε στον καρδιοτοκογράφο και Πέμπτη 13 το βράδυ μπαίνουμε στο μαιευτήριο όπου όπως μου περιέγραψε η μαία θα μου βάλει ένα υπόθετο και θα κοιμηθώ εκεί. Αν δεν έρθουν πόνοι μέχρι πρωί θα κάνουμε ορο. Αυτά για την ώρα. Το μόνο που μου ζήτησε είναι να κάνω μια καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο.

Chot τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος με τη μυωπία. Πρέπει να έχεις πάρα πολύ φαντάζομαι σαν την κουμπάρα μου που έχει 12 και θέλει φυσιολογικό...

Μαιρούλα πήρα ένα μικρό της nuk γιατί το θήλαστρο που μου έδωσε η νύφη μου τέτοιο είναι και έχει άλλο ένα μπιμπερό. Θα πάρω και κάποιες θηλές και ελπίζω να αργήσω να το χρειαστώ. Μπιμπερό θα πάρεις ότι μάρκα είναι το θήλαστρο όχι ο αποστειρωτης. Όλοι αποστειρώνουν όλες τις μάρκες μπιμπερό.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

κοριτσάκια καλησπέρα.

Γυρίσαμε από το γιατρό. Όλα καλά η μπεμπούλα 2.600 στις 35+2 (36+1 ημερολογιακά). Την Τετάρτη που μας έρχεται παμε στον καρδιοτοκογράφο και Πέμπτη 13 το βράδυ μπαίνουμε στο μαιευτήριο όπου όπως μου περιέγραψε η μαία θα μου βάλει ένα υπόθετο και θα κοιμηθώ εκεί. Αν δεν έρθουν πόνοι μέχρι πρωί θα κάνουμε ορο. Αυτά για την ώρα. Το μόνο που μου ζήτησε είναι να κάνω μια καλλιέργεια για στρεπτόκοκκο.

Chot τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος με τη μυωπία. Πρέπει να έχεις πάρα πολύ φαντάζομαι σαν την κουμπάρα μου που έχει 12 και θέλει φυσιολογικό...

Μαιρούλα πήρα ένα μικρό της nuk γιατί το θήλαστρο που μου έδωσε η νύφη μου τέτοιο είναι και έχει άλλο ένα μπιμπερό. Θα πάρω και κάποιες θηλές και ελπίζω να αργήσω να το χρειαστώ. Μπιμπερό θα πάρεις ότι μάρκα είναι το θήλαστρο όχι ο αποστειρωτης. Όλοι αποστειρώνουν όλες τις μάρκες μπιμπερό.

Πω πω παπατρίκος κοντευεις κι εσυ!!!! Σε 15 μέρες!!! Με το καλοοοοο!!! Πολυ καλη η μπεμπούλα στα κιλάκια της κι αυτη μικρούλα θα βγει!!! Για ποιο λόγο σε παει προγραμματισμένα και με εισαγωγή ομως;;;με πρόκληση η καισαρικη;

Με φυσιολογικό παω. Με πάει με πρόκληση λόγω προδιάθεσης σακχάρου που λεει ότι μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα του αμνιακού και τον πλακούντα. Δεν θέλει να το ρισκάρει.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Με φυσιολογικό παω. Με πάει με πρόκληση λόγω προδιάθεσης σακχάρου που λεει ότι μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα του αμνιακού και τον πλακούντα. Δεν θέλει να το ρισκάρει.

Αμήν Παναγίτσα μου να πανε ολα καλα!!!! Με το καλο για όλες μας!!! Δεν σας κρύβω οτι έχω αρχίσει να αγχωνομαι πολυ!!! Να βγουν γερα παιδάκια Χριστε μου!!

Επίσης ήθελα να ρωτήσω το Λινακι κυρίως που εχει τη πρώτη εμπειρία για το μπανάκι του μωρου!! Παρακολουθώ διάφορα βιντεάκια στο YouTube αλλα το καθένα ένα δείχνει και διαφορετικό τροπο! Καταρχήν μεχρι να πέσει ο λωρος, δεν κάνει να βούτηξεις το μωρο και να βραχεί σε εκείνο το σημείο σωστα;;; Αλλοι δείχνουν καθάρισμα με ένα βρεγμενο Πανακι παντου κι αλλα με σαπουναδα κανονικα αλλα σε κανένα βίντεο δεν τα ξεβγαζουν; Τελικα χρειάζεται σαπουνάκι το πρωτο καιρο κι αν ναι Λινάκι ποιο χρησιμοποιείς; Μετα δείχνουν να τυλιγουν το μωρο και να πλένουν το κεφαλάκι! Αλλοι χρησιμοποιούν μπανιέρα και χωνουν το παιδι, άλλοι το ακουμπούν σε μια στέγη επιφάνεια κι εγω έχω δει κάποιους γνωστούς να τα πλένουν τοπικά στο νιπτηρα στο χερι μπρος πίσω! Ποιο ειναι τελικα το σωστο πλύσιμο έχω καταμπερδευτει και οταν ειναι νεογέννητο πρέπει να κάνει μπανάκι καθε μέρα; Αφου φάει για να ειναι ήρεμο η πριν;; Τα φώτα σας μανούλες!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...