Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Eternity είπε:

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Μα δε φταίς εσύ αν έπεσες σε ακατάλληλους γιατρούς.Καθε μέρα διαβάζουμε για αποτυχίες γυναικών σε πασίγνωστες  κλινικές,όπου τις αναλαμβάνουν γιατροί φίρμες και παιδευονται χρόνια!Τις βάζουν να κάνουν ένα σκασμό εξετάσεις, επεμβάσεις,τους λένε πως δεν έχουν ωάρια και τις παραπέμπουν αμέσως στη δωρεά ωαρίων η τους λένε πως προχώρησαν πολλά έμβρυα,τα οποία στην τελική είναι ακατάλληλα και όλο αυτό το κάνουν για να παίρνουν επιπλέον λεφτά για τις εμβρυομεταφορες και τις κρυοσυντηρησεις.Αναθέτουν στις μαίες και στους συνεργάτες τους τη δική τους δουλειά,γιατροί φαντομαδες και στο τέλος βγαίνουν αυτοί σαν σωτήρες και σούπερ γιατροί, γιατί θα βγάλουν φωτογραφίες με κάποια διάσημη παρουσιάστρια πχ η οποία τους συστήνει στο τηλεοπτικό κοινό.Δεν το παίζω έξυπνη,απλώς είχα την τύχη να πάω σε εξαιρετικό γιατρό κ Άνθρωπο,που μου σύστησε ο δικός μου γυναικολόγος,ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος.Ειμαι τυχερή,γιατί αν είχα μπλέξει με άλλες κλινικές,σούπερ διαφημισμενες στο google,ακόμα θα ήμουν στο περίμενε.

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου,δεν φταίς σε τπτ.Ευχομαι να σου πάνε όλα τέλεια και με το καλό και το δεύτερο μωράκι ❤️

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια! Ωραίες αυχενικές ακούω και χαίρομαι. Όλα καλά εύχομαι και στις υπόλοιπες. Εγώ με νύχια και με δόντια δεν παω από μόνη μου να κάνω αυχενική μόνο και μόνο για να δω το μωρό. Θα την παρακάμψουμε γιατί κάνω τροφοβλαστη στις 18 και δεν έχει νόημα.

Nena εγώ παίρνω σαλοσπίρ, πρεζολόν, ουτροτζεστάν, Τ4 και φιλισίν. Πήγα χθες να πάρω ένα κουτάκι φιλισίν από το φαρμακείο και τρελάθηκα...από 1.77ευρω έχει παει 5.20!!!!!! Αίσχος...:evil:

Καλημέρα κι από μένα :)

Εγώ από φάρμακα παίρνω utrogestan και salospir, λόγω εξωσωματικής, fysiofol (σίδηρος και φολικό οξύ mix) και filicin. Έχω βάλει το ξυπνητήρι του κινητού μου πρωί μεσημέρι και βράδυ και με το ντριν κάθε φορά χαπακώνομαι. Σκέφτομαι ότι θα γίνω σαν το σκύλο του Παβλόφ, θα ακούω ξυπνητήρια αργότερα και θα ξυπνάω να ψάχνω φάρμακα να πάρω. Η μόνη παρενέργεια που έχω είναι από τα utrogestan που αισθάνομαι σαν πρεζόνι από μια γλυκιά ζαλάδα που νοιώθω, που τώρα που το σκέφτομαι με κάνει και πιο ήρεμη, πιο συνεργάσιμη, χωρίς νεύρα, η τέλεια εργαζόμενη δηλαδή. Εντωμεταξύ, αυτό με το filicin το έπαθα κι εγώ, διαβάζω το κουτάκι 1.77, κοιτάω την απόδειξη 5,20. Και να σκεφτείτε, ο γιατρός δεν μου τα έγραψε λέει, γιατί είναι φθηνά. Και τώρα με το θέμα των φαρμακείων, πλήρωσα και από την τσέπη μου τα utrogestan, 2 κουτάκια 17 και κάτι ευρώ. Και σιγά μην πάω να περιμένω με τις ώρες στο ΙΚΑ μπας και πάρω τα λεφτά μου πίσω. Τι τρομοκρατία είναι αυτή! Πάλι καλά όμως, θα μπορούσα να είμαι καρκινοπαθής, που τα φάρμακά τους κοστίζουν μια περιουσία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

...σημαντικό να ρωτήσω: τα μαλλιά σας βρε κορίτσια τα βάφετε; έχω κάτι μέρες ακόμα μέχρι να επισκεφτώ το γιατρό μου να τον ρωτήσω, αλλά μιας και είμαστε στην ίδια κατάσταση χρονικά, με ενδιαφέρει να διαβάσω πώς αντιμετωπίζετε τις άσπρες τρίχες (που εμένα προσωπικά είναι πολλές). Για πείτε!

...σημαντικό να ρωτήσω: τα μαλλιά σας βρε κορίτσια τα βάφετε; έχω κάτι μέρες ακόμα μέχρι να επισκεφτώ το γιατρό μου να τον ρωτήσω, αλλά μιας και είμαστε στην ίδια κατάσταση χρονικά, με ενδιαφέρει να διαβάσω πώς αντιμετωπίζετε τις άσπρες τρίχες (που εμένα προσωπικά είναι πολλές). Για πείτε!

εγω τα βαφω. δεν εχω ασπρες (πολυ ελαχιστες) αλλα επειδη τα βαφω ξανθα φαινεται η διαφορα. Εγω μεχρι το 1ο τριμηνο τα αφηνω. Υπαρχουν κ βαφες χωρις αμμωνια κλπ. Βεβαια υπαρχουν κ γιατροι που τ απαγορευουν αλλα εμενα μου πε πως δεν υπαρχει μελετη που να δειχνει να επηρεαζει το μωρο. Αλλα αμα ηταν ολες οι διασημες θα χαν προβληματικα παιδια με τοσες βαφες..χαχχααα:tongue::tongue:

EDIJp1.png

Ο γιατρός μου είπε νύχια και μαλλιά βάφουμε. Απλά η βαφή να είναι φυτική (σιγά μην είναι φυτικές κορρε-apivita απλά δεν έχουν αμμωνία). Μου είπε χαρακτηριστικά πως δεν περνάει στον πλακούντα η βαφή. Επειδή σε αυτή την εγκυμοσύνη έμεινα σπίτι κρυμμένη τις πρώτες εβδομάδες αποφάσισα να τα αφήσω και να τα βάψω την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο θεός που θα είμαι 12 εβδομάδων. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα κάνει την αυχενική 12 εβδομάδων και 2 ημερών, είχα ρωτήσει το γιατρό και μου είχε πει ότι μετά την αυχενική ήταν οκ να τα βάψω. Πρέπει να έχω 80% λευκά λόγω κληρονομικότητας μπορεί και παραπάνω… ο κόσμος με κοιτάει στο δρόμο σαν να είμαι τρελή..:tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα κορίτσια και από μένα σήμερα κάναμε και εμείς την αυχενική και όλα ήταν φυσιολογικά και πολύ καλά κοιμόμασταν του καλού καιρού αλλά μας ταρακούνησαν και μας ξυπνησαν τελικά για να μας μετρήσουν όλα ήταν παρα πολύ καλά και η papp-A επίσης!!!Ρωτήσαμε να μας πούνε μήπως φένεται και το φύλλο και μας είπανε 90% αγοράκι!!! Όπως καταλαβαίνεται είμαστε μέσα στην τρελή χαρά όλοι μας!!!! Πιθανή ημερομηνια τοκετού 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!! ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ/ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

1. soch..............ΠΗΤ 01/12/2012

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012

5. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

6. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

7. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

8. mirsa............ΠΗΤ 18/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10.NISA.............ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. papatrikos.....ΠΗΤ 24/12/2012

12. nena1984......ΠΗΤ 27/12/2012

13. grace3..........ΠΗΤ 29/12/2012

14.georgia.g.......ΠΗΤ 03/01/2013

15. chot..............ΠΗΤ 09/01/2013

16. pepitsa.........ΠΗΤ

17. marina1........ΠΗΤ

18. Elazl.............ΠΗΤ

19. marmin.........ΠΗΤ

20. arous............ΠΗΤ

21. sofoula27......ΠΗΤ αγορακι!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

τι ωραια νεα διαβαζω και πολυ χαιρομαι!!!τι ομορφες αυχενικες εχουμε, γιουπι!!

και οσες εχουμε να κανουμε αυχενικη ευχομαι να εχουμε τα ιδια ευχαριστα νεα με τις εγκυουλες που προηγηθηκαν!

starlet80 καλως ηλθες στο παρεακι μας και με το καλο το μωρακι σου

αρχιζουν και μπαινουν τα χρωματακια στην λιστα και μου αρεσει παρα πολυ!!:P

οσο για την βαφη και τα μαλλια εγω καθολου δεν τα εχω βαψει ποτε , ειναι καστανοξανθα και ετσι δεν εχω μπει ακομα στην διαδικασια, δεν μπορω να βοηθιησω και πολυ οπως καταλαβαινετε περαν απο αυτα που εχω ακουσει , οτι δηλαδη επιτρεπουν πολλοι γιατροι μετα το α τριμηνου και μονο φυτικη βαφη:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κορίτσια,

Μπαίνω και εγώ στην παρέα σας. Είμαι έγκυος στην 11η εβδομάδα και πητ έχω για 25/12 αν και μάλλον αρχές Δεκεμβρίου θα έχω γεννήσει λόγω διδύμων. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια καλή εγκυμοσύνη!;)

imQRp2.png

Διαφημίσεις

happybear καλοσώρισες! με το καλό τα διδυμάκια σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!

Κορίτσια εμένα δεν βγήκαν ακόμη τα αποτελέσματα για Μεσογειακή, μάλλον απο Δευτέρα. Βγήκαν όμως για τον καρυότυπο και είναι όλα καλά! Ελπίζω να είναι το ίδιο και για την Μεσογειακή.

Σήμερα πήγα για υπέρηχο για να δούμε αν είναι όλα εντάξει μετά τη λήψη τροφοβλάστη και είναι όλα καλά. Μάλιστα μας εμφανήστηκε ένα τσουτσούνι!!! Είναι αγοράκι!! :D:D:D:D

oYNBp2.png

happybear με το καλο τα διδυμακια σου κοπελα μου!!Ειναι στον ιδιο σακο?Η αδερφη μου εχει διδυμα και ειναι δυο κουκλες ολοιδιες...μονο οσοι τις βλεπουμε συνεχεια τις ξεχωριζουμε!

linaki μπραβο για τα αποτελεσματα και τα υπολοιπα θα ειναι μια χαρα!!

Ρε κοριτσια πολυ τσουτσουνι εχει μαζευτει στα μωρακια... κοριτσακια δεν θα εχουμε στην παρεα μας??Γερα να ειναι πανω απο ολα...το βασικοτερο!!!!

wsUfp2.png

Happybear καλως μας ηρθες και με το καλο τα διδυμακια σου!!!

Νisa Sofoula Linaki ΤΙ ωραιαααααααααααα:P:p:p:p:p:p:p:p !!!!!!!!!!!!!

Πολυ χαιρομαι με τα ωραια σας αποτελεσματα και που μαθατε τι μωρακια εχετε!!!! Καλα μην σκατε θα την κανω εγω την κορη να χω πολλους γαμπρους ν διαλεξω!!! αχχαχαχχαχαα (θα σας πω την Δευτερα)

EDIJp1.png

Ρε κοριτσια πολυ τσουτσουνι εχει μαζευτει στα μωρακια... κοριτσακια δεν θα εχουμε στην παρεα μας??Γερα να ειναι πανω απο ολα...το βασικοτερο!!!!

Φυσικό είναι το αγοράκι το καταλαβαίνεις πιο γρήγορα απο το κοριτσάκι! Για αυτό τα πρώτα αποτελέσματα είναι όλα αγοράκια, σύντομα θα μάθουμε και για τις κοριτσάρες της παρέας!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...