Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

fraoulitsa μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! και εγώ άλλαξα γιατρό στις 32 εβδομάδες γιατί όλα καλά μου έλεγε συνεχώς αλλά το βάρος του μπέμπη παρέμενε ανησυχιτικά σταθερό! Η άλλη γιατρός αποφάσισε να το πάρει στις 36 εβδομάδες γιατί είδε πως ο πλακούντας είχε γεράσει αρκετά. Δεν ξέρω τελικά αν αυτό ήταν το πιο σωστό και το σκέφτομαι συνέχεια. Νομίζω πως μια βδομάδα είναι ασφαλής περίοδος και δεν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Όταν είχα πάει και σε 3ο γιατρό έβρισκε άλλο βάρος (περισσότερο) και μου είπε πως αν φαίνεται εντάξει ο πλακούντας αυτό ισχύει για 2 εβδομάδες. Δηλαδή για 2 εβδομάδες δεν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό. Μην ανησηχείς άδικα πιστεύω. Καλά κάνεις και θα πας για ντοπλερ για 2η γνώμη αλλά πιστεύω πως όλα καλά. Το βάρος της γοργονίτσας είναι τέλειο μην σε ανησηχεί και μένα 2,5 γεννήθηκε και δόξα το Θεό ήταν μια χαρά!! Και μην ξεχνάς πως οι υπέρηχοι έχουν +/- 200 γρ. απόκλιση! Εμάς μια μέρα πριν γεννήσω μας έλεγε 2 κιλά και το μωράκι γεννήθηκε 500 γρ. περισσότερο!!

Σχετικά με τη μαία δεν έχει κάτι να κάνει όσο εσύ χειρούργησε . Θα είναι κοντά στη μικρούλα σου όμως απο την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό!! Θα σου πει πως όλα είναι καλά και θα στη φέρει να τη δεις. Τι άλλο την θες;:rolleyes:

Και τέλος να είσαι θαρραλέα ένα χειρουργείο θέλει θάρρος είναι έντονη ψυχοσωματική εμπειρία και ειδικά αφού σου πάρουν το μωρό! Μην φοβάσαι τίποτα όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φραουλιτσα μου δεν ξερω τι να πω....συμφωνω κ επαυξανω πως καλα εκανες κ εκλεισες για ντοπλερ για να ησυχασεις βλεποντας οτι η γοργονιτσα σου ειναι μια χαρα...!!

αλλα αυτο με την εμπιστοσυνη σου στον γιατρο ειναι το πιο σοβαρο νομιζω...δεν μπορεις να πας να σε χειρουργησει ενας ανθρωπος που δεν τον εμπιστευεσαι....σ αυτο δεν ξερω τι να σου πω...!

ομως το οτι πρεπει να εισαι θαραλλεα οποιος γιατρος κ αν σε χειρουργησει ειναι το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.....οπως σου λεει κ το λινακι που το εζησε ειναι ψυχοσωματικη εμπειρια κ πρεπει να εισαι δυνατη...!

οσο για την μαια εγω ηξερα οτι μονο σε φτ μπορει να ειναι εκει...για να σε στηριζει ψυχολογικα κ να σε βοηθαει...!:D:D

θα περιμενουμε νεα σου οποτε μπορεις..!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΟ.....!!:D:D

Jr39p2.png

fraoylitsa διαβασα και εγω πολλες φορες το μηνυμα σου μη σου γραψω καμια βλακεια.. Βασικα θα σου μιλησω ειλικρινα.. Ουτε εγω ειμαι ανθρωπος που πχ θα αλλαζα γιατρο τελευταια στιγμη αλλα με τον δικο σου εχασα πασα ιδεα.. Καταρχην για να ξεκαθαρισουμε δεν λεμε οτι το μωρακι εχει κατι, ουτε οτι δεν τρεφεται σωστα ουτε κατι αλλο, ομως σαν γιατρος που θα τα τσεπωσει απο εμας οφειλει να μας δωσει μια εξηγηση παραπανω!!! Η αληθεια ειναι οτι προβληματιστηκα που το μωρακι το βρισκει ιδιο τρεις βδομαδες τωρα ενω θα επρεπε να εχει παρει κατι.. και οκ τα κιλακια του ειναι μια χαρα, ειδες και της Λινας μια χαρα παιδαρος ειναι φτου φτου!! Ομως ρε παιδι μου τι απαντησεις ειναι αυτες που σου εδινε???? ειδικα στην ερωτηση σου γιατι να περιμενουμε ακομα μια εβδομαδα και να μην παρει το μωρο οπως εκανε και στο Λινακι!!!! Θα κανεις πολυ καλα να παρεις και δευτερη γνωμη λοιπον ειπαμε οχι οτι το μωρακι θα εχει κατι αλλα για να ησυχασεις εσυ!!! ολα καλα θα πανε και η γοργονιτσα ειναι μια χαρα!!!!!! Επισης μια χαρα θα μπορεσεις να μπεις χειρουργειο ειτε με αυτο το γιατρο ειτε με αλλον!! Ολοι την ιδια δουλεια κανουν και πιστεψε με το μονο που θα σε νοιαζει εκεινη τη στιγμη οπως και ολες μας φανταζομαι ειναι να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια και να ναι υγιη!! τιποτα αλλο δεν θα εχει σημασια! ουτε ο γιατρος ουτε οι πονοι ουτε τιποτα!!!

chot μου να ζησετε καθε ευτυχια ευχομαι!!

μπαρμπ με το καλο και εσυ κι η Χαρά να δειτε τα αντρακια σας σημερα! Θα περιμενουμε νεα το συντομοτερο!

Λινακι τι κανει ο κουκλος??? ειναι πιο ηρεμος σημερα?? ο αντρας σου επεσρεψε η εισαι ακομα μοναχουλα?

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

marry Μου καλημερα....!!

σε ευχαριστω πολυ..θα μπω οποτε γυρισω να σας γραψω τα νεα μου που ελπιζω να ειναι ΟΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ..!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..!καλο μεσημερι κοριτσια μου!!!:D

Jr39p2.png

Μπαρμπούλα και Χαρά με το καλό το ραντεβουδάκι σας σήμερα.

Λινάκι μου δώσε και κανα φιλάκι από μας στον κούκλο σου (τον έχω ερωτευτεί... μας θες για νύφες??? την κόρη μου όχι εμένα χεχε)

Chot μου να ζήσετε και με το καλό το μωράκι σας!!!!

Φραουλιτσα μου το μωράκι σου είναι μια χαρά, τα κιλά της σούπερ αλλά από τη στιγμή που αισθάνεσαι έτσι εγώ θα είχα πάει σε άλλους 2 γιατρούς και μάλιστα σε εμβρυολογους όχι γυναικολόγους. Καλά κάνεις και το ψάχνεις γιανα σου φύγει το άγχος κοριτσάκι μου. Και βλέπεις αφού ησυχάσεις αν θα τον αλλάξεις.

Εμείς έχουμε ραντεβού αύριο το πρωί με την μπεμπούλα μας...ανυπομονώ και παρακαλάω να είναι όλα καλά!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! πήρα λίγο θάρρος γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ!!! έκλεισα για ντοπλερ σε εμβυολόγο αυριο το απόγευμα!! με τίποτα δεν θα το άφηνα έτσι και δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια για μια ολόκληρη εβδομάδα που θα μου φαινόταν αιώνας!!!!!

δεν με απασχολεί που θα βγεί μικρό το μωρό με απασχολεί που εδώ και 3 εβδομάδες δεν έχει πάρει γραμμάριο....αυτό είναι που με προβληματίζει αναρωτιέμαι γιατί να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα.....

όσον αφορά την καισαρική τη μαια την ήθελα μεσα για στηριξη είναι μια καλή κυρία στην κλινική που με είχε καθησυχάσει όταν είχα πάει με συσπάσεις στον 7ο !!! τον άντρα μου δεν μπορώ να τον έχω μέσα τουλαχιστον ας ήταν αυτή...ο φοβος είναι λογικός να υπάρχει αν και είμαι προετοιμασμένη έχω διαβάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια για την καισαρική κι εχω δεί και βιντεο!!! απλά το άγνωστο φοβίζει λογικό δεν είναι???

περιμένω αύριο πως και πως να παω στο ραντεβού !!! ελπίζω κι ευχομαι όλα να είναι καλά και να με βοηθήσει η Παναγίτσα να φέρω ένα γερό μωράκι στον κόσμο!!!

φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Παπατρίκος κι εσυ με το καλο να δεις τη μπεμπούλα σου αυριο!!! 5 βδομάδες ηταν αυτές!!! Άντε να έρθει η Παρασκευή να δω κι εγω το τζουτζούκο!!!

Κορίτσια ξέρετε αν πλέον τα φαρμακεία δέχονται συνταγές; Επίσης τωρα που το σκέφτομαι πρέπει να παω για εξετάσεις αίματος αυριο.

Σημερα έκανα την αρχη και Έφτιαξα τη βαλίτσα μαιευτηριου τουλάχιστον για τον μπέμπη! Πήρα τη κλασική γαλάζια τσάντα του jumbo, κι έβαλα μεσα 3-4 babylina, μωρομαντηλα, 3 φανελάκια, 3 φορμακια βελουτέ, σελτεδάκι, πανούλες αγκαλιάς, καλτσακια σκουφακι και μπουφάν εξόδου. Θεωρητικά επειδη το μαιευτήριο ειναι ιδιωτικό ολα αυτα θα τα χρειαστω μονο για τη μέρα που θα φύγουμε πρώτα ο Θεός Παναγίτσα μου!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Παπατρίκος αν και έχουμε ήδη κάνει κάποιες γνωριμίες απο το μαιευτήριο η πρόταση σου μένει ανοιχτή για να συμπεθερέψουμε :tongue:

Ο αντρούλης γύρησε στο σπίτι απο τη Κυριακή αλλά κοιμόταν στο σαλόνι. Απόψε όμως θα κοιμηθεί μαζί μας επιτέλους μετά απο 5 μέρες!

Εγώ άρπαξα κρύωμα όμως :? Είμαι σίγουρη πως κάποιος μας έχει ματιάξει!! :cry: Είμαι όλη μέρα με μάσκα ακόμη και όταν κοιμάμαι και θέλω να φιλήσω το γιό μουυυυυυ!! Απο τη Παρασκευή δεν το έχω φιλήσει :cry::cry::cry::cry:

Σήμερα είμαστε καλύτερα με το θηλασμό. Ανακάλυψα πως όταν αλλάζω στήθος κάθε 10 λεπτά δεν χορταίνει με τίποτα ο μικρός και αυτό γιατί δεν κατεβαίνει το παχύρρευστο γάλα. Απο ψες του δίνω ένα στήθος σε κάθε θηλασμό και φαίνεται πως χορταίνει περισσότερο. Άλλωστε ζυγιστήκαμε σήμερα στο παιδίατρο και είμαστε 2.800 πλέον! Έχουμε και μαγουλάκια :rolleyes:

Κορίτσια έχω πρόβλημα με τους συμβουλάτορες!! Δεν αντέχω άλλες συμβουλές :evil: Έρχεται γιαγιά , μαμά , πεθερά , ξαδέρφες και θείες και όλες έχουν να προσθέσουν μια συμβουλή για το θηλασμό και την γενικότερη φροντίδα του μωρού. Και τσαντίζομαι. Χθες ήμουν 3 ώρες με ένα μωρό που όλο έκλαιγε και ήθελε στήθος, κρυωμένη, κουρασμένη και είχα τη γιαγία να μου λέει "δεν θα το βάλεις να ρευτεί;" "έτσι όπως κάθεσαι θα πονέσεις τη πλάτη" κλπ κλπ κλπ. Και της είπα όσο πιο ήρεμα μπορούσα "θα ήθελα λίγο να μείνω μόνη μου" και τσαντίστηκε και μου είπε πως δεν θα ξανάρθει και έφυγε :| ΈΛΕΟΣ!!! Και πέρα απο τους συμβουλάτορες έχω και ένα σορώ κόσμο που θέλει να έρθει στο μικροσκοπικό σπιτάκι μου με το μικροσκοπικό μωράκι μου για να το δει. Και όταν τους λέω "σε λίγες μέρες γιατί είμαι άρρωστη και δεν μπορώ να δεχτώ κόσμο" (εδώ καλά καλά δεν έχω βρει τους ρυθμούς μου) αυτοί τσαντίζονται και μαθαίνω οτι με κατηγορούν σε τρίτους πως μου ζήτησαν να έρθουν και τους απέρριψα γιατί δεν θέλω να έρχονται! Ρε σεις αντι να τρελαίνομαι εγώ απο τις ορμόνες τρελαίνονται όλοι γύρω μου;

Ούφ τα είπα και ξέσκασα!!!

oYNBp2.png

Λινακι απο το ένα αυτί να σου μπαίνουν απο το αλλο να σου βγαίνουν. Κι οποίος θελει να παρεξηγηθεί ας παρεξηγηθεί. Οπως είχες πει και την αλλη φορα καθε μάνα εχει το δικο της ρυθμό με το παιδάκι της. Μην ακούς κανέναν. Ασχολησου με το μωράκι σου και γράψτους όλους στα καλαμπαλίκια του γιου σου!!!!

Φραουλίτσα μου σούπερ θα ειναι το ντόπλερ σου αυριο θα δεις. Θα περιμένουμε νεάκια!!

ΛΙΝΑΚΙ να γίνεις ΚΑΚΙΑ

για σένα και το παιδί σου. ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΜΟΝΟ στο μωράκι σου:-)

οποιος δε το καταλαβαίνει, ξιδάκι!

χαιρετισμούς σε όλες !

να σας ζήσουν τα μωράκια σας όσες ήδη τα έχετε στην αγκαλιά σας!!! δεν το πιστευω οτι εχει φτασει η ωρα μετά απο τοσο καιρό....

τις καλυτερες ευχές μου σε όλες πραγματικά.

εγω εχω τραγική αγωνία δεν το συζητώ, και δυστυχώς και πολύ δουλειά δε προλαβαίνω να κάνω τίποτε (είμαι όλη μερα στο pc δουλευω απο το σπίτι) για να χαλαρώσω να απολαύσω το διάστημα + εχω παρει κιλά απότομα (168εκ = 90 κιλά!)

και αισθάνομαι φρικτά το σώμα μου.

+ ακόμα δεν εχω καθόλου αρκετά χειμωνιάτικα ρουχαλακια για το μωράκι, δεν εχω κανονισει το καθισμα αυτοκινητου, και δεν εχω καθολου σεντόνια παιδικά. θα μου τα δώσουν όλα και για αυτό δεν εξαρτάται απο μένα. το χω όμως αγωνία!!!

πολύ βλακεία τα νέα με τον εοππύ! μείον 100 κάτι ευρω δηλδη το επίδομα.

.....ουφ, οσες εχουν μείνει εδώ, είμαστε στην τελική ευθεία! είναι τέλειο που γεμίζει η λίστα! αντε να γεμίσει και με τα δικά μας.

ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΗΤ τέλος δεκεμβρίου τα εχετε ήδη όλα έτοιμααααα????

φραουλίτσα μήν ανησυχείς καλά κανεις και πας για το doppler ευχομαι να εχει τις απαντησεις που θες!! σίγουρα θα δείξει περισσότερα!

γράψε μας νέα...

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου...δεν πήγανε στον γιατρό γιατί του έτυχε έκτακτο κ κ θα πάμε την άλλη τρίτη. Στην γιορτή μου δωρακι..λινακι μου μην δίνεις σημασία σε κανέναν κ περαστικα σου..καλό βράδυ τώρα γιατί είναι κομμάτια κ χάλασε κ υπολογιστής του αμορε. Κ γραφω από ταμπλετ. ..

Jr39p2.png

Ααααααα κρίμα βρε μπαρμπούλα! Υπομονη μια βδομάδουλα ακόμα!

Bellablue μη σκας με τα κιλα θα τα χάσουμε μετα, όσο για τη λίστα είμαστε πολλες ακόμα για γεννητούρια ουουουου!! Τα πράγματα εγω τα έχω τα περισσότερα έτοιμα αλλα καθε μέρα συνειδητοποιώ οτι κάτι μου λείπει!!!

Αληθεια κοριτσάκια μπίμπερο έχετε ψωνίσει και αν ναι ποσα και ποιας μάρκας; Μου έδωσαν ένα αποστειρωτή της chicco οπότε λέω να τα ψωνισω και αυτα.

Επίσης έχω αρχίσει και ανησυχώ λιγάκι κάπως απόψε νομίζω οτι το μωρο εχει κατέβει πολυ χαμηλά και νομίζω με πιέζει το κεφαλάκι προς τα κατω αισθάνομαι ένα μούδιασμα. Άντε να έρθει αυτη η Παρασκευή να δούμε τι γινεται!

καλημερα κοριτσια μου....!!στεναχωρηθηκα χθες που δεν ειδαμε το μπεμπακι μας....!ουφφφ! κ ο αμορες το ιδιο..!κ το ριξαμε στις δουλειες μια που σε μια εβδομαδα μετακομιζουμε στη μαμα μου μεχρι να μπουμε στο νεο σπιτακι μας...!μπηκαν κ κατι παραπανω απο τα μισα πλακακια....!!:D

πακεταρισα ολα τα καλοκαιρινα του αμορε χθες...να ειναι ετοιμα για το καινουριο μας σπιτι....κατεβασα χειμωνιατικα κ αφησα μονο μερκα εξω μεχρι να φυγουμε τα υπολοιπα τα πακεταρισα για το σπιτι μου...ο αμορες καθαρισε ενυδρειο....εγιναν αρκετες δουλειες χθες...κ θα γινουν κ οι υπολοιπες σημερα για να τελειωνουμε με αυτα...!να κανουμε μετα μια γενικη πριν φυγουμε για να ερθει η πεθερα να τα βρει καθαρα..!

Λινακι μου μην τρελαινεσαι με το τι λεει ο καθενας...εμενα η μαμα μου ξεκαθαρισε σε ολους οτι απαξ κ επιστρεψω στο σπιτι δεν θα ειναι κεντρο διερχομενων μεσα στο καταχειμωνο...κ μου λεει δεν με ενδιαφερει αν θυμωσε κανεις η οχι...εσεις θα εχετε χασει την βολη σας γιατι δεν θα εισαστε στο δικο σας σπιτακι κ θα θελετε τον χωρο σας κ θα ερχεται ο καθενας....ενω κ εγω η ιδια θα φευγω για να εχετε την ησυχια σας...οποιος παρεξηγηθηκε δεν με νοιαζει....οποτε μην τρελαινεσαι..εσυ κοιτα να εισαι με τον αντρα σου κ τον γατουλη σου μια χαρα ηρεμη κ να γινεις γρηγορα καλα....!!

:D:D φιλακιιααααα σε οοοοολες σας...!!

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!

Fraoulitsa περιμενουμε τα νεα απο τον εμβρυολογο σημερα και μην αγχωνεσε να δεις που ολα θα ειναι μια χαρα!!!Το μωρακι σου μια χαρα γερο θα ειναι!!

Λινακι αχ αυτα που περιγραφεις τα σκεφτομαι και εγω απο τωρα πως θα τα χειριστω οταν ερθει η ωρα γιατι δυστυχως μερικοι δεν καταλαβαινουν και παρεξηγουντε....!Τι να πεις ,απλα μην καθεσε να σκας για αυτα...!

Barboula κριμα που δεν πηγες γιατρο ,αλλα για τη γιορτη σου θα ειναι ωραιο δωρο απο βδομαδα να τον δεις,μονο λιγο υπομονη παραπανω θα χρειαστεις!!

Τα δικα μου τα νεα απο χθες ειναι καλα,ο μπεμπης με το κεφαλι κατω και ανασκελα ο κυριος γι αυτο και ακουω κλωτσιες συνεχεια στα πλευρα :)! Ειμαστε 2300γρ. και εχουμε βολευτει πολυ καλα ειπε ο γιατρος και ισως γεννησουμε με το νεο ετος οπως τα βλεπει τα πραγματα!!!Μακρια μου φαινετε ...ηθελα να τον εχω αγκαλιτσα τις γιορτες αλλα τι να κανω...θα δουμε ...οτι αποφασισει ο μικρος μαλλον!!

Α!!!Με στελνει να παω στον οφθαλμιατρο λογω μυωπιας μην εχουμε λεει καμια αποκολληση αμφιβληστροειδη αν παμε για Φ.Τ. αν ζοριστουμε στο σπρωξιμο να εχουμε λεει το Οκ απο τον οφθαλμιατρο αλλιως να μην το ρισκαρουμε..Εχει καμια αλλη μυωπια και να της ειπε κατι τετοιο ο γιατρος της??

wsUfp2.png

καλημερα chot Μου...μια χαρα το μπεμπακι σου λοιπον....αστο να βγει οποτε θελει ....αφου εχει βολευτει...!:D

αυτο ειπα κ εγω...στεναχωρηθηκα αλλα θα ειναι το ομορφοτερο δωρο που θα εχουμε μερικη ωρα 3 μας....:D

για την μυωπια εμενα με ειχε ρωτησει αν εχω αλλα εχω κανει λειζερ πριν 4 χρονια οποτε δεν εχουμε προβλημα λεει αφου εχουν περασει 4 χρονια...

να ρωτησω κατι...για να καταθεσω τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας-λοχειας θελει λογαριασμο απο οποιαδηποτε τραπεζαη συγκεκριμενα εθνικη???

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...