Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα :)

Ωραια η ιστορια σας soch! Με το καλο τωρα η προσαρμογη σας στο σπιτι!

Χθες λοιπον σταματησα το yutopar! Η διαφορα; Σαν να αισθανομαι περισσοτερο τις κινησεις του μπεμπη, εχω και καποια πονακια εδω κι εκει .. Αναρωτιομουν λοιπον μηπως το χαπι ειναι λιγο σαν το μαγνησιο .. για τις "κραμπες" ..

Αυριο εχω το 2ο μαθημα ανωδυνου τοκετου/ψυχοπροφυλακτικης. Οπως εγραψα, ελπιζω να προλαβω να παρακολουθησω ακομη πολλα :) Ανυπομονω βεβαια να κρατησω τον μπεμπη αγκαλια, αλλα θα προτιμουσα κιολας να ειμαι καταλληλα προετοιμασμενη οταν ερθει η ωρα :)

papatrikos, αφηνω σε σενα την αναρτηση της λιστα με τα δεδομενα της andria27 .. μην τα γραφουμε και πολλες φορες :)

andria, να σου ζησει η μπεμπα!

Οσο αφορα τωρα για τον ΕΟΠΥΥ και το επιδομα τοκετου, θα παρω κι εγω ενα τηλεφωνο στο μαιευτηριο να μαθω αν αλλαξε κατι στις τιμες τους. Θυμιζω οτι δεν θα ζητησω το επιδομα απο τον οργανισμο, αλλα θα συμψηφιστει αυτοματα μεσω του μαιευτηριου.

Προσπαθησω να κανω χθες την τσαντα του μαιευτηριο .. αλλα τελικα χρειαζομαι μεγαλυτερη! χαχα! Πολλα τα αναλωσιμα, και δεν υπαρχει χωρος για ρουχα! Του μπεμπη λεω να τα παρω σε μια ξεχωριστη χαρτινη τσαντα. Υποθετω οτι θα χρειαστουμε ακομη μαζι μας στο μαιευτηριο λαβετες και πανες .. ε;

Μου μενει ενα πληντηριο και κατοπιν σιδερωμα ακομη .. και να περιμενω τα πραγματα που θα μου στειλουν, ωστε να αγορασω και αυτα τα δοχεια/σακουλακια για το μητρικο γαλα. Ελπιζω απο βδομαδα να εχουμε και το καροτσι&καθισμα αυτοκινητου μας :) Και βουρ .. για το βρεφικο δωματιο μετα! Πω πω .. δεν τελειωνουν τελικα με τιποτα! χαχα!

Καλη βδομαδα να εχουμε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ζophie μου..απο οσο ξερω γι αυτο ειναι το yutopar..για κραμπες κ συσπασεις...!!

κοριτσια εχω απορια..αν αποφασισω να κανω επισκληριδιο θα υπαρχει προβλημα επειδη εχω σκολειωση αρκετη??γνωριζετε...???

:confused::confused: παω διαλειμμα κ να δωσω κ το χαρτι αδειας..!!

Jr39p2.png

τελικα την αλλη τεταρτη σταματαω κοριτσια....!!:D:D

λιγες μερες κ τελος..!σημερα ξεκινανε κ τα πλακακια...κ ολα πανε καλαααα...!!παραγγειλαμε κ τις πορτες...κ ολα πανε υπεροχα....

καθομαι κ με αδεια πεμπτη παρασκευη σαββατο...!ευκαιρια να καθαρισω το σπιτι κ τα ρουχα κ να μετακομισουμε στην μαμα μου μεχρι να ετοιμαστει το σπιτι...!!:D:D:D

καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιιιιιι...!!

Jr39p2.png

papatrikos, αφηνω σε σενα την αναρτηση της λιστα με τα δεδομενα της andria27 .. μην τα γραφουμε και πολλες φορες :)

Ξέρουμε οτι γέννησε? Υπάρχει περίπτωση να μην βλέπω αναρτήσεις? :shock:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε με νεες αφιξεις !!!

ας προσθεσει καποια στο πινακακι μας κ την αντρια που γεννησε χτες στις 11 το πρωι μια μπεμπα 3300

σωκρατη τι ομορφα περιγραφεις την καθημερινοτητα σας, ποσο υπεροχες κ μοναδικες στιγμες σου χαριζει ενα μωρακι ειναι απιστευτο..ευτυχως πηρες αδεια κ θα εισαι διπλα κ στους 2 που σ εχουν αναγκη!!!!!περιμενουμε κ αλλα νεα!!!

μπαρμπ μπιυ υπομονη με τις κραμπες, ειναι δυσκολακι συμφωνω κ εγω ξυπανω με κλαματα στραβωνει ολο το ποδι, αλλα ειπαμε αντεχουμε;);););)

αρκουδιτσα η εβδομαδα σου ανηκει !!!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τις μπεμπουλες σου!ολα θα ειναι σουπερ

η χαρουλα τελικα θα γεννησει στις 30.11 κ αυτη?μαιρουλα ξερεις κατι?

γοργονιτσα ακολουθεις!!!λιγο σου εμεινε κ σενα, θα περιμενουμε νεα απο το γιατρο το απογευμα!!!

κ στα δικα μας γεννητουρια με το καλοοοοοο

papatrikos, για την andria το εγραψα βασιζομενη στην αναρτηση της nena!

Γραφιστρια δεν ειπαμε οτι εισαι; Βρε παιδι μου .. μια ωρα το πρωι προσπαθουσα για την λιστα .. αλλα τα παω πολυ καλυτερα με τα λογιστικα! αχαχα!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Ευχαριστώ για τις ευχές. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω να σας πω μόνο ευχάριστα.

Αύριο μάλλον δεν θα μπορέσω να μπω, οπότε θα τα πούμε από εβδομάδα αν δεν μείνουνε μέσα οι αρκουδίτσες.

Σωκράτη διάβασα την ιστορία σας και πάλι με έπιασαν κλάματα. πολύ συγκίνηση.

Fraoylitsa με το καλό και εσείς να μας πεις νέα από την γοργονίτσα

Mary, Chot, Nenaki και Barboula έρχεται και η δική σας η σειρά;) Α και η Papatrikos και η Χαρά.

νομίζω πάντως μετά τις 28 εβδομάδες ο καιρός πέρασε πιο γρήγορα.Πριν μου φάνηκε αιώνας.

Φιλάκια πολλά.:tongue::tongue:

imQRp2.png

Ααα ξέχασα να δώσω χαιρετισμούς στην zophie και στην georgia.

ΑΑαα και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν.

Αν ξεχνάω τίποτα άλλο sorry, λόγω εγκυμοσύνης και άγχους είναι.

Φιλάκια

imQRp2.png

μπαρμπ μου με το καλο να δειτε αυριο το ζουζουνι σας, εννοειται σου ελειψε, κ με το καλο να ερθει η αλλη τεταρτη να σταματησεις!!!

οσο για το σπιτι στα βαψιματα ειμαστε , κ μετα βαζω σανιδια+εσωτερικες κ τελος, καθαρισμα κ στησιμο, για να δουμ ετι θα ερθει πρωτα ?ο μικρος η το τελειωμενο σπιτι:rolleyes::rolleyes:

μαιρουλα μου πως εισαι?αναμενουμε νεα χαρας απο γιατρο κ φραουλιτσας

κοριτσια ξερω οτι γεννησε γιατι μιλαμε κ σε ολο φορουμ με την αντρια κ το εμαθα απο κει, οποτε οποια θελει ας την βαλει στην λιστα;););)

παπατρικος μου τι κανεις?η μπεμπα καλα????

ζοφη μου αυριο μαθηματακι ε?τι καλα!!!!!!αν μπορεσεις παλι αναεβασε στην ομαδα μας το χαρτι;)

να κανεις μεγαλυτερη τσαντα, παρα να ξεχασεις κατι!!σε ποια κλινικη θα γεννησες ?καλη ευκολια κ με τις δουλιτσες σας, που οπως λες κ εσυ ποτε δεν τελειωνουν:P

αυτα τα σακουλακια που αναφερεις-δοχεια για το γαλα τι ειναι?απο που τα προμηθευεσαι?για δωσε λεπτομερειες αν ξερεις κατι παραπανω

αρκουδιτσα μου γλυκεια, ολα θα ειναι καλα, τελεια κ για σενα κ για τις μικρες, ευχομαι να μην χρειαστει να μεινουν οπως λες μεσα κ να φυγετε ολοι μαζι για το σπιτακι σας κ την αρχη της νεας σας ζωη!!!!!!!!

η παναγιτσα μαζι σας

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

happybear με το καλό να κρατήσεις τα κοριτσάκια σου αγκαλίτσα! ελπίζω να είναι υγιέστατες και να πάτε όλοι μαζί στο σπίτι την ίδια μέρα!!

Άντρια να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Άντε να έρχονται και οι νυφούλες σιγά σιγά :tongue:

Σωκράτη τέλεια η ιστορία σου συμπάσχω απόλυτα! Μοναδικές στιγμές!!

Κορίτσια σύντομα θα ζούμε όλες τις στιγμές αυτές και θα έχουμε να λέμε ιστορίες ουυυ! Δεν θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε κουκουβαγιο-ιστορίες :rolleyes:

Εμείς σήμερα έχουμε δύσκολη μέρα, ο μπεμπούλης όλο πεινάει και όλο κλαίει. Όταν τον βάλω στο στήθος κοιμάται και δεν τρώει καλά και όταν τον βάλω στο κρεβατάκι του κλαίει απαρηγόρητος!! 3 ώρες (με διαλληματάκια) ήμουν με ένα μωράκι στο στήθος!! Αχ κάθε μέρα με ένα μωρό είναι διαφορετική...

Μπαρμπούλα με το καλό η άδεια!! Άντε κοριτσάκι μου να ετοιμάσεις το σπίτι και να το γεμίσετε με αγάπη και παιδικές φωνούλες!! Όσο για την επισκληρίδιο εμένα δεν με ρώτησε κανείς τίποτα! Σχεδόν δεν με ρώτησαν τι μέθοδο νάρκωσης προτιμώ.. Δεν νομίζω να επηρεάζει η σκολίωση!!! Ρώτα το γιατρό σου.

Ζόφη όντως η τσάντα του μαιευτήριου είναι τεράστια τελικά! Εγώ πήγα μια για μένα και μια για το μωρό και δεν μας έφταναν τελικά τα ρουχάκια . Έπρεπε να μας φέρνουν άλλα απο το σπίτι! Είναι πολύ καλά να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη εμένα έγιναν όλα ξαφνικά και δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω μαθήματα θα μου έκαναν καλό!

Φραουλίτσα περιμένουμε νέα σου απο το γιατρό!!

Μαιρούλα, Νενάκι , Γεωργία και υπόλοιπες τα φιλιά μου στις κοιλίτσες!!

oYNBp2.png

Άντρια μου να σας ζήσει η μπουμπούκα!!! όταν μπορέσεις πες μας και σε ποιό μαιευτήριο γέννησες

01. soch............ΠΗΤ 11/11/12.....αγοράκι!..........Έλενα............. :P 15/11/2012 :tongue: 08:15 :tongue: 4.010γρ :P

02. Linaki2012...ΠΗΤ 10/12/12.....αγορακι!..........Γ.Ν.Λ(Κύπρος).. :P15/11/2012 :tongue: 20:00 :tongue: 2.500γρ :P

03. andria27......ΠΗΤ 26/11/12.....κοριτσάκι!......./..................... :P25/11/2012 :tongue: 11:00 :tongue: 3.300γρ :P

04. lena25.........ΠΗΤ 02/12/12.....αγοράκι!........../

05. fraoulitsa6...ΠΗΤ 06/12/12......κοριτσάκι!........Ηώ

06. papatrikos....ΠΗΤ 14/12/12.....κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie..........ΠΗΤ 22/12/12.....αγοράκι!..........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g......ΠΗΤ 22/12/13.....αγοράκι!...........ασώ

09. sofoula27......ΠΗΤ 23/12/13.....αγοράκι!..........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear....ΠΗΤ 25/12/12.....2 κοριτσάκια!..../

11. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!..........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3..........ΠΗΤ 29/12/12.....αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue ......ΠΗΤ 30/12/12.....κοριτσακι!........Ιασω

14. maryy...........ΠΗΤ 08/01/13.....αγοράκι!..........Ρέα

15. chot..............ΠΗΤ 09/01/13.....αγοράκι!..........Ασκληπείο Κρήτης

16. barboula........ΠΗΤ 31/01/13.....αγοράκι!..........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μουυυ..τι κανουμε??εγω δουλεια...

νιωθω πολυ ερεθισμενα τα ουλα μου σημερα αλλα κατα τα αλλα ολα καλα.....ελπιζω κ εσεις οοοολα καλα...!!!φιλακια πολλα...!!:D

Jr39p2.png

καλημερα!!

andria να σου ζησει το μωρακι σου!!Να ειναι παντα τυχερο και ευτυχισμενο!!!

happybear με το καλο να ερθουν τα κοριτσια στο κοσμο και να επιστρεψετε ολοι μαζι στο σπιτι ευχομαι!!!Θα περιμενουμε νεα με αγωνια!

mary οπως παντα πρωινη και εσυ ....αχ μας εκπαιδευουν καλα τα μωρακια μας τελικα!

λινακι να εχεις πολυ υπομονη τωρα με το μωρακι σου μεχρι να εδραιωθει και ο θηλασμος ισως να σε ταλαιπωρει καμια φορα...Αλλα αξιζει τον κοπο!!!Ελπιζω σημερα να ειναι πιο ηρεμο!

zophie καλα πλυντηρια και σιδερωματα ...στην ετοιμοτητα και εσυ βλεπω!!Ετσι να παιρνουμε σειρα μια μια!!

Φραουλιτσα 11 μερες σημερα??Σαν τους φανταρους θα μετραμε ολες μας στο τελος!!Αντε με το καλο να ερθει η μικρη σου γερη και δυνατη!!

nena πως τα πας εσυ ?Ελπιζω τα πονακια να περασαν !!

barboula καλο γιατρο να εχουμε σημερα και φυσικα καλα νεα απο τα μωρακια μας πανω απο ολα!!Απογευμα θα πας και εσυ?Αντε καλη δουλιτσα για την ωρα!

Εγω το βραδυ φοβηθηκα πως θα γεννησω ...Ανα καποια λεπτα με επιανε κατι σαν σφαχτης απο το θωρακα και κατεβαινε μεχρι τη κοιλια,ο αντρας μου ελεγε να παρω το γιατρο τηλεφωνο αλλα η ωρα ηταν 3 και ειπα να περιμενουμε να ξημερωσει...Ευτυχως τελικα ηταν απο το στομαχι οπως φανηκε γιατι ηπια ντεπον πηγα τουαλετα και κατα τις 6 ηρεμησα καπως τελικα!!Να δουμε σημερα τι θα μας πει ο γιατρος το απογευμα,αλλα μαλλον αυριο θα σας πω τα νεα μου γιατι μετα λεμε να κανουμε βολτιτσα με το συζυγο λογο επετειου σημερα 6 χρονων μαζι!!

Σας φιλω ολες και ευχομαι μια υπεροχη μερα!!!!

wsUfp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ CHOT ΜΟΥ....ναι απογευμα εχω ραντεβου στις 7....

κ εγω μετα λεω να παμε να περπατησουμε λιγακι....!!χθες ειχε η Γεωργια γιατρο αλλα δεν μπηκε να μας ενημερωσει...!:?:-?

θα περιμενουμε ΓΕΩΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!

CHOT ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΟΡΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ..!!:tongue::tongue:

Jr39p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

θα μπω κατευθείαν στο θεμα γιατί κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα και θέλω τη συμβουλή σας!

χθες πήγα στο γιατρό μου ..εκανα καρδιοτοκογράφημα η γοργονίτσα μου πιεζοταν πάρα πολύ, κλώτσαγε συνέχεια δυνατά και εφτασε το τελευταίο πεντάλεπτο να κάνει σφυγμούς 180!!! συσπάσεις δεν είχα ευτυχώς..πηγαίνω μετά στο γιατρό μου του το δείχνω και μου λεει ότι ίσως για να κάνει σφυγμούς τόσους πολλούς δεν οξυγονώνεται καλά από τον πλακούντα..με βάζει στην υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται ...μου λέει όλα είναι μια χαρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...φτάνει να μου πει το βάρος της μικρής και μου λεει για τρίτη εβδομάδα ότι είναι 2500 κιλά!!!! το τονίζω για 3η εβδομάδα!!! του λεω λοιπόν ότι εδώ και 3 εβδομάδες μου λεει τα ίδια κιλά μήπως το μωρό δεν τρεφεται σωστά?? κι αρχίζω και ανησυχώ...μου είπε ότι όλα είναι καλά απλά θα είναι ένα μικρό μωράκι αυτό είναι όλο ...μου έκλεισε ραντεβού την επόμενη δευτέρα σα να μην τρέχει τίποτα αλλά μου είπε ότι πρέπει να ακούω το μωρό!!!! του ξαναλέω αν είναι να το έχω στην κοιλιά μου και να μην τρεφεται ποιος ο λόγος να είναι μεσα δεν είναι καλύτερα να το πάρουμε?? και μου λέει θα με αφήσεις να κάνω τη δουλειά μου?? μόκο εγώ....επίσης όταν του είπα ότι θελω μια μαια στην καισαρική μου είπε ότι στην καισαρική δεν παρίστανται οι μαιες παρά μόνο για να πάρουν το παιδί.....αλλο χαστούκι....επίσης του είπα ότι είμαι φοβιτσιάρα πράγμα που του το είχα πει από την αρχή όταν ξεκίνησα σε αυτόν και τώρα γύρισε και μου είπε "αααα εγώ σε θέλω τσαμπουκαλού.."

εφυγα με ένα σωρό απορίες και ερωτηματικά και κυρίως με μεγάλο άγχος και ανησυχία....άρχισα να ανησυχώ αν το μωρό μου μεχρι την εβδομάδα του επόμενου ραντεβού θα είναι γερό...έχω νευρα πολλά και ακόμα περισσότερο είμαι στεναχωρημένη...έχω σκεφτεί μέχρι και να αλλάξω γιατρό στο παρα πέντε!!!!

αυτό που έκανα σήμερα ήταν να κλείσω ραντεβού για ένα πιο εξειδικευμένο ντοπλερ σε έναν άλλον γιατρό από μόνη μου για να δώ ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ο δικός μου γιατρός δεν μπορεί να το διαγνώσει.....είμαι απογοητευμένη παντελώς...αύριο έχω ραντεβού το απόγευμα για το ντοπλερ...αλλά ειλικρινά μου περνάνε οι σκέψεις να αλλάξω γιατρό!!! ή να πάω και σε κάποιον άλλον να ζητήσω και δευτερη γνώμη....έχασα την εμπιστοσύνη μου...μπορεί και να υπερβάλλω το ξέρω..μπορεί να είμαι παρανοική υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο ,αλλά δεν νοιώθω ασφαλεια με ενα μωρό στην κοιλιά μου που δεν μεγαλώνει κι εναν γιατρό που δεν μου καλύπτει τις ανασφάλειες μου!!! νοιώθω ότι με ξεπετάει....οκ ολα είναι καλά και αυτό ήταν....θα περιμένουμε μια ακόμα εβδομάδα για να δούμε ....τι να δούμε????

τα είπα στον άντρα μου και φρικαρε μου ειπε ότι πιστευει ότι το μωρό μας είναι καλά και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μου επισήμανε ότι βλεπει ότι εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο γιατρό μου 1 εβδομάδα πριν γεννήσω πως θα μπορέσω να μπω στο χειρουργείο??

αυτά τα νέα μου.....εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου????

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...