Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Στο κέντρο που ήμουν εγώ μόνο για το πρώτο η τιμή ήταν τσιμπημένη στα 600€, για κάθε επόμενο ήταν πολύ λιγότερα. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερα και απο μενα εμαθα κατι και θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι προσπαθω να επικοινωνησω με τον ΕΟΠΥΥ αλλα ΤΙΠΟΤΑ.Εμαθα οτι βγηκε εγκυκλιος που κοβει το επιδομα το 900Ε γαι την γεννα και τωρα πληρωνουμε και αυτα.Ισχυει?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πλεον ο ΕΟΠΥΥ καλυπτει το 70% τις γεννας και τα υπολοιπα τα πληρωνουμε εμεις.ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.Βγηκε εγκυκλιος στις 18 του μηνος.Απλα για να ξερουν οι μανουλες οι μελλοντικες.

Καλημερα :)

Για το επίδομα που ρωτησες linaariadni, σου παραθετω καποια link:

http://whatsnew.gr/ep/epidoma-toketoy.html

Θα πρεπει ομως να απευθυνθεις σε ενα υποκαταστημα του ΙΚΑ για περισσοτερες πληροφοριες στην περιπτωση που κατι εχει αλλαξει!

XzvPp2.png

καλησπερα εγκυακια!!!

αχ λινακι τι ομορφες στιγμες στην καθημερινοτητα σου, μοναδικες στιγμες, τελειες!!!!περαστικα για τον αντρουλη σου, κ συγχαρητηρια που εισαι ηδη -9κιλα ;););), φιλακια στα πατουσακια του μικρου

ααα κ για το συντριβανακι που λες κ η κολλητη μου "υποφερει"απο το θεματακι αυτο :P

μαιρουλα μου γλυκια, παλι κουρατσηκες?γιατι καλο μου?δεν ειπαμε εσυ θα δινεις οδηγιες, διαταγες?κοιτα να ξεκουραζεσαι

ζοφη μεγια τα πραγματακια του μικρου σας!!!!καλοριζικα!ευχομαι τωρα που θα κοψεις τα χαπακια να γεννησεις κανονικοτητα στην ωρα σου

αρκουδιτσα μου γλυκια ετοιμασε την βαλιτσουλα, κ να εισαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα για σενα κ τις μικρες, σε ελαχιστες μερες θα τις κρατας αγκαλιτσα, λογικο το αγχος , η ανυπομονησια, η αγωνια, αλλα ειπαμε θετικο φορουμ, θετικα θα πανε ολα κ με την βοηθεια της παναγιτσας!!!!!

φραουλιτσα μου τι καλα που η μικρη κλωτσαει δυνατα!!να την νιωθεις να μην εχεις κ αγχος, σε 12μερες θα την εχεις στην ζωη σας, πωωωωω !!!αντε κ στα δικα μας!!!!κ εννοειται δεν θα γινει τιποτα μην σκας, θα ερθει κ ο μπαμπας της γοργονιτσας κ μετα θα σκασει μυτη;););)

μπαρμπ μου καλη ευκολια με το σπιτι, αντε σιγα σιγα να τελειωνουμε ε?

εγω το μπανιο το εκανα ασπρο-μαυρο, γκρι κοκκινο, μου αρεσε πολυ ο συνδυασμος, κ αυριο ξεκιναμε βαψιματα:rolleyes:, αντε ο θεος να δωσειιιιι

οι υπολοιπες καλα??

εγω χτες δεν ημουν κ στα καλυτερα μου, πονουσε πολυ η μεση μου κ ειχα τσιμπηματακια μεσα στον κολπο, κ πονους περιοδυ-ωορρηξιας, συννεχομενους ομως, μετα περασαν, μετα το απογευμα ξαναρχισαν, ευτυχω σημερα ειμαι καλα!!!!!!!!!

φανταζομαι οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα ..

φωτο θα ανεβασω αυριο που κλεινω την 34η πρωτα ο θεος κ που θα ιεναι κ εδω ο καλος μου

σας φιλω γλυκα, καλη κυριακη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου.....τωρα γυρισαμε απο το σπιτι..μπηκαν σχεδον ολες οι γυψοσανιδες..εχουν μεινει 2-3 μονο κ τελος...το απογευμα θα ανοιξουμε κ τις τρυπες στις γυψοσανιδες για να τραβηχτουν τα σποτακια...αυριο ξεκιναει ο πλακας κ σε 10 μερες που θα τελειωσει ερχεται ο αλουμινας κ οι πορτες εσωτερικες...μετα βαψιμο κ μετα τελος γιατι τελειωνουν τα χρηματα....!εκτος αν κερδισουμε το τζοκερ...!:D:D

ο μπεμπουλης ειναι υπεροχος σημερα ολο κλωτσαει απο το πρωι κ εγω εχω κατι τρελες καουρες επειδη εφαγα μια τυροπιτα..απαπαπ..ουτε το γαλα δεν μου εκανε τιποτα...!

βλεπω εδω αλλαγες με τον εοπυυ...εγω δεν ξερω τι γινεται ακομη λογω δημοσιου νοσοκομειο με εχουν μπερδεψει.....

ανυπομονω να δοουμε τον μπεμπουλη μεθαυριοοοοο...!!:D:D:D

Λινακι υπεροχα τα νεα με το μωρουλακι σου...ανυπομονουμε οοολες να βρεθουμε στν θεση σου κ ολες θα βρουμε τους ρυθμους μας πιστευωωωωωωωωωω!!!

σας φιλω παω να φαωωωωωω..!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Λινάκι δεν χορταινω να διαβάζω τα μηνύματα σου!!! Τι όμορφα που τα περιγραφεις ολα πραγματικά!!!! Να σου πω καταρχήν συγχαρητήρια που ειναι τόσο ησυχουλης ο μπέμπης και φτου φτου μην το ματιασω αλλα πχ κάτι που δεν ήξερα ειναι οτι τα νεογέννητο κοιμούνται τόσες πολλες ώρες!!! Σε ευχαριστούμε πολυ και για τις πληροφορίες για το θηλασμό!! Η αληθεια ειναι οτι ακούγεται απλό οπως το περιγραφεις αρκεί να ακούς τις ανάγκες του μωρου και οχι τον καθένα που λέει το μακρύ του και το κοντό του!! Άλλωστε και στο σεμινάριο θηλασμού αυτο μας είπαν οτι τις πρώτες 20-40 μέρες μεχρι να εδραιωθεί η γαλουχία ακούμε μονο το μωρο!!! Οπότε αυτο πεινάει ακόμα κι αν ειναι καθε δέκα λεπτά το βάζουμε στο στήθος, στην αρχη εναλλάξ και μετα απο ένα καλο ύπνο του μωρου αλλάζουμε στήθος!!! Φαντάζομαι κάπως έτσι το κανεις κι εσυ!!! Ειναι υπέροχα πάντως ολα αυτα και ανυπομονώ να τα ζήσω!! Αμήν Παναγίτσα μου να μας πανε ολα καλα να ζήσουμε όλες το όνειρο!!!!

Νενάκι μου τι πονάκια ηταν αυτα καλο μου, αν σε ξανάπιασουν πάρε το γιατρο και να ξαπλωνεις εκείνες τις ώρες!! Ααα και μου άρεσαν πολυ τα χρώματα του μπανιου σας!! Με το καλο να τελειώσουν οι εργασίες και για εσένα και τη μπαρμπούλα!!! Ειναι πολυ σημαντικό κορίτσια να έχεις δικο σου σπιτι!!! Κι εγω ελπίζω σε αυτο στο μέλλον, να έχουμε υγεία κι ολα θα γίνουν!!

Linaariadnh σοβαρά μιλάς πήγαν το επίδομα 630 ευρω;;;; Καλα οι τύποι δεν παίζονται έλεος! Το εξάμηνο του ΟΑΕΔ στα 400 ευρω τωρα αυτο, φορολογία για καθε παιδι που θα κάνουμε!!! Ντροπή τους να χτυπάνε τη μητρότητα!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Γεια σας κορίτσια,

μετά από καμιά 10αρια μέρες από την εισαγωγή μας στο μαιευτήριο, βρήκα λίγο χρόνο και διάθεση να μπω στο διαδίκτυο. Πέμπτη πρωί 8:15 γεννήσαμε, Δευτέρα μεσημέρι ήρθαμε σπίτι μας και όλη αυτή την εβδομάδα προσαρμοζόμαστε οι 3 μας στις νέες απαιτήσεις της υπέροχης οικογενειακής μας ζωής.

Στο μαιευτήριο πήγαν όλα καλά. Η Ελένη μπήκε στην αίθουσα κατά τις 7, στις 8:30 είδα τον μπέμπη όπου τον κράτησα αγκαλιά. Γεννήθηκε 4 κιλά. Μια περίπου ώρα αργότερα είδα τη γυναίκα μου, που μου παραπονέθηκε για πόνους δυνατούς. Ήταν ακόμα υπό την (μερική) επιρροή της (ολικής) νάρκωσης. Στεναχωρήθηκα διότι μου παραπονιόταν με δάκρυα στα μάτια. Με ρώτησε για το γιό μας και της μιλούσα συνέχεια για αυτόν.

Τρεις ώρες αργότερα ήμασταν οι δυο μας στο δωμάτιο καθώς τον μπέμπη λόγω βάρους τον κράτησαν για ένα 24ωρο προληπτικά. Ευτυχώς διότι η Ελένη με καθετήρα και ορό ήταν πλήρως στην αρχή και μερικώς στη συνέχεια εξαρτώμενη από τη βοήθειά μου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήγα στο θάλαμο για μισή ώρα και κράτησα το γιό μας στην αγκαλιά μου. Του μιλούσα συνέχεια και τον χάιδευα παντού. Ήθελα να ξέρει πως δεν θα είναι ποτέ μόνος.

Την επόμενη μέρα περπατήσαμε σιγά-σιγά και με τους πρώτους αερισμούς, αφαίρεσαν ορό και καθετήρα. Πήρα την Ελένη με καροτσάκι στο θάλαμο να περάσει το πρώτο μισάωρο με το γιό μας. Έχει περάσει ένα 24ωρο που έχει έρθει στη ζωή και νιώθουμε και οι 2 πως μας λείπει τρομερά. Η προσμονή να τον δούμε μεγάλη.

Βόλτες πέρα-δώθε στο διάδρομο του ορόφου ώστε να αναρρώσει η Ελένη σιγά-σιγά και το απόγευμα της ίδιας μέρας γινόμαστε 3 στο δωμάτιο. Πλέον ζούμε μαζί.

Η Ελένη θηλάζει αλλά δε φτάνει το γάλα λόγω καισαρικής αλλά και του βάρους του μωρού οπότε δίνουμε και ξένο γάλα ταυτόχρονα. Ένα από τα βράδια μας ξενυχτάει. Οι οικογένειες μας κάνουν παρέα αλλά γενικά κόσμο δεν έχουμε τις 2 πρώτες μέρες. Δεν είχα στείλει μήνυμα διότι Πέμπτη & Παρασκευή η Ελένη ήταν ταλαιπωρημένη ενώ ταυτόχρονα δεν είχαμε το μικρό μαζί μας. Το Σάββατο πρωί ειδοποιώ τον κόσμο αλλά αυτή τη μέρα το Έλενα είναι δύσκολα προσβάσιμο καθώς είναι αποκλεισμένο λόγω της 17ης Νοέμβρη και της πορείας που είναι σε εξέλιξη. Από το μπαλκόνι βλέπω τα ματ να παρελαύνουν στην Αλεξάνδρας ενώ ακούω συνθήματα και κρότους. Σε τι κόσμο ήρθες μικρούλη μου, σκεφτόμουν.

Η Κυριακή ήταν δύσκολη μέρα λόγω των επισκέψεων. Η Ελένη κουράστηκε και εγώ κρατούσα παρέα στους φίλους στις εξωτερικές καφετέριες του Έλενα. Το βράδυ πέσαμε νωρίς και ευτυχώς ακολούθησε ο μικρός.

Τη Δευτέρα επιστρέφουμε σπίτι μετά τα διάφορα γραφειοκρατικά και τις επισκέψεις των ιατρών. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και τώρα, βιώνουμε μια ζωή με πολλαπλάσια αξία και ευθύνες από αυτή που ζούσαμε μέχρι τώρα. Μεγάλη η κούραση αλλά πολλές οι υπέροχες στιγμές. Εύχομαι να σας χαρίσει ο Θεός ανάλογες.

Στην αρχή κοιμόμουν 3-4 ώρες την ημέρα, όσες και στο μαιευτήριο δηλαδή. Δε χόρταινα να παρατηρώ, να φροντίζω το μικρό αλλά και την Ελένη. Τις 2 τελευταίες κοιμόμαστε όλοι μαζί το βράδυ και ξυπνάμε το πρωί με ένα διάλλειμα στη νύχτα να αλλάξουμε και να ταΐσουμε το μικρό. Προχθές ήρθε και η παιδίατρος όπου μας έδωσε οδηγίες και μας έλυσε απορίες σε σχέση με όσα κάναμε μέχρι τότε. Χθες ξεκινήσαμε τους ορούς στη μύτη και σήμερα τις σταγόνες στα αυτιά να φύγει το κεράκι.

Πριν τη γέννα σκεφτόμουν πως 2 άνθρωποι είναι πολλοί για να φροντίζουν ένα μωρό. Σήμερα, μια βδομάδα μετά, απορώ πως μπορεί να τα καταφέρει κάποιος μόνος του. Ευτυχώς που πήρα άδεια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έτσι θα βιώσω το ξεκίνημα της οικογενειακής μας ζωής σε όλο της το μεγαλείο.

Λινάκι, τα μωρά μας έχουν 12 ώρες διαφορά. Να σου ζήσει. Είχα αγωνία να μάθω αν πήγαν όλα καλά. Στη συνέχεια σε διάβασα και νόμιζα πως έγραφα εγώ. Τόσο κοντινές είναι οι εμπειρίες μας.

Θα ξαναγράψω σύντομα, σας φιλώ όλες.

Σωκράτης

Καλημέρα και καλη βδομάδα να έχουμε και χρόνια πολλα στις Στελίτσες και Στελιους που γιορτάζουν!! Σωκράτη ταλαιπωρηθήκατε λιγο αλλα φαντάζομαι ο μπέμπης σας αποζημίωνει για ολα!!! Γενικά ειναι ήσυχο μωράκι; Σε ποιον μοιάζει;;

Ευχάριστη εβδομαδα αυτη καθώς θα έχουμε τα γεννητούρια της αρκουδομανουλίτσας μας και μετά της φραουλίτσας και καθε εβδομαδα έτσι θα πηγαίνει!!! Αχ με το καλο σε όλες μας!!

Αληθεια happybear μου πως ειναι το όνομα σου;

καλημερα και καλη βδομαδα και απο μενα!!!

Ομολογω οτι διαβασα το λινακι μας και το Σωκρατη και συγκινηθικα!!!Τι υπεροχες στιγμες ..τι τελεια συναισθηματα!!!!Με το καλο να τα βιωσουμε ολοι μας και να παρουμε τα μωρακια μας αγκαλια!!Λινακι και Σωκρατη και παλι να σας ζησουν τα αγγελουδια σας και να τα περιγραφετε παντα ετσι τρυφερα!!

Hαppybear ηρθε η δικη σου βδομαδα τωρα...ολα θα πανε καλα και θα κρατησεις τα κοριτσια σου αγκαλια!!!Ανυπομονω να μας πεις και την δικη σου εμπειρια με δυο μικρουλια ....δυο χερια γεματα με μωρα!!!

Αχ αυτα διαβαζω και βιαζομαι να γεννησω και εγω !!!Αντε να περνανε οι μερες και για μας!!!

Φιλακια!!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα...κ καλη εβδομαδα...!!

διαβασα την ιστορια σου Σωκρατη κ ομολογω οτι απο την μια συγκινηθηκα που εισαι τοσο τρυφερος κ απο την αλλη συνειδητοποιω για αλλη μια φορα οτι ζω γι αυτη την στιγμη να την βιωσω μαζι με τον αντρα μου κ εγω...!!για αλλη μια φορα να σου ζησει ο αντρακλας σας....!!

εγω κοριτσια μου ξυπνησα πολυ κεφατη αν το βραδυ κοντεψα να βαλω τα κλαματα απο τις κραμπες που με επιασαν..στα ποδια...!αρχισαν κ οι κραμπες....!!κ το ποδι μου μεχρι κ τωρα με τραβαει....!!

χρονια πολλα στους στελιους κ τις στελλες...!θα παω σημερα στο πανηγυρι να περπατησω κ να αναψω κ κερακι για ολες μας κ τα μπεμπακια μας..!!!

σας φιλωωωωω κ ανυπομονω αυτη την εβδομαδα για τα γεννητουρια σας...!!κ ανυπομονω να παω κ στον γιατρουλη αυριο...!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια και Σωκράτη!!!

Σωκράτη συγκινήθηκα πάρα πολύ με αυτά που έγραψες!! είσαι πολύ τρυφερός σύζυγος και στοργικός πατέρας!!! εύχομαι πάντα να ζείτε με τη γυναίκα σου και το γιό σου μονο τέτοιες ανεπανάληπτες στιγμές!!! Στιγμές ευτυχισμένες!!! Να είστε πάντα γεροί , ευτυχισμένοι και έτσι δεμένοι και οι τρείς σας για μια ζωή!!! φιλάκια στον μπεμπάκο σας!!

Μπαρμπούλα άρχισαν οι κράμπες εεε??? ευτυχώς εμένα με έχουν πιάσει 3 φορές μόνο σε όλη την εγκυμοσύνη...το μόνο που με ταλαιπωρεί είναι οι καούρες και η παλινδρόμηση τώρα...αλλά κάνω υπομονή!!! βοήθειά σου σήμερα!!! ναι να αναψεις κεράκι για τα μπεμπάκια μας!!! Να μας τα έχει η Παναγίτσα γερά και δυνατά!!

αρκουδομανουλίτσα εύχομαι με το καλό να κρατήσεις τα κοριτσάκια σου στην αγκαλίτσα σου !!! είναι η εβδομάδα σου αυτή!!! η σκέψη μας είναι μαζί σας!! όλα καλά να πάνε!!!!

εγώ κορίτσια σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό!!! 7 το απόγευμα..οπότε το βράδυ ή αύριο το πρωί θα σας πώ τα νέα μου!!! αυτό λογικά είναι το προτελευταίο ραντεβού μας!!! την επόμενη εβδομάδα περιμένουμε την γοργονίτσα μας!!!

φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε με νεες αφιξεις !!!

ας προσθεσει καποια στο πινακακι μας κ την αντρια που γεννησε χτες στις 11 το πρωι μια μπεμπα 3300

σωκρατη τι ομορφα περιγραφεις την καθημερινοτητα σας, ποσο υπεροχες κ μοναδικες στιγμες σου χαριζει ενα μωρακι ειναι απιστευτο..ευτυχως πηρες αδεια κ θα εισαι διπλα κ στους 2 που σ εχουν αναγκη!!!!!περιμενουμε κ αλλα νεα!!!

μπαρμπ μπιυ υπομονη με τις κραμπες, ειναι δυσκολακι συμφωνω κ εγω ξυπανω με κλαματα στραβωνει ολο το ποδι, αλλα ειπαμε αντεχουμε;);););)

αρκουδιτσα η εβδομαδα σου ανηκει !!!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τις μπεμπουλες σου!ολα θα ειναι σουπερ

η χαρουλα τελικα θα γεννησει στις 30.11 κ αυτη?μαιρουλα ξερεις κατι?

γοργονιτσα ακολουθεις!!!λιγο σου εμεινε κ σενα, θα περιμενουμε νεα απο το γιατρο το απογευμα!!!

κ στα δικα μας γεννητουρια με το καλοοοοοο

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα Νενα μου..!!

να της ζησει λοιπον κ της αντριαααααα..!!τελεια..ηρθε κ το 3ο μωρακι...!:D:D

τωρα κοριτσια ΕΓΙΝΕ η αρχη κ δεν το πιστευω ακομη...οτι πλησιαζει ο καιρος...!!:D

Νενα μου το ξερω οτι δεν γινεται τιποτα αλλο με τις κραμπες..ελπιζω να μην το παθαινω καθε βραδυ....:D:D

ανυπομονω να ερθει αυριο το απογευμα η ωρα να δω τον μικρουλη μας...καθε μερα ο αμορες μου λεει τι θα γινει ποτε θα τον δουμε μου ελειψε...!!:D:Dμε το σπιτι πως πατε νενα...??

Jr39p2.png

Νενάκι η Χαρά σημερα θα παει στο γιατρο και θα μας ενημερώσει! Απο οτι μου είχε πει απο 1 Δεκέμβριου περιμένουν!! Να της ζήσει κι η Μπουμπού της Adria's!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...