Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημεραααα κοριτσια μου....!!!τι κανουμε??εγω ελιωσα στον υπνο..κοιμομουν απο τη 1 χθες μεχρι τις 12 σημερα...με 3-4 διαλειμματα για πιπι κ για να ξυπνησω τον αμορε να παει για δουλεια...ελιωσα...!!

εδω βλεπω αυπνιες κ αταξιες εε???εεεε δεν πειραζει μια φορα παπατρικος .....δεν σε φοβαμαι εσενα ξερω οτι εκανες μια παρασπονδια κ επανηλθες στα μετρα σου.....!

Μαρρυ πολυ αυπνια βρε παιδακι μου...προετοιμασμενη στο φουλ θα εισαι μολις ερθει το μπεμπακι σου...!εγω ξυπναω το βραδυ κ νευριαζω που ξυπναω κ κουτουλαω..απορω πως θα ξυπναω για το μωρουλι...αχαχαχα!!

σημερα θα φτιαξω κουλουρακια κανελλας μαλλον...!!τα φιλια μουυυυυυυυυυυ!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα από μια ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη :)

Πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας και χαίρομαι .. γιατί αυτές οι καθημερινές μέρες έχουν αρχίσει να μου την δίνουν στα νεύρα :S

Πήγα σήμερα για καρδιοτοκογράφο. Ο μπέμπης κοιμόταν όμως! χαχα! Οπότε με κράτησαν στο μηχάνημα λίγο περισσότερο. Όλα καλά όμως. Τώρα που προσπαθώ να παρακολουθήσω το webinario της nutricia δεν λέει να ησυχάσει! χαχα!

Όποια το παρακολούθησε, πως της φάνηκε;

XzvPp2.png

Κοριτσακια μου εφτασε η ωρα σχεδον.

Την αλλη Παρασκευη γενναμε στο γενεσις. Θα μπουμε βεβαια δυο μερες πριν για καποιες εξετασεις απαραιτητες. Με επιασε λιγο το αγχος και συγχωρεστε με που δεν σχολιαζω τα δικα σας. Εκλεισα τις 35 εβδομαδες σημερα. Οταν ξεκινησαμε ποτε δεν πιστευα οτι θα εφτανα μεχρι εδω. :P

Παω να δω τι μου λειπει απο αγορες. Φιλακια

imQRp2.png

αχ αρκουδιτσα μου εφτασε η μεγαλη ωρα κ για σενα , θα συνατησεις τις μπεμπουλες σου, σε 1βδομαδα, με το καλο κοριτσακι μου :D:D

αληθεια απο θεσσαλονικη εισαι κ εσυ?δεν το ξερα!!!

μαιρουλα μου παλι αυπνη εμεινες καλο μου?μα ποσο σε εχει προπονηση ο μπεμπης για μετα!!!εσο ετοιμη θα εισαι ;);););)

παπατρικος δικαιολογησε κοριτσακι μου , 1 φορα εφαγες λιγακι παραπανω κ αυτο στην γιορτη σου, ε απολυτα διακιολογημενη, μην σκας ;););)

φραουλιτσα μου 14μερες μονο?πωωωω μετα την αρκουδιτσα εσυ?!!!νιωθεις κ την μπεμπα δυνατα κ σταθερα, εμεινε κ λιγο, ολα καλα θα ειναι, τωρα για το αντρακι σου, ειναι δυσκολο, οντως, αλλα υπομονη:P:p:p

σοφη μου κοιμοταν ο μικρος ε?τουλαχιστον τον χορτασες λιγακι παραπανω χ!χ!χ!χ!το σεμιναριο δυστυχως εγω δεν..αχ ναι ερχεται σ.κ που ειναι τελειααααα

μπαρμ μου ελιωσες ε?το ειχες αναγκη μαλλον, κ πολυ καλα εκανες;););)

εμεις καλα, ευτυχως το σπιτι προχωραει τελεια, ο μικρος υπερκινητικοτατος κ με εχει ξελογιασει τελειως!!!!!!!!!περιμενω πως κ πως να παω στις 4.12 ξανα στον ντοκτορ, οχι οτι θα τον δω , την φατσουλα του εννοω, αλλα κ τα ποδαρακια του που βλεπω κ ολα τα αλλα τρελλαινομαιιιιιιιι

δεν ξεκινησα ακομα τιποτα απο πλυσιματα:|:|, ειπα κατα την τριτη τεταρτη πρωτα ο θεος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σας φιλω ολες γλυκα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Την αλλη Παρασκευη γενναμε στο γενεσις. Θα μπουμε βεβαια δυο μερες πριν για καποιες εξετασεις απαραιτητες. Με επιασε λιγο το αγχος και συγχωρεστε με που δεν σχολιαζω τα δικα σας. Εκλεισα τις 35 εβδομαδες σημερα. Οταν ξεκινησαμε ποτε δεν πιστευα οτι θα εφτανα μεχρι εδω. :P

Αχ αρκουδομανουλίτσα τι ευχάριστα νέα!!! Πω πω έφτασε ο καιρός ! Δηλαδη 36 εβδομάδες κι εσυ οπως το Λινάκι!!! Τέλεια!!! Τις ζυγισε τις αρκουδίτσες; Λογικό το άγχος. Εγω χτες ξεκίνησα να διαβάζω για τον τοκετο και το Έκλεισα στο πενταλεπτο γιατι βουρκωσα και θα με έπιαναν τα κλάμματα απο το φόβο μου!!! Κανε τις τελευταίες αγορούλες σου και να σκέφτεσαι οτι σε μια εβδομαδα θα κρατάς τις κορούλες σου αγκαλια!!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!

αρδουδομανουλίτσα τι ωραία νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε 1 εβδομάδα θα κρατάς αγκαλίτσα τα κοριτσάκια σου!!!! Με το καλό σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είστε γερές και δυνατές!!!!!

εμείς σήμερα ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια από το πρωί και χορέυουμε!!! Μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!!! περιμένω με αγωνία τη Δευτέρα για τον γιατρό και γενικά είμαι σε κατάσταση αναμονής!!!!

φιλάκια σε όλες

αλήθεια που είστε σήμερα καλέεεεε!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα!!!! Εδω εδω φραουλίτσα!!!! Ααααα ξύπνησε η γοργονίτσα με Χριστουγεννιάτικη διάθεση σημερα!!! Τέλεια!!!! Κι εγω θέλω να στρώσω χαλιά το Σκ και το αλλο πρώτα ο Θεός να στολίσουμε το δέντρο!!!! Θέλω στολίδια μπάλες, αγίους Βασίληδες και μέλομακάρονα!!!!

καλημεραααα

χριστουγεννιατικη διαθεση φραουλιτσα μου αχ τι ομορφα, τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραιες ιδεες εδωσες ;););););)

κοντα ειναι κ η δευτερα που θα μαθεις νεοτερα γοργονιτσας:P

μαιρουλα μου ολα αυτα που λες χαλια, δεντρο, μπαλες, φωτακια, στολιδια, γλυκα ολα αυτα τα θελω κ εγω κ ανυπομονω τρελλα για τα φετινα χριστουγεννα:-D:grin::-D

νομιζω την αλλη παρασκευη θα βγει κ ο μικρος της χαρας?η κανω λαθος?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερααααα κοριτσακια μουυυυ..!!τι κανουμε??γυρισα απο το ικα...στην γιορτη μου σταματαω...παει κ αυτο...!!στο Αττικο δεν το σηκωνουν κ τα παρατησα πια..!

βλεπω εδω εχουμε γεννητουρια την αλλη εβδομαδα....!τελειαααααααα...!με το καλο αρκουδομανουλιτσα μου..!

βλεπω επισης Χριστουγεννιατικο κλιμα εε??τρελαινομαιιιιιιιι..κ θα εχετε οι πιο πολλες αγκαλιτσα τα μπουμπουκακια σας...!:D:D:D

εγω ειπα οτι αν εχουν μπει πλακακια κ κουφωματα στο καινουριο σπιτι θα βαλω 2 φωτακια στο καινουριο σπιτι ετσι κ για το καλο..!

πηραμε κ τις πριζες....κ διακοπτες κλπ κλπ...τελεια ολα κυλανεεεε...!!

αντε κοριτσουμπες μου με το καλο να βγουν τα μωρουλακια σας....!!!:D:D

ανυπομονω την Τριτη να παω στον γιατροοοοοοοοοοο να δω το αγορακι μου.....!!

Jr39p2.png

Γεια σας!!!! Σήμερα είμαι στη μανούλα και ψηνουμε συκωτακι.

Για να ανανεώσουμε το album με τις κοιλίτσες!! Λιγο μας έμεινε!!

Μπαρμπούλα βάλε κι εσυ καμία φωτογραφία και με το καλο να βγεις σε άδεια!

Νενάκι υπερκινητικός ο μπέμπης εεεε; Εμένα μάλλον εχει στριμωχτεί ο κακομοίρης και δεν κάνει έντονες κινήσεις!

Κι εγω ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή να τον ξανάδούμε!!!!

Έστειλα και στη Χαρά να δούμε που βρίσκεται.

Διαφημίσεις

Καλημερα :) Στη Θεσσαλονικη εισαι καλε; Το ρωταω γιατι εγραψες οτι γεννας στο γεννεσις .. εκτος βεβαια αν υπαρχει και αλλου! χαχα! Με το καλο λοιπον! Και περιμενουμε οταν ειναι και την δικη σας ιστορια!

Κατα τα αλλα .. επιτελους αυριο ΣΚ! αχαχα! Και μετα μια βδομαδουλα ακομη και τσουπ! να τος και ο Δεκεμβρης! Θα παω λοιπον αυριο για τις τελευταιες απαραιτητες αγορες! Ελπιζω να μην ξεχασω κατι .. Μετα αποφασισα οτι τελικα θα το ετοιμασω το δωματιο του μπεμπη απο τωρα, οποτε κατι θα κανω μεσα στο ΣΚ! Σταματω και το χαπι, ξεκιναω και το περπατημα .. και αναμενω! Θα κοιταξω να ανεβασω κι εγω καμια φωτο στο αλμπουμ .. οχι βεβαια οτι μεγαλωσε και πολυ η κοιλια .. αλλα θα μου πειτε εσεις. Ολο κι ολο απο τις 32 στις 36 εβδομαδες πηρα 1 κιλο! Και αυτο το πηρε δηλαδη ο μπεμπης, που απο 1600 εγινε 2600 γρ. Ραντεβου τωρα για υπερηχο την Πεμπτη εχουμε 29/11.

Σημερα παρακαλουθησα και το πρωτο μαθημα στον δημο Πυλαιας ψυχοπροφυλακτικης κτλ. Ειχε απο ολα .. και το βρηκα πολυ ενδιαφερον! Ειναι 2 φορες την εβδομαδα και θα πηγαινω μεχρι να γεννησω! Ελπιζω να προλαβω πολλα ακομη :)

XzvPp2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές μακάρι όλα να πάνε καλά.

Το θεματάκι μας όμως είναι γουρλίδικο και θα είμαστε όλες τυχερές στο τέλος με τα μπεμπάκια μας. εμένα πάντως μου έφερε πολύ γούρι.

Να στολίσετε και για μένα που μάλλον δεν προλαβαίνω. Λέω να το κάνω όταν θα είναι και οι αρκουδίτσες στο σπίτι.

Maryy και εγώ έχω χ...ει από τον φόβο μου για την γέννα, αλλά το παίζω κυρία στους άλλους. Μου περιέγραφε ο γιατρός πως θα είναι η καισαρική και εγώ ούτε άκουγα. θα ξαναδιαβάσω την περιγραφή της Λίνας μήπως πάρω θάρρος...

αν μιλήσεις με την Χαρά να της δώσεις χαιρετίσματα.

Ο Σωκράτης χάθηκε.

Καλό μεσημέρι σε όλες.:tongue:

imQRp2.png

Καλημερα :) Στη Θεσσαλονικη εισαι καλε; Το ρωταω γιατι εγραψες οτι γεννας στο γεννεσις .. εκτος βεβαια αν υπαρχει και αλλου! χαχα! Με το καλο λοιπον! Και περιμενουμε οταν ειναι και την δικη σας ιστορια!

Ναι Θεσσαλονίκη. Νόμιζα ότι το είχα ξαναπεί. Αλτσαχαιμερ έχω πάθει.:confused:

Ήταν να πάω Παπαγεωργίου αλλά μετά από αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα δεν πατάω. Φοβήθηκα λίγο.

imQRp2.png

Ναι Θεσσαλονίκη. Νόμιζα ότι το είχα ξαναπεί. Αλτσαχαιμερ έχω πάθει.:confused:

Ήταν να πάω Παπαγεωργίου αλλά μετά από αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα δεν πατάω. Φοβήθηκα λίγο.

Αρκουδιτσα μου καλα θα κανεις κι εγω δεν νομίζω να πήγαινα εκει μετα απο αυτο που συνέβη σε καμία περίπτωση! Ηταν τραγικό μακριά απο μας.. Ολα καλα θα μας πανε!!! Να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι όμορφες εικόνες!! Πως θα ειναι οι κορούλες σου σε ποιον θα μοιάζουν, τέτοια!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...τωρα γυρισα απο το σπιτι..προχωραμε γερα κ σταθερα...!

ΜARRY oλο λεω να βγαλω φωτο να βαλω κ ολο το αμελω....με τα τρεχαματα....!κατσε κ απο την μερα που θα βγω σε αδεια θα τα κανω ολα...!:D

θελω να μου πειτε κατι..το χαρτι που πηρα σημερα για την αδεια μου ειπε ο γιατρος οτι το δινω στον εργοδοτη αλλα δεν γραφει πανω ποτε σταματαω..απλα οτι διανυω την 31 εβδομαδα κ οτι εχω ΠΗΤ 31/1...το βγαζουν απο την δουλεια μου το ποτε σταματαω..η το λεω εγω...ΒΟΗΘΕΙΑ...

με το καλο τα μπεμπεδοδωματια λοιπον το σκ σε ολα τα κοριτσια..εγω παω για μπανιο κ μετα υπνο γιατι δουλευω στις 8 αυριο...!τα φιλια μοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...