Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/11/2024 at 4:51 ΜΜ, Makelen είπε:

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Δεν θα πω πως είναι εύκολα... δυστυχώς τα μωρά απορροφούν πολύ χρόνο κι ο μικρός δεν κάνει όσα κάναμε πριν... έχει αναλάβει περισσότερο ο μπαμπάς εξωσχολικες δραστηριότητες κι εγώ πια μπορώ να τα πάω και τα Ρ π.χ. στις κούνιες! Το πρώτο καιρό είχα και τη μαμά μου στο σπίτι και μοιραζόταν το πράγμα... Βέβαια τώρα που κοντεύουν 9 μηνών είναι καλύτερα τα πράγματα αν και μόνο τη ρουτίνα τους να υπολογίσεις δεν μένει και πολύ χρόνος για οτιδήποτε άλλο...

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα,

Χρόνια πολλά και η Παναγίτσα μας να προσέχει τα μωράκια μας.

Linaki και εγώ πολύ συγκινήθηκα με την περιγραφή. Είσαι πλέον μια περήφανη μαμά. τι τέλεια:D

Ελπίζω να γεμίσει το θεματάκι μας σε λίγο καιρό μόνο τέτοιες όμορφες περιγραφές από τις γεννήσεις των μωρών μας.

Πλησιάζει ο καιρός για όλες.

Mary βόηθειά σου σήμερα που θα κοινωνήσετε;)

Papatrikos νομίζω ότι την δικαιούσαι την σοκολατίτσα.

Barboula έμεινες αυπνη ? Είχες παρέα τουλάχιστον τον μπεμπούλη.;)

Fraoulitsa και συ μετράς τις μέρες πλέον. Και εμένα ο άντρας μου όλη την ώρα με ρωτάει πόσες μέρες έμειναν. Αύριο που έχω γιατρό θα οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία.:tongue:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη :)

Στα μερη μας γιορταζουν μονο οι ανυπαντρες Μαριες :) Σας δικας σας προφανως οχι, οποτε χρονια σας πολλα :)

Θα ηθελα να μαθω, αν καποια σας ειχε τιποτα ενοχλησεις στο λαιμο, και αν ναι, ο γιατρος τι της συνεστησε; Μονο να αρρωστησω μου ελειπε τωρα! Εχω εναν χαζοβηχα τις 2 τελευταιες μερες και οταν ξαπλωνω σαν να ειναι ξερος ο λαιμος μου .. χμ ..

XzvPp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχες κοριτσια...!

ναι ναι αυπνη εμεινα κ εγω μαζι με τον αμορε..αλλα τον εστειλα να παει να το βγαλει το δοντι για να μην υποφερει....50 ευρο αλλα χαλαλι αν δεν ποναει...!

οσο για τον λαιμο απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου ειχα μπουκωμα κ ενα ξεροβηχα που κ που....να με ενοχλει..στην αρχη ελεγα οτι καθαριζει ο λαιμος που εκοψα το τσιγαρο αλλα ρωτησα τον γιατρο κ μου ειπε οτι συμβαινει λεει....τι να πω δεν ξερω.....!!:D

οσο ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ....παντα το γιορταζα 21 νοεμβρη κ φετος ειναι η 1η φορα που ειμαι παντρεμενη...να το αλλαξω??αχαχαχαχαχ!!κ δεν το γιορταζω να πω την αληθεια απλως δεχομαι ευχες...!!

Jr39p2.png

barboula, αφου εισαι πια μια παντρεμενη, να γιορταζεις το 15Αυγουστο! Ειναι μεγαλη γιορτη τοτε! Εκτος αν γιορταζεις το αλλο ονομα επισημως :) Οι ευχες ειναι παντα καλοδεχουμενες οποτε και να ναι :)

XzvPp2.png

χαχαχαχα...την αλλη γιορταζω επισημα κανονικα..κ το 15αυγουστο το εχουμε ΓΙΟΡΤΗ ετσι κ αλλιως εμεις...οποτε ας το αφησω για σημερα οπως το ειχα...αχαχαχα...ασε μην τους μπερδεψω τωρα...

αααα χθες μου εφεραν σπιτι ενας φιλος που εχει 2 παιδακια..κ μου εφερε 2 ριλαξ το ενα κανει κ γι αυτοκινητο...κ ενα γυμναστηριο για το μωρακι..για οταν μεγαλωσει λιγακι...!!:D κ εχει κ αλλα λεει..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν!!! Εμένα πάντως γιορτάζουν τα πεθερικά μου σημερα έτσι το είχαν ανέκαθεν! Δεν σας πολυ μιλάω γιατι έχω γυναίκα σημερα για τα χοντρά και βοηθαω κι εγω κουτσά στραβα. Σας φιλω όλες!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπέρα κοριτσάρες! Πως είστε όλες; Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και η Παναγιά να μας έχει όλους καλά και τα μωράκια μας!!!

Σχετικά με το αν πονάω απο την καισαρική σχεδόν δεν πονάω καθόλου, έχω να πάρω παυσίπονο εδώ και 3 μέρες (και είμαι στην 6η μέρα μετά την επέμβαση), κάνω μπάνιο μόνη μου, κάνω δουλειές και όλα καλά. Απλά όταν κουραστώ πολύ ή έαν μείνω πολλές ώρες ακίνητη (δύσκολο με ένα μωράκι στο σπίτι) με τραβάει λίγο η τομή κατα τα άλλα όσο πιο γρήγορα σταθείς στα πόδια σου τόσο πιο γρήγορα αναρρώνεις.

Μαιρούλα, μου τον έφεραν για ένα δευτερόλεπτο να τον δω και του έδωσα ένα φιλάκι απλά δεν πρόλαβα να δω τίποτα γιατί έκλαιγα και ήταν όλα θολά :tongue:

Νενάκι, μην ανησηχείς εμένα δεν το πάλεψε πολύ για πρόκληση κανονικά σου βάζουν ορό για συσπάσεις και εαν δεν κάνεις διαστολή σου βάζουν και υπόθετο που ανοίγει τον τράχηλο. Φυσικά να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο αλλά να είσαι θετική! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις με φ.τ είναι ότι καλύτερο! Μην σε αγχώνει το θέμα του θηλασμού τα μωράκια μας, μας δείχνουν τον τρόπο και το σώμα μας συνεργάζεται μαζί τους εμείς απλά τα παίρνουμε αγκαλία και τα ακουμπάμε στο στήθος :rolleyes:

Παπατρίκος δίκαιο έχεις σχετικά με το θήλαστρο αλλά το ντους το έχω δοκιμάσει ανακουφίζει αλλά λίγο στην περίπτωση μου έτσι το μόνο που με ανακουφίζει είναι το θήλαστρο κάθε βράδυ βγάζω 100 μλ γάλα και τα πετάω!

Μπαρμπούλα σε ευχαριστώ για τις ευχές περαστικά στουν αντρούλη σου!!

Φραουλίτσα θα περάσουν οι μέρες χωρίς να το καταλάβεις!!!!! με το καλό να κρατήσεις τη γοργονίτσα στην αγκαλιά σου! Απόλαυσε τις τελευταίες μέρες χαλάρωσης στον καναπέ :tongue: Για την επισκληρίδιο πόνεσε αλλά πολύ λίγο! Μου έκαναν μέθη όταν προς το τέλος τους έλεγα δεν αντέχω άλλο πονάαααω και έπεσα ξερή για 10 λεπτά... Τις επόμενες μέρες όμως με πόναγε λίγο η μέση μου δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Τώρα πέρασε όμως και αυτό.

Αρκουδομανούλα και εσύ έχεις φτάσει πολύ κοντά άντε με το καλό να μας ενημερώσεις για την η/νία!!!

Σήμερα έπρεπε να πάμε για τα διαδικαστικά αναγνώρισης του μωρού και έπρεπε να αφήσω τον μπέμπη στην πεθερά μου. Το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται μέχρι να πάμε σπίτι να τον πάρω αγκαλίτσα. Οι ορμόνες μου χτυπάνε κόκκινο όλη μέρα κλαίω. Χθες έκανε λίγο εμετούλη επειδή δεν ρέυτικε σωστά και έκλαιγα μια ώρα :tongue: Λέτε να πάθω καμιά κατάθλιψη; Νομιζω πως φταίει η καισαρική γιατί το σώμα μου δεν πρόλαβε να ζήσει τον τοκετό και να παράξει ορμόνες.

Α! πήγαμε και παιδιάτρο σήμερα όλα καλά μας είπε και χάρηκα πολύ!

oYNBp2.png

Αχ Λινακι τι όμορφο να έχεις ένα μωράκι στο σπιτι!!! Ο άντρας σου πως ειναι; Πανευτυχης; Για πες το βραδυ κοιμάται;; Γενικά καθε πόση ωρα τρώει και για ποσα λεπτα περίπου;; Στο σεμινάριο Μητρικου θηλασμού είπαν να έχουμε 5 λεπτα το μωρο για να ρευτει αλλα μπορει να μη ρευτει και ποτε δεν ασχολούμαστε τόσο. Οσο για το γάλα γιατι το πετάς;; Δεν το φυλάς στο ψυγείο να δίνει πχ ο άντρας σου ένα γεύμα το βραδυ για να κοιμάσαι λιγάκι!! Χαίρομαι πάντως που γράφεις οτι δεν ειναι τόσο τραγικός ο θηλασμος και πως τα μωράκια μας δείχνουν το δρόμο!!!και μην ακούω για κατάθλιψη και βλακείες!!! Αυτές ειναι οι ομορφότερες στιγμές του κόσμου!! Αναμένουμε και φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία!! Και στα δικα μας οι υπόλοιπες!!!!

Λινακι μου γλυκο να σου ζησει το αγορακι σου..Να ειστε παντα χαρουμενοι οπως τωρα...Να μας φιλησεις τον μικρο σου γατακι αν και ειμαι σιγουρη οτι τον φιλας συνεχεια. Οσο για τον ικτερο δεν ειναι τιποτα απλα να ανοιγεις τις κουρτινες και να τον βαζεις κοντα στο παραθυρο τα πρωινα....και με τους εμετουλιδες μην μου στεναγχωριεσαι πολλα μωρακια παθαινουν σαν παλλινδρομισουλα στην αρχη...Προσπαθησε να τον κρατας αρκετη ωριτσα να ρευτει και οταν τον βαζεις να ξαπλωσει να τον γυρνας λιγο πλαγιαστα.....Μπραβο κοριτσαρα μου χαιρομαι για σενα.....

Τα δικα μας τα νεα ..καναμε σημερα ντομπλερ και ειμαστε μια χαρα ..φτασαμε τα 2170 και ο γιατρος μας ειπε οτι ολα ειναι καλα...

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν? ολα καλα..?? προετοιμαζονται?

Πολλα πολλα φιλάκια....

Σωκρατη περιμενουμε και τα δικα σου νεα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

λινακι μου μονο που περιγραφεις αυτες τις στιγμες τρελλαινομαιιιιιιιιιι, αυτο μ ετοκλαμα το ξερω κ απο την κολλητη μου δεν μπορουσε καθολου μακρυα απο το μικρο της, για το γαλατακι μην ανυσηχεις, φυσιολογικο ειναι κ αυτο, τωρα γι ατο θηλασμο χαιρομαι που λετε τις ιστοριες σας για να ξεστραβωθω κ εγω!!!αυτο που σε λεει η μαιρουλα για το γαλατακι να μην το πετας , συμφωνω, γιατι δεν το κρατας στο ψυγειο να το δινεις την αλλη μερα?τελεια κ τα νεα απο την παιδιατρο κ ολα καλα λοιπον ;););):P:p

μπαρμπ μου περαστικα γι ατον αμορε σου κ το δοντακι του κ μεγια τα ριλαξακια σας!!!!!

γεωργια μου μια χαρα τα νεα του μικρου σας!!!!

μαιρουλα μου να χαιρεσαι τα πεθερικα , τι λενε οι δουλεεις?ελπιζω να μην κουραζεσαι

να ευχηθω κ εγω χρονια πολλα στις εορταζουσες κ να πω οτι επειδη ειμαι κ εγω απο σαλονικα, συμφωνω με την σοφια εμεις εδω γιορταζουμε τις ανυπαντρες κ ολες οι υπολοιπες 15.08 γιορταζουμε!!

οι υπολοιπες εγκυουλες καλα???

σας γλυκοφιλω ολες:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Linaki μουυυυυ τι κουκλος ο γιοκας......φτου φτου μην τον ματιασω...!!!οσο για το κλαμα λογικο το βρισκω...ειναι πολυ νωρις για να τον αποχωριστεις εστω κ για μερικες ωρες αλλα ΧΑΛΑΡΑ...τωρα για το ικτερο...φως πολυ φως κ ολα μια χαρα θα ειναι...!!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω καλα εεε???χαιρομαι..!εμενα ο αμορες εβγαλε το δοντακι κ ειναι τελεια τωρα....κ ο μπεμπινος μου ταρακουνιεται ολοκληρος...!!:D:D

αυριο κ μεθαυριο ρεπο....κ υπνοοοοοοοο!!καλο βραδυ κοριτσαρεςςςς...

Σωκρατη περιμενουμε νεα!

Jr39p2.png

Καλημέρα κι απο το βρυκόλακα της παρέας!!! Το παλεύω απο τις δυο να κοιμηθω ώσπου σηκώθηκα πια να διαβάσω κανά βιβλίο να κάνω κάτι επικοδομοιτικό βρε αδερφε!!!! Και να πω οτι δεν κουραστηκα χτες ψόφησα με τις δουλειές Αλλα και πως να κοιμηθω μετα απο μια πίτσα που Έφαγα και δυο καριοκες!!! (Παπατρίκος μη φώναζεις ηταν χειροποιητες της πεθεράς και καταπληκτικές!!!)

Αχ πολυ χάρηκα με τη photo που έβαλε το Λινάκι!!! Ειναι ένα πραγματικό κουκλάκι ο μικρός και δεν το πιστεύω οτι κι εγω έχω ένα τέτοιο μεσα μου!!! Και ποσο της μοιάζει ειναι τρομερό!!!! Εμένα αυτός ο ΜΗΝΑΣ μου φαίνεται αιώνας!!! νιώθω οτι δεν θα περάσει ποτε!!

Γεωργία μου κι εσένα σούπερ ο μπέμπης στα κιλάκια του!! Άντε να έρθει κι η αλλη Παρασκευή να δω κι εγω τον δικο μου μου έλειψε!!

Ο σωκρατης σαν να εξαφανίστηκε. Θα ναι ζορικος ο μικρούλης και δεν θα προλαβαίνουν!

Καλημέρα καλημέρα!!

Τι κάνουμε κορίτσια? Εγώ πήγα χθες μια βόλτα στο μολ και το βράδυ βόγκαγα από τους πόνους στη μέση και στους προσαγωγούς...:shock:

Λινακι μου κράτα το γαλατάκι που βγάζεις όπως λεει και η άτακτη Μαιρούλα (με τις καριόκες) γιατί είναι πολύτιμο. Στην κατάψυξη μέχρι και 6 μήνες μπορείς να το κρατήσεις!!!

Κι εγώ έκανα κουτσουκέλα χθες και ανέβασα σάκχαρο λόγω γιορτής... έφαγα σουτζουκάκια και τηγάνισα πατάτες για τον άντρα μου και έκλεψα λίγες και λίγο ρύζι καστανό.. δεν υπολόγισα ότι τα σουτζουκάκια της μάνας μου είχαν ψωμί όμως και να το 145.. Έχω να κάνω πάνω από το όριο 2 εβδομάδες εντάξει. Σήμερα φυσικά δεν είχε πέσει ακόμα και το πρωινό μου είναι 110γρ γιαούρτι....:|

Κι εμείς θα δούμε τη μικρούλα μας την Τετάρτη μετά από 5 εβδομάδες. Μου έχει λείψει αλλά περισσότερο θέλω να δω ότι όλα είναι καλά. Από κει και πέρα μένουν 2 εβδομάδες μέχρι τις 14 Δεκέμβρη και δεν βλέπω την ώρα!!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημέρα κοριτσάκια!!!!!

Λινάκι ο γιός είναι κούκλος και φτυστός η μαμά του!!!!!

Μαιρούλα πάλι δεν κοιμήθηκες μωρέ??? όταν βγεί ο μπέμπης θα είσαι έτοιμη τα ξενύχτια σου έχουν γίνει συνήθεια!!!

papatrikos δεν πειράζει για λίγη αταξία δικαιολογείσαι λόγω εορτής!!! εξάλλου σε λίγο καιρό θα μπορείς να τρώς όσα γλυκά θέλεις οπότε θα κάνεις λίιιιιιιιιγο υπομονή και μετά βουρ στην μερέντα το δικαιούσαι μετά από τόση στέρηση!!!!

Γεωργία μια χαρά ο μικρούλης σου!!!!

κορίτσια κάθομαι στο κρεβατάκι μου με ανοιχτή την κουρτίνα κι εξω έχει μια συννεφιά ..όμορφη εικόνα αν έβρεχε θα ήταν καλύτερα βέβαια αλλά κι έτσι καλά είναι !!! απολαμβάνω την γοργονίτσα μου που τεντώνεται και σπρώχνει την κοιλίτσα μου με τα ποδαράκια της!!!! και μετράω τις μέρες μέχρι να την κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!

14 μερούλες!!!!!!!!!!

το μόνο που μου λείπει είναι ο αντρούλης μου αλλά κάνω υπομονή εύχομαι να μην γίνει τίποτα απρόοπτο για να είναι εδώ στη γέννα!!!!

την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον γιατρό και για καρδιοτοκογράφο και έχω αγωνία να δώ αν είναι όλα καλά!!!! αύριο θα μπω στην 37η εβδομάδα!!!!

αυτά τα νέα από μένα!!! όλα κυλούν ήρεμα εώς ώρας!!!!

εσείς τι κάνετε κοριτσάκια??????

φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Αχ κοριτσάκια μου ποσο κοντευετε δεν το πιστεύω!!!! Εδω εγω λέω οτι σε 15 μέρες θα μπω στο μηνα μου και χαίρομαι ενώ ξέρω οτι μπορει να το πάρουμε οοοοοολο το χρονικό διάστημα!!! Άντε να γέμισει το άλμπουμ μας με μπεμπάκια!!

Σημερα φυσικά είμαι κομμάτια αφου όλη νυχτα αυπνη το πάλεψα πολυ να κοιμηθω αλλα μπα.. Αφήστε που απο την κούραση επίσης πόναω παντου και κυρίως πόδια. Σημερα δεν θα κάνω τίποτα!!

Παπατρίκος και με λίγες πατάτες μωρε σου ανεβαίνει το παλιό σακχαρο;; Εμένα ευτυχώς μονο στα γλυκα... Υπομονη λιγο έμεινε!!!

Φραουλίτσα μου τίποτα δεν θα γίνει κι ο αντρούλης σου θα ειναι πλάι σου στη γέννα!!!

Οι υπόλοιπες που είστε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...