Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/12......αγοράκι!.......Έλενα :P 15/11/2012 :tongue: 08:15 :tongue: 4010γρ :P

02. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/12......αγορακι!........Γ.Ν.Λ/σού(Κύπρος) :P 15/11/2012 :tongue: 20:00 :tongue: 2500γρ :P

03. andria27.........ΠΗΤ 26/11/12......κοριτσάκι!.......

04. lena25............ΠΗΤ 02/12/12......αγοράκι!.........

05. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/12......κοριτσάκι!.......Ηώ

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/12..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/12.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/13.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/13..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/12.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3...........ΠΗΤ 29/12/12......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue .......ΠΗΤ 30/12/12....κοριτσακι!..........Ιασω

14. maryy............ΠΗΤ 08/01/13.....αγοράκι!........... Ρέα

15. chot...............ΠΗΤ 09/01/13.....αγοράκι!...........

16. barboula.........ΠΗΤ 31/01/13.....αγοράκι!...........Αττικό

XzvPp2.png

Λινάκι μου να σας ζήσει!!!!! Γερός και δυνατός κούκλα μου. Περιμένουμε νέα και εμπειρίες! Να μας τον φιλήσεις εννοείται!!!

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/12......αγοράκι!.........Έλενα :P 15/11/2012 :tongue: 08:15 :tongue: 4010γρ :P

02. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/12......αγορακι!..........Γ.Ν.Λ/σού(Κύπρος) :P15/11/2012 :tongue: 20:00 :tongue: 2.500γρ :P

03. andria27.........ΠΗΤ 26/11/12......κοριτσάκι!.......

04. lena25............ΠΗΤ 02/12/12......αγοράκι!.........

05. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/12......κοριτσάκι!.......Ηώ

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/12..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/12.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/13.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27........ΠΗΤ 23/12/13..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear.......ΠΗΤ 25/12/12.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984........ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3............ΠΗΤ 29/12/12......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue .........ΠΗΤ 30/12/12....κοριτσακι!..........Ιασω

14. maryy.............ΠΗΤ 08/01/13.....αγοράκι!........... Ρέα

15. chot................ΠΗΤ 09/01/13.....αγοράκι!...........Ασκληπείο Κρήτης

16. barboula..........ΠΗΤ 31/01/13.....αγοράκι!...........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Σας ευχαριστώ όοολες για τις ευχές σας! Αχ τι χαζή που είμαι δεν ευχήθηκα πριν στο Σωκράτη... Σωκράτη να σου ζήσει ο μπέμπαρος καλέ τι θηρίο βγήκε ε; Εγώ οταν έβλεπα στο μαιευτήριο μωράκια πάνω απο 3.5 κιλά μου φαίνονταν γίγαντες :tongue: Να είναι πάντα υγιής και καλότυχος!!

Πήγα τη προηγούμενη Δευτέρα στο γιατρό και μου λέει δεν βλέπω να μεγαλώνουμε και το μωράκι δεν τρέφεται σωστά! Με κράτησε λοιπόν 2 μέρες για ενέσεις κορτιζόνης έκανα 4. Τετάρτη μου είπε πως προχωράμε σε τοκετό και της ζήτησα φυσικό τοκετό. Μου είπε πως θα ξεκινούσαμε διαδικασία τη Πέμπτη το πρωί γιατί ήταν η ίδια καθήκον και ήθελε να αναλάβει προσωπικά την περίπτωση μου... Την Πέμπτη λοιπόν το πρωί κάναμε την κολπική εξέταση η οποία δεν είναι και πολύ καλή εμπιρεία θέλω να σας προειδοποιήσω αλλά ας όψεται η ανυπομονησία για να δεις το μωράκι σου... Διαστολή 0! Δεν περίμενα και τίποτα άλλο αφού το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο για τοκετό. Ξεκινήσαμε πρόκληση με ειδικό ζελέ που ανοίγει τον τράχηλο. Μετά απο 6 ώρες (εκ των οποίων έπρεπε να ήμνουν τις 3 στον καρδιοτοκογράφο) ξανακάναμε κολπική εξέταση, διαστολή 0! Τίποτα δεν έκανε το ζελέ. Μου λέει η γιατρός δεν μπορώ να ρισκάρω άλλο για το μωρό (αν και οι παλμοί του ήταν μια χαρά) θα σε προχωρήσω με καισαρική. Έτσι και έγινε λοιπόν...Κάναμε επισκληρίδιο και ξεκίνησε η διαδικασία. Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενική και ειλικρινής για την επέμβαση.... Δεν πονάει αλλά αισθανόμουν την πίεση και πολλές απο τις κινήσεις που έκαναν οι γιατροί στο σώμα μου.. Στο πρώτο δεκάλεπτο ένιωσα ένα δυνατό τράβηγμα και το σώμα μου να αδειάζει. "να σου ζήσει ο γιός σου" μου είπε ο αναισθησιολόγος και αμέσως μετά άκουσα το πιο γλυκό νιαούρισμα του κόσμου. Δεν φαντάζεστε τι συναισθήματα υπάρχουν σε εκείνη τη στιγμή όσο και αν πίστευα πως ξέρω πως θα αισθανθώ εκείνη τη στιγμή όλο μου το σώμα πλημμυρίστηκε απο ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο! Είχα ένα τεράστιο παραβάν εν τω μεταξύ και δεν έβλεπα τίποτα. Το μωράκι μου το πηγαν σε ένα τραπέζι απέναντι μου να το ετοιμάσουν και το μόνο που μπορούσα να δω ήταν δυο γλυκιά πατουσάκια να κλωτσάνε τις μαίες και την παιδίατρο που το εξέταζαν. Εκεί έριξα πολύ κλάμα και όταν μου είπαν και τα κιλά του χάρηκα τόσο πολύ...2.5 κιλά μπορεί να γεννηθεί και ένα τελειόμηνο μωράκι είναι το κατώτερο φυσιολογικό όριο. Μετά το πήραν το μωράκι για θερμοκοιτίδα . Δεν είναι οτι η επισκληρίδιος είναι χάλια εμπιρεία αλλά το να είσαι ξύπνιος και να σε χειρουργούν δεν είναι οτι καλύτερο. Η ραχιαία αναισθησία σου προκαλέι ένα μούδιασμα αλλά αισθάνεσαι πράγματα δεν είναι λες και δεν υπάρχεις απο τη μέση και κάτω... :tongue:

Το χειρουργείο διέρκησε περίπου μια ώρα και απο την ώρα που μου πήραν το μωρό μου δεν περνούσαν τα λεπτά. Δεν ήξερα τι κάνει αν είναι καλά, τι είπε η παιδίατρος που τον εξέτασε... Ρώταγα τους γιατρούς λες και θα ήξεραν να μου απαντήσουν και μου έλεγαν "μια χαρά είναι θα μας ενημερώσουν μόλις βγούμε απο εδώ". Έφτασε η ώρα που τελείωσε το μαρτύριο. Έξω απο το χειρουργέιο ήταν όλη μου η οικογένεια και ο αντρούλης μου περήφανος σαν παγώνι. :rolleyes: Αμέσως ρώτησα αν είναι καλά το μωρό μου και μου είπαν όλα καλά θα τον κρατήσουν για λίγο στην εντατική νεογνών για παρακολούθηση. Καμιά ώρα μετά άρχισε η επίδραση της νάρκωσης να υποχωρεί και πόναγα πάρα πολύ, μου έβαλαν ένα δυνατό παυσίπονο και κοιμήθηκα μέχρι τις 5 το πρωί. Εκεί ξύπνησα πόναγα πάλι και του έλεγα "Θέλω να πάω να δω το γιό μου" μου έλεγαν κάνε υπομονή δεν μπορείς ακόμη. Μετά δεν με άφηναν να σηκωθώ γιατί είχα χάσει πολύ αίμα και θα μου έκαναν μετάγγιση. Στις 3 τελείωσε η μετάγγιση και δεν έχασα χρόνο. Πόναγα ελεεινά αλλά πείσμωσα και κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι. Κούτσα κούτσα περπάτησα μέχρι την αίθουσα νεογνών και εκεί έκατσα και μου τον έδωσαν να τον κρατήσω. Και αφού έριξα το κλάμα της ζωής μου και εκεί επιστρέψαμε στο δωμάτιο. Κατα τις 8 το βράδυ και αφού είχα αρχίσει να κινούμε σιγά σιγά και να βελτιώνεται η κατάσταση μου ένα πιρεξάκι ήρθε στο δωμάτιο μου με το γατάκι μου μέσα!!!! Και απο εκείνη τη στιγμή είμαστε αχώριστοι. Δεν τους άφησα να τον ξαναπάρουν και τον φροντίζω μόνη μου.

Σχετικά με το θηλασμό δεν είχα αρκετό γάλα τις πρώτες μέρες. Τον έβαζα λίγο στο στήθος έκανε την κίνηση αλλά δεν χόρταινε και του έδινε συμπλήρωμα. Χθές το βράδυ όμως το στήθος μου είχε γίνει τούμπανο και πολύ σκληρό και μου λέει η μαία που με βοηθούσε στο θηλασμό πως το έπαθα γιατί αντί να επιμείνω στο θηλασμό έτρεχα αμέσως για να φτιάξω συμπλήρωμα. Και απο χθες το βράδυ θηλάζω αποκλειστικά. Ο μικρός αποκοιμιέται στο στήθος μου και μου παίρνει ώρες να θηλάσω για να κοιμηθεί και να μην ξυπνήσει για ώρες. Αλλά ακόμη μια μέρα θηλάζω αποκλειστικά μαθαίνω σιγά σιγά. Αγόρασα και αντλία χειροκίνητη για να αδειάζω το στήθος γιατί έχω μεγάλη παραγωγή! Είναι καταπληκτική εμπιρεία το μωράκι στην αγκαλιά μας να θηλάζει! Εμένα με το ένα το χεράκι κρατάει το δάχτυλο μου που το έχω στο στήθος για να τον βοηθάω και με κοιτάει στα μάτια. Είναι απερίγραπτο σας λέω!

Τώρα σε ποιόν μοιάζει... Έχει πάρει χαρακτηριστικά και απο τους 2 μας! Η μύτη και τα φρύδια είναι του μπαμπά, το σχήμα το προσώπου και το πιγουνάκι (με ένα λακάκι γλύκα) είναι της μαμάς. Θα ανεβάσω κάποια στιγμή φώτο στο φεις στη σελίδα μας να τον δείτε!

Τώρα έχουμε λίγο ίκτερο δυστυχώς αλλά οι εντολές του γιατρού είναι συχνό τάισμα και να λιάζεται πολλές ώρες να είναι σε φωτεινό χώρο. Το παλεύουμε...

Αυτή η ιστοριούλα μας!! Ελπίζω να μην σας ζάλισα!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Τι όμορφα.... με συγκίνησες πολύ Λινάκι μου. Κλαιω και φαντάζομαι όλα όσα περιγράφεις και ανυπομονώ... Τα μισά τα έχω ζήσει χωρίς να κρατήσω ποτέ το μωρό μου.. σύντομα πρώτα ο Θεός ελπίζω θα κρατάω την κόρη μου... Να είναι ευτυχισμένος ο γιόκας σου και όλοι σας!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Αχ Λινακι δεν ξέρεις πόσες φορές διάβασα το ποστ σου!! Πολυ συγκηνητικά ολα, βέβαια ταλαιπωρήθηκες λιγο κοριτσάκι μου αλλα νομζω τα Ξεχάσες ολα μόλις είδες το μπομπιράκο εεε;; Αληθεια αφου εζησες ξύπνια όλη την εμπειρία της γεννας, γιατι με το που το καθάρισαν μωρε δεν στο έφεραν να το δεις και περιμένες τόσες ώρες μες στην αγωνία!!! Τωρα πως είσαι ; Πονάς;; Αλλα τον κοιτάς και φεύγουν όλοι οι πόνοι εεεε;; Καλη προσαρμογή τωρα Λινάκι μου!!! Να είστε πολυ πολυ ευτυχισμένοι οι τρεις σας!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Εγω γύρισα απο τον Αιματολόγο, δεν μου ειπε κάτι διαφορετικό απο τον γυναίκολόγο. Μου ειπε απλα κατα την 36 εβδομαδα να μιλήσουμε να μου δώσει οδηγίες για τον τοκετο. Κι οτι αν ολα ειναι καλα εννοείται πως θα πάμε για φυσιολογικό!!

καλησπερα!!!

διαβαζω ευχαριστα κ μονο κ πολυ χαιρομαιιιιι

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ, ΤΥΧΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ , ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

η ιστορια σας με εκανε να καλψω, εκανα εικονα ολα αυτα που ειπες, με συγκινησε πολυ ο τροπος που τα γραφεις, που τα εζησες, ευχομαι ολες συντομα να κρατησουμε γερα τα μωρακια μας..

μπραβο για το θηλασμο, εμενα με αγχωνει πολυ αυτο το θεμα, αν θα εχω γαλα, αν θα μπορεσω ,κτλ, οπως επισης κ η διαστολη , αν θα κανω μιας κ θα παμε με προκληση

μαιρουλα μου υπομονη με τα δοντακια κ τις απονευρωσεις, τελεια τα νεα του αιματολογου, ολα καλα λοιπον

μπαρμπ μου καλη αδειουλα κ κοιτα να ξεκουραστεις!!!

λενακι μου με το καλο ο μικρος σας την αλλη βδομαδα, θα γεμισουμε μωρακια λεμεεεε

sofoula μου μια χαρα ολα δλδ, εσο ετοιμη κ εσυ ε??τελεια

θελει διαβαλκανικο γιατι εχω θεμα με την χολη μου κ με τις ενεσουλες κ αν χρειαστει γενικο χειρουργο κ αιματολογο στην βιοκλινικη δεν υπαρχουν, ενω το διαβαλκανικο ειναι πιο εξιδικευμενο, εγω προτιμω βιοκλινικη κ πιο κοντα κ πιο οικονομικα, αλλα..

chot μου με το καλο να δειτε τον μικρο σας την αλλη βδομαδα!!!

fraoulitsa μου ολα καλα θα ειναι, λογικο το αγχος, να δεις πως ολα θα ειναι σουπερ!!!!!οσο για το σπιτι σε νιωθω αν κ εισαι σε πιο δυσκολη θεση, μιας κ ο καλος σου ειναι μακρυα, υπομονη :P

γεωργια μου μια χαρα η εκδρομουλα ε?φανταζομαι περασατε καλα!!με το καλο να δεις αυριο τον μπεμπη!!!

ζοφη μου καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις σου, καλη ευκολια κ με τα πλυσιματα , σιδερωματα, κ εγω χωριστα τα πλενω, σιδερωνω απο ολες τις πλευρες αναλογως βεβαια τα ρουχα;););)

οσο για τα κιλα του μικρου σας μια χαρα τα βρισκω κ εγω

εμενα ο δικος μου χτες την 33η ηταν 2047, αρα μια χαρα εισαι εσυ, γιατι οντως υπαρχουν μεγαλυτερα μωρακια χωρις διαβητη

αυτα τα ολιγα για σημεραααα

σας φφιλω κ σας καληνυχτωωωω

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΑΣ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ Κ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ...!

διαβαζα την ιστορια σου κ ενιωθα λες κ την ζουσα εγω..συγκινηθηκα...βουρκωσα κ τωρα ανυπομονω για ολα οσα περιγραφεις..ακομα κ τον πονο..αρκει να κρατησω το μπεμπακι αγκαλιτσα...!!

Γεωργια καλα να περασεις στην εκδρομουλα σου κ παλι καλα που εμφανιστηκες αρχισα να πιστευω οτι γεννησεις κ εσυ...!

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω μια χαραααα..!!κ εγω σπιτι...τωρα θα ξαπλωσω...!!φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!! Σημερα γιορτάζουμε τα Εισόδια της Θεοτόκου! Εύχομαι η Παναγιά να ειναι στο πλάι μας μεχρι τέλους και να μας βοηθήσει να κρατήσουμε τα μωράκια μας υγιη στην αγκαλια μας!!!

Εγω λέω να παω να κοινωνήσω το μπέμπη, μετα περιμένω γυναίκα για το σπιτι και το βραδυ γιορτάζουν τα πεθερικά!!

Καλημέρα κούκλες και χρόνια πολλά σε όλες!!

Σήμερα γιορτάζω κατά το ήμισυ και είναι η πρώτη φορά που δεν α ξεσκιστώ στα γλύκα χαχαχα. Δικαιούμαι τα 10 γραμμάρια σοκολάτας μου όμως

Μαιρουλα βοήθεια σου

Λινακι δεν ξέρω πότε και αν θα καταφέρεις να διαβάσεις απλά νομίζω ότι στη φάση του θηλασμού καλό είναι να έχεις συνεχή επικοινωνία με τη μαία σου και έτσι γρήγορα θα μάθετε ο ένας τον άλλον αλλά κυρίως το σώμα σου θα μάθει μετά τις 40 μέρες πόσο γαλατακι χρειάζεται ο μπεμπουλης σου. Το θήλαστρο από ότι μας είπαν και στα online σεμινάρια και στο Έλενα μπερδεύει το σώμα και το κάνει να νομίζει ότι το μωρό θέλει επιπλέον γάλα. Ο καλύτερος τρόπος να το αποσυμφορήσεις είναι να κάνεις ένα ζεστό ντους και με κυκλικές κινήσεις απαλό μασάζ για να φύγει λίγο από το γάλα μέχρι να νοιώσεις καλύτερα και μετά βουρ το μωρό στον πατσά!!!! Δεν θέλω να σε αγχώσω ούτε να σε μπερδέψω απλά σου λεω ότι έμαθα.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα κοριτσια μου..!τι κανουμε??

εγω ειμαι αυπνη....ο αμορες ειχε πονοδοντο ολο το βραδυ στον φρονιμιτη του που εχει βγει χαλασμενος κ υπεφερε ολο το βραδυ...κ δεν ειχε κανενα δυνατο παυσιπονο κιολας....κ σηκωνοταν συνεχεια...κ ειμαι κ εγω αυπνη....κλωτσαγε κ ο μπεμπης μας συνεχεια...!!ουφφφ..!!ελπιζω εσεις ολα καλα...!!φιλακια...!!

Jr39p2.png

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ....τι ξεχασα????να ευχηθω χρονια πολλα σε ολεςςςςς...κ να μας εχει καλα η Παναγιτσα να μας προσεχει ΟΛΕΣΣΣΣ...κ τα μωρακια μας φυσικα..!!

κ εγω παπατρικος κατα το ημισυ γιορταζω υστερα απο ταμα οταν ημουν αγεννητη ακομα...!!!ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ...!!:D:D

Jr39p2.png

καλημέρα κοριτσάκια και βοήθεια μας η Παναγίτσα να είναι πάντα δίπλα μας και δίπλα στα μωράκια μας!!! Γερά και δυνατά να τα έχει!!!!!

Papatrikos & barboula χρόνια πολλά να είστε καλά κι ευτυχισμένες και με το καλό τα μωράκια !!!!

Λινάκιιιιιιιι συγκινήθηκα πάρα πολύ με την περιγραφή και περιμένω πως και πως να ζήσω κι εγώ το θαύμα της γέννησης!!!! οι μερες πλησιάζουν 15 έμειναν μόνο!!!! το μόνο που θέλω να σε ρωτήσω είναι αν πονάει η επισκληρίδιος και τι ενοιωσες!!! εχω ακούσει ότι σε άλλες κάνουν κάτι σαν μέθη για να είναι λίγο στον κόσμο τους και να μην έχουν άγχος κατά τη διάρκεια της εγχείρησης.. προφανώς σε σένα δεν έγινε...αχ τι ωραία να βλέπεις το μωράκι σου την ώρα που γεννιέται δεν ξέρεις πόσο περιμένω τη στιγμή να δώ την γοργονίτσα μου το σκέφτομαι και με πιάνουν τα κλάματα από τώρα!!!! εσύ πως είσαι μετά την καισαρική? εύχομαι και οι δύο να είστε καλά και γεροί!!!! φιλάκια πολλά σε σένα και το μπεμπάκο σου!!!!!

κοριτσάκια εγώ είμαι καλά δεν αλλάζει τίποτα ξεκούραση και ξάπλα κάθε μερα!!! ο αντρούλης μου κάθε φορά που τον παίρνω τηλ με ρωτάει αν γεννάω χαχαχαχα έχει αγωνία!!!!!!!!!!!!

15 μερες μόνοοοοοοοοοοοοοοοο

πω πω δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...