Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ 3100 (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ (ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΟΝΕΣ Η ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ (ΠΟΛΛΑ Ε ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ) ΑΛΛΑ ΞΕΚΛΕΒΩ ΛΙΓΕΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ!!!!NST ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΒαΘΜΟ ΕΙΧΑΤΕ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα απο την σχεδον βροχερη Θεσσαλονικη :)

Πηγα το πρωι για τις μικροβιολογικες εξετασεις, και αυριο θα παρω τα αποτελεσματα, οποτε θα τα εχω μαζι μου να τα δειξω στην γιατρο την Πεμπτη που θα παω για το καρδιοτοκογραφημα. Μιλησα και με τον διαβητολογο αναφορικα με το αν θα πρεπει να γεννησω στην 38η εβδομαδα λογω του διαβητη κυησης .. και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο εφοσον το μωρο δεν ειναι μεγαλο σε μεγεθος! Μεχρι τωρα ειναι στον μεσο ορο! 34εβδ προς 35η ηταν 2600 γρ. Διαβασα οτι καποια απο τα μωρα σας ειναι βαρυτερα χωρις να εχετε και διαβητη :) Οποτε μαλλον με βλεπω στην ημερομηνια μου εκτος απροοπτων συσπασεων! αχαχα!

Κατα τα αλλα τωρα ειμαι στην φαση πλυσιμο-σιδερωμα. Λογω χρωματων και θερμοκρασιων δεν τα βαζω και ολα μαζι στο πλυντηριο .. Τελειωσα παντως με το πρωτο σιδερωμα χθες. Τα σιδερωνετε μεσα εξω; Εχει χρησιμοποιησει καποια στεγνωτηριο; Σα να ειδα οτι τα περισσοτερα δεν μπαινουν μεσα ...

XzvPp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ CHOT....Κ εγω την αλλη Τριτη εχω ραντεβου κ ανυπομονω....!!:D:D

κ εχω σημειωσει κ εγω για πρωτη ΦΟΡΑ ερωτησεις....!!

το σπιτι ενταξει εχει μπει σοβατζης...τελειωσαν τα ηλεκτρολογικα..κ μετα μπαινουν γυψοσανιδες...πλακακια κ αλουμινια...κ ειδη υγιεινης στο μπανιο..κ μετα καθομαστε κ περιμενουμε να μαζεψουμε λεφτα παλι για κουζινα κ μεσα επιπλα...ντουλαπες....!!σιγα σιγα...!

Λενα αντε με το καλο λοιπον κ εσυ την αλλη εβδομαδα ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ πρωτα ο ΘΕΟΣ Κ Η ΠΑΝΑΓΙΑ το 3ο μωρακι στην παρεαααααα..!1εγω μεχρι να γεννησωωωω ουουουου...!!!θα εχει ερημωσει απο εσας που θα εχετε τα μπουμπουκακια σας ηδη αγκαλια....μεχρι τα χριστουγεννα....!εμενα θα ειναι δωρο επετειου το μωρουλι μου τελη γεναρη..!!:D:D

Jr39p2.png

zophie μια χαρα λοιπον θα εχεις τελειομηνη εγκυμοσυνη αφου το μωρουλι σου δεν ειναι μεγαλυτεροοοο απο οτι πρεπει..!!

η κουμπαρα μου που μου εδωσε τα ρουχαλακια για το μπεμπε μου ειπαν σιδερο μονο απο την αναποδη..κ οτι μπαινουν ολα μαζι στο πλυσιμο ανεξαρτητου χρωματος...

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Νενάκι μια χαρά ο μικρούλης!!! άντε κι εσύ κοντεύεις!!!

αρκουδομανούλα η γ επιπέδου είναι το ντόπλερ απλά κάποιοι λένε αυτόν τον υπέρηχο γ ...στην ουσία όμως είναι το ντόπλερ οπότε μην αγχώνεσαι όλες το έχετε κάνει !!!! αυτό που μετράει κυρίως είναι αν τροφοδοτείται καλά το μωράκι!!! κι εμένα ο γιατρός μου κάνει κάθε φορά αλλά έχω πάει και σε γενετιστή για πιο εξειδικευμένο ντοπλερ λόγω του ότι ο γιατρός μου έβλεπε την κοιλίτσα της γοργονίτσας μου λίγο μικρούλα αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα !!!

zophie με γειά τα πραγματάκια για τον μπεμπάκο άντε κι εσύ κοντεύεις!!!

barboula με το καλό να πάρεις την αδειούλα σου και να ξεκουραστείς και να φτιάξετε γρήγορα και το σπιτάκι σας για να μπείτε μεσα με το μωράκι!!! εμείς φτιάχνουμε την μόνωση στο ταβάνι τώρα και την κουζίνα...μπανιο πλακάκια και κουφώματα είναι όλα οκ....εγώ τα βλέπω όλα από φωτο που μου στέλνει ο άντρας μου γιατί έχουμε απόσταση άστα.....μου στέλνει πχ 5 διαφορετικά πλακάκια για να διαλέξω....κουράζεται ο καημένος αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το φτιάξιμο ενός σπιτιού...υπομονή

όσο για το αναψυκτικό εγώ πίνω κάθε μερα ενα ποτήρι κοκα κολα γιατί με βοηθάει να χωνέψω...το μόνο κακό που κάνουν τα αναψυκτικά είναι ότι παχαίνουν γιατί έχουν ζάχαρη κατά τα άλλα μην ακούτε αυτά που λένε ότι τα μωρά βγαινουν κουφά....αυτά είναι από τα κουφά που λέγονται στην εγκυμοσύνη...!!!!!

λενάκι με το καλό το μωράκι σου εύχομαι με έναν πόνο όσο για τις συσπάσεις εγώ είχα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν είχα καταλάβει τίποτα ο γιατρός το είδε στον καρδιοτοκογράφο όμως χθες που μπηκα πάλι στο μηχάνημα ήταν όλα μια χαρά!!!!

εγώ κοριτσάκια ξεκούραση και ξάπλα ωραία τα περνάω αν εξαιρέσεις το άγχος για την καισαρική και την επισκληρίδιο....αυτό θα είναι το πρώτο χειρουργείο

! βέβαια εννοείται ότι με νοιάζει να βγει γερή η γοργονίτσα μου πάνω από όλα αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι τη σκέφτομαι τη μερα της γεννας!!! ουφ ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας και να γεννήσω προγραμματισμένα για να είναι εδώ κι ο αντρούλης μου!!! όσο για τις βαλίτσες τις έχω στο τουτου έτοιμες καλού κακού!!!! αααα εννοείται βέβαια ότι το άγχος συνεχίζεται όταν νοιώθω έστω κι ενα μικρό πονάκι....νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να μπαίναμε στο μαιευτήριο όλο τον 9ο και να μας παρακολουθούσαν στον καρδιοτοκογράφο κάθε μέρα...μόνο έτσι θα ήμασταν ήσυχες!!!!Χαχα:D

φιλάκια κοριτσάκιααααααααα σας αφήνω προς το παρόν

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

φραουλιτσα να εισαι καλα....κ υπομονη με το σπιτι...εσενα ειναι ακομα πιο δυσκολα που εισαι κ μακρια....απο το σπιτι κ τον συζυγο...!!

οσο για την γεννα....τωρα ειχα μπει στην διαδικασια να διαβασω σε φορουμ εμπειριες κ ολα αυτα..κ βλεπω οτι το αγχος το εχουμε οοολες..ειτε ειναι 1η 2η 3η φορα...απλα δεν ξερω τι γινεται οταν φτανει εκεινη η στιγμη η μαγικη....κ δεν θα την φανταστω ποτε παρα μονο οταν το βιωσω...οποτε ας το απολαυσουμε μεχρι να ερθει εκεινη η στιγμη γιατι αλλιως θα με πιασει κριση πανικου...αχαχα!σωστο το σκεπτικο σου να ημασταν μεσα όλο τον 9ο...θα μ αρεσε...!!:D:D

Jr39p2.png

Αγαπουλες μου γεια σας..χαθηκα ε...τι να κανω εχω τον μικρο και δεν μπορω να μπαινω οταν τρυγυρναει γιατι δεν αφηνει τιποτα....

Πωπω..τι ωραια νεα διαβασα..ειχαμε ηδη τα πρωτα γεννητουρια....

Σωκρατη kai Linaki να σας ζησουν τα ομορφα μπεμπακια σας να ειναι παντα γερα και καλοτυχα και να ειστε διπλα τους να τα στηριζεται παντα...μπραβο πολυ ομορφα τα νεα σας....

Τα αλλα κοριτσουδια μου τι κανουν ολα καλα διαβαζω..μπραβο τα μπεμπακια μας μεγαλωνουν..αντε να δουμε πια θα ειναι η επόμενη..χιχιχι

Εγω εχω βαρυνει αρκετα κουραζομαι και πολυ με τον μικρο...δραμα..με ποναει συνεχεια η πλατη μου και αισθανομαι και κατι κταμπες στην κοιλιτσα που και που...

Το Σκ ειχαμε πάει εκδρομουλα στη γιαγια μου στη Τριπολη ηταν ωραια ξεφυγαμε και εκανε και ωραιες μερες...η τλευταια μας αποδραση πριν το μπεμπάκο....

Αυριο εχω ραντεβου για το ντομπέρ..αντε να δω το μαναρακι μου γιατι το επιθυμησα...απο κλωτσιες αλλο τιποτα βεβαια..με εχει μουρλανει...

Μου λειψατε..θα προσπαθησω να μπαινω οταν κοιμαται να διαβαζω τα νεα σας και να σας λεω τα δικα μου ..πολλα φιλακια και με το καλο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλησπέρα κι απο εμένα. Μόλις γύρισα απο τον οδοντίατρο. Σπασαμε το πύον εώς ότου ξαναβγεί δηλαδη και συνεχίζω αντιβίωση. Θα παω πάλι την αλλη εβδομαδα. Το σίγουρο ειναι οτι με το που γέννησω πρέπει να παω να κάνω δυο τουλάχιστον απονευρωσεις! Να δούμε πως θα τα καταφέρω! Μέχρι τότε προσπαθούμε να κρατήσουμε γερά!!

Οσο για εσάς διαβάζω όμορφα νεακια και χαίρομαι ! Άντε να μας πείτε κι οι υπόλοιπες νέα απο τα μωράκια μας!! Εγω θα περιμένω 10 μέρες ακόμα μεχρι να ξαναδώ το μπεμπούλη μου!!! Το βραδυ έχω και Αιματολόγο να δούμε τι θα μας πει για τις ηπαρίνες!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Τσα!!! Σας λείψαμε???:D

Βγήκαμε σήμερα απο το μαιευτήριο!!!!!!!!!!!!!!! Ο Νικόλας μου γεννήθηκε στις 15/11/2012 ώρα 8.00 το βράδυ με καισαρική και βάρος 2.500 γρ!!!!!!

Είναι σαν γατάκι και είμαι εντελώς και τελείως χαζεμένη :D:D:D:D:D

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας είδα μόνο τη λίστα μας και πρόσεξα πως και ο Σωκράτης μας έγινε μπαμπάκας την ίδια μέρα με μας!

Θα σας γράψω περισσότερα μόλις βρω λίγο χρόνο γιατί τώρα ήρθα σπίτι και έχω ένα σωρό ρουχαλάκια να πλύνω και πολλές άλλες δουλειές συν τον μπέμπη που πεινάει συνέχεια!

Ελπίζω πάντως να σας βρίσκω όλους καλά!!!!!!!!!! Φιλάκιααα!!!

oYNBp2.png

Λινάκι να σου ζήσει ο Νικολάκης σου να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!!!

πολύ ευχάριστα νέα και τα κιλάκια του μια χαρούλα!!!! εσύ είσαι καλά??? περιμένουμε όταν μπορέσεις να μας γράψεις για την εμπειρία της γέννας γιατί έχουμε αγωνία εμείς οι επόμενες!!! φιλάκια πολλά στο μπεμπάκο σου!!!! <3

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Τσα!!! Σας λείψαμε???:D

Βγήκαμε σήμερα απο το μαιευτήριο!!!!!!!!!!!!!!! Ο Νικόλας μου γεννήθηκε στις 15/11/2012 ώρα 8.00 το βράδυ με καισαρική και βάρος 2.500 γρ!!!!!!

Είναι σαν γατάκι και είμαι εντελώς και τελείως χαζεμένη :D:D:D:D:D

Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας είδα μόνο τη λίστα μας και πρόσεξα πως και ο Σωκράτης μας έγινε μπαμπάκας την ίδια μέρα με μας!

Θα σας γράψω περισσότερα μόλις βρω λίγο χρόνο γιατί τώρα ήρθα σπίτι και έχω ένα σωρό ρουχαλάκια να πλύνω και πολλές άλλες δουλειές συν τον μπέμπη που πεινάει συνέχεια!

Ελπίζω πάντως να σας βρίσκω όλους καλά!!!!!!!!!! Φιλάκιααα!!!

Λινάκι επιτέλους!!!!! Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!!! Να ειναι γέρος μια ζωη και πολυ ευτυχισμένος!!!!! Αχ τι καλα δυο εβδομάδες περιμέναμε με αγωνία νέα σου!!! Περιμένουμε το συντομότερο να μας γράψεις τα πάντα με καθε λεπτομέρεια! Την εμπειρία, τη διαδικασία, σε ποιον μοιάζει το μωρο, πως ειναι τωρα η ζωη μαζι του, πως τα πας με το θηλασμο!!! Οοοοολα!!! Να μας φιλήσεις τα μπουτάκια του!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

ΑΧ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΣΤΟ ΝΣΤ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ !ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΝΙΩΘΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ THN PROHGOYMENH BDOMADA ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...