Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Το ΣΚ ηταν ηρεμο αλλα και με παρεα. Πηγαμε και για ποτο και για καφε, αλλα και για αγορες! Νομιζω οτι περα απο το καροτσι που θα το παρουμε αρχες του Δεκεμβρη, μου εχουν μεινει ελαχιστα ακομη πραγματα να αγορασω, τουλαχιστον αναφορικα με την τσαντα του μαιευτηριου. Μια ακομη εξορμηση το Σαββατο που ερχεται, μπορει να ολοκληρωσει την λιστα :)

Την Πεμπτη εχω να παω να μπω στον καρδιοτοκογραφο, και αυριο θα κανω καποιες μικροβιολογικες εξετασεις. Θα ηθελα να ρωτησω οσες εχουν ρεζους αρνητικο, αν εκαναν ξανα την εξεταση εμμεση coombs, και αν αυτη την δευτερη φορα βγηκε θετικη, ποιες ενεργειες ακολουθησαν! Δεν μου την εγραψε η γιατρος μου και αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε. Εδω πες μου, δεν εκανα το doppler -υπερηχο γ επιπεδου- .. χμμ .. Εχω να μιλησω και με τον διαβητολογο μου για τις μετρησεις της προηγουμενης εβδομαδας, αλλα και να ρωτησω αν θα πρεπει να γεννησω λογω το διαβητη την 38η εβδομαδα, να την εχω κλεισει .. ή να το αφησουμε για το τελος, μια που ο μπομπιρας για την ηλικια της κυησης ειναι στον μεσο ορο, οχι δηλαδη μεγαλο μωρο. Εσας κοριτσια με την προδιαθεση διαβητη τι σας εχουν πει;

Αυτη την Πεμπτη εχει και ενα ακομη webinario η nutricia. Θα το παρακολουθησει καμμια;

Σταματαω σε λιγο και τα χαπια για τις συσπασεις .. και σα να εχω μια αγωνια οτι δεν θα προλαβω τον Δεκεμβρη! χαχαχα!

Περιμενω να διαβασω νεα σας!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

Το ΣΚ ηταν ηρεμο αλλα και με παρεα. Πηγαμε και για ποτο και για καφε, αλλα και για αγορες! Νομιζω οτι περα απο το καροτσι που θα το παρουμε αρχες του Δεκεμβρη, μου εχουν μεινει ελαχιστα ακομη πραγματα να αγορασω, τουλαχιστον αναφορικα με την τσαντα του μαιευτηριου. Μια ακομη εξορμηση το Σαββατο που ερχεται, μπορει να ολοκληρωσει την λιστα :)

Την Πεμπτη εχω να παω να μπω στον καρδιοτοκογραφο, και αυριο θα κανω καποιες μικροβιολογικες εξετασεις. Θα ηθελα να ρωτησω οσες εχουν ρεζους αρνητικο, αν εκαναν ξανα την εξεταση εμμεση coombs, και αν αυτη την δευτερη φορα βγηκε θετικη, ποιες ενεργιες ακολουθησαν! Δεν μου την εγραψε η γιατρος μου και αναρωτιεμαι μηπως θα επρεπε. Εδω πες μου, δεν εκανα το doppler -υπερηχο γ επιπεδου- .. χμμ .. Εχω να μιλησω και με τον διαβητολογο μου για τις μετρησεις της προηγουμενης εβδομαδας, αλλα και να ρωτησω αν θα πρεπει να γεννησω λογω το διαβητη την 38η εβδομαδα, να την εχω κλεισει .. ή να το αφησουμε για το τελος, μια που ο μπομπιρας για την ηλικια της κυησης ειναι στον μεσο ορο, οχι δηλαδη μεγαλο μωρο. Εσας κοριτσια με την προδιαθεση διαβητη τι σας εχουν πει;

Αυτη την Πεμπτη εχει και ενα ακομη webinario η nutricia. Θα το παρακολουθησει καμμια;

Σταματαω σε λιγο και τα χαπια για τις συσπασεις .. και σα να εχω μια αγωνια οτι δεν θα προλαβω τον Δεκεμβρη! χαχαχα!

Περιμενω να διαβασω νεα σας!

ΖοPhie εγω έκανα την ένεση για το ρέζους την 30 εβδομαδα, και μια βδομάδα αργότερα που έκανα εξετάσεις αίματος η έμμεση Coombs βγήκε θετική ενώ καθε μηνα έβγαινε αρνητική. Μίλησα με το γιατρο ειναι απο την ένεση οπότε ειναι απόλυτα φυσιολογικο.

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.

Μαιρούλα πως είσαι με το δόντι? Μην αγχώνεσαι. Μπορεί και να μην έγινε τίποτα. Αφού πήρες και αντιβίωση όλα καλά θα πάνε. Ο μπεμπούλης θα είναι μια χαρά.

Zophie τελειώσατε με τα ψώνια ε? αντε και το καρότσι και τελειώσατε. όσο για την γ επιπέδου ούτε εγώ έκανα ( δεν έχω καταλάβει καν τι είναι) αλλά ντοπλερ μου κάνει κάθε φορά ο γιατρός μου.

Νενάκι να μας πεις τα νέα το απόγευμα.;)

Εμείς καλά όλο λέω θα φτιάξω την βαλίτσα και όλο το αναβάλλω. Το Σ/Κ έφτιαξα λίγο το δωμάτιο των μικρών και συμμάζεψα τα ρουχαλάκια τους. Από το βάρος με έχει πιάσει και το γόνατο και το περισσότερο καιρό είμαι στον καναπέ ή καθιστή. σε λίγο νομίζω θα σκάσω.:cool:

imQRp2.png

Κοριτσούδια καλησπέρα!!

Τρέχω και δεν φτάνω!! Εσείς πως είστε? Όντως το σεμινάριο για το θηλασμό ήταν καλό που κάναμε με τη Μαιρούλα. Άντε να δούμε και στην πρ'αξη!!!

Zophie εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έκανα την εξέταση και έβγαινε πάντα αρνητικό. Αυτή τη φορά έκανα 3 ενέσεις (μια μετά την λήψη τροφοβλάστη, μια την 28η εβδομάδα και άλλη μια την 30η) όποτε δεν κάνω καθόλου την εξέταση.

Μαιρούλα μου μην ανησυχείς για το απόστημα. Πάρε την αντιβίωση σου και όλα καλά!!!

Αρκουδομανούλα έχεις βαρύνει ε? Φαντάζομαι εγώ με ένα και βογκάω καμία φορά σα μοσχάρι από τον πόνο στη μέση. Σύντομα όλα θα περάσουν και θα έχουμε τα μωράκια μας!!

Ελπίζω όλες να είστε καλά. Το Λινάκι είδα κι εγώ που της έγραψαν στο φεισμπουκ. Ίσως έχει μείνει στο μαιευτήριο αν έχουν βλει τον μπεμπακο θερμοκοιτίδα. Εύχομαι όλα να είναι καλά!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Σωκράτη και Λινάκι περιμένουμε νέα σας!!!

Μαιρούλα μη στεναχωριέσαι για το δοντάκι όλα καλά θα πάνε!!

αρκουδίτσα σε καταλαβαίνω απόλυτα για το βάρος εδώ εγώ με ένα και μερικές φορές δεν μπορώ να κουνηθώ!!!

Νενάκι περιμένουμε νέα σου!!!

εγώ μόλις πριν λίγο γύρισα από το γιατρό και όλα κυλούν τέλεια!!! δόξα το Θεό!!! η μητριαία αρτηρία μια χαρά!! συσπάσεις δεν έχω καθόλου οπότε τώρα εχει ξεκούραση και περιμένουμε μην τυχόν γίνει κανένα απρόοπτο!!! μου είπε ο γιατρός αν σπάσουν τα νερά ή έχω πονάκια ή δώ αίμα θα πάω κατευθείαν κλινική αλλιώς θα το κάνουμε προγραμματισμένα μια που με χαμηλό πλακούντα πάω για καισαρική!!!! εύχομαι να μας βοηθήσει η Παναγίτσα να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους και να κρατήσουμε τα μωράκια μας γερά στην αγκαλίτσα μας!!!

με έχει πιάσει το άγχος βέβαια...βρε κορίτσια φοβάμαι μέχρι και την επισκληρίδιο...και σκέφτομαι μεσα στο χειρουργείο πως θα είναι αφού θα είμαι ξύπνια δεν θα τρέμω σαν το ψάρι από το φοβο μου μεχρι που να βγει η μπεμπα??? καποια μου είπε βέβαια ότι σου κάνουν μέθη αλλά δεν ξέρω από πιο σημείο και μετά....από την άλλη ολική νάρκωση δεν τη θέλω γιατί θελω να δω όταν θα βγει η γοργονίτσα μου και να την ακούσω!!! πω πωωω φτάσαμε στην τελική ευθεία κοριτσάκια!!!! 17 μερες έμειναν!!!!!

σας αφήνω προς το παρόν φιλακια σε όλες!!!!!!!!!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα

λοιπον κ μεις γυρισαμε πριν λιγο απο το γιατρο, ολα καλα, μαλλον κατα 15.12 το πολυ θα τον εχουμε τον μπεμπη, ο τροπος την αλλη φορα, μιας κ εχω ραντεβου σε 2βδοαμδες παλι, τοτε θα με δει κ απο κατω, να δει τραχηλο κ τα συναφη, επισης σημερα μου εκανε κ ντοπλερ, ολα καλα, ο μικρος 2047 κιλακια, διαβαλκανικο τελικα δεν με αφηνει βιοκλινικη, μμμμ τι αλλο?μου ειπε αν δω αιμα, υγρα πολλα, η πονος που ερχεται καθε 5 λεπτα κ φευγει, εφυγα για κλινικη αυτααααα

μαιρουλα μου μην στεναχωριεσαι για το δοντι ολα καλα θα ειναι :P

αρκουδιτσα μου βαραινεις ε?εδω εμεις με 1 κ νιωθουμε βαριες φαντασου εσυ!αντε πλησιαζει η μεγαλη μερα, κοιτα να κανεις βαλιτσουλα ε?

φραουλιτσα μου μια χαρα η μπεμπα σας!!!!!νομιζω ειναι λογικα τα αγχη που εχεις, ειναι η αγνοια που εχουμε, το αγνωστο, δεν ξερουμε τι εχουμε να αντιμετωπισουμε, παντως οτι κ να ειναι με το που θα δουμε , ακουσουμε τα μωρακια ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ :rolleyes:;):D

παπτρικος μου γιατι τοσο τρεξιμο?με τα πραγματα της μικρης?

zophie ολοκληρωνεται η λιστα κ η βαλιτσουλα σιγα σιγα ε?τελειααααααααα

με το καλο κ οι εξετασεις κ ο καρδιοτοκογραφος σας λοιπον, τωρα στα αλλα που ρωτας , εγω δεν μπορω να σε βοηθησω, γιατι αυτη την coombs την εκανα 1 φορα κ βγηκε θετικο

τωρα για την γ επιπεδου θα συμφωνησω απολυτα με την αρκουδιτσα μας!

αυτα για σημεραααα, σας φιλω ολους τα λεμε αυριο :P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Άντε βρε τσούπρες ευτυχώς γραψατε!!! Οχι τίποτα αλλο απο δω και πέρα οποία κάνει 1-2 μέρες μα γράψει θα πηγαίνει αλλού το μυαλό μας οπότε σας θέλω καθε μέρα παρούσες παρακαλω!!!

Αχ Νενάκι δηλαδη σε 25 μέρες γεννας!!!! Πωωωωω! Φραουλίτσα κι εσυ το ίδιο!!! Τέλεια τα νέα σας απο το γιατρο!!! Εντωμεταξυ γράφετε για πονάκια για αίμα για τοκετο και δεν το πιστεύω οτι όλες λιγο πολυ κοντεύουμε!!! Εγω έχω εδω διάφορα βίβλια για τον τοκετο αλλα ούτε τολμαω να τα ανοίξω!!! Μάλλον θέλω να ειναι έκπληξη η όλη εμπειρία! Τρέμω στην ιδέα αλλα πιο πολυ ειναι ο φόβος μου να πανε ολα καλα και να τον κρατησω στην αγκαλια μου υγιη!! Να δούμε και τι θα μας πει ο οδοντίατρος αυριο.

Παπατρίκος ετοιμάζετε πυρετωδώς το δωμάτιο εεε; Τουλάχιστον ειναι ωραία διαδικασία αυτη μωρε!

Αρκουδομανουλίτσα μου πως να μην αισθάνεσαι βαριά με δυο κούκλαρες αρκουδίτσες μεσα!! Υπομονη κοντευεις πολυ κι εσυ!!

Να προσέχετε τις νύφούλες μας.

Και η άσχετη ερώτηση της ημέρας. Κανένα αναψυκτικό πίνετε που και που;;; Είχα τρελές καουρες τωρα το απόγευμα ευτυχώς δεν με πιάνουν συχνα και χτύπησα λίγη κοκακολίτσα..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

μαιρουλα μου εγω πινω που κ που αναψυκτικο, συνηθως πορτοκαλαδα , αλλα κ λιγο κοκα, ειδικα στις καουρες, ξηνηλες, αλλα δεν εχω δει κ καμια διαφορα..

παλι τις εχω !!!

ναι ναι σε λιγοτερο απο μηνα θα εχουμε εγκαλια τα μωρακια μας , με το καλο κ η παναγια μαζι μας, βεβαια προηγειται η χαρουλα, η αρκουδιτσα κ αλλες , αλλα ολες θα το περασουμε!!!!!!

νομιζω κ εγω αυτο που λες ειναι το πιο σωστο, αγωνια για να πανε ολα καλα κ να κρατησουμε αγκαλια γερα μωρακια!αλλα ο θεουλης κ η παναγιτσα οπως ηταν μαζι μας απο την αρχη ετσι κ στο τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ερχονται τα μωρακιαααα γερα κ δυνατα ;);););););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ολα καλα διαβαζω. Αντε πλησιαζουμε. Οσο χαιρομαι αλλο τοσο φοβαμαι. Βρε κοριτσια για τον θηλασμο μονο απο ιντερνετ καταφερα να ενημερωθω. Νομιζω οτι με φοβιζει λιγο επειδη θα ειναι και δυο.

Οσο για το βαρος ειμαι πλεον ο Βουδας με μακρια μαλλια.:P ιδιος ομως.:(:rolleyes:

imQRp2.png

τι κανετε κοριτσια απο οτι βιαδαζω τα νεα σας ολα καλα?τελη αυτης της βδομ μπαινω στο μηνα μου.το δψματιο του ειναι ετοιμο κ η βαλιτσα σχεδον ετοιμη.οι καουρες συνεχιζ πινω κοκα κολα αν κ δεν ειναι οτι καλυτερο .εχω πλεον χασει να ελεγχψ τα κιλα μου κοντεβω τα 15 κ εχω ενα μηνα σχεδον.ευχομαι ολα καλα για το λινακι.

Διαφημίσεις

καλημερααααα ...τι κανουμε??βλεπω ολες standby για να γεννησετε....ευχομαι να πανε οοολα καλα σε οοολες .....

οσο για τα αγχη της γεννας εδω εμενα με εχουν πιασει απο τωρα...που εχω μελλον ακομα προς το παρον πρωτα ο Θεος κ η Παναγια....!με φοβιζει ο τοκετος παρα πολυ αλλα ειμαι σιγουρη οτι απο την στιγμη που θα καταφερω να κρατησω αγκαλια τον μπομπιρα μας θα ειναι ολα απλα ΥΠΕΡΟΧΑ...!!!:D:D

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ κ εγω ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΟΥ...οπως κ η ΓΕΩΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ??

εγω εκλεισα Παρασκευη ραντεβου στο ικα για την αδεια....παιρνω κ στο αττικο αλλα δεν το σηκωνουν για μαθηματα......κ αυριο θα παρω να κλεισω ραντεβου για το doppler στις 32 εβδομαδες.....!ο μπεμπουλης μια χαρα..εγω ανυπομονω να σταματησω απο την δουλεια....!!να μπω στο κλιμα...!!:Dοσο για τα αναψυκτικα κ εγω πινω που κ που αλλα κοκα πολυ σπανια πλεον..πριν την εγκυμοσυνη επινα συνεχεια αλλα με την εγκυμοσυνη καταφερα να την κοψω..

Jr39p2.png

καλημερα και απο μενα!!!

Ενθουσιαζομαι που ειμαστε σε ετοιμοτητα να γεμισουμε με μωρακια...!!!

Αντε να μπει και το λινακι να μας πει οτι πηγαν ολα καλα..και ο Σωκρατης να μαθουμε πως τα καταφερνουν με το νεο μελος στην οικογενεια!!

νενα μια χαρα ο μικρος σου!!!Αχ λιγες μερες σου εμειναν και εσενα.....!Τελεια!

mary και εγω θα πιω λιγο αναψυκτικο,μισο ποτηρι 2-3 φορες την βδομαδα...Νομιζω οτι δεν το παρακανω!

zophie πανετοιμη σε βλεπω και εσενα ..αντε με το καλο και τα τελευταια ψωνια!!Για το σεμιναριο εχω γραφτει και εγω να δω αλλα ελπιζω να το θυμηθω να μπω ,γιατι την προηγουμενη φορα το ξεχασα!

sofoula αν σε παρηγορει στα κιλα ειμαι τοσο και εγω και ειμαι και 2 βδομαδων λιγοτερο απο σενα...αλλα πλεον επαψα να αγχονομαι ...μετα που θα γεννησω θα δω πως θα τα χασω!

happybear καλε εσυ δικαιολογησε να εχεις βαρυνει με δυο κοριτσαρους,ουτε να το συζητας!!Τωρα για το θηλασμο η αληθεια θα χρειαστεις πολυ υπομονη και βοηθεια με δυο μωρα...εγω παντως θα σου ελεγα να το παλεψεις οσο μπορεις και ισως τα κοριτσια σου να μη σε δυσκολεψουν και να τα καταφερετε τελικα ευκολα!Μην σε αγχονει εσυ θα προσπαθησεις για το καλυτερο και οτι γινει !Ετσι το σκεφτομαι και εγω για μενα για να μην αγχονωμαι....!

barboula πως πατε με το σπιτι??Εσυ που μαλλον θα γεννησεις τελευταια θα εχεις γινει εξπερ σε ολα γιατι θα σε εχουμε ενημερωσει για τα παντα οι υπολοιπες!!

Αληθεια η γεωργια χαθηκε τελευταια ...ελπιζω να ειναι καλα!

papatrikos πως τα πας εσυ??Σου χρωσταω να συμπληρωσω το νοσοκομειο στη λιστα μας...θα το κανω τωρα γιατι παλι θα ξεχασω!

Εγω εχω γιατρο σε μια βδομαδα,δηλαδη την αλλη Τριτη,και πειτε με τελειομανη αλλα εχω γραψει χαρτι με αυτα που θελω να ρωτησω και καθε φορα ξεχναω αλλα τωρα πριν μπω στο μηνα μου θελω να ειμαι πληρως ενημερωμενη για ολα!!!Θα δει ο γιατρος το χαρτι και θα πει ωχ....!!αλλα την αλλη βδομαδα θα εχω και γω να σας πω πολλα νεα απο το γιατρο και πανω απο ολα για το πως ειναι ο μικρος μου και ποσο μεγαλωσαμε ;) !!

Φιλακια σε ολες!

wsUfp2.png

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/12......αγοράκι!.........Έλενα :P 15/11/2012 :tongue: 08:15 :tongue: 4010γρ :P

02. andria27.........ΠΗΤ 26/11/12......κοριτσάκι!.......

03. lena25............ΠΗΤ 02/12/12......αγοράκι!.........

04. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/12......κοριτσάκι!.......Ηώ

05. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/12......αγορακι!..........Γενικό Νοσοκομείου Λ/σού (Κύπρος)

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/12..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/12.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/13.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/13..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/12.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3...........ΠΗΤ 29/12/12......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue .......ΠΗΤ 30/12/12....κοριτσακι!..........Ιασω

14. maryy............ΠΗΤ 08/01/13.....αγοράκι!........... Ρέα

15. chot...............ΠΗΤ 09/01/13.....αγοράκι!........Ασκληπείο Κρήτης

16. barboula.........ΠΗΤ 31/01/13.....αγοράκι!...........Αττικό

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...