Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Γίνεται να σου ρθει περίοδος πάντως,ακόμα και με τόσα φάρμακα.Και έτυχε στην ίδια και το είδε γράψει μια κοπέλα ακόμα,δε θυμάμαι ποια.Περιεργο κ όμως γίνεται..ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό στην περίπτωση της και να ισχύει αυτό που λες εσύ 🥰

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα!

soch, να σας ζησει και παλι ο μπομπιρας! Υγεια και χαρες σας ευχομαι παντα! Περιμενουμε νεοτερα με την πρωτη ευκαιρια :)

Αυτη την εβδομαδα εχω κι εγω ενα προβλημα με το ξαπλωτο! Οπως και να ξαπλωσω, ανασκελα και σε οποιοδηποτε πλευρο, νιωθω οτι δεν μπορω να αναπνευσω και μου κοβεται η ανασα! χμ! Δυσκολα τα πραγματα! Στο καθιστο και στο ορθιο καλα τα παω! Λιγο το τελευταιο μετα απο καποια ωρα λογικα με κουραζει :)

Χθες που λετε πηγαμε πρωτη φορα με τον καλο μου για μωρο-αγορες! Μεγαλο βημα! χαχα! Στο γυρισμο τον επιασε ενα πιασιμο στην πλατη, και δεν ξερω πως το χει συνδιασει τωρα στο μυαλο του! χαχα! Ολα δεν καταφεραμε να τα παρουμε, αν και πηγαμε προετοιμασμενοι με λιστες! Κατι δεν βρηκαμε, κατι ξεχασαμε, κατι χρειαζομαστε σε αλλο νουμερο, οποτε αυριο το πρωι θα παω μονη μου για τα υπολοιπα .. και ελπιζω να εχω καταφερει να παρω τουλαχιστον τα απαραιτητα :) Αλλα βρε παιδια .. πολλα λεφτα! Και να φανταστειτε οτι εχω και πραγματα απο αλλους! Καροτσακι τελικα που θα ταν και η μεγαλη αγορα μας, δεν πηραμε! Ειχαν στην εκθεση το τελευταιο κομματι, κι ετσι θα περιμενουμε αρχες Δεκεμβρη να παρουμε απο τη νεα σειρα .. Ελπιζω μονο να προλαβουμε! χαχα! Με τοσες γεννησεις, συσπασεις κτλ .. με επιασε ενα αγχος οτι κι εγω θα το κανω προωρα το βημα :) αχαχα!

Linaki! Νεα σου περιμενουμε :)

Αντε .. καλο τελος εβδομαδας να εχουμε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σαςςςςς!!!!!τι κανουμε??εγω ξεκουραστηκα σημερα....ξαπλα ολη μερα..δεν εχω κουνησει...!!

Φραουλιτσα μου χαλαρα...μην αγχωνεσαι κ ξεκουρασου οπως σου ειπε ο γιατρος κ ολα θα πανε ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΕΛΕΙΑ..!

Νενα μου με το καλο λοιπον ο μπεμπουλης σου μεχρι την γιορτη μου θα εχει βγει κ τα χριστουγεννα θα το εχεις αγκαλιτσα σου...!

zophie Μου μεγια οοοολες οι αγορες κ με το καλο να ερθουν κ οι υπολοιπες...!αληθεια παρα πολλα λεφτα σε ολα αυτα ...εγω δεν αγορασα τιποτα μου τα εδωσαν ολα η ξαδερφη κ η κουμπαρα.....!!παλι καλα...!!

λοιπον το σπιτι προχωραει καλα..θα μπει ο σοβατζης δευτερα αφου μεσα στο σκ θα εχουμε τελειωσει τα ηλεκτρολογικα....μετα οι γυψοσανιδες κ μετα ο πλακας κ τα αλουμινια που τα κλεισαμεεεε...

κ ενα ευχαριστο που ελπιζω να βγει....

περιμεναμε καιρο να πουληθει ενα οικοπεδο στην Κρητη κ μεχρι το Δεκεμβρη μαλλον θα πουληθει κ η πεθερα μου θα μοιρασει τα λεφτα στα παιδια της κ ισως ετσι καταφερουμε να μπουμε σπιτι νωριτερα...

ΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....??????

ΣΩΚΡΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗ περιμενουμε νεοτερααααα!!!:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα!!!! Σημερα πήγαμε με την παπατρίκος σε σεμινάριο θηλασμού μπορω να πω οτι ηταν πολυ ενδιαφέρον και άκουσα πράγματα που δεν ήξερα!!! Και μετα για καφέ με μια φίλη που μου ειπε σημερα οτι πέτυχε η εξωσωματική της και χάρηκα όσο δεν λέγεται!!!

Δεν μπόρεσα να δω πολυ το δικο μας κορίτσι εδω κι ας με μαλώνει με τα γλυκα ελπίζω να με συγχωρέσει χιχιχι!!

Φραουλίτσα μου πως κατάλαβε ο γιατρός τις συσπασεις;; Τις είδε στον υπέρηχο η σε έβαλε καρδιοτοκογράφο;; Οσο για τη μπεμπούλα γιατι λες οτι δεν ειναι καλα τα κιλάκια της!! Αν δεν κάνω λάθος και η zophie και η σοφουλα27 2600 ηταν τα μωρα 35 εβδομάδων!! Άλλωστε τον τελευταίο μηνα λένε οτι παίρνουν πολυ!! Ολα καλα θα πανε σούπερ είσαι!!

Zophie μεγια τα πραγματάκια!!!! Οσο για τα λεφτά δεν μας περισσεύουν αλλα χαλάλι για τα μωράκια μας!!! Ασε θα ρίξουμε τα δευτερα μωράκια που ούτως η άλλως έτσι οπως μας παει η κρίση δεν θα έχουμε να τους πάρουμε τίποτα καινούριο οπότε ας τα ευχαριστηθεί το πρωτο τωρα που μπορούμε! Χαχαχ!

Αρκουδομανουλίτσα τυχερή σε πολυ λιγο θα έχεις τις αρκουδίτσες αγκαλια!!! Αναμενόμενο με δίδυμα να στα πάρει νωρίτερα!! Ολα τέλεια!!

Νενα άντε να μας πεις τη Δευτέρα κι εσυ!! Προς το τελος μου φαίνεται θα μείνω εγω η Chot και η μπαρμπούλα αλλα θα μαθαίνουμε απο εσάς που θα είστε έμπειρες πια! Ελπίζω να προλαβενετε να γράφετε και και να μας δίνεται τα φώτα σας!!!

Λινάκι ελπίζουμε το συντομότερο να μας ενημερώσεις και να έχεις τον πρίγκιπακο σου Αγκαλίτσα!!

Σωκράτη τι κάνει ο γιος;;

Λένα πως αντεχεις ΚΑλε να μην τρως τίποτα μετα τις 7;;;;; Εγω ίσα ίσα απο εκείνη την ωρα και μετα πειναω σαν λύκος!! Οι καουρες ευτυχώς λιγοστεψαν άσχετα με το φαγητό

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Λένα πως αντεχεις ΚΑλε να μην τρως τίποτα μετα τις 7;;;;; Εγω ίσα ίσα απο εκείνη την ωρα και μετα πειναω σαν λύκος!! Οι καουρες ευτυχώς λιγοστεψαν άσχετα με το φαγητό

Ειχα σοβαρο θεμα με τις καουρες οποτε κανω αναγκαστικα υπομονη...Φυσικα τσακιζω λιγες φρυγανιες η κανενα κριτσινι που δεν μου προκαλουν καουρες και προσπαθω να μην πινω και πολυ νερο!Οχι μονο για τις καουρες αλλα και για την καταραμενη συχνοουρία του τελευταιου μηνα!Αχ ζηλευω για το σεμιναριο!Πρεπει να ηταν αρκετα ενδιαφερον..

καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλέ που είστε όλες πολύ ησυχία έχουμε στο καφέ μας!!!

Μαιρούλα ο γιατρός κατάλαβε ότι έχω συσπάσεις από τον καρδιοτοκογράφο...

εγώ πάντως δεν είχα καταλάβει τίποτα...χθές το βράδυ με έπιασαν κάτι πονάκια που κράτησαν όμως κανένα 20λεπτο και μετά ήμουν μια χαρά!!! σήμερα είμαι καλά αλλά δεν έχω σηκωθεί από το κρεββάτι μόνο για πιπι..χαχα ελπίζω όλα να πάνε καλά και η Παναγίτσα πάντα δίπλα μας!!!

σήμερα βάζω και τα τελευταία πράγματα στη βαλίτσα και θα την έχω στη πόρτα δίπλα!!! 2 βαλιτσούλες μια για μενα μια για τη γοργονίτσα...μπήκα στο μήνα μου επισήμως!!! αντε με το καλό όλες να κρατήσουμε τα θαυματάκια μας αγκαλίτσα!!!

zophie με γεια τα πραγματάκια !!!! καλή αρχή στις αγορές!!!

ελπίζω όλες να είστε καλά!!!

φιλακιαααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου...!το Λινακι μας γεννησε....της εγραψαν ευχες στο φεης....!!!:D:D:D:D

Φραουλιτσα ετσι συνεχισε ξαπλα κ ξεκουρασταααα...!!τα υπολοιπα κοριτσιαααα χαθηκαν...!!?????

εγω μια χαρουλα.....!!φιλακιααααααααααααααα!!

Jr39p2.png

Γεια σας κούκλες!!! Πολυ ησυχία όντως!! Γέννησε μωρε το Λινακι μας το είχαμε υποψιαστεί!! Πρέπει να ηταν κάπου 36η εβδομασα. Μακάρι να μην χρειάστηκε θερκοκοιτιδα ο μπεμπούλης της και να μπει σύντομα να μας ενημερώσει!!! Τα δυο πρώτα μωρα μας ειναι γεγονός!!!

Φραουλίτσα μου κι εσυ κοντευεις!! Αληθεια τωρα που λείπει ο αντρούλης σου έχεις κάποιον άνθρωπο κοντα σου; Μαμά κλπ;; Πάντως να ξεκουράζεσαι οοοοοσο μπορείς!!!

Εγω ήμουν λιγο στις μαύρες μου σημερα γιατι ο μπέμπης ειναι πολυ νωχελικός και με εχει κατατρομάξει!! Λιγο το πρωι τον κατάλαβα και λιγο το απόγευμα. Δεν μπορω να καταλάβω πως αυτα τα μωρα τη μια μέρα πανε σαν τρέλα πέρα δώθε και την αλλη ειναι ακούνητα!! Ουφφφφφ....

καλημεραααα...απο δουλεια...νυστα μεγαλη νυστα...!!τι κανετε εσεις κ εχετε εξαφανιστει ολο το σκ??ελπιζω οοολες να ειστε καλα...περιμενουμε νεα απο οοοολα τα κοριτσια κ ειδικα απο Λινακι κ την Ελενη του Σωκρατη...!!!φιλακια απο εμενα....!!:D:D

Jr39p2.png

πολυ ησυχια επεσε ε?

λογικο σαββατοκυριακο ειχαμε!ελπιζω να περασατε καλα οτι κ αν κανατε

μαιρουλα λογικο ειναι καλο μου να στεναχωριεσαι οταν ο μπεμπης ειναι νωχελικος, νομιζω ολες ετσι ειμαστε, ισως ηθελε να ξεκουρατσει μωρε για να σε τρελλανει σημερα ;);););)

μπαρμπ καλη δουλεια κοριτσακι μου κ καλη αντοχη με την νυστα :D:D

φιλια πολλαααααα, κ καλη κυριακη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα!!! Όλες σουρτουκευουν τα Σκ μου φαίνεται!!!

Νενάκι ευτυχώς χόρευε το βραδυ γιατι είχα ήδη φρικαρει όλη μέρα ακούνητος!! Κι ειναι να πεις δυο κιλα παιδι εκει τρόμαζω θα πρεπε να καταλαβάινω το παραμικρό αλλα ευτυχώς ολα καλα! Μάλλον το βραδυ ο δικός μου ειναι πιο ζωηρουλης.

Κατα τα αλλα τωρα είμαστε σε φάση που πρέπει να πλύνω υφάσματα απο καλαθούνες απο κάθισμα αυτοκινήτου κλπ και να ετοιμάζω και σιγα σιγα τη βαλιτσουλα μου μιας και σε τρεις βδομάδες μπαίνουμε κι εμείς στο μηνα μας!!

Μες στη βδομάδα θα έρθει γυναίκα να καθαρίσει και πρέπει να κατεβασουμε και όλες τις κουρτίνες να τις φρεσκαρουμε! Την Τρίτη έχω Αιματολόγο να δούμε τι θα μας πει κι αυτός! Αυτα τα νέα μας!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

πως είμαστε σήμερα??? όλες καλά??

Μαιρούλα μένω με τους γονείς μου οπότε είναι σε ετοιμότητα ο μπαμπούλης μου σε περίπτωση που γίνει κάτι έκτακτο!!! εύχομαι να πάμε προγραμματισμένα για να είναι κι εδώ ο αντρούλης μου γιατί δεν μπορώ να φανταστώ να γεννήσω χωρίς να είναι μαζί μου!! ο καημένος φτιάχνει το σπίτι μας στη Δράμα και τρέχει για να είναι όλα έτοιμα μέχρι να σαραντίσω και να ανεβούμε με την μπεμπα!!! και μετά έχουμε ετοιμασίες γάμου και βάφτισης στο καπάκι...!! τι να κάνουμε αυτά έχει η απόσταση...πφφφφ

κατά τα άλλα σήμερα από το πρωί ήρθαν επισκέψεις στο σπίτι μια θεία μου και μετά η ξαδέρφη μου με τον άντρα της και το παιδάκι της και να σας πω την αλήθεια και μόνο που καθόμουν στο σαλόνι κουράστηκα...μόνο στο κρεβατάκι μου ξεκουράζομαι τελικά...με πόναγε λίγο η κοιλίτσα μου το μεσημέρι αλλά τώρα είμαι καλά...μα τι άγχος κι αυτό!!! αφήστε που τώρα που μπήκα στο μήνα μου με το παραμικρό πονάκι αναρωτιέμαι μήπως γεννάω!!!!! χαχαχαχα

αύριο έχω ραντεβού πάλι με το γιατρό για καρδιοτοκογράφο και υπέρηχο ελπίζω όλα να πάνε καλά Παναγίτσα μου!!!!

αυτά τα νέα μου ελπίζω να περάσατε σουπερ το σκ κι από αύριο να είμαστε πάλι όλες εδώ !!!

φιλάκιαααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

σημερα κλεινω την 33η βδομαδα κ εγω η χαζη νομιζα οτι εκλεινα την 34 :tongue::tongue::tongue:

το απογευμα εχω γιατρο να ξαναδω τον μπεμπη μου μετα απο 2βδομαδες κ πολυ χαιρομαιιιιιι, θα εχω κ νεοτερα περι γεννας ;);)

μαιρουλα την καλαθουνα κ εγω μεσα σ αυτες τις μερες θα την πλυνω για αν ειναι κααθρη κ ετοιμη, μιας κ οπως λες σε 3βδομαδες μπαινουμε στο μηνα μας, εγω την βαλιτσα μου θα την ετοιμαζω κατα πασα πιθανοτητα κατα τις 30.11 γιατι τοτε θα πληρωθει ο αντρουλης μου κ θα παμε για τα τελευταια ψωνια, οποτε υπομονη..

ο μπεμπης σας μαιρουλα ειναι βραυδνο τυπακι σαν την μανουλα του χ!χ!χ!χ!

αντε ολα ετοιμαζονται σιγα σιγα για την αφιξη των νεων μας μελων :D:D:D:D

φραουλιτσα ευχομαι κ εγω να πας προγραμματισμενα μιας κ το θελεις τοσο για να ειναι κ ο καλος σου μαζι, τι να κανουν μωρε κ τα αντρακια μας τρεχουν κ δεν φτανουν, ας ειναι γεροι...κατα αλλα ετοιμη σε βρισκω κ οι φοβιες μιας που μπηκες στο μηνα σου για το αν γεννας, νομιζω ειναι απολυτα φυσιολογικες!!!!!!;););)

οσο για το κρεβατι που λες σε νιωθω απολυταααα, χτες πηγα να δω τον αντρα μου σε αγωνα που επαιζε δεν μπορεσα να βολευτω στην καρεκλα του γηπεδου με τιποτα:rolleyes::rolleyes:

ετσι κατα τις 12:30 κοιμηθηκα κ στις 5παρα ξυπνησα με τις ωραιοτερες ξηνηλες-καουρες ετσι για να μην ξεχνιομαστε :cool:

σας φιλω ολους τα λεμε αργοτεραααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα κ καλη εβδομαδα...!!!τι κανουμε???

χασαμε τελειως κ τον Σωκρατη κ το Λινακι...μου φαινεται σαν τον κουκο θα μεινω εγω μεχρι να γεννησω που ειμαι τελευταια...αχαχαχα!ελπιζω ολες να ειστε καλα....εγω παρα πολυ κουρασμενη...σημερα ηρθε ο σοβατζης κ το σκ τρεχαμε με τα ηλεκτρολογικα κ να ξυλωσουμε ολα τα κουφωματα για να σοβατιστουν...κ γενικως τρεξιμο..σημερα το μενου εχει σπανακοριζο απο τον κηπο του πεθερου..!φιλακιαααααααααα.....!!!:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα. Αχ είμαι λιγο ταραγμένη σημερα. Νομίζω έσπασε το πύον απο το απόστημα στο δόντι μου και θα περάσει η μόλυνση στο μωρο. Πήρα τωρα τηλ την οδοντίατρο μου ειπε να ξαναπαρω αντιβίωση και να παω εκτακτως αυριο να με δει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...