Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Eternity είπε:

Όλοι έξω από το χορό λένε πολλά με πολύ χειρότερα όταν χάνεις ένα παιδί και σου λένε, δεν πειράζει, θα κάνετε άλλο. Πλέον δε με αγγίζει τίποτα από όσα λένε. Από κακία μερικοί από άγνοια κάποιοι άλλοι, από αμηχανία... Τόσα χρόνια νιώθω ότι έχω βάλει τη ζωή μου σε stop λογω εξωσωματικής. Ακόμη και στιγμές του γιου μου έχω χάσει αυτά τα 3 χρόνια... μη τον πάρω αγκαλιά γιατί έκανα εμβρυομεταφορα, απομόνωση σε άλλο δωμάτιο μη με κολλήσει τίποτα.... μέχρι και ο ίδιος μου είπε κάποια στιγμή "μαμά, δε θέλω αδερφάκι". Μήπως τελικά πρέπει αντί για άνω τελεία να βάλω τελεία. 

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, πως πατε???

LInaki καλα αποτελεσματα, ολα θα ειναι καλα!!!

Και γω την Παρασκευη εχω αυχενικη διαφανεια και με εχει φαει η αγωνια, μπορω μαλιστα να σας πω οτι εχω μεγαλυτερη αγωνια απ'οτι ειχα στο πρωτο μου παιδι....

Για καποια κοπελα που ρωτησε αμα φαινεται το φυλο του παιδιου ξερω οτι εξαρταται απο την θεση που εχει το μωρο, και παλι ομως και να πουνε δεν ειναι και 100% σιγουρο!!! Βλεπω οτι για αρκετες απο μας ειναι βδομαδα με εξετασεις, καλα αποτελεσματα να εχουμε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα μωρε κ αυτοί δεν μπορούν να σου πουν πότε θα έχεις τα αποτελέσματα, έτσι για να αγχώνεσαι τσάμπα τώρα:evil:Κάνε λίγο υπομονη προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι να περάσουν κανά δυο μέρες κ όλακαλα θα είναι.

Έκανα αυχενικη το πρωι, το μωράκι μια χαρά ευτυχώς, κ εχει φύγει κ η αποκόλληση!! Επιτέλουσ θα σταματήσω τα utrogestan που με έχουν κάνει ζόμπι να ασχοληθω κ με το ζουζούνι μου, να πάμε κ καμια βόλτα!!

Για το φύλλο είναι πολύ νωρισ δεν το κοιτάνε καν μου είπε ο γιατροσ, αν είναι αγόρι μπορεί να μην εχουν κατέβει τα όργανα κ να μοιαζει κορίτσι, ή μπορεί να είναι κορίτσι κ να έχει σαν πρήξιμο και να μοιάζει αγόρι.μετα την 16 εφόσον έχει σωστή θέση μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση. Είναι βεβαια κ συντηρητικός ο γιατρος μου...

rQOAp3.png.

dev346pr___.png

καλησπέρα κορίτσια!! και γω μόλις επέστρεψα από την αυχενική όλα μια χαρα και μάλιστα ήταν ο πρώτος υπέρηχος που έγινε στη κοιλιά και όχι κολπικός αύριο θα κάνω και την αιματολογική εξέταση πΑΠ Α το μωρο πολυ καλά κουνιόταν αρκετά εγώ έχω πάρει 6 κιλά και μάλιστα τα πήρα το προηγούμενο μήνα και τα 6.έτρωγα παρα πολύ γιατι μου έλειπε το τσιγάρο. αυτό το μήνα είμουν ποιο προσεκτική και δεν πήρα άλλα κιλά. όσο για το φύλο του μωρου και μένα ο γιατρος μου είπε ότι δεν φένεται τίποτα. τον αλλο μήνα ίσως

καλησπερα τι κανετε?πως ειστε?

καλα νεα διαβαζω απο Dale και eleftheria26 για τις εξετασουλες της αυχενικης και πολυ χαιρομαι! :P

λινακι μου υπομονη κοριτσακι μου θα βγουν αυριο μεθαυριο τα αποτελεσματα και θα ειναι υπεροχα :D

sofoula27 και mirsa καλη επιτυχια και ολα καλα:P

εγω για αυχενικη εχω ακομα..στις 22 ουφ ποτε θα περασουν οι μερες :rolleyes:

τοτε θα τον ρωτησω και γι ατην θαλασσα, οσο για τα κιλα ειμαι στα -2, αλλα ειπαμε εχω αποθεμα!

και η κοιλιτσα κατω απο τον ομφαλο φουσκωσε και πολυ χαιρομαι σημερα μου το ειπε και η αδερφουλα μου:D

chot μου εγω δεν εχω πονους στην λεκανη καθολου, περαν των εμετων, της υπνηλιας, του στηθου που ψιλοποναει και μιας γενικοτερης κοπωσης δεν εχω τιποτα, αλλα αυτο διαφερει απο οργανισμο σε οργανισμο ;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!Πρόκειται να γίνω κι εγώ μανούλα Δεκεμβρίου-πρώτα ο Θεός!Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια μια τελειόμηνη και υπέροχη εγκυμοσύνη με υγιή ζουζουνάκια!

Ο γιατρός μας έδωσε Π.Η.Τ. 11/12/12.Κάναμε την αυχενική μας και είναι οκ και περιμένουμε τα αποτελέσματα papp-a. Από φάρμακα παίρνω φυλλικό και αρχίσαμε τώρα μαγνήσιο.Φιλιά σε όλες:-P

UrDqp3.png

Κορίτσια καλησπέρα σας, κάναμε την αυχενική μας σήμερα, και ο γιατρός είπε πως είναι τέλεια! Αρχές μας είπε τελικα Δεκεμβρίου πως θα έρθει το μπεμπέ μας και είναι τόσο ζωηρό, έμοιασε τη μαμά του και χόρευε όλη την ώρα!!!! Δεν μπορούσε ο γιατρός να το βρεί σε ησυχία να μετρήσει!!!! Και είχε και τα πόδια σταυρωτά και πιπιλούσε και το δάχτυλο!!!! Πόσο θέλω να έρθει ο Δεκέμβριος, εσείς όλα καλά????

natalie88 Τέλεια νέα Ναταλάκι!! Μπράβο χαίρομαι πολύ για το μικρούλι σας!

starlet80 Καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Να έχεις μια τελειόμηνη και όμορφη εγκυμοσύνη!

Dale Καλές βόλτες με το μικρούλη σου! Καιρός να απολαύσει τη μαμά του αποκλειστικά για άλλους έξι μήνες γιατί μετά πάει η αποκλειστικότητα!!

Όσο για τα φάρμακα εγώ παίρνω το συμπλήρωμα διατροφής Pregnancare με φολικό και μαγνήσιο και πολλές άλλες βιταμίνες. Μόνο σίδηρο δεν έχει και μου είπε ο γιατρός να πίνω αλλά δεν το έχω αρχίσει ακόμη το φοβάμαι λίγο γιατί με πειράζει στο στομάχι και στα έντερα.

Απο κιλά έχω πάρει 2-3 αλλά εντάξει είναι περίοδος χάριτος :tongue:

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη μόνο εσείς με καταλαβαίνεται, όλοι μου λένε έλα μωρέ υπομονή, μην βιάζεσαι κλπ! Θα είστε οι πρώτες που θα ενημερώσω όταν βγουν με το καλό τα αποτελέσματα!!!!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Εχθες και εγω ζηλεψα τη θαλασσα.....!δεν πειραζει ομως του χρονου θα πηγαινουμε αγκαλια με τα μωρακια μας!!!Ανυπομονω τοσο πολυ να περασουν οι μηνες να ερθει το μικρακι μου στον κοσμο και οσο βιαζομαι τοσο νομιζω οτι δεν περνανε οι μερες με τιποτα...Ξερετε τι πιθανοτητες υπαρχουν για να δουμε φυλο στην αυχενικη διαφανεια??Μου λενε οτι ειναι δυσκολο να φανει...ειναι ετσι??Αν και ακομα δεν ξερω ποτε θα την κανω αλλα φανταζομαι μεχρι τελος του μηνα οτι θα μου πει να παω....Αγωνιω να ξερω τι να κοιταω στα μαγαζια ροζακια ή μπλε!

Γεια σου chot! αυτό με τη θάλασσα που λες είναι λίγο πρόβλημα, γιατί κι εγώ το σκέφτομαι. Το περσινό καλοκαίρι, μετά τη δουλειά, πεταγόμασταν με τον άντρα μου και κάναμε κανα μπανάκι, αλλά τώρα σκέφτομαι μήπως οι παραλίες της αττικής δεν είναι τόσο καθαρές, οπότε άσε μην κολλήσω τίποτα στα καλά του καθουμένου και τρέχω!

Λοιπόν, σήμερα έκανα την αυχενική και το papp-a και πριν λίγο χάζευα το βίντεο που μου έδωσαν με τον υπέρηχο. Καλά, πόσο μεγάλωσε το άτομο μέσα σε τρεις βδομάδες, δε λέγεται! Το βλέπω να κουνάει χεράκια και ποδαράκια, να ανοιγοκλείνει και το στόμα του και έχει πολύ πλάκα. Όλα καλά, ο γιατρός μου είπε ότι είμαι καλή μάνα και το ταίζω σωστά, έχει το σωστό μέγεθος και τα ποσοστά που βγήκαν από τον υπέρηχο για τις τρισωμίες είναι καλά, αλλά θα πρέπει να συνδυαστούν και με τα αποτελέσματα του papp-a που θα βγουν σε 2-3 μέρες. Θα ξέρω σίγουρα την άλλη εβδομάδα λοιπόν, αφού επισκεφτώ και το γιατρό μου. Όσο για το φύλο, τώρα, (γι' αυτό ξεκίνησα να σου γράφω το post), ο γιατρός μου είπε σήμερα ότι κατά 80% είναι κορίτσι. Γίνεται δηλαδή κάποια πρόβλεψη, αλλά μπορεί να είναι και λανθασμένη, οπότε κι εγώ δεν το δένω κόμπο (αν και κοριτσάκι σκεφτόμουν από την αρχή ότι θα ήθελα να έχω). Σίγουρα το φύλο φαίνεται τον 5ο μήνα. Οπότε κάνε λίιιιιγο υπομονή!

καλημερα!!!!Τι κανετε εγκυουλες??

Eleytheria26 μπραβο για τη αυχενικη....ζωηρο μωρο ε!!Εγω εχω παρει 1 κιλο αλλα με φοβαμαι πως θα παρω πολλα συντομα....χωρις τσιγαρο τρωω για δυο που λενε...Δεν πειραζει τα μωρακια μας να ναι καλα και μετα θα αρχισουμε διαιτα!

Nena φουσκωνεις τυχερη και εισαι και -2 κιλα??Απο φαρμακα εγω παιρνω φιλισιν ,ουτροτζεσταν,μαγνησιο και σαλοσπιρ...μαλλον παιρνω πολλα εγω!

dale καλες βολτες με τον μικρο σου τωρα!και μπραβο και σε σενα για τα καλα αποτελεσματα!!!

Starlet καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου!Θα σε βαλω στη λιστα και οποιο κοριτσι δεν εχει μπει ας μπει να την εχουμε ολοκληρωμενη....Καλα αποτελεσματα!

Natalie και εσυ ζωηρο μωρο ?Ωχ θα μας τρελανουν αυτα τα μικρα...Μπραβο για τα ωραια αποτελεσματα!Πες μου οτι καταφερνεις και χορευεις ακομα να τρελαθω!

Asoume Μπραβο και σε σενα για τα αποτελεσματα!Πολυ χαιρομαι που εχουμε μονο καλα νεα και ευχομαι να συνεχιζουμε ετσι!!!Καλα περνουμε βιντεο στη αυχενικη ???Δεν το ηξερα...Τωρα ανυπομονω περισσοτερο να την κανω!!Αλλα μαλλον θα την κανω τελευταια εγω γιατι εχω μακρια ΠΗΤ...Οσο για το φυλο ενταξει καλο ειναι να ξερουμε τι να περιμενουμε αλλο το βασικοτερο ειναι να ειναι γερα τα μωρακια μας!!!!!!Απο υπομονη θα μαθω 7 μηνες ακομα να εχω γιατι μεχρι στιγμη φημιζομαι για το αντιθετο....!

linaki Μην αγνονεσε μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα σου θα δεις!Το βασικο ειναι να εισαι χαλαρη για το μωρακι σου!

wsUfp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ/ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!!!

1. soch..............ΠΗΤ 01/12/2012

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012

3. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012

4. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012

5. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012

6. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

7. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

8. mirsa............ΠΗΤ 18/12/2012

9. asoume.........ΠΗΤ 21/12/2012

10. papatrikos.....ΠΗΤ 24/12/2012

11. nena1984....ΠΗΤ 27/12/2012

12. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012

13. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013

14. chot............ΠΗΤ 09/01/2013

15. pepitsa........ΠΗΤ

16. NISA............ΠΗΤ

17. marina1.......ΠΗΤ

18. Elazl............ΠΗΤ

19. marmin........ΠΗΤ

20. arous...........ΠΗΤ

21. sofoula27.....ΠΗΤ

wsUfp2.png

Καλημέρα σας κορίτσια! Ωραίες αυχενικές ακούω και χαίρομαι. Όλα καλά εύχομαι και στις υπόλοιπες. Εγώ με νύχια και με δόντια δεν παω από μόνη μου να κάνω αυχενική μόνο και μόνο για να δω το μωρό. Θα την παρακάμψουμε γιατί κάνω τροφοβλαστη στις 18 και δεν έχει νόημα.

Nena εγώ παίρνω σαλοσπίρ, πρεζολόν, ουτροτζεστάν, Τ4 και φιλισίν. Πήγα χθες να πάρω ένα κουτάκι φιλισίν από το φαρμακείο και τρελάθηκα...από 1.77ευρω έχει παει 5.20!!!!!! Αίσχος...:evil:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Dale τι ωραια νεα!!! Αντε και στα δικα μας;)

Sofoula27 καλα αποτελεσματα σου ευχομαι!!! Εγω εχω φουσκωσει γτ δεν ειχα καθολου κοιλια κι εχω παρει 1 κιλο (ευτυχως)

Eleftheria26Συγχαρητηρια για τα ωραια αποτελεσματα:P:p:p

Nena1984 εγω μονο φολικο οξυ, λογικα απ την αλλη βδομαδα θα αρχισω και τα υπολοιπα:rolleyes:

Starlet80 καλως μας ήρθες και σου ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη κι ενα γερο μωρακι!!!:D

Νatalie88 συγχαρητηρια και σε σενα για τα τελεια αποτελεσματα!!!:P:p

asoume καλα αποτελεσματα και σε σενα κοριτσι!!!:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια εγω εχω 2-3 μερες που χω αρχισει να νιωθω καλυτερα, απλα μου κανει εντυπωση γτ στις αλλες 2 εγκυμοσυνες ειχα συμπτωματα μεχρι τις 16 εβδ. Οχι οτι παραπονιεμαι ( τελεια θα ναι να περασουν κ τελειως) απλα μου κανει εντυπωση. Οκ αλλη εγκυμοσυνη, αλλα συμπτωματα θα μου πειτε:rolleyes::rolleyes:. Ποπο θα σκασω μεχρι την Δευτερα που εχω αυχενικη:?:-?:?

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...