Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια μια κουλή ερωτηση αλλα ντρεπομαι να την κανω σε γιατρο. Μπορω να βαψω τα μαλλια μου την εβδομαδα που θα ειμαι αδιαθετη και ξεκιναω για εμβρυομεταφορα ή να τα βαψω αυριο για σιγουρια γτ σε 1-2 μερες αδιαθετω;? Εννοειται για βαφη με αμμωνια, απο το σουπερ μαρκετ.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Να σας ζήσει!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Γερός, καλότυχος, ευτυχισμένος κι εσείς να είστε καλά να τον καμαρώνετε!!!!

Αρχίζουμε!!

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/12......αγοράκι!.........Έλενα :P 15/11/2012 :tongue: 08:15 :tongue: 4010γρ :P

02. andria27.........ΠΗΤ 26/11/12......κοριτσάκι!.......

03. lena25............ΠΗΤ 02/12/12......αγοράκι!.........

04. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/12......κοριτσάκι!.......Ηώ

05. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/12......αγορακι!..........Γενικό Νοσοκομείου Λ/σού (Κύπρος)

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/12..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/12.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/13.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/13..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/12.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/12......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3...........ΠΗΤ 29/12/12......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue .......ΠΗΤ 30/12/12....κοριτσακι!..........Ιασω

14. maryy............ΠΗΤ 08/01/13.....αγοράκι!........... Ρέα

15. chot...............ΠΗΤ 09/01/13.....αγοράκι!...........

16. barboula.........ΠΗΤ 31/01/13.....αγοράκι!...........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλό μεσημέρι σε όλες,

από τις 8:15 σήμερα το πρωί, είμαστε ευτυχισμένοι γονείς ενός πανέμορφου και νταβραντομένου (4010 gr βγήκε) γιου. Η Ελένη είναι μια χαρά, πονούσε μόλις βγήκε αλλά είδη πάει καλύτερα.

Το αγόρι μας το κράτησαν προληπτικά για σήμερα ώστε να παρακολουθούν τη γλυκόζη του (το κάνουν σε όλα τα μωρά από 4 κιλά και πάνω) και από αύριο θα είναι μαζί μας.

Κορίτσια είμαι στα σύννεφα, ελπίζω να έρθετε σύντομα και σεις.

Θα σας κρατώ ενήμερες.

Αχ συγκινήθηκα!!!! Να σας ζήσει!!!! Να ναι πάντοτε καλοτυχοσ κι ευτυχισμένος!!! Σε ποιον μοιάζει;; Εντάξει απο 4800 που το βγάζανε 4 κιλα ειναι μια χαρά!! Και πάλι κοτζαμ άντρας!!! Τα φιλιά και τις ευχές μας στη σύζυγο σου!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλησπερα εγκυουλες κ ευτυχησμενε πατερα πλεον!!

σωκρατη να σας ζησιε ο μικρος, γερος, δυνατος, καλοτυχος σε ολη τη ζωη του, μονο χαμογελα να εχει στο προσωπο του, καλο σαραντισμο στον μικρουλη κ στην γυναικα σου!οσο για τα συννεφα που εισαι, περιμενε μας, ερχομαστε δειλα δειλα μια μια ;););)

σοφακια μια χαρα τα νεα σας!!!!!!μια χαρα κ τα κιλακια των μικρων σας, αντε ολα ετσι τελεια ως το τελος:D:D

παπατρικος αρχισαν οι παραγγελιες ε?:tongue: ε ενταξει με τοση στερηση γλυκου, νομιζω την αξιζεις κ με το παραπανω ;);););)

μαιρουλα το γλυκακι μωρε στην αανεβασε λιγο την τιμη, αλλα μην σκας αφου μετα το φαγητο το σακχαρο ιεναι τοσο χαμηλο, ειναι πολυ καλο κ θετικο!!!!!!μεινε μακρυα απο τον αντρουλη σου μιας κ γυρισε σιναχωμενος για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο:eek:

μπαρμπ δεν θα σε μαλωσουμε καλε για τα τηγανητα, αδυνατη εισαι, εχεις κ 2 βδομαδες να φας, δικαιολογημενα, οσο για τις καουρες, ελα να κανουμε παρεααααααα, εμενα με πιανουν παντα βραδυ μετα τις 11:confused::confused::confused:

φραουλιτσα καλα αποτελεσματα στο γιατρο, περιμενα νεα γοργονιτσας, οι φωτο σας τελεια!!!!!!!!καλως τον δεχτηκες κ τον καλο σου

chot παρεα με την μαιρουλα κ συ ε?αχ αυτες οι αυπνιες, αλλα νομιζω οτι εχει κ ενα θετικο θα ειστε ετοιμες για τα ξενυχτια που ερχονται σε λιγο καιρο ;););)

οσο για το αταραξ κ γω νομιζω δεν πολυκανει

αρκουδιτσα τι κανετε ?ολα καλα?οι μικρες?

λινακι αν αναμονη των νεων σου !!!που μαλλον ειναι πολυυυυ ευχαριστααα

εμενα η εξεταση της αντιξα εννοειται δεν βγηκε καλη, μιλησα με αιματολογο το μεσημερι μου ειπε θα μιλησει με τον γυναικολογο μου το απογευμα κ κατα τις 9 το βραδυ θα ξερω πως κ τι θα γινει..στην αγωνια λοιπον για λιγο ακομααα

ευτυχως ο μικρος ειναι πολυ κινητικος κ τον ευχαριστιεμαι :D:D:D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Σωκρατη να σας ζησει ο μπομπιρας...γερος κ δυνατος κ πανω απο ολα με ΥΓΕΙΑ ο μικρουλης σας κ η γυναικα σου φυσικα...!!!ευχομαι να παραμεινετε στα συννεφα για παντα κ κανε χωρο γιατι εχουμε πολλες να ανεβουμε εκει κ συντομα.....!!!!!!

καλο βραδυ κοριτσια μου..!!παω να ξαπλωσω γιατι δεν εχω ξεκουραστει καθολου.....τωρα εκανα επεστρεψα απο το σπιτι κ εκανα μπανιο...κ ο αμορες ειναι ακομα εκει...!θα μεινουμε στης μαμας μου σημερα αφου εχω ρεπο αυριο...!φιλακιαααααααααααα!!!:D:D

Jr39p2.png

Νενάκι κανένα νέο απο το γιατρο;; Αχ μακάρι να είχαμε νέα και απο το Λινάκι!!!

Adria με το καλό κι η μπεμπούλα σου!!!

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα , πως ειστε!

λοιπον εγω μαλλον απο 10-20.12 θα γεννησω, με προκληση ,αν δεν αλλαξει θεση ο μικρος, απο την 36η-38η βδομαδα, αναλογως την εικονα του μικρου, περισσοτερα θα ξερω την δευτερα που θα εχω γιατρο γυναικολογο, γιατι αυτα μου τα ειπε η αιαμτολογος μου

οποτε απο δευτερα τρεχατε ποδαρακια μου ;);););)

αυτα για την ωρα...

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα!!! Νενάκι τι καλα!!!! Θα κάνετε Αγκαλίτσα Χριστούγεννα και θα χαζεύευτε μαζι το Χριστουγεννιάτικο δεντρο!!! Τέλεια!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα !!!

Σωκρατη να σας ζησει ο μπεμπης !!!!Να ειναι παντα γερος και καλοτυχος....!!!Φανταζομαι θα ειστε σε πελαγη ευτυχιας μπαμπας και μαμα!!!

Νενα μου ξεκινα να ετοιμαζεσε... πλησιαζει ο καιρος!!Ολα καλα θα πανε να μην αγχονεσε!!!

mary πρωινη κλασικα και εσυ ...!!Εμεις θα πρεπει να δινουμε ραντεβου τα ξημερωματα να συνομιλουμε να περνα η νυχτα ;)!!

barboula καλη ξεκουραση σημερα!!

wsUfp2.png

ΣΩΚΡΑΤΗ υπεροχα νεα!να σας ζησει ο μικρος να ειναι παντα γερος και καλοτυχος!Να πατε γρηγορα στο σπιτακι σας να κανετε τις γιορτες ολοι μαζι!

ΝΕΝΑ αρχισε να ετοιμαζεσαι γιατι ερχεται και το δικο σου το ζουζουνι!

Εγω κοριτσια βρηκα λυση για τις καουρες!Τρωω μεχρι τις 7 το απογευμα οποτε μεχρι τις 12 περιπου που κοιμαμαι εχω χωνεψει!Πειναω λιγο το βραδακι αλλα προτιμω να πειναω παρα τις καουρες(ειχα σχεδον καθε μερα και εμενα αυπνη)!Εμενα το προβλημα ειναι στην μεση μου ,αν και δεν εχω βαλει πολλα κιλα εως τωρα (συνολο 8 ) η μεση μου ποναει αφανταστα ιδιως το βραδυ που κοιμαμαι!Εχετε να μου προτεινετε καμια λυση?????

καλημέρα κοριτσάκια και επιτέλους μπαμπούλη!!!!!

Σωκράτηηηη Να σας ζήσει το αγοράκι σας!!! να είναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του και να σας κάνει πάντα να χαμογελάτε !!!

εγώ χθές πήγα στο γιατρό η γοργονίτσα είναι 2500 κιλά αλλά έχουμε πρόβλημα με τον πλακούντα και με συσπάσεις!!! ο γιατρός μου είπε ότι έχω συσπάσεις οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αιμοραγία στον πλακούντα...περιττό να σας πω ότι έχω φοβηθεί πάρα πολύ..καταρχήν εγώ δεν νοιώθω τίποτα από συσπάσεις είμαι στον κόσμο μου...και δευτερον δε θέλω να δώ καμια αιμοραγία γιατί θα χ... πάνω μου!!!! μου είπε ξακούραση και ξαπλα να μη ζορίζομαι καθόλου και να πηγαίνω 2 φορές την εβδομάδα για να με βλέπει αφού πρώτα εννοείται ότι θα περάσω από καρδιοτοκογράφο για να βλέπει τις συσπάσεις! οπότε το επόμενο ραντεβού το κλείσαμε για την δευτέρα!! ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας!

αλλά δεν σας το κρύβω ότι τρόμαξα λίγο και φοβήθηκα..και η μπεμπίτσα είναι μικρούλα γιατί υπάρχει και πρόβλημα μικρό όμως ευτυχώς με τη μητριαία αρτηρία αλλά το ελέγχουμε...ο γιατρός μου είπε τουλάχιστον να μπουμε στον Δεκέμβρη αυτό θέλουμε....

σήμερα το βράδυ πάλι δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τις καούρες χάλια το στομάχι μου! καίγομαι η γυναίκα!!! μου είπε ο γιατρός ότι αυτό θα το έχω τώρα στον 9ο..

αυτά τα νέα μου κοριτσάκια!!! εύχομαι ολα να μας πηγαίνουν καλά μέχρι τέλους για να μην αγχωνόμαστε!!!

Το Λινάκι μας πρέπει να γεννησε λογικά οπότε έυχομαι να είναι καλά και αυτή και ο γιόκας της!!! γεροί κι ευτυχισμένοι και οι δύο!!

μαιρούλα και chot μου φαίνεται ότι θα σας κάνω παρέα στις αυπνίες γιατί λόγω στομάχου νυχτάζω μεν αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ....

Χαρά εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά και να περάσουν οι συσπάσεις!!!

φιλάκια σε όλες!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα!!!

Σωκράτη να σας ζήσει ο μπέμπης. Να είστε γεροί να τον δείτε να μεγαλώνει και να σας χαρίζει χαμόγελα.:P:p:p

Fraoulitsa μην αγχώνεσαι. Μια χαρά δεν είναι τα κιλά της μπέμπας για αυτήν την εβδομάδα? Αα η ξεκούραση κάνει θαύματα.

Νενα έρχεται ο μπομπιρας? Θα κάνετε Χριστούγεννα μαζί. Τέλεια.

Εμείς τελικά πάμε για τέλος Νοεμβρίου το πολύ στις 4 Δεκεμβρίου. Φτάσαμε στο τέλος. ουφ.

Η Λίνα μάλλον γέννησε οπότε περιμένουμε τα ευχάριστα.

Φιλάκια σε όλες...:tongue:

imQRp2.png

kalhmera!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις ευχες σας να στε καλα!!!με το καλο να κρατησουμε ΟΛΕΣ τα μωρακια μας γερα στην αγκαλια μας!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

περισσοετρες πληφοριες θα ξερω δευτερα απογευμα που εχω ραντεβου με τον γυναικολογο, εκει θα μου πει ποτε σταματαμε ενεσεις, ποτε μπαινουμε για προκληση τα παντα..

φραουλιτσα η μπεμπουλα μια χαρα, λογικο να αγχωθεις οταν σε λεει ετσι, ολες στη θεση σου το ιδιο θα καναμε, αλλα ηρεμησε, κ να εισαι σιγουρη πως ολα θα πανε τελειααα;);););)

αχ κοριτσια τι καουρες-ξηνηλες ειναι αυτες, αλλο πραγμα μιλαμε, εγω παντως κ χτες που εφαγα κατα τις 8 το τελευταιο γευμα παλι ειχα καουρες κ παντα με πιανουν βραδυ:confused::confused::confused:, μετα τις 11-12 δεν μπορω να κοιμηθω

αρκουδιτσα μαζι με την αρα μας θα γεννας δλδ?πωωωω αρχισανε οι γεννες λεμε!!!!!!!ερχονται τα μωρακια μας, με το καλο παναγιτσα μου

μαιρουλα κ chot παλι πρωινες?φιλακια πολλα!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...