Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα !!

Σωκράτη σήμερα είναι η μέρα σου. Ελπίζω ήδη να να κρατάς στην αγκαλιά σου το γιο σου και να είσαι ένας χαζομπαμπάς. :tongue:

Νενάκι τι ώρα θα πάτε γιατρό ?

Μαιρούλα και εγώ δεν μπορώ να κάνω υπομονη με τα γλυκά. Δεν έχω πειθαρχία

καθόλου.

Papatrikos έχασες κιλά? Μπράβο.

Chot νυχτοπούλι και συ? εγώ πάλι βόδι. Κοιμάμαι από τις 11.00

Barboula καλή δουλειά.;)

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααα....σημερα θα εχουμε γεννητουρια τι ωραια τι καλα.....!!αντε καλη αρχη αν δεν την εκανε το Λινακι μας ηδη...!

Νενα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου....!

Παπατρικος κ εγω μια απο τα ιδια...απο την μερα βασικα που αρχισω να ειμαι πολυ προσεχτικη με τα γλυκα κ να τρωω πιο σπανια δεν εχω παρει γραμμαριο....

εγω σημερα θα παρω τηλεφωνο στο αττικο να δω αν προλαβαινω τα μαθηματα..κ αν καταφερνω να πηγαινω ....!

chot μαλλον λοιπον πρεπει να συμβιβαστεις με τις αυπνιες αφου δεν εκανε τιποτα το χαπι...!!

marry προσεχε μην αρρωστησεις τωρα που τελειωνεις...!κριμα ειναι...!!

εγω μια χαρα ολα καλα....ο μπεμπουλης κλωτσαει συνεχεια...καουρες καθημερινα πλεον αλλα τι να κανουμε??κ σημερα λεω να φαω τηγανητα μετα απο πολυ καιρο...θα φτιαξω κεφτεδακια κ πατατες τηγανητες...μην με μαλωσετε...εχω να φαω τηγανιτα πανω απο 2 εβδομαδες...ολο κατσαρολα η φουρνο τρωω...!!αντε κ αυριο κ μεθαυριο ρεπο κ δουλεια ξανα κυριακη...

η Γεωργια που χαθηκεεεε?????

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και μπαμπούλη!!!

έχω μέρες να γράψω γιατί είχε έρθει ο αντρούλης μου από τη Δράμα και δεν προλάβαινα!! περάσαμε πολύ ωραία κι ευχαριστήθηκε στη κλωτσιά από την κόρη του!!! τώρα έφυγε πάλι και θα κατέβει στη γέννα!!! φτάσαμε δηλαδή στην τελική ευθεία γιατί σε 3 εβδομάδες θα έχουμε τη γοργονίτσα μας αγκαλιά!!!!

Διαβάζω τα νέα σας όμως και ενημερώνομαι!!!

Λινάκι σίγουρα κρατάς τον Νικολάκη στην αγκαλίτσα σου κι ευχομαι να είσαι καλά κι εσύ και το αγοράκι σου!!!

Σωκράτη εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα και αναμένουμε νέα σας!!!!

Μαιρούλα πρόσεχε μην κρυώσεις!!!!

Νενάκι εύχομαι όλα καλά με τις εξετάσεις σήμερα!!!

Μπαρμπούλα καλή δουλίτσα!!!

κορίτσια εγώ σήμερα είχα καούρες και από τις 3 ξύπνησα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ!!! τι την ήθελα την φασολάδα χθές??? χαχαχα σήμερα θα φτιάξουμε ψαρόσουπα κι ελπίζω να γίνω καλά!!!

πρόσθεσα μια φώτο στο άλμπουμ με τις κοιλίτσες!!!! την τράβηξε το σαββατο ο αντρούλης μου!!!!

Σήμερα θα πάω κι εγώ στον καρδιοτοκογράφο και μετά στο γιατρούλη μου!!! θα σας πώ τα νέα μου το βράδυ!!!!

φιλάκιααααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΩΚΡΑΤΗ Ο ΓΙΟΚΑ ΣΑΣ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΑΚΙ.ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑΤΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ 2600 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜ.ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΦΕΙ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΩ. ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Είμαστε ένα αναμονή των πρώτων μωρών εεε; Άντε με το καλο!! Εγω είχα απο το πρωι το βαφτηστηράκι μου με ξεθεωσε!! Έχασα και το σεμινάριο θηλσσμου της nutricia.. Αλλα χαλάλι του.

Παπατρίκος βρήκα ένα τηλ στο Ελενα αλλα δεν το σηκώνουν. Εσυ θα πας;; Να παω στις 10 τελικα η θα τη πάτησω;;

Σοφουλα μια χαρά ο μπέμπης σε ποια βδομάδα είσαι;;

Φραουλίτσα κοντευεις κι εσυ!!! Με το καλο να ξανάρθει ο αντρούλης σου και να ανταμώσετε με τη γοργονίτσα σας!!

Νενα μπαρμπ αρκουδίτσα Chot τα φιλία μου!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημερα :)

Με το καλο να γινουν οι "αφιξεις" σημερα!

sofoula, στο ιδιο βαρος βρισκονται τα μωρα μας! Σημερα πηγα στην γιατρο. 2600 και ο δικος μου με το κεφαλι προς τα κατω και χαλαρος στα αριστερα εχει βολευτει για την ωρα! Πηρε 1 κιλο μεσα σε εναν μηνα! Η γιατρος ειπε οτι μεχρι να γεννηθει μπορει να εχει παρει 1 ακομη! Το αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα. Το yutopar το κοβω μαχαιρι σε 10 μερες και μετα ξεκιναω περπατημα! Ειπε οτι οσο δεν περπατησα σε ολη την εγκυμοσυνη λογω των συσπασεων να το περπατησω τωρα! αχαχα! Εγω κοβω να περπατω την μια μερα και να γεννω την επομενη! αχαχα!

maryy, τωρα που διαβασα την αναρτηση της papatrikos καταλαβα τι εκανες! Ουδεν σχολιο για το γλυκο! Εγω που κανω ινσουλινη .. χωρις να κανω και με τιο φαγωμα γλυκου (διοτι καναμε και τετοιες μετρησεις πριν) δεν φτανω 150!!! Τελικα δεν μου φαινεται για προδιαθεση αυτο που εχεις .. οποτε μηπως να προσεχεις λιγο περισσοτερο; Να κανεις αυτο που θα κανω εγω! Αφου με το καλο γεννησω .. ειπα σε ολους οσους θα ερθουν στο μαιευτηριο να φερουν ενα γλυκο για να μπορεσουν να δουν το μωρο! αχαχαχαχα!

Τωρα την επομενη εβδομαδα εχω ραντεβου με τον καρδιοτοκογραφο, που σημερα δεν εδειξε ευτυχως πολλες συσπασεις, και με την γιατρο για υπερυχο σε 2 βδομαδες. Τοτε πλεον θα ειμαι 36 στις 37 .. αν και η γιατρος μου εχει εναν περιεργο τροπο να τις μετραει, σαν να μετραει απο την τελευταια περιοδο που ειχα συν 10, και τοτε να ειναι 0 και παμε, που ουσιαστικα θα επρεπε να ειναι αν οχι 2 εβδομαδες, τουλαχιστον 1,7! Ρωτησε μηπως ειπε και τιποτα ο διαβητολογος για να γεννησω στις 38 εβδομαδες, αλλα αυτος δεν σχολιασε κατι ακομη. Θα μιλησω μαζι του απο βδομαδα και θα ρωτησω. Καλο παντως θα ηταν ο μπεμπης να περιμενει να μας ερθει με το καλο τον Δεκεμβρη που θα εχω τελειωσει με ολες τις εκκρεμοτητες της δουλειας αλλα και τις ετοιμασιες για τον ερχομο του! χαχα!

XzvPp2.png

Zophie μου πολυ ωραία τα νεακια κι ο μπεμπακος σούπερ! Ειναι πολυ ευχάριστο που εχει το κεφαλάκι προς τα κατω οπως μου ειπε κι ο δικός μου ο γιατρός γιατι άλλες μεχρι τον ένατο και δεν εχει γυρίσει το μωρο! Εμένα ειναι κατω δεξιά! Ακου τωρα για το σακχαρο γιατι ειναι λιγο μπλεξιμο. Αλλοι λένε μέτρηση με το μηχανάκι 2 ώρες μετα άλλοι μια ωρα! Τι ισχύει τελικα! Εγω πάντα το μετράω δυο ώρες μετα τα γεύματα και πανω απο 1.10 δεν έχω ανεβει ποτε. Χτες οκ είπα ηταν μεγάλη παρασπονδια λόγω σιροπιαστου αλλα αν δεν το έτρωγα θα γεννουσα!! Έκανα που λες το λάθος και το μέτρησε σχεδόν στη μια ωρα και ένα τέταρτο κι ηταν 1.5 ενώ μετα απο λιγο στις δυο ώρες ξανάτρύπηθηκα κι ηταν 1.22 που σημαίνει κατω σπο 1.30 που επιτρέπεται. Πείτε μου αν λέω κάτι λάθος. Άρα μήπως το σωστό ειναι ένα δίωρο τελικα μετα να γινεται η μέτρηση;; Πάντως είπα τελος τέρμα η λίγούρα άντε κανά μέλομακάρονο μετα μονο για δοκιμή να δούμε αν πέτυχαν χαχαχα! Στο γιατρο πάντως που είπα προχτές οτι τρώω και κανά γλυκακι δεν με μαλωσε δεδομένου οτι εδω και ένα μηνα τουλάχιστον είμαι απόλυτα σταθερή στα κιλα μου! Μονο λίγη προσοχή ειπε να τρώω αλλα με μετρο! Έτσι ψιλόξεθαρρεψα καταλάβατε; Τι πρωι είχα 0,80 και γενικα ποτε το πρωινο μου δεν ξεπερνάει αυτη τη τιμή!

Α βρήκα τηλεφωνητη στο Ελενα μαθήματα όντως αυριο 10-12

Zophie περίεργο τι κάνει ο κάθε γιατρός. Εμένα δεν ρώτησε ο γυναικολόγος τον διαβητολόγο αλλά το αντίθετο... Ο γυναικολόγος μου ανακοίνωσε ότι προληπτικά λόγω σακχάρου θα γεννήσω στις 38 και απλά ο διαβητολογος συμφώνησε...τι να πω με τους γιατρούς. Για ξαναρωτά γιατί εσύ κάνεις και ινσουλίνη που δεν ξέρω αν είναι παράγοντας που επηρεάζει ακόμα περισσότερο.

Μαιρούλα θα παω κι εγώ στις 10. Αν θυμάμαι αυτή είναι η σωστή ώρα.

Εγώ πήρα μια γεύση χθες από αυτό που λενε ότι αν έχεις κάνει διατροφή για κάποιο καιρό και έχεις κόψει εντελώς τη ζάχαρη μετά δεν μπορείς να φας αμέσως γλυκό. Τον καφέ μου πριν τη διατροφή τον έπινα βαρύ, με 2-2.5 κουταλάκια φρουκτόζη και γάλα. Επειδή εντελώς σκέτο δεν μπορώ, βάζω ένα φακελάκι στέβια που είναι πολύ λιγότερη ποσότητα από τα φακελάκια με τα γλυκαντικά που κυκλοφορούν. Τυχαία βρήκα στο ντουλάπι κάτι ταμπλέτες καντερέλ χθες και λεω θα πιω τον καφέ μου γλυκό επιτέλους μετά από 1.5 μήνα... Κόντεψα να τον βγάλω...ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με τα γλυκά που έχω παραγγείλει Παναγιά μου...!!!! Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, νιρβάνα παγωτό και γαλατομπούρεκα, τη θεϊκή μηλόπιτα που κάνει ο αντρούλης μου αλλά και ο κορμός σοκολάτα που επίσης κάνει… ήδη έχουν δρομολογηθεί, λετε να έχω θέμα???? Βέβαια το κομματάκι 10γραμμαριων που τρωω κάθε μεσημέρι μαύρης σοκολάτας δεν μου έχει φέρει καμία αηδία μέχρι στιγμής άρα φταιει το καντερελ.. ελπίζω..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Χαχαχαχαχα!! Παπατρίκος φαντάζομαι οτι ολα αυτα τα γλυκα τα έχεις παραγγείλει για μετα τη γέννα!! Κανόνισε να πάρεις οτι κιλα δεν πήρες τοτε μαζεμένα και τοτε θα πάρω το αίμα μου πίσω και θα σου φωνάζω εγω!!! Χαχαχαχα! Λοιπον αυριο παρα τέταρτο στην είσοδο τι λες;;; Θα σου φέρω κι ένα γαλακτομπουρεκο!! :) :) :)

Διαφημίσεις

Zophie μου πολυ ωραία τα νεακια κι ο μπεμπακος σούπερ! Ειναι πολυ ευχάριστο που εχει το κεφαλάκι προς τα κατω οπως μου ειπε κι ο δικός μου ο γιατρός γιατι άλλες μεχρι τον ένατο και δεν εχει γυρίσει το μωρο! Εμένα ειναι κατω δεξιά! Ακου τωρα για το σακχαρο γιατι ειναι λιγο μπλεξιμο. Αλλοι λένε μέτρηση με το μηχανάκι 2 ώρες μετα άλλοι μια ωρα! Τι ισχύει τελικα! Εγω πάντα το μετράω δυο ώρες μετα τα γεύματα και πανω απο 1.10 δεν έχω ανεβει ποτε. Χτες οκ είπα ηταν μεγάλη παρασπονδια λόγω σιροπιαστου αλλα αν δεν το έτρωγα θα γεννουσα!! Έκανα που λες το λάθος και το μέτρησε σχεδόν στη μια ωρα και ένα τέταρτο κι ηταν 1.5 ενώ μετα απο λιγο στις δυο ώρες ξανάτρύπηθηκα κι ηταν 1.22 που σημαίνει κατω σπο 1.30 που επιτρέπεται. Πείτε μου αν λέω κάτι λάθος. Άρα μήπως το σωστό ειναι ένα δίωρο τελικα μετα να γινεται η μέτρηση;; Πάντως είπα τελος τέρμα η λίγούρα άντε κανά μέλομακάρονο μετα μονο για δοκιμή να δούμε αν πέτυχαν χαχαχα! Στο γιατρο πάντως που είπα προχτές οτι τρώω και κανά γλυκακι δεν με μαλωσε δεδομένου οτι εδω και ένα μηνα τουλάχιστον είμαι απόλυτα σταθερή στα κιλα μου! Μονο λίγη προσοχή ειπε να τρώω αλλα με μετρο! Έτσι ψιλόξεθαρρεψα καταλάβατε; Τι πρωι είχα 0,80 και γενικα ποτε το πρωινο μου δεν ξεπερνάει αυτη τη τιμή!

Α βρήκα τηλεφωνητη στο Ελενα μαθήματα όντως αυριο 10-12

separator.gif

Η μέτρηση γίνεται πάντα στις εγκύους 1 ώρα από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να τρως. Για τις εγκύους που είναι με ινσουλίνη μπορεί να ισχύει το 2ωρο αλλά όταν το ελέγχεις με διατροφή είναι σίγουρα στη 1 ώρα. Το 130 είναι το όριο στη 1 ώρα και μετά πέφτει. στη 1.5 ώρα το 150 καταλαβαίνεις ότι είναι ψηλό. Το 80 νηστείας είναι σούπερ!!! Το ίδιο έχω κι εγώ. Αν όμως φαω 2 φρυγανιές και τυι και γαλοπούλα θα παει πάνω από 130 το πρωί. Κανονικά έπρεπε να σε παρακολουθεί διαβητολόγος όχι να σου λεει ο γυναικολόγος για τον διαβήτη... μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Πάντως κι εγώ που δεν έχω διαβήτη αλλά προδιάθεση όπως μου λεει η διαβητολογος, το πρωί είναι η δύσκολη ώρα το μεσημέρι τρωω σχετικά πολύ και το βράδυ μπορώ να ξεκοιλιαστώ με μέτρηση 90.. Όχι όμως γλυκά (λιγο μαύρη σοκολατιτσα) και υδατάνθρακες. 1-2 φρυγανιές το πολύ ή 1-2 μικρές πατάτες την ημέρα. Κρέας, σαλάτες, ψάρι κλπ όσο αντέχω!!!

Έχει σίγουρα πάντως να κάνει και η αντιμετώπιση του γιατρού. Όταν τον βλέπεις χαλαρό κάνεις πιο εύκολα κουτσουκέλα. Εμένα ήταν κάθετος ότι πρέπει να κάνω ειδική διατροφή και να γεννήσω νωρίτερα. Αυτή η αντιμετώπιση του με έκανε να καταλάβω ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό που κρύβει κίνδυνους. Γι αυτό είμαι και λίγο αυστηρή. Εσύ κάνε αυτό πυ λέει ο δικός σου αλλα όχι σιρόπια τρελλή..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Το ότι θα φαω σα γουρούνα στις γιορτές είναι το μόνο σίγουρο!! Οκ για την ώρα. Αν αργήσω και έχει κρύο μπες μέσα. Θα προσπαθήσω να είμαι στην ώρα μου αλλά στο μέτρο Δουκίσσης που παρκάρω γίνεται χαμός!!!! Μη μου κρυώσεις.. κι έλα χωρίς γαλατομπούρεκο :rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

separator.gif

Η μέτρηση γίνεται πάντα στις εγκύους 1 ώρα από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να τρως. Για τις εγκύους που είναι με ινσουλίνη μπορεί να ισχύει το 2ωρο αλλά όταν το ελέγχεις με διατροφή είναι σίγουρα στη 1 ώρα. Το 130 είναι το όριο στη 1 ώρα και μετά πέφτει. στη 1.5 ώρα το 150 καταλαβαίνεις ότι είναι ψηλό. Το 80 νηστείας είναι σούπερ!!! Το ίδιο έχω κι εγώ. Αν όμως φαω 2 φρυγανιές και τυι και γαλοπούλα θα παει πάνω από 130 το πρωί. Κανονικά έπρεπε να σε παρακολουθεί διαβητολόγος όχι να σου λεει ο γυναικολόγος για τον διαβήτη... μου κάνει τρομερή εντύπωση.

Πάντως κι εγώ που δεν έχω διαβήτη αλλά προδιάθεση όπως μου λεει η διαβητολογος, το πρωί είναι η δύσκολη ώρα το μεσημέρι τρωω σχετικά πολύ και το βράδυ μπορώ να ξεκοιλιαστώ με μέτρηση 90.. Όχι όμως γλυκά (λιγο μαύρη σοκολατιτσα) και υδατάνθρακες. 1-2 φρυγανιές το πολύ ή 1-2 μικρές πατάτες την ημέρα. Κρέας, σαλάτες, ψάρι κλπ όσο αντέχω!!!

Έχει σίγουρα πάντως να κάνει και η αντιμετώπιση του γιατρού. Όταν τον βλέπεις χαλαρό κάνεις πιο εύκολα κουτσουκέλα. Εμένα ήταν κάθετος ότι πρέπει να κάνω ειδική διατροφή και να γεννήσω νωρίτερα. Αυτή η αντιμετώπιση του με έκανε να καταλάβω ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό που κρύβει κίνδυνους. Γι αυτό είμαι και λίγο αυστηρή. Εσύ κάνε αυτό πυ λέει ο δικός σου αλλα όχι σιρόπια τρελλή..

Ελα ρε συ δεν ήξερα οτι στις έγκυες μετράμε στη μια ωρα. Έκανα λοιπον μέτρηση τωρα στη μια ωρα μετα το φαγητο και είχα 0,82! Μια χαρά νομίζω. Γενικα ειναι πολυ καλές οι τιμες μου μάλλον το γλυκο με τσακισε που ηταν τιγκα σιρόπι!! Πάντως ο γυναίκολόγος δεν θεώρησε σκόπιμο να παω Σε διαβητολόγο δεδομένου ίσως οτι οι μετρήσεις δεν λέω για την καμπυλη που η πρώτη ωρα ηταν 1.85, γενικά λέω ειναι καλές κι έτσι ηταν πολυυυυυ χαλαρος κι ο Θεός βοηθός!!

Ελα ρε συ δεν ήξερα οτι στις έγκυες μετράμε στη μια ωρα. Έκανα λοιπον μέτρηση τωρα στη μια ωρα μετα το φαγητο και είχα 0,82! Μια χαρά νομίζω. Γενικα ειναι πολυ καλές οι τιμες μου μάλλον το γλυκο με τσακισε που ηταν τιγκα σιρόπι!! Πάντως ο γυναίκολόγος δεν θεώρησε σκόπιμο να παω Σε διαβητολόγο δεδομένου ίσως οτι οι μετρήσεις δεν λέω για την καμπυλη που η πρώτη ωρα ηταν 1.85, γενικά λέω ειναι καλές κι έτσι ηταν πολυυυυυ χαλαρος κι ο Θεός βοηθός!!

Ε μια χαρά λοιπόν. Τέλειο το νούμερο. Ε το γλυκό ειναι θάνατος μωρε... Μακαρόνια έχεις δοκιμάσει να δεις αν σε πειράζουν? Για κανε το πείραμα να σκασω απο τη ζήλια μου. Εγω μεχρι 1 φλυτζανι μπορω και πόσο θέλω ένα ζεστό πιάτο μακαρόνια με κιμά χαχαχα

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλό μεσημέρι σε όλες,

από τις 8:15 σήμερα το πρωί, είμαστε ευτυχισμένοι γονείς ενός πανέμορφου και νταβραντομένου (4010 gr βγήκε) γιου. Η Ελένη είναι μια χαρά, πονούσε μόλις βγήκε αλλά είδη πάει καλύτερα.

Το αγόρι μας το κράτησαν προληπτικά για σήμερα ώστε να παρακολουθούν τη γλυκόζη του (το κάνουν σε όλα τα μωρά από 4 κιλά και πάνω) και από αύριο θα είναι μαζί μας.

Κορίτσια είμαι στα σύννεφα, ελπίζω να έρθετε σύντομα και σεις.

Θα σας κρατώ ενήμερες.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...