Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

τι κανετε εγκυουλες?

σωκρατη εν αναμονη των ευχαριστων γεγονοτων σας!!!

λινακι μου ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!κ αν εκανες οπως λεει κ η μπαρμπ την αρχη να κρατας αγκαλιτσα τον γιο σας, περιμενουμε νεα με αγωνια

μαιορυλα απο την δευτερα κ εγω στο κλαμπ με τις αυπνιες, κοιμαμαι 12:30 - 01:00 κ το ματι στις 4:30 γαριδα:shock:, λιγο η δυσπονοια που με πιανει, λιγο η μεση πουυ την νιωθω κομματια , παει ο υπνος!!αντε να ξανακοιμηθεις μετα

ευτυχως κ ο δικος μου ξαναρχισε τις κλωτσιες του!!!!!!!

κ ο δικος σου διαβαζω ρεσιταλ ε?τελειαααααααααααααααα

κ να εισαι σιγουρη πως ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!

λενα ακομα κ καλυτερα που θα τον εχεις μαζι σου για καποιους μηνες, κ εγω θελω αλλα ο αντρας μου λεει 2-3μηνων το πολυ παει στο δωματιακι του :|

αραγε υπαρχει "σωστη"ηλικια για να παει το μωρακι μονο του σε δωματιο?

αφου τα εχεις ολα ετοιμα μπραβο!οσο μεγαλωνουν τα μπεμπακια τοσο κουρασμενες θα νιωθουμε..εμενα πονανε τα ποδια μου συνεχειαααααα, κ ειδικα οι γαμπες μου, αλλα ειπαμε χαλαλι για τα μωρακια μας

θα ριχνω κλεφτες ματια για σωκρατη-λινακι

σωκρατη σε ιδιωτικη γενναει η καλη σου η σε νοσοκομειο?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κούκλες!!! Νενάκι μου ρεσιτάλ έδινε απόψε όντως! Ηταν η πιο ευχάριστη αϋπνία που είχα ποτε!!! Θα κοντεύει και δυο κιλα τωρα το μανάρι μου πάντως γενικά το βραδυ ειναι πιο δραστήριος απο οτι την ημέρα!! Εμάς δυστυχώς δεν θα ειναι στη κρεβατοκάμαρα μιας και εκει μεσα μεταβιας εμείς χωραμε ούτε καν Καλάθουνα!! Έτσι θα τον χαίρεται μονο η μανούλα στη πολυθρόνα της στο δωμάτιο του!!!

Αχ να δείτε που το Λινάκι θα γέννησε και τωρα θα κρατάει τον πρίγκιπα της αγκαλιά!!! Με το καλο κι η Ελένη του Σωκράτη αυριο!!! Σε δημόσιο στο Ελενα γεννάνε αν θυμάμαι καλα!

Οσο για τις γάμπες μου κι εμένα πονάνε συνεχεια! Καιρός να αρχίσουμε καμία ωρα περπάτημα τη μέρα μου φαίνεται!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

γεια σας κοριτσια μου...μαλλον χαλαει ο καιρος..με επιασε ο αυχενας μου πολυ σημερα κ πονοκεφαλος...

ειδα στο φεης οτι καποιος εγραψε στο Λινακι μας οτι ο μπεμπης ερχεται συντομα...πριν 17 ωρες.....μαλλον θα τον εχει αγκαλια τωρα το μπομπιρακι της...!!αντε με το καλο κ εσεις Σωκρατη αυριο..χωρις να ταλαιπωρηθειτε καθολου..!καλο μεσημεριιιιι!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Κάναμε σήμερα εισαγωγή (στο Έλενα είμαστε Νένα) και εξετάσεις, πήγαν όλα καλά.

Αύριο πολύ νωρίς το πρωί θα είμαστε εκεί και ανυπομονώ να κρατήσω στα χέρια μου το γιό μου και στην αγκαλιά μου τη γυναίκα μου.

Μπήκα για μια στιγμή να σας ενημερώσω, αν έρθω αύριο από το σπίτι θα σας γράψω τα νεότερα.

Από όσο διάβασα, μάλλον η Λίνα ξεκίνησε τις γεννήσεις, μακάρι να πήγαν όλα τέλεια. Μακάρι για όλους μας να πάνε.

Σας φιλώ καληνύχτα.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Κάναμε σήμερα εισαγωγή (στο Έλενα είμαστε Νένα) και εξετάσεις, πήγαν όλα καλά.

Αύριο πολύ νωρίς το πρωί θα είμαστε εκεί και ανυπομονώ να κρατήσω στα χέρια μου το γιό μου και στην αγκαλιά μου τη γυναίκα μου.

Μπήκα για μια στιγμή να σας ενημερώσω, αν έρθω αύριο από το σπίτι θα σας γράψω τα νεότερα.

Από όσο διάβασα, μάλλον η Λίνα ξεκίνησε τις γεννήσεις, μακάρι να πήγαν όλα τέλεια. Μακάρι για όλους μας να πάνε.

Σας φιλώ καληνύχτα.

Σωκράτη με το καλο να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλια!!! Και με ένα πόνο για τη γυναίκα σου!!! Θα περιμένουμε να μας πεις το συντομότερο οτι ολα πήγαν τέλεια!!!

σωκρατη με το καλο να παρεις τον γιο σου αγκαλια κ την γυναικα σου, ολα να σας πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η παναγια μαζι σας!

κ εγω ειδα στο φεις της λινας μας, οτι ο νικολας ερχεται συντομα!αν κρινω απο αυτο το μηνυματακι μαλλον ο νικολας ηρθε!!!!μακαρι ολα να της πηγαν αψογα, τελεια, υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μωρε ξεκινησαν οι γεννησεις, τα μωρακια ερχονται, κ σε λιγο καιρο θα μιλαμε για θηλαμσο, γαλατακια, πανες κ αλλα τετοια ομορφα:rolleyes::rolleyes::D

καλο βραδυ για την ωρα

αυριο εχω εξετασεις αιματος κ την εξεταση για τις ενεσεις κ πολυ πιθανον να ξερω τι θα γινει με τον μικρο μου, απο θεμα γεννας!!!

ανυπομονω δεν σας κρυβω..

φιλια πολλα σε ολους!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αντε Νενάκι να μας ενημερώσεις κι εσυ!!! Εμείς για την ωρα σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρου για Γενάρη το πάμε αλλα απο την αλλη ποτε δεν ξέρεις!!! Πάντως μου φαίνεται οι μισές κοπέλες μας θα ειναι μανούλες Νοεμβρίου αντί για Δεκεμβρίου!!

Σημερα έκανα μεγάλη παρασπονδια.. Λέγατε για γλυκα τόσες μέρες και λιγουρευτηκα ένα σιροπιαστό κρουασαν σοκολάτας με αποτέλεσμα 1:30 ωρα μετα να έχω 1.50 σακχαρο. Ποσο στενοχωρηθηκα γαμωτο δεν ξανάβαζω στο στόμα μου γλυκο μεχρι να γέννησω!!!!

Διαβαζω οτι ερχοντε τα ευχαριστα !!!!!

Σωκρατη με το καλο να εχετε το μωρακι σας αγκαλια αυριο!!!Ολα να πανε τελεια ευχομαι και για τον μπεμπη και για τη συζυγο!

Το λινακι μας ελπιζω να κραταει το μωρακι της τωρα γερο και δυνατο....Αντε να δουμε ποτε θα καταφερει να μπει να μας πει εμπειρια!!

nena καλα αποτελεσματα αυριο ευχομαι...οσο για την ανυπομονησια πιστεψε με σε καταλαβαινουμε!!Μπηκαμε στην τελικη ευθεια και τωρα που ερχοντε τα πρωτα μωρακια θα ανυπομονουμε περισσοτερο μαλλον!

mary ειπαμε με μετρο τα γλυκα ...υπομονη για λιγο καιρο ακομα μετα θα τρωμε οσο θελουμε!!Ενα μικρο γλυκακι που και που δεν πειραζει αλλα με μετρο!

ΑΝτε να δω πως θα κοιμηθω παλι αποψε που το ματι ειναι γαριδα και εχω μια τρελη υπερενταση και ενεργεια....Ο αντρας μου ηδη κοιματε και εγω δεν την παλευω αλλο ετσι..θα παρω μισο atarax που μου εγραψε ο γιατρος να με βοηθα να κοιμαμε παραπανω λιγο και ελπιζω να δουλεψει, αν και ηθελα να το αποφυγω αλλα πραγματικα δεν αντεχω πια !!

καληνυχτα σε ολους!!!

wsUfp2.png

Chot κάνει το Atarax στην εγκυμοσύνη;; Κι εμένα ο δικός μου κοιμάται εδω και ωρα κι εγω κλασικα στον καναπε χαζευω στη τηλεόραση. Εγω χρυσό τον έκανα το γιατρο μου να μου δώσει κάτι να κοιμάμαι αλλα το μονο που κάνει ειναι να γελάει μαζι μου και να μου λέει οτι με προετοιμάζει το μωρο για τα ξενύχτια που θα έρθουν.. Μα τόσους μήνες έχω να κοιμηθώ. Πλέον με δυο ώρες ύπνο τη νυχτα είμαι καλυμμένη για όλο το 24ωρο, το έχω συνήθησει αλλα ειναι μέρες που ειναι κομμάτια. Και το μεσημέρι ξαπλώνω αλλα ύπνος γιοκ.

Διαφημίσεις

Σωκρατη η Παναγια μαζι σας αυριο κ με το καλο να κρατησετε τον γιοκα σας αγκαλιτσα κ ολα να ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ Κ ΗΡΕΜΑ...!!

Λινακι μαλλον θα κρατας ηδη τον Νικολα αγκαλια οποτε ευχομαι να εισαι χαμογελαστη κ ηρεμη τωρα...!!

καλο βραδυ απο εμενα κοριτσια μου.....τα λεμε αυριο απο την δουλεια...!!φιλακιαααααααααα!

Jr39p2.png

Καλημέρα!! Με το καλο ολα σημερα!!! Αλλο ένα βραδυ αυπνη φυσικα.. Χτες ο άντρας μου γύρισε σπο ταξιδι συναχωμενος, κι όλη νυχτα τον άκουγα που εβηχε. Ελπίζω να μην κολλησουμε τωρα στο τελος αν και πολυ ξαφνικά άρχισε και το κρύο και φοβάμαι!!

καλημερα και απο μενα!!

Τελικα δεν βοηθησε και πολυ το χαπι ...

mary και εγω νομιζα οτι δεν κανει atarax αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα ,προσαπθουσα να το αποφυγω τοσες μερες αλλα και τωρα που πηρα δεν ειδα διαφορα και ετσι δεν νομιζω να ξαναπαρω..

Αντε περιμενουμε να ακουσουμε ευχαριστα μονο σημερα!

wsUfp2.png

Καλημέρα!!!

Σωκράτη με το καλό!!!

Linaki ελπίζω ήδη να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!!

Μαιρούλα δεν σχολιάζω το κρουασάν...ούτε την τιμή που ανέβασες που είναι πολύ πάνω από το όριο. Θα διαφωνήσω με την Chot και θα σου ξαναπώ ότι στην προδιάθεση διαβήτη κύησης (που έχω κι εγώ) δεν επιτρέπεται ένα γλυκάκι που και που. Είναι κακό και για σένα και για το μωρό (δεν άντεξα το σχολίασα).

Τα μαθήματα νομίζω είναι στις 10. Θα προσπαθήσω να πάρω τηλ στο Έλενα αν και πνίγομαι με το σπίτι.

Nenaki καλή επιτυχία με τις εξετασούλες σου σήμερα.

Εμείς μια χαρά, σε πανικό με το σπίτι, η μικρή μεγαλώνει και δυναμώνει κι εγώ χάνω ήδη τα παραπάνω κιλά ή καλύτερα δεν παίρνω γραμμάριο.

Επίσης σήμερα επισήμως πέφτουμε κάτω από μήνα για τη γέννηση της μπουμπούς!!!!! :tongue::tongue::tongue::D:D:D

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Εγώ πάντως ετοιμάζω το πινακακι μας για να αρχίσουμε να προσθέτουμε και τις πραγματικές ημερομηνίες και τα κιλά!!!

Άντε καλή αρχή!!!!

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/2012......αγοράκι!.........Έλενα

02. andria27.........ΠΗΤ 26/11/2012......κοριτσάκι!.......

03. lena25............ΠΗΤ 02/12/2012......αγοράκι!.........

04. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/2012......κοριτσάκι!.......Ηώ

05. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012......αγορακι!..........Γενικό Νοσοκομείου Λ/σού (Κύπρος)

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/2013..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3...........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue .......ΠΗΤ 30/12/2012....κοριτσακι!..........Ιασω

14. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!........... Ρέα

15. chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!...........

16. barboula.........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!...........Αττικό

Happybear και Chot που γεννάτε καλέ?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...