Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Να ρωτησω .. για το μωρο τι κρεμες αγορασατε ή θα προτιμησετε για ενυδατωση, συγκαμα, κτλ;

EMENA ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ SUDOCREM ΚΑΙ ΤΗΣ FREZYDERM.ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ KAI ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑ Κ ΤΙΣ 2 ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ FREZYDERM MYRIZEI KALYTERA )!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα, ριχνω κλεφτες ματιες ολη μερα μπας και γράψει η Λινα αλλα τιποτα... βρε κοριτσια λέτε όντως να την κρατησαν για καμια καισαρικη? λετε να εχει το μωρακι της αγκαλια την ωρα που μιλαμε? ας ειναι όλα καλά Θεέ μου!!!

Νενακι οντως ξυνοι σου βγηκαν οι κουραμπιεδες αλλα αφου νιωθεις το μπεμπακο ολα καλα!! αντε ν τελειωνετε με τις εργασιες και εσυ και η μπαρμπουλα να μπειτε με το καλο σπιτακι σας!

Ζόφι εμενα μου ειπαν να μην παρω ακομα κρεμες γιατι θα μας δωσουν διαφορα δειγματακια στο μαιευτηριο οποτε θα δοκιμασω ποιο μου αρεσει και κανει στο μωρο και θα κρινω! καλοριζικο και το λικνακι!

Λενα μεγια και οι κρεμουλες!! εσενα το δωματιακι ειναι ετοιμο?? κοριτσακι εχεις δεν θυμαμαι??

Σωκρατη περιμενουμε τα νεα σας!

Παπατρικος τι ωρα ειναι το σεμινάριο θηλασμού στο Ελενα τη Παρασκευή; Θα πάμε;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπερα.

Και εγω μπαινω να δω τι εγινε με την Λινα. Μακαρι να ειναι καλα.

Αρχισατε τους κουραμπιεδες? Μολις το διαβασα πηρα τον αντρα μου τηλ να ψαξει να μου βρει κ να μου φερει. Μιαμ.

Φιλακια σε ολες. Σωκρατη ελπιζω ολα τελεια να ειναι.

imQRp2.png

Ακόμα κανένα νέο απο τα παιδια;;; Πφφφ..

Αρκουδομανουλίτσα καλα έκανες κι έστειλες το σύζυγο!! Άλλωστε οι κόρες του το θέλανε!!

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Σωκράτη με το καλο!!!! Ολα να πανε κατευχην!!! Με καισαρικη να υπόθεσώ;;;; Το Λινάκι τίποτα και δεν έχουμε και κανένα κινητο της!!

Επίσης μου έστειλε η Χαρά μήνυμα, εχει δυνατές συσπασεις δυστυχώς κι ελπίζουν να κρατηθεί ο μπέμπης δέκα μερούλες ακόμα γιατι στη Κέρκυρα δεν εχουν μονάδα για πρόωρα να μην χρειαστεί να παει Γιάννενα! Τωρα ο μπεμπούλης της ειναι 2100!!!

Μπραβο Σωκρατη. Με ενα πονο. Περιμενουμε την Πεμπτη λοιπον.

Μαιρουλα στειλε κουραγιο στην Χαρα και απο εμενα. Αχ αρχισαμε νωρις. Εσυ καλα εισαι?

Η Λινα μαλλον δεν θα μπορει να μας ενημερωσει.:(

imQRp2.png

Σωκράτη με το καλό ο μπέμπης! Εύχομαι όλα να πάνε σούπερ καλά και να κρατήσετε τον γιόκα σας γερο και δυνατό!!

Το Linaki από ότι είδα είχε κάνει το απόγευμα κάποια ανάρτηση στο facebook. Προφανώς δεν μπήκε καθόλου εδώ για να μας ενημερώσει.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και με την Χαρά μας.

Μαιρούλα το σεμινάριο νομίζω πως είναι στις 10 χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Μάλλον θα πάω αν και προέχουν κάποιες δουλειές στο Σύνταγμα που θα κάνω ή πριν ή μετά. Θα εξαρτηθεί απο κάποια καταστήματα που θέλω να πάω. Νομίζω πάντως πως θα τα καταφέρω

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Παπατρίκος προσπάθησε να τα καταφέρεις έχεις άλλωστε υποσχεθεί να μου κανεις ιδιαίτερα στις αναπνοες! Χάχα! Έχουμε κάποιο τηλ να επιβεβαιώσουμε την ωρα;

Ρε συ την ανάρτηση που λες δεν τη βλέπω!

Διδυμομανουλιτσα καλα είμαστε εμείς αλλο ένα βραδυ που λείπει ο σύζηξ και μου κάνει παρέα η μανουλίτσα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα

σωκρατη με το καλο ο μικρος!!!!!ευχομαι ολα να πανε σουπερ :D:D:D αναμενουμε νεα την πεμπτη!

το λινακι αναρτηση στο φεις την δευτερα πριν το νοσοκομειο, κ εγω δεν βλεπω κατι νεοτερο, ελπιζω με την 1η ευκαιρια να μας αναρτησει τα νεα της!!ο θεος κ η παναγιτσα μαζι της

μαιρουλα μου τις καλυτερες ευχες κ απο μενα στην χαρα μας, θα κρατηθει ο μικρος κ ολα θα ειναι καλα!!!!!!

αρκουδομανουλα τι λενε οι κουραμπιεδες?οι μικρες καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλα αν δεν ετρωγα κουραμπιεδες θα σκοτωνα ανθρωπο.χαχα. καταβροχθισα 3 κομματια κ ηρεμησα. Οι αρκουδιτσες πολυ χαρηκαν κ τωρα βρισκονται σε υπερδιεγερση.χαχα. νομιζω οτι τωρα στην εγκυμοσυνη δεν εχω αφησει φαγητο και γλυκο που να μην εχω δοκιμασει.:P

Νενακι φιλια στον μπεμπη. Μαιρουλα αφου εχεις την μανουλα παρεα ειναι καλα. Εγω τωρα τελευταια δεν θελω να ειμαι πολυ μονη. Τα βραδια ειδικα.

imQRp2.png

Καλημέρα!!! Αν σας πω οτι σκέφτομαι όλη νυχτα τη Λίνα και το Σωκράτη σαν να γένναω εγω και δεν μπορω να κοιμηθώ!!! Χωριά που ο γιόκας μου με χορεύει απο τις 2!!! Η ζωη μου!!! Αχ να πανε ολα καλα!!!

καλημερααααα..!!

Σωκρατηηηη με το καλο ολες οι εξετασεις κ με το καλο αυριο να κρατας τον υιο αγκαλιτσα κ καλη αρχη...!!:D:D

Λινακιιιιι που εισαι???μπας κ εκανες εσυ την αρχη?αν ναι ελπιζουμε ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ...Κ αναμενουμε νεα.....ευχαριστα!!

ΟΣΟ για την Χαρα μας ελπιζω να αντεξει ο βιαστικος της μπομπιρας κ να μας ενημερωσετε οποτε μπορειτε...!!

τα υπολοιπα κοριτσια ολα καλα βλεπω κ ελπιζω...!

εγω μια χαρα ολα αν εξαιρεσετε οτι κακοκοιμηθηκα με κατι εφιαλτες που εβλεπα..μαλλον μου εκατσε βαρυ το σουβλακι που με κερασε η μαμα..με τον αμορε..!αχαχαχα!:D:D

Jr39p2.png

Λενα μεγια και οι κρεμουλες!! εσενα το δωματιακι ειναι ετοιμο?? κοριτσακι εχεις δεν θυμαμαι??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΧΩ..ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟ!ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΓΟΡΕΣ(ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΤΛ) ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ !ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟ ΛΙΝΑΚΙ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...