Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΛΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 38+..ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΘΩΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ -ΟΛΕΣ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες και όλους!!

Linaki ελπίζω όλα να είναι καλά κοριτσάκι μου. Γράψε μας όταν καταφέρεις γιατί σε σκεφτόμαστε

Σωκράτη τι έγινε εσείς? Τόσο γλυκιά είναι η μαμά του και δε λέει να βγει? Νοιώθω ότι μέχρι να γεννήσετε εσείς δεν πρόκειται να πάρουμε σειρά ποτέ οι υπόλοιπες χαχαχα

Για τις πάνες που είπες, νομίζω και στο επιθυμίες.gr έχουν κάποια εκπτωωτικα κουπόνια για εκτύπωση. Για δείτε το λίγο όπως και στο site της Chicco από όπου ψωνίζει μια φίλη κιβώτιο από τις νέες πάνες τηε εταιρίας με 23 κάτι ευρω. Της φτάνουν για ένα μήνα. Θα πάρω για να έχω εφεδρικές στην αρχή αφού εμείς θα προτιμήσουμε τις υφασματινες.

Εγώ έχω ένα σπίτι αχούρι, πλένω ότι μου έχουν δώσει και ευτυχώς είναι τα πάντα!! Από καρότσια, καλαθούνες μέχρι και το ηλεκτικο θήλαστρο της νύφης μου. Πλένω το καρότσι με το πορτ μπεμπέ γιατί εμείς έχουμε σκοπό να ξεκινήσουμε τις βόλτες με το που σαραντίσουμε ή κάπου εκεί.

Μαιρουλα μην φοβάσαι να βγάλεις το παιδί το χειμώνα (εκτός αν χιονίζει ή βρέχει που είναι άβολο). Θα ρωτήσεις και τον παιδίατρο σου με το καλό αλλά τους κάνει πολύ καλό μια βόλτα ακόμα και το χειμώνα (ε δεν μιλάμε για ακραία φαινόμενα φυσικά)!! Άσε που οτι μικρόβιο υπάρχει έξω είναι ψόφιο, μέσα στα σπίτια είναι το πρόβλημα.

Η ιστορία με το Παπαγεωργίου με έχει φρικάρει εντελώς!! Πας ανυποψίαστος με χαρά να γεννήσεις και την πατάς άσχημα.... τι να πω...

Άντε καλημέρα σας και ελπίζω σύντομα να έχουμε το πρώτο μωράκι!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημεραααα σαςςς...!με το που μπηκα στην δουλεια αντι να ανοιξω το προγραμμα ανοιξα εδω για να δω τι εγινε με το Λινακι κ την Ελενη του Σωκρατη αλλα δεν εχουμε νεα...Λινακι η σκεψη μας ειναι κοντα σου κ περιμενουμε οποτε μπορεις νεα ευχαριστα...!!!:D:D

τα υπολοιπα κοριτσια βλεπω πλυντηρια πολλααααα.....(ευτυχως εμενα τα εκανε ολα η μαμα μου)

επισης βλεπω οτι αρχισαμε τους κουραμπιεδες....εμενα το γλυκακι μου χθες ηταν μια σοκοφρετα....σημερα καθολου γλυκο.....!σημερα παμε για πλακακια μπανιου.....κ τελειωνουν τα φωτα.....κ μπαινουν οι γυψοσανιδες...αντε να αποκτησει μορφη σιγα σιγα το σπιτακι...τα υπολοιπα κοριτσιααααα??καλαααα???

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα μεσημέρι έχουμε NST & υπέρηχο οπότε θα δούμε ανάλογα με τα αποτελέσματα. Περιμένω και γω να μάθω τι κάνει το Λινάκι.

barboula προχωράτε καλά, μπράβο.

papatrikos είμαι και γω στο επιθυμίες, ψώνισα χθες πάνες Pampers με τα κουπόνια -4? που είχε.

lena25 ευτυχώς εμείς δεν είμαστε πολύ φανατικοί με τους κουραμπιέδες. Χτυπάμε όμως άλλα γλυκά...

Σωκράτης

Διαφημίσεις

απλα το κακο με τις επιθυμιες ειναι οτι τα κουπονια κ οι προσφορες δεν ειναι για νεογεννητα απο οτι μου εχει πει ο αμορες που δουλευει γι αυτη την εταιρια....κ αν βγαζει προσφορα ειναι μονο τα μικρα πακετα...οχι τα μεγαλα....!!

Jr39p2.png

Κοίταξε, τα κουπόνια της Pampers τα συνδύασα με έκπτωση 25% που είχε στο Bazzar οπότε από 12? χοντρικά που είχε το πακέτο, πήγε 4?. Νούμερο 3 για 4-9 κιλά. Δεν θα χρειαστούν άμεσα αλλά σε 2-3 μήνες σίγουρα.

Σωκράτης

Καλή προσφορά, σε σχέση με τις κανονικές τιμές των υπολοίπων στα SM.

Αν ψωνίσεις πάνες σε προσφορά ή έκπτωση, το παραπάνω δεν ισχύει. Παράδειγμα, πήρα καμιά 10αρια πακέτα babylino ν.1 όπου με προσφορά και στικεράκι έφταναν 9 λεπτά η μια (της chicco έχουν 15 λεπτά).

Σωκράτης

αααα μια χαρααα τοτε Σωκρατη..κ εγω ετσι οτι προσφορες για μεγαλυτερα βρισκω παιρνω....γιατι για τα μικρακια σπανια βγαζουν προσφορες...τωρα θα κοιταξω κ το δικο σου παπατρικος...!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα :)

Νομιζω οτι απο την chicco θα ηταν καλυτερη επιλογη τα mini, το νουμερο 2 δηλαδη, εκτος βεβαια αν το μωρακι ειναι πολυ μικρουλη! Θα δω την Πεμπτη ποσο το υπολογιζουμε και μετα θα προβω σε τετοιες αγορες.

Χθες επιτελους συναρμολογηθηκε το λικνο! Το βαλαμε σε μια γωνια/μερια του playroom που ειχα ανοιξει χωρο και καθισε μια χαρα! Ανακαλυψα οτι τα σεντονακια του βρεφικου κρεβατιου ειναι τεραστια επι 2 για αυτο το κρεββατακι, οποτε εχω να προσθεσω στην λιστα μου και απο αυτα! Λεω οτι μαλλον αυτη ειναι η εβδομαδα των μεγαλων αγορων .. για να δουμε ομως .. Μην προτρεχω και μεινω παλι με την λιστα! αχαχα! Καροτσι ακομη δεν πηραμε!

Να ρωτησω .. για το μωρο τι κρεμες αγορασατε ή θα προτιμησετε για ενυδατωση, συγκαμα, κτλ;

XzvPp2.png

καλημερα και απο μενα!!!Μπηκα να διαβασω τα νεα σας...

Σωκρατη καλα αποτελεσματα σημερα και ελπιζω ο μικρος να ειναι ετοιμος για τη μεγαλη εξοδο!!!!

linaki ελπιζουμε να ειναι ολα καλα με το μωρο και εσενα .....περιμενουμε νεα οταν μπορεσεις!!

νενα νωχελικος ο μικρος και σημερα??Ενταξει μην αγχονεσε ειπαμε τωρα δεν χωρανε να κανουν πολλες βολτες ,αρκει να τον ακους εστω λιγο!

Τα φιλια μου σε ολες τις υπολοιπες γιατι δεν προλαβαινω να γραψω και πολλα σημερα γιατι περιμενω παρεα....!!

wsUfp2.png

Βρήκα στο διαδίκτυο ένα πολύ ενημερωτικό site για τα θέματα που μας απασχολούν, όπως τι είναι το καρδιοτοκογράφημα, πως υπολογίζεται το βάρους του εμβρύου από το υπερηχογράφημα, τι είναι το doppler κύησης κ.λπ.

Ρίξτε μια ματιά στα ιατρικά θέματα, θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα.

Σωκράτης

καλημερα!!!

τελικα οι κουραμπιεδες μου βγηκαν σε πολυ κακο, μου εφεραν ξηνηλες, αναγουλες, κ τελικα αφου δεν μπορεσα καθολου να κοιμηθω μεχρι τις 3 επισκεφθηκα την τουαλετα για μια "εξαγωγη" που φοβηθηκα κ εγω η ιδια!ευτυχως σημερα ειμαι καλα!

τον μικρο τον ενιωσα κ χτες το βραδυ, λιγο μεν αλλα οκ, κ σημερα το πρωι, κ τωρα το σκουλικακι μου :P:p:p

το λινακι το σκεφτομαι κ εγω πολυ, κ ευχομαι να ειναι ολααααα καλα!!!!!

σωκρατη καλο νστ σημερα κ στον υπερηχο κ εν αναμονη των νεων σας κ ευχαριστουμε για το site!!

μπαρμπ καλη ευκολια με το σπιτι κ τα πλακακια, ευτυχως εμεις με μπανιο κ φυσικο αεριο , υδραυλικα, ηλεκτρολογικα τελος!!!!τωρα κανουν πατωματα, αυριο ερχονται κκ οι μπαλκονοπορτες, ε ελπιζω μεχρι τελη του μηνα να μπουμε!!!!!!!!!!

σοφη μεγια το λικνο σας!!καλοριζικο κ με το καλο να υποδεχτει το αντρα κι σας!

παπατρικος κ εγω πιστευω αυτη η προσφορα της κικκο ειναι πολυ καλη!!!!τι κανει η μπεμπα?

λενα25 κ συ αρχες θα τον βγαλεις τον μικρο τι καλα!!θα γεμισουμε μωρακιααααα!!!!!!!με το καλο

μαιρουλα ασε ο κραμπες στην γαμπες δεν υποφορονται στραβωνει ΟΛΟ το ποδιιιιι, κλαιω απο το πονο, αλλα χαλαλι θα αντεξουμε ;);););)

οσο για τις βολτες κ εγω ακουσα ενα παιδιατρο της αθηνας τον σπυρο μαζανη?καπως ετσι που ελεγε τα μωρα μολις σαραντισουν κ ας ειναι χειμωνας να τα βγαζουμε εξω εκτος ακραιων καιρικων οπως ειπε κ η παπατρικος, γιατι λεει ειναι οτι καλυτερο, στην γερμανια λεει , στην ρσια, γενιακ στην β.ευρωπη κ στην σκανδιναβια πως τα βγαζουν?κ εχω αρχιοσει κ εγω να το σκεφτομαι...

το καροτσακι που εγραψες χτες κ εγω κατα γεναρη πρωτα ο θεος θα το παρω , μαλλον θα μου το παρουν δωρακι, γιατι λεω κ τωρα ν ατο εχω δεν με εξυπηρειτε καπου

αυταααα

θα μπαινω στα κελφτα να μαθαινω νεα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

νενα μου....ξυνοι σου βγηκαν οι κουραμπιεδες εε??κριμα...!

οσο για το σπιτι εγω σημερα περιμενω μια προσφορα απο εναν με αλουμινια....τα ηλεκτρολογικα σχεδον τελειωσαν...μετα θα ερθει σοβατζης,μετα θα μπουν οι γυψοσανιδες κ μετα ξεκιναμε αλουμινια κ εσωτερικες πορτες κ τα πλακακια ολου του σπιτιου κ μετα καθομαστεεεε κ περιμενουμε να βρεθουν λεφτα εξ ουρανου..για να φτιαχτει η κουζινα κ να επιπλωθει το σπιτι.....!!οποτε μολις κλεισει το σπιτι κανουμε παυση μαλλον...!!αυταααααα...!!:|:-|καλο μεσημερι απο εμενα κοριτσιαααα κ αντραααααα..!!φιλακιααααα..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...