Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!

Νενα μου οι γνωστές αυπνιες ΚΑλε! Ααα όσο για το μπέμπη κι ο δικός μου με τη πλάτη γυρισμενος και το κεφάλι κατω δεξιά. Έμεινα με τη χαρά οτι θα τον έβλεπα αλλα μονο κεφάλι που μετρησαμε και τα βασικά οργανάκια! Ο γιατρός βέβαια λέει οτι ειναι πολυ καλη θέση για τον τοκετο γιατι άλλες παρακαλανε να γυρίσει το μωρο και δεν γυρνάει!! Οπότε γερα να ειναι και όλα καλα!!

Να σας ρωτήσω και κάτι αλλο, δουλιτσες κάνετε; Σκουπίσμα σφουγγάρισμα ξεσκονισμα άπλωμα σίδερο;;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα marry Μου...!τι κανεις??πως παει??

εγω για τις δουλειες που ρωτας εγω τις κανω....σκουπισμα βεβαια με πιανει η μεση μου κ με κυνηγαει ο αμορες...ξεσκονισμα κανω...απλωμα κανει ο αμορες γιατι τιναζουμε τα ρουχα πολυ καλα για να μην χρειαζονται ολα σιδερο..τα μαζευω ομως για να τα διπλωνω καλα κ ομορφα εγω..!

σφουγγαρισμα μου το εχει απαγορεψει ο αμορες...!για να μην σηκωνω τον κουβα...!!!

Jr39p2.png

...Να σας ρωτήσω και κάτι αλλο, δουλιτσες κάνετε; Σκουπίσμα σφουγγάρισμα ξεσκονισμα άπλωμα σίδερο;;;

Εγώ τα έκανα όλα αυτά την Τετάρτη που έκανα απεργία. Λίγο σουίφερ έριξε και η Ελένη. Κατά τις 3:30 που τελείωσα, σκεφτόμουν πως στη δουλειά κουράζομαι λιγότερο...

Σωκράτης

καλημερα Σωκρατη....!

αχαχαχαχ...γι αυτο λενε οτι το νοικοκυριο ειναι η δυσκολοτερη δουλεια ειδικα αυτες τις εποχες που η γυναικα δουλευει κιολας κ εχει να μεγαλωνει κ παιδια...γι αυτο παλι καλα που οι σημερινοι αντρες συνεισφερετε οσο μπορειτε...!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

αχ αυτες οι αυπνιες μαιρουλα μου.στο ερωτημα για τα χρηματα εμενα θα μου παρει 1000ευρω για καισαρικη κ 800 για φτ

οσο για την θεση που εχουν τα μικρα μας, αυτο ακριβως μου ειπε κ μενα!!!εισαι τυχερη, μακαρι να μην γυρισει, αλλα μωρε λιγο φατσουλα θα ηθελα να δω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δουλειες δεν κανω τιποτα , μενω μ ετην πεθερα κ δεν με αφηνει, κανενα φαγητο κανω, καφεδες πολλους για την οικογενεια, κ συμμαζεμα το δικο μας δωματιο, τιποτα αλλο, οσο ημουν στο δικο μου σπιτι τα εκανα ολαααααα εκτος απο ηλεκτρικη σκουπα που μου απογορεψε ο γιατρος

μπαρμπ μου ρεσιταλ δινει ο μιρκος ε?τι καλααααα

σωκρατη συμφωνω

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα και καλη βδομαδα .. αν και δεν αρχισε και πολυ καλα :(

Πηγα στο ΙΚΑ της γειτονιας μου και μου λενε οτι επειδη ειμαι ξενοδοχουπαλληλος ανηκω σε αυτο στο κεντρο της πολη! Και ολα αυτα 1 βημα πριν λαβω το πολυποθητο ΟΚ! Γκρρρρ .. τα νευρα μου! Την Πεμπτη παλι που θα κατεβω να παω στην γιατρο θα παω ...

Κατα τα αλλα .. σημερα ειπε ο καλος μου οτι σιγουρα θα παμε για το καροτσακι και τα αλλα αναλωσιμα που χρειαζομαι για την βαλιτσα του μαιευτηριου στο prenatal. Εμφανιστηκε ο αδερφος μου και ειπε οτι εμαθε οτι χρειαζεται πια να εχω ετοιμη μια τσαντα για το μαιευτηριο .. και ο καλος μου θορυβηθηκε! αχαχα!

Οσο για τις δουλειες .. εγω τις εκανα .. και μετα ειχαμε αυτα με τις συσπασεις και τις εκανε ο καλος μου - και οχι ολες και οχι και ακριβως οταν επρεπε αλλα πολυ χαλαρα - και μετα επαθε κρισεις πανικου και αγχνους! αχαχα! Μετα απο αυτο και τωρα τελευταια που νιωθω και με περισσοτερη ενεργεια τις κανω παλι εγω, αλλα πρεπει να ομολογησω οτι κουραζομαι πολυ ευκολα μετα! Ο ιδιος παντως οταν ειναι να μαγειρεψουμε στο σπιτι, το κανει :) Κι εγω ειμαι της αποψης οτι αφου δουλευουν και οι δυο, θα πρεπει να συνεισφερουν το ιδιο και μεσα στο σπιτι .. αλλα δεν μπορω να εκνευριζομαι και να μαλωνω για αυτονοητα πραγματα! Νομιζω οτι τι ειχα γραψει και παλιοτερα .. τωρα που εκανε για 2 βδομαδες τις οσες δουλειες εκανε ο καλος μου ειδε τελικα οτι κανω κατι! Δυστυχως για αυτον το μαγικο σπιτι που τα κανει ολα μονα του και τα εχει ολα ετοιμα για αυτον το αφησε στην μανουλα :) χαχα! Καλη συνεχεια!

XzvPp2.png

Καλησπέρα! Λινάκι που είσαι περιμένουμε νέα! Ελπίζω να μη σε κράτησαν στο μαιευτήριο!! :)

Zophie Ωχ θα τραβήξεις ταλαιπωρία.. Αλλα πρώτη φορα ακούω να σε στέλνουν αλλού λόγω ειδικότητας! Αντί να εξυπηρετούν τις εγκύους! Με το καλο και τα ψώνια σας.. Εγω καρότσι λέω να πάρω το Γενάρη με τις εκπτώσεις μιας και θα ειναι καταχείμωνο και μετα τον Απρίλη θα αρχίσουμε τις βόλτες. Για τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο υπάρχει κάθισματάκι που κάνει και για ρελαξ..

Οσο για τις δουλειές εμένα με βοηθάει πολυ ο άντρας δεν έχω παράπονο αλλα κυρίως τα Σκ που ειναι Σπιτι ειδικά μαγείρεμα σκουπίσμα. Για το σίδερο έρχεται η μαμα μου. Αλλα ρε παιδι μου δυο μέρες να το αφήσεις το Σπιτι ασκουπιστο γινεται να μην πω σαν τι και οχι δεν είμαι υστέρικη με τη καθαριότητα αλλα πως τα καταφερνω κι εγω όλη μέρα δουλειές κάνω!! Νεροχυτες πλυντήρια σφουγγαρισματα! Ούφ! Αλλα την αλλη βδομάδα θα φέρω γυναίκα για τα τζάμια και τα χοντρά για να στρωσουμε κιόλας...

ti kanete pws eiste m,e to kalo na erfoyn ta prwta mwrakia tis paresa.tis doul tis kanw moni moy twra me ta xalia fa xreiastw tin voiferia toy antra moy.ayrio perimenw ta epipla k tetarti exw giatro epiteloys.o kairos pernaei grigora anypomonw na erfoun ta xriustoug masa stin zestoula me ta mwrakia mas ti wraia

Διαφημίσεις

Τραγικό δεν το είχα ακούσει. Έχω ανατριχιασει ολόκληρη!!! Θεός να φυλάει!

ax σωκρατη ασε απο χτες που το διαβασα εχω στεναχωρηθει τοσο πολυ, κριμα κ παλι κριμα, να χανονται ετσι τα μωρακια :(:(:(, το παπαγεωργιου κ πριν ενα χρονο ειχε θεμα τετοιο κ ειχαν μεταφερθει ολα τα μωρακαι στο ιπποκρατειο..η παναγια μαζι μας κ κοντα σε ολα τα μωρακια-παιδακια

σοφουλα με το καλο να δειτε τον μικρο σας!κ μεγια τα νεα σας επιπλακια, καλοριζικα!!!

zophie αμαν ταλαιοωρια βρε κοριτσακι μου, αν ειναι δυνατον, τι να πεις ικα κ ελληνικο δημοσιο

λινακι αναμενουμε νεα!!!

εγω φερνω λιγακι χριστουγεννιατικο κλιμα στο ποστ μας , μιας κ σημερα εφαγα 3 παρακαλω κουραμπιεδες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αντε κ καλες γιορτες

ο μικρος σημερα ηταν κ συννεχισει να ειναι ησυχος κ στεναχωριεμαι λιγακι γιατι μ εειχε συνηθισει αλλιως..αλλα ελπιζω να μεγαλωνει κ γι αυτο να ειναι νωχελικος σημερα, θα το παρακολουθησω κ αυριο :):)

φιλια πολλα σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα!!!! Αχ αυτές οι κράμπες στα πόδια και δη στις γαμπες με έκαναν και υπέφερα όλο νυχτα... Αυτο το μαγνήσιο τίποτα δεν κάνει μου φαίνεται!!

Έχω αρχίσει και Ανυσηχω λιγο για τη Λίνα που δεν έγραψε τι έγινε.. Ας ειναι ολα καλα..

Σωκράτη θα περιμένουμε και απο εσάς σημερα!

Νενάκι κουραμπιεδες εεε; Ευτυχώς δεν μου αρέσουν αλλα μέλομακάρονα μπορω να φάω δέκα στη καθισια μου!!! Κουνηθηκε ο μπέμπης τη νυχτα;; Κι εμένα κοιμάται το καλο μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...