Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλησπερα κ καλο σ/κ να εχουμε

μπαρμπ μου συλληπητηρια κοριτσακι μου, καλο παραδεισο να εχει ο ανθρωπος

δυστυχως κ αυτα μες τη ζωη μας ειναι..

λινακι μου καλη αρχη με το δωματιο του μπεμπουλη!!!με το καλο κ η βαλιτσουλα κ ολα γλυκουλα μου με το καλο να ερθουν!!!!!!!!οσο γι ατις ναρκωσεις θα συμφωνησω με την μαιρουλα μας κ εγω θα εκανα μερικη, γιατι η ολικη ειναι ζορι κ στο μετα κ χανεις κ το κλαμα του μωρου, την 1η εικονα, την 1η αγκαλια

βεβαια εσυ εχεις τον τελευταιο λογο

σωκρατη με το καλο να βγει ο μπεμπης κ ας ειναι κ μεκαισαρικη, κ ας ειναι κ μεγαλουτσικος, σιγα, γερα μωρακια αυτο μας νοιαζει!!!!

μαιρουλα μου μπραβο που καθυσηχαστηκες για τις ηπαρινες, ειπαμε ο καθε οργανισμος κ ο καθε γιατρος ειναι διαφορετικος ;););)

με το καλο λοιπον να ερθει ο μικρουλης το 2013 κ να σας ξετρελλανειιιιι!!!!!

τωρα για τα λεφτα που λεμε, ρωτησα γενικα να μαθω ποσο πανε ιοπ τιμες, εννοειταιιιι πως το μονο που μας νοιαζει ειναι γερα μωρακια :D:D:D:D

για κτκ ουτε εμενα μου μιλησε μαιρουλα , μου λεει ποιος ο λογος να μπεις απο τωρα?αργοτερα..

στο ιασω εχω μια φιλη που θα γεννησει κ θα πληρωσει 1100 σε 3κλινο με κτ, εσυ σε 2κλινο θα εισαι?

εγω να σας πω σκεφτηκαμε με τον αντρα αυτο που μας ειπε κ ο γιατρος μου, οτι αν επιμενει η αιματολογος για καισαρικη την 36η βδομαδα, να παμε με προκληση κ φτ διοτι ειναι πολυ κατα των καισαρικων κ δει σε μενα που αυτος δεν κρινει καποιο προβλημα η καποια επιπλοκη, οιδωμεν..

chot μου αυπνιες κ εσυ καλο μου, μην στεναχωριες, θα τον ακουεις που κλαει τον μπεμπη!!!!

φιλια πολλα σε ολες τις εγκυουλες κ στις ομορφες κοιλιτσες:D:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαρμπούλα μου συλληπτήρια για την απώλεια σας. Δυστυχώς αυτά είναι μέσα στη ζωή και όταν τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα καλύτερα να φεύγουν οι άνθρωποι..

Λινάκι μου με το καλό το δωματίο και με το καλό να έρθει ο μπεμπάκος σας γερός και δυνατός!! Δεν το συζητώ, μερική νάρκωση θα είναι και η δική μου επιλογή αν χρειαστεί. Σας έχω πει οτι στην προηγούμενη άτυχη εγκυμοσύνη μου έκανα επισκληρίδιο και καισαρική αλλά ζήτησα ολική γιατί φυσικά είχα σοβαρούς λόγους. όταν περιμένεις όμως το μωράκι σου, τι ποιο όμορφο να έχει συνείδηση του τι γίνεται και να ακούσεις το κλάμμα του!!! Έχω κάνει κι εγώ άλλες 3 ολίκες στο παρελθόν και εκτός απο την ευχάριστη ομολογουμένως γλυκιά νύστα μετά τα πράγματα δέν είναι το ίδιο ευχάριστα. Όχι πάντα βέβαια, στην καλύτερη περίπτωση αργείς να συνέλθεις απλά και συνεχίζεις τον ύπνο χεχε. Εξαρτάται από τον οργανισμό και την ψυχολογία φυσικά. Αν μπορείς να το αποφύγεις πάντως μην το σκέπτεσαι.

Μαιρούλα γιατί τόσο ακριβά μωρέ? Στο Μητέρα είναι κάπου στα 800 ή 900 το τρίκλινο με τον ΕΟΠΥΥ όλα μέσα στην τιμή και υπάρχει και η επιλογή για όσους θέλουν για τετράκλινο με 600 (εμένα 4 σε ένα δωμάτιο μου φαίνονται πολλοί)

Σωκράτη εύχομαι η τύχη να τα φέρει έτσι ώστε να είναι το καλύτερο για τον μπέμπη!! Αν είναι να έρθει φυσιολογικά αλλιώς και η καισαρική του Θεού είναι πλέον!! Λίγο επώδυνη είναι για τη μαμά μετά αλλά όταν κρατάς στα χέρι α σου το μωράκι σου φαντάζομαι δε σε νοιάζει τίποτα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με την νάρκωση. Με προβλημάτισε λίγο γιατί μια φίλη μου που έχει προγραμματισμένη καισαρική στις 26 του μήνα ο γιατρός της είπε πως η επισκληρίδιος ενέχει κινδύνους και δεν της το προτείνει. Όμως θέλω να είμαι παρούσα σε όλη τη διαδικασία, άλλωστε δεν είμαι απο τα άτομα που τρομάζουν στη θέα και μόνο μιας βελόνας. Πιστεύω μπορώ να αντέξω χειρουργείο και ειδικά εαν είναι να μου φέρει το μωράκι μου. Και εγώ είχα κάνει μια φορά ολική νάρκωση και έκανα μέρες να συνέλθω έκανα εμετούς, λιποθυμούσα μου έπεφταν τα μαλλιά χάαααααααλια... Δεν θέλω με τίποτα να το ξαναζήσω!!

Μπαρμπούλα μου συλλυπητήρια για το θείο!! Ξεκουράστηκε τώρα. Αν ήταν νέος είναι άδικο το ξέρω αλλά αυτά έχει η ζωή. Κουράγιο στην οικογένεια του!

Νενάκι, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μην προχωρήσεις σε πρόκληση... Πιστεύω πως με στενή παρακολούθηση θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις πότε περίπου θα πρέπει να σταματήσεις τις ενέσεις ηπαρίνης (αυτό είναι το πρόβλημα αν κατάλαβα). Άσε το μωράκι σου να αποφασίσει πότε θέλει να βγεί! Εγώ νιώθω πολύ άσχημα που θα το πάρουν τόσο ξαφνικά αλλά αν είναι θέμα ζωής και θανάτου δεν το διακινδυνεύω ούτε δευτερόλεπτο!

Σωκράτη, έχω ακούσει περιπτώσεις που βγαίνουν πολύ μεγάλα μωράκια με φ.τ αλλά δεν γνωρίζω τις επιπτώσεις που έχει στη γυναίκα. Αν ξεκινήσει ο τοκετός με φυσικό τρόπο δοκιμάστε το με τη συνεχή παρακολούθηση του γιατρού σας μην το απορρίψετε αμέσως αυτή είναι η άποψη μου. Εάν δείτε όμως πως το μωρό ή η γυναίκα σου ζορίζετε πολύ τότε μην διστάσετε καθόλου για τη κ.τ. Οτιδήποτε χρειάζεται για να έρθει στην αγκαλιά σας ένα υγιές μωράκι!!!

Μαιρούλα με γειά η πολυθρόνα! Μπορεί με τη χρήση να γίνει πιο αναπαυτική! Σίγουρα θα βρείς τον τρόπο!!

Chot μου και εσύ στα ξενύχτια ε; Και εγώ μια απ' τα ίδια! Ξυπνάω σε ξεκάρφωτες ώρες και σκέφτομαι τόσο καθαρά λες και δεν κοιμήθηκα ποτέ μου. Εκείνες τις ώρες κάνω τις πιο πολύπλοκες μου σκέψεις και μετά προβληματίζομαι και άντε να ξανακοιμηθώ. Ο πιο γλυκός ύπνος έρχεται γύρω στις 5 το πρωί! Το μικρό σου απο ένστικτο και μόνο θα το ακούς πριν ακόμη κλάψει, έτσι μου έχουν πει και εμένα! :rolleyes:

Εμείς μέχρι τώρα μετακομίσαμε σιγά σιγά το σαλόνι στο άλλο δωμάτιο (που πλέον είναι σαλόνι-κουζίνα) και ο αντρούλης μου έφτιαξε τη ντουλάπα και την πολυθρόνα χουζουρέματος ΜΟΥ :D Εγώ σιδέρωσα ένα σορό σελτεδάκια, σεντονάκια, πετσετούλες και έβαλα ένα ακόμη πλυντήριο με το σκέπασμα και τα μπουφανάκια του μικρού! Το σπίτι εξακολουθεί να θυμίζει πεδίο πολέμου αλλά αύριο αισιοδοξώ πως θα τελειώσουμε με το δωμάτιο και με τη πρώτη ευκαιρία θα σας ανεβάσω φώτος!! Τώρα κάθομαι στο κρεβατάκι μου αγκαλιά με τη κουβερτούλα μου και έξω βρέχει και κάνει κρύο! Λατρεύω!

oYNBp2.png

Αχ Λινάκι τι ωραία που ετοιμάζετε τα δωμάτια και τα ρουχαλάκια του μπεμπινου!!! Δεν ειναι απίστευτο που σε λιγο θα τον έχεις στην αγκαλια σου!!! Άντε να μαθαίνουμε κι εμείς μετα απο σένα!!!

Κορίτσια τις τιμες των δωματίων τις είδα απο εδω

http://www.reamaternity.gr/files/Τιμοκατάλογος%2023.01.12.pdf

Μιλάω για οικονομικό δίκλινο το οποίο ουσιαστικά ειναι τετρακλινο χωρισμένο στη μέση κι εχει 1700 για φτ. Υπάρχει και το οικονομικοτερο τρικλινο στα 1380 αλλα μου είπαν οτι ειναι πολυ στριμωχτά και η μια πανω στην αλλη! Με τον εοππυ δεν ξέρω τι παίζει! Στη καισαρικη οι τιμες ανεβαίνουν λιγο.

Εσάς ποσα θα πάρει ο γιατρός αν επιτρέπεται;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Αχ Λινάκι τι ωραία που ετοιμάζετε τα δωμάτια και τα ρουχαλάκια του μπεμπινου!!! Δεν ειναι απίστευτο που σε λιγο θα τον έχεις στην αγκαλια σου!!! Άντε να μαθαίνουμε κι εμείς μετα απο σένα!!!

Κορίτσια τις τιμες των δωματίων τις είδα απο εδω

http://www.reamaternity.gr/files/Τιμοκατάλογος%2023.01.12.pdf

Μιλάω για οικονομικό δίκλινο το οποίο ουσιαστικά ειναι τετρακλινο χωρισμένο στη μέση κι εχει 1700 για φτ. Υπάρχει και το οικονομικοτερο τρικλινο στα 1380 αλλα μου είπαν οτι ειναι πολυ στριμωχτά και η μια πανω στην αλλη! Με τον εοππυ δεν ξέρω τι παίζει! Στη καισαρικη οι τιμες ανεβαίνουν λιγο.

Εσάς ποσα θα πάρει ο γιατρός αν επιτρέπεται;

Και στο σαιτ του Μητέρα έχει άλλες τιμές (περίπου όπως τα λες) αλλά όταν πηγα εκει μου είπαν για τις νέες τιμές με ΕΟΠΥΥ και για το τετράκλινο. Για ρωτα κατευθείαν στο μαιευτήριο να ξέρεις γιατι μπορεί το σαιτ να μην έχει ενημερωθεί ακόμα. Ο γιατρός μου δεν ξέρω τι θα πάρει. Φροντίζω να πάθω το εγκεφαλικό προς το τέλος οπότε στις 28 που έχω ραντεβού ξανά να με δει θα ρωτήσω...

Τι κάνουν τα υπόλοιπα κορίτσια και ο μπαμπάς? Καλή Κυριακή να έχουμε!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! ΚΑλε που είστε όλες;;

Παπατρίκος θα ρωτήσω ναι! Εμείς σήμερα τελειώσαμε επιτέλους με την τράμπα καλοκαιρινά-χειμωνιάτικα, βέβαια τα περισσότερα θέλουν σίδερο αλλα σιγα σιγα... Επιτέλους χειμωνιάζει ένδειξη οτι κοντεύουμε στα Χριστούγεννα, και στα μωράκια μας!!!

Καλησπερα και καλο τελος ΣΚ .. παει και αυτο για μια ακομη φορα, και αυριο Δευτερα παλι .. ουφ!

Γενικα ηταν ησυχο το δικο μου, με καφε και παρεα .. και λιγο συμμαζεμα. Ο καλος μου μπηκε στο playroom και ρωτησε .. μα που πηγαν αυτα που ηταν εδω τα πραγματα (σε μια πλευρα/γωνια). Τα συμμαζεψα για το λικνο που θα συναρμολογησουμε μεσα στην βδομαδα ειπα :) Νομιζω επιτελους οτι προχωρω με αργα μεν αλλα σταθερα βηματα προς την επιτευξη του στοχου!

Αντε .. και τα πρωτα μωρακια της "παρεας" βλεπω να φτανουν σιγα σιγα απο μερα σε μερα! Με το καλο :)

XzvPp2.png

Αχ 3 μέρες δεν ειχα υπολογιστη και τωρα διαβασα τα νέα σας.

Λινακι μου με το καλό ο μπέμπης. Μην φοβασαι τιποτα ο μικρός θα ειναι μια χαρά. Με το καλό και το δωμάτιο.

Οι υπόλοιπες καλά?

Εμείς πήγαμε στον γιατρό και μεγαλώσαμε δόξα τον Θεό. Μας είπε μεχρι 6 Δεκεμβριου βαρια βαρια. :P

Πρεπει να πάρω και κάποια πραγματα για την βαλίτσα που μου λείπουνκαι απο την αλλη εβδομάδα να την ετοιμασω.

imQRp2.png

καλησπερα κοριτσια μου..!

βλεπω ολες καλα κ ετοιμασιες τα σκ σας..εμενα κυλησε καπως πεσμενα..ο αμορες την εβγαζε στην θεια του κ τον εβλεπα λιγες ωρες κ εγω εδω παρακολουθουσα την ανακαινηση του ξαδερφου κ ονειρευομουν ποτε θα τελειωσει το δικο μας σπιτακιιιιι...καποτε θα τελειωσει..

αντε κ καλη εβδομαδα να ερθει..!σας φιλω κοριτσια μου..!καλο βραδυ!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες σας.

Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα.

By the way, ρίχνετε μια ματιά στο θέμα προσφορές σε Super Market, από καιρού εις καιρόν βγαίνουν πανούλες με καλές εκπτώσεις και αξίζει να στοκάρει κανείς. Έχω σπίτι καμιά 15αρια πακέτα.

Σωκράτης

Καλημέρα και καλή μας βδομάδα!!

Ετοιμάζομαι να πάω στο γιατρό να δούμε τι θα ακούσουμε σήμερα. Χθες έβλεπα όνειρο οτι γέννησα λεεί και θήλαζα! Ήταν πολύ ωραίο όνειρο.. :rolleyes:

oYNBp2.png

Λινάκι και Σωκράτη άντε θα περιμένουμε νέα κι απο τους δυο σας!! Με το καλο να ακούσουμε ευχάριστα!!

Εγω ζήτημα να κοιμήθηκα μια ωρα απόψε και τωρα πίνω cappuccino με τον γιο μου!!!!

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!!

σωκρατη μεσα σ αυτη τη βδομαδα θα σκασει μυτη ο μπεμπης ?θα μας φερει γουρι ιιικ μπολικη μωρουδιλα:D

ευχαριστουμε κ για το σαιτ με τις προσφορες

λινακι μου με το καλο να δεις σηεμρα τον μπεμπη σας, περιμενουμε τα νεα του μικρου!!τελειωνεις κ με το δωματιο ε?τελειαααααα, αντε ολα σιγα σιγα μπαινουν σε ταξη για αν υποδεχτουν σε λιγες μερες τον γιοκα σας!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

μαιρουλα μου γιατι ετσι καλαο μου?δεν βολευοσουν η η=οι γνωστες αυπνιες?καλο καφε μ ετο γιο :P

αρκουδιτσα μου κοντευεις κ συ ε?αχου μωρεεεε , πολλα μωρακια ερχονταιιιι γιουππιιιι

σοφακι κ εσυ μπηκες σε μια σειρα ε?τι καλα..αντε με το καλο κ το δικο σας δωματιακι

οι υπολοιπες εγκυουλες καλα?

εγω καλα, δοξα το θεο, ανυπομονω γι ατην εξεταση της πεμπτης κ περιμενω με λαχταρα την αλλη δευτερα να ξαναδω την πλατη του μικρου μιας κ στους 2 τελευταιους υπερηχους ειναι με γυρισμενος χ!χ!χ!

φιλια πολλα σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερααααα κ καλη εβδομαδα...!!τι κανουμε??παλι δουλειααααα..!

αντε σημερα να ακουσουμε ευχαριστα κ γεννητουριαααα....!εγω ειμαι η τελευταια αποοοο ολες κ με καθυστερηση οποτε αναμενω τα δικα σας ευχαρισταααα..!!:D

κατα τα αλλα εγω μια χαρα....λιγο το στομαχι μου με ποναει σημερα αλλα καλα..!!ο μπεμπουλης μαςςςς κλωτσαει συνεχεια...ειδικα χθες το βραδυ εδωσε ρεσιταλ στον μπαμπακα κ τον εκανε να χαμογελασει!!!

περιμενω νεα σας..!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...