Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα αγάπες!!! Κι εγω μεσα στο θέμα είμαι σημερα μιας και μόλις γύρισα απο την εταιρία μου που είχα παει να δώσω κι εγω τα χαρτιά για την άδεια κλπ. Εμένα αν και ξεκινάει μετα τα μεσα του μηνα μου τα έδωσαν και θα παω τη Δευτέρα να τα καταθέσω αλλα ίσως παίζει ρόλο και το γεγονός οτι μεχρι τοτε θα έχω την άδεια ασθένειας μου. Κατα τα αλλα ο μπέμπης τρελαθηκε στις κλωτσιες στη δουλειά δεν γουστάρε με τίποτα και σαν να μου έλεγε σηκω μάνα δεν μου αρέσει εδω πάμε να φύγουμε! Ελπίζω να ειναι εξίσου ζωηρός και το απόγευμα στο γιατρο για να μπορέσουμε να τον δούμε!

Γεωργία καλη άδεια!!!!!

Παπατρίκος μου καλοφορετα τα ρουχαλάκια της μπεμπουλας μας!!! Και με το καλο να τα λιώσουν τα μπεμπάκια μας!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhsperaaa

αχ τι καλα τα λετε εσεις για τα επιδοματα, αδειες κ.τ.λ εγω τελειως ασχετη επι του θεματος!!

μαιρουλα με το καλο να δεις τον μπεμπουλη σου!!περιμενουμε τα φρεσκα νεακια σας:D:D

παπατρικος καλοφορετα τα ρουχαλακια της μπεμπας κ εννοειται θα τα ξαναπλυνεις πολλα χρονια ακομαααααααααα:P:p

γεωργια με το καλο η αδεια κ καλη ξεκουραση, να σε χορτασει ο μικρουλης να συνηθιζει σιγα σιγα κ την κοιλιτσα σου;);)

σωκρατη με το καλο αυριο ο καρδιοτοκογραφος σας:P:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα κορίτσια και μπαμπάκα!

Σωκράτη τι έγινε με το ΚΤΚ;

Παπατρίκος σε ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες. Καλοφόρετα να είναι για τη κορούλα σου τα ρουχαλάκια της καταλαβαίνω πως νιώθεις και εγώ χάζευα όλη μέρα τα ρούχα στην απλώστρα προχθές που έβαλα πλυντήριο βρεφικά! Εγώ έκανα πρόπλυση και πλύση με απορρυπαντικό χωρίς μαλακτικό όπως μου είχες πει. Μαλακτικό έβαλα μόνο στις πετσετούλες του για να είναι πιο απαλές και να μυρίζουν ωραία.

Ζόφη εγώ 3-4 φώτος έχω απο όλη την εγκυμοσύνη! Μου είναι αρκετές μια στους 3 μήνες, μια στους 5, μια στους 7 και μια στον 8ο!!

Μαίρη με το καλό να δείτε το αντράκι σας σήμερα!!

Λοιπόν κορίτσια και αγόρι, πήγα και εγώ σήμερα γιατρό. Το μωράκι μας δεν αναπτύσσεται σωστά, ο πλακούντας είναι γερασμένος και το αμνιακό μειωμένο. Θα πάω ξανά τη Δευτέρα και μάλλον θα βάλουμε ραντεβού εντός της ερχόμενης βδομάδας για καισαρική :| Εγώ ζήτησα πρόκληση αλλά η γιατρός είπε πως δεν το συστήνει λόγω του μειωμένου αμνιακού. Με λίγα λόγια σε λίγες μέρες έρχεται το μωράκι!!!!!! Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα δεν έχω καν βαλίτσα για το μαιευτήριο. Με έχει πάρει λίγο απο κάτω γιατί το μωράκι μου είναι πολύ μικρό ακόμη (2.200 γρ.) :cry: Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δυστυχώς... Προσεύχομαι μόνο να μην χρειαστεί θερμοκοιτίδα και να έρθει μαζί μου σπίτι γιατί δεν θα το αντέξω να γυρίσω στο σπίτι χωρίς το γιό μου....:cry:

oYNBp2.png

Κοριτσάκι μου μην ανησυχείς καθόλου. Όλα θα πανε καλά να είσαι σίγουρη και να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου. Όσο για το αν πρέπει να μείνει το μωράκι σου θερμοκοιτίδα αν και εφόσον είναι μόνο για το καλό του. Άπειρες οι περιπτώσεις και άπειρα τα μωράκια. Ίσως αν είσαι στην 36 εβδομάδα να μην χρειαστεί. Όλα θα πανε καλά θα το δεις και θα έχεις το αγοράκι σου γρηγορότερα στην αγκαλιά σου. Είπαμε όταν υπάρχει λόγος κάνουμε το καλύτερο πο μπορούμε και όχι τι θα θέλαμε!!!!

Λεπτομέρεια εγώ γεννήθηκα 2.300 κατι γιατί είχε χάσει η μάνα μου τους μήνες (μέχρι 3ο είχε περίοδο κανονικά). Μια χαρά νταρντάνα έγινα 1.78 χαχαχα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα κοριτσούδια μου!! Εμείς είμαστε μια χαρά δόξα το Θεό!! Φτάσαμε 1800, ο γιατρός ειναι ευχαριστημένος! Εχει πάρει θέση ο νεαρός κι έτσι δεν θα ξαναδούμε φατσούλα σε 3d αλλα θα τον δούμε live οταν έρθει η ωρα. Ο γιατρός ειπε οτι μάλλον θα πάρει όλους τους μήνες και θα ειναι μωράκι του 13 Θεού θέλοντος!!

Λινάκι μου με στενοχωρησες λιγο αλλα να σου πω οτι κι εγω 2 κιλα γεννήθηκα αρχές ενατου και δεν χρειάστηκα καν θερκοκοιτιδα κι αυτο πριν 32 χρόνια!! Μην ανυσηχείς τωρα θα ειναι πολυ καλύτερα τα πράγματα!!! Να σκέφτεσαι οτι σε πολυ λίγες μερούλες θα έχεις το γιοκα σου αγκαλια!!! Ελπίζω τουλάχιστον τωρα ο άντρας σου να πήρε απόφαση να στήσει το δωμάτιο εεε; :) :) :) ολα καλα θα ειναι κούκλα μου θετικη σκέψη κι ο μπέμπαρος έρχεται!!!!

Διαφημίσεις

λινακι μου μην στεναχωριεσαι γλυκο μου, ολα θα ειναι καλα για το μικρο μπεμπουλη!!!θα εχεις κλεισει την 36η βδοαμδα κ να δεις ουτε θερμοκοιτιδα ουτε τιποτα θα χρειαστει ;);););)

τα αγορακια μας ειναι σκληρα απο μονα τους, θα στο αποδειξει ο γιο σου, οσο για τα κιλα τωρα ειναι 2200 μπορει σε 10 μερες να φτασει 2400 , ο θεουλης κ η παναγιτσα κοντα σας, κ να δεις που ολααααααααα θα κυλησουν ομαλα κ τελεια!!οργανωσε τωρα την βαλιτσουλα, κ το δωματιο του μικρου , επλυνες τα ρουχακια κ ολα ετοιμα για την μεγαλη μερα:D:D:D

μαιρουλα μου τελεια τα νεα του μικρου σας!!!!!!!!μπραβο γλυκια μου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Linaki Μου μην στεναχωριεσαι...ολα καλα θα ειναι με τον μπεμπουλη σου κ αν χρειαστει για καλο του να κατσει λιγο θερμοκοιτιδα θα κατσει κ θα ειναι μια χαρα....!:D:D:D μην στεναχωριεσαι κ μην αφηνεις να σε παρει απο κατω τωρα..........!!ελαααα...!

η φιλη μου που γεννησε θα ειναι θερμοκοιτιδα για 1 μηνα βρεεεε..εσυ για λιγες μερουλες κ κανεις ετσι????

marry μου εσυ μια χαρουλα βλεπω....!!τελεια...!

απο εμενα καλο βραδυ κοριτσια μου!!

Jr39p2.png

Αααααα κορίτσια ξέχασα να σας γράψω για τις ηπαρίνες. Λοιπον ο γιατρός ειπε οτι όντως αν κάνουμε ένεση και μετα σπάσουν τα νερά, για 24 ώρες δεν μπορει να γίνει έπισκληριδιος οπότε η πρώτη λύση ειναι καθυστέρηση της επισκληριδιου οχι οτι καλύτερο ομολογουμένως αλλα οι πρωτοτοκες ούτως η άλλως αργούν να γεννήσουν! Επίσης μια κυηση χωρις προβλήματα στο πρώτο παιδι φτάνει χαλαρα τις 40 εβδομάδες. Δεν ειναι υπέρ της καισαρικης. Επίσης επειδη τρόμαξα με αυτα μου ειπε οτι δεν αφήνουν τα πράγματα στη τύχη τους. Τωρα θα με ξαναδεί σε τρεις βδομάδες μετα καθε δυο και μετα καθε μια όσο πλησιάζει ο καιρός. Αυτο σημαίνει οτι καθε φορα παρακολουθεί τη θέση του μωρου, τον τραχηλο και βλέπει αναλυτικοτατα αν πλησιάζει η ωρα να γεννήσεις. Και έτσι βλέποντας και κάνοντας σταματούν τις ενέσεις λιγο πιο νωρίς. Αυτο με καθυσηχασε!

Για καρδιοτοκογράφο ούτε λόγο δεν έκανε!

Αααα Νενα για τα οικονομικά που είχες ρωτήσει εμένα ο γιατρός παίρνει 2000 η Μαια 500 και το νοσοκομείο κάπου 1700! Ειναι πολλα τα λεφτά αλλα τα πιο σημαντικό ειναι να βγουν υγιή τα μωράκια μας!!!!!!!!

καλημερα !!!

linaki μην στεναχωριεσε καθολου σκεψου οτι αλλα μωρακια γενιουντε πολυ νωριτερα και ολα ειναι μια χαρα!!Να σκεφτεσε οτι γινετε για το καλο του μωρου και να δεις που ολα θα πανε μια τελεια και σε λιγες μερες θα τον εχεις αγκαλιτσα!!Ξεκινα μονο να του φτιαχνεις τα πραγματακια να εισαι πανετοιμη!

Mary μια χαρα ο μικρος βλεπω.....θα παρει ολους τους μηνες ?Πως το καταλαβαινουν αυτο ??Εμενα δε μου ειπε τιποτα...Αχ και μου φαινοντε αιωνας εμενα οι δυο μηνες ,αλλα οτι ειναι καλυτερο να γινει ετσι και θα γινει!!ααα...και τα δικα μου τα ξενυχτια καλα κρατουν αλλα τα συνηθισα πλεον,σημερα ορθια απο τις 4.30... ελπιζω μονο μην μου ρθει η υπνηλια μετα που θα γεννησω...να κλαιει το μωρο και εγω να μην ξυπναω λεει...πωπω...ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!

Καλο σαββατοκυριακο σε ολες και ολους!!!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό Σ/Κ!

Σήμερα φτιάχνουμε το δωμάτιο του μικρού. Ετοιμάζω και τη βαλιτσούλα σιγά σιγά.

Σας ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια! Απλά έχω αγχωθεί λίγο μωρέ αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου και αλλιώς μου έρχονται. Αλλά έχω πίστη στο Θεό και θέλω να σκέφτομαι θετικά!!! :rolleyes:

Μακάρι να γεννηθεί υγιής και δυνατός και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Μπαρμπούλα ένα μήνα ε; Τόσο πολύ; Μήπως ήταν πολύ μικρά;

Μαιρούλα μου τέλειος ο μπεμπάκος σου και πολύ ενθαρρυντικό αυτό που μπορεί να προβλέψει ένα περίπου πότε θα γεννήσεις για να μπορείς να κάνεις επισκληρίδιο!!!

Επειδή όπως σας είπα μάλλον με κ.τ θα γεννήσω τελικά ρώτησα τι μέθοδο νάρκωσης χρησιμοποιούν και μου είπαν οτι εγώ επιλέγω ολική η μερική αλλά οι περισσότερες επιλέγουν ολική. Εγώ όμως σκέφτομαι μερική για να είμαι παρούσα στη γέννηση του μωρού. Τι λέτε και εσείς; Γιατί οι περισσότερες επιλέγουν ολική; :confused::confused::confused::confused:

oYNBp2.png

καλημερα κοριτσια μου...!εγω ξυπνησα με δυσαρεστο τηλεφωνημα....δυστυχως πεθανε ο θειος του αμορε...!ξεκουραστηκε ο ανθρωπος ....μεσα σε 1 εβδομαδα 2 δυσαρεστα ακουσα...!

ΛΙΝΑΚΙ ειχαν θεμα γενικως κ τα μωρακια απο την αρχη...οποτε δεν ξερω γιατι αλλα της ειπε 1 μηνα...οποτε μην σκας εσυυυ..αντε με το καλο το δωματιακι του μπεμπουλη σου...!!εγω θα επελεγα μερικη για να ειμαι οπως λες κ εσυ παροουσα στην γεννηση του μπεμπουλη...τωρα γιατι καποιες γυναικες επιλεγουν ολικη δεν ξερω...!!ισως απο φοβο..!δεν ξερω...εγω φοβαμαι πιο πολυ την ολικη παρα την μερικη,,,,!!!

Jr39p2.png

Λινάκι με το καλο το δωμάτιο του μπέμπη!!!! Κι εμείς σημερα πήραμε πολυθρόνα καναπε για να κοιμάμαι μαζι του δυστυχώς δεν ειναι πολυ άνετη οταν γινεται κρεβάτι ειναι σκληρό αλλα θα δούμε τι θα κάνουμε. Το πολυ πολυ αυπνιες τωρα αυπνιες και τοτε! Μονο πιο ευχάριστες!!

Λοιπον κι εγω μερική ναρκωση θα επέλεγα για δυο λόγους!!! Πρώτον για να βλέπεις το παιδάκι σου την ωρα που γεννιέται, την ωρα που θα βγει και θα το αντικρυσεις για πρώτη φορα! Την ωρα που θα ακούσεις το πρωτο του κλάμμα και θα το καλωσορίσεις στον κόσμο!! Υπάρχει πιο μαγική στιγμη απο αυτο!!! Στην ολική σε κοιμιζουν και ξυπνάς χωρις κοιλια, είμαι κατα. Και δεύτερον επειδη έχω κανει δυο φορές ολική ναρκωση στη ζωη μου μετα για μέρες είσαι χάλια πέρα απο τους πόνους που οκ τους έχεις ούτως η άλλως έχεις ανακατωσουρες, εμετους... Α παπά!

Μπαρμπούλα συλλυπητήρια. Αυτα ειναι τα άσχημα...

Καλό μεσημέρι σε όλες σας.

Λινάκι ψυχραιμία, θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Το πιθανότερο είναι πως την ίδια βδομάδα, με την ίδια μέθοδο θα γίνουμε γονείς. Είμαι σίγουρος πως το μωρό σου θα είναι υγιέστατο.

Εμείς πήγαμε σήμερα πρωί για NST & υπέρηχο. Καρδιά, πλακούντας, αμνιακό όλα καλά. Είμαστε 40η εβδομάδα και το υ/γ έδειξε 4.029 γραμμάρια. Η γιατρός σχολίασε πως το παιδί είναι μεγάλο και ίσως γιαυτό δυσκολεύεται να κατέβει. Πάντως σίγουρα δεν γεννάμε μέχρι την Τρίτη όπου θα έχουμε τον επόμενο υπέρηχο. Εκεί ίσως ακούσουμε τις εξελίξεις. Αν μας πει για καισαρική, σκεπτόμουν να του προτείνω μήπως να περιμένουμε μια εβδομάδα ακόμα αλλά και πάλι, αν είναι γύρω στα 4.400 τότε, μπορεί να βγει εύκολα με φυσιολογικό τοκετό;

... Νενα για τα οικονομικά που είχες ρωτήσει εμένα ο γιατρός παίρνει 2000 η Μαια 500 και το νοσοκομείο κάπου 1700! Ειναι πολλα τα λεφτά αλλα τα πιο σημαντικό ειναι να βγουν υγιή τα μωράκια μας!!!!!!!!

Σε ποια περιοχή ζητάνε αυτά τα χρήματα maryy;

Σωκράτης

Σωκράτη με το καλο ο μπέμπης σας!!! Ίσως με καισαρικη να ειναι τελικα καλύτερα γιατι ειναι μεγάλο το παιδι, για να μην υποφέρει η γυναίκα σου! Στο Ρεα θα γέννησω πρώτα ο Θεός αλλα απο οτι ξέρω και τα αλλα ιδιωτικά μαιευτήρια ειναι παρεμφερή στις τιμες. Φυσικα την Μαια αν θες την παραλείπεις αλλα ειναι κάτι που το σκέφτομαι ακόμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...