Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερααααααα......ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....!!μια εβδομαδα ακομα περασε...!:D:D:D τελεια...!!

σημερα δουλευα 9.30 κ ενιωθα λες κ κοιμηθηκα ωωωρες παραπανω κ κοιμηθηκα μολις μιση ωρα παραπανω...!αχαχαχα!!:D:D

σωκρατη αναμενουμε νεα λοιπον αυριο απο τον ΚΤΚ...!!:D

εμενα η κουμπαρα μου εδωσε μαρσιπο που το χρησιμοποιησε για πολυ λιγο...ΑΛΛΑ εγω θελω sling....κ θα παρω κιολας...!!:D:D:D

Γεωργιααααααα τελευταια μερα στην δουλειαααα...εγω ακομα 4 εβδομαδες...λεω την αλλη Παρασκευη να κλεισω ραντεβου στο μανας κ παιδιου για να μου γραψουν την αδεια....ειναι νωρις λετε???θα μου απαντησει καμιααααααα???ξαναρωτησα αλλα δεν μου ειπατε ηηηηη δεν το ειδα...!!!!:confused::confused:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! Ναι σημερα κοιμήθηκα κι εγω κάπως σαν άνθρωπος με ένα διάλειμμα 1 ώρας κατα τις 4 αλλα μετα το πάλεψα και ξανάκοιμήθηκα!! Σημερα έχω δουλειές με Φουντες!! (Οχι μεσα στο Σπιτι μην τρομαζετε), και φυσικα το απόγευμα ραντεβου με το αντράκι μας!!!

Μπαρμπούλα μου εγω δεν ξέρω να σου απαντήσω ίσως ανάλογα το γιατρο αν πέσεις σε ξερό κεφάλι, σίγουρα πάντως πριν πας εκει πάρε βεβαίωση απο το γιατρο σου για τη ΠΗΤ!!

Σας φιλώ όλους!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα Marry Μου..βεβαιωση απο τον γιατρο μου εχω παρει κ μου ειπε να παω μαζι με την β επιπεδου...θελω να παω την αλλη εβδομαδα που εχω Παρασκευη ρεπο...ωστε την παραλλη να παω ικα να παρω τα ενσημα μου κ να κανω τα χαρτια μου για να τα δωσω στην δουλεια γιατι απο οσο βλεπω καθυστερουν πολυ τα χαρτια..!!καλες δουλειες σημερα κ χαλαρααααα...!!!!

:D

Jr39p2.png

Καλημερα :)

Επιτελους Παρασκευη σημερα! Την περιμενα απο την Δευτερα! αχαχα!

barboula, ισως να ειναι λιγο νωρις .. αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα, εφοσον την βεβαιωση θα την υπογραψουν 3 διαφορετικα μερη, ο γιατρος του ΙΚΑ, ο εργοδοτης και εσυ. Βεβαια, ο εργοδοτης θα σου την δωσει την τελευταια μερα λογικα, για να βεβαιωσει οτι αυτη ειναι και η τελευταια που δουλευεις. Απο την επομενη που καθεσαι, πηγαινεις στο ΙΚΑ να κανεις την καταθεση των εγγραφων. Επισης δεν υπαρχει λογος να ξαναπας στο ΙΚΑ νωριτερα για να παρεις τα ενσημα, τα παιρνεις λιγο πριν καταθεσεις τα χαρτια για το επιδομα. Να θυμηθεις να ζητησεις και μια βεβαιωση εργοδοτη απο την επιχειρηση σου για τα ενσημα Οκτωβριου και αν ειναι και ολος ο Νοεμβρης που δουλεψες, και αυτου. Δεν χρειαζεται να ειναι θεωρημενα αυτα. Και μπορει να σου τα ζητησουν να τα καταθεσεις με τα υπολοιπα μηχανογραφημενα ενσημα που θα παρεις. Να θυμασαι τα 2 τελευταια ετη!

Αληθεια, fraoulitsa, που τα εχεις εσυ καταθεσει ολα, πως εγινε η διαδικασια;

Φωτογραφιες βγαζετε καθε βδομαδα .. για να θυμαστε την κοιλιτσα;

XzvPp2.png

ευχαριστω πολυ zophie Μου...!!πω πω εχω μπερδεψει τα αβγα κ τα πασχαλια..!!:D:D:D

δηλαδη η επομενη μου κινηση αφου παρω το χαρτι απο τον γιατρο ποια ειναι??να το φερω στην δουλεια?κ να μου το δωσουν τελευταια μερα??κ τα χαρτια αυτα ποτε τα καταθετω στο ικα??ουφφφ.!!χασιμοοοοο!!!:(:confused:

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ααα τωρα το διαβασα πιο ξεκαθαρα...τα χαρτια τα καταθετω αφου σταματησω απο το ικα.....!!χαζουλααα ειμαι...!!!!!!οποτε ενταξει δεν με βιαζει τιποτα....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Κ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...!

Jr39p2.png

Αγαπες Καλημερα...γιουπι..σημερα τελευταια μέρα...βασικα εχτες ήταν αλλα ειπα να κανω το καλο....Απο αυριο θα σας γραφω απο το σπιτακι μου οταν με αφηνει ο μπομπιρας...χιχιχ...

Σημερας το πρωι πηγα στο ΙΚΑ και καταθεσα τα χαρτια τσακα μπαμ...δεν ξερω αν παιζει ρολο το ΙΚΑ αλλα εγω πηγα μονο την υπυθυνη δηλωση του γιατρου που ειναι μαζι με την δικια μας και του εργοδότη και το βιβλιαριο μου..τιποτα αλλο ουτε ενσημα ουτε τιποτα ..αφου ειναι ολα μηχανογραφιμενα πλεον και μπορουν να τα δουν...βεβαια αυτο μπορει να εξαρταται και απο τους υπαλλοιλους του καθε ΙΚΑ γιατι μπορει να πεσεις σε κανα στριμαδι....

Οσον αφορα Barboula αυτο που σου λεει η Zophie με τα ενσημα για τον Οκτωμβριο απο το λογιστηριο νομιζω οτι τα χρειαζεσαι μονο αν μεχρι στιγμης δεν εχεις συμπληρωσει τα 200 ενσημα που σου χρειαζονται. Αν μεχρι και τελη Σεπτεμβρη εχεις ηδη 200 ενσημα δεν νομιζω οτι τα χρειαζεσαι....(Συγνωμη που παρεμβαινω Zophie μου αλλα αυτο μου ειχαν πει απο το λογιστηριο την πρωτη φορα που γεννησα)

Τα αλλα νεα σας δεν προλαβα να τα διαβασω...Ευχομαι να ειστε ολες καλα..και πλεον πιστευω να τα λεμε συχνοτερα πλεον...Σας φιλω....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον .. barboula!

1. Κλεινεις το ραντεβου σου με τον γιατρο του ΙΚΑ και πας με το χαρτι που σου εδωσε ο γιατρος σου για την ΠΗΤ, την β' επιπεδου και το βιβλιαριο σου.

2. Δινεις στον εργοδοτη σου την βεβαιωση που σου εδωσε ο γιατρος του ΙΚΑ. Εχει ηδη συμπληρωσει το 1ο μερος. Ο εργοδοτης σου θα συμπληρωσει το 2ο μερος. Θα σου το δωσει την τελευταια μερα της εργασιας σου, αφου αυτο ειναι ουσιαστικα που ενημερωνει. Για την μερα αυτη ειπαμε οτι μετρας 56 μερες πισω απο την ΠΗΤ που θα σου βεβαιωσει ο γιατρος του ΙΚΑ. Εμενα μου ειπε οτι η ΠΗΤ θα πρεπει να ειναι η 57η μερα οταν μετρησω!

3. Απο την μερα πλεον που εισαι σε αδεια κυησης, μπορεις να καταθεσεις τα δικαιολογητικα σου στο ΙΚΑ. Ανεφερα παραπανω ποια ειναι αυτα :)

Νομιζω οτι τα εγραψε οσο πιο αναλυτικα μπορουσα .. ε;

XzvPp2.png

georgia δεν αποκλειεται να ισχυει αυτο που λες .. απλα επειδη δεν ξερεις τι μπορει να σου ζηταει ο υπαλληλος στην υπηρεσια, εγω λεω ας τα εχω ολα ολα καλυτερα :) χαχα!

XzvPp2.png

Λοιπον .. barboula!

1. Κλεινεις το ραντεβου σου με τον γιατρο του ΙΚΑ και πας με το χαρτι που σου εδωσε ο γιατρος σου για την ΠΗΤ, την β' επιπεδου και το βιβλιαριο σου.

2. Δινεις στον εργοδοτη σου την βεβαιωση που σου εδωσε ο γιατρος του ΙΚΑ. Εχει ηδη συμπληρωσει το 1ο μερος. Ο εργοδοτης σου θα συμπληρωσει το 2ο μερος. Θα σου το δωσει την τελευταια μερα της εργασιας σου, αφου αυτο ειναι ουσιαστικα που ενημερωνει. Για την μερα αυτη ειπαμε οτι μετρας 56 μερες πισω απο την ΠΗΤ που θα σου βεβαιωσει ο γιατρος του ΙΚΑ. Εμενα μου ειπε οτι η ΠΗΤ θα πρεπει να ειναι η 57η μερα οταν μετρησω!

3. Απο την μερα πλεον που εισαι σε αδεια κυησης, μπορεις να καταθεσεις τα δικαιολογητικα σου στο ΙΚΑ. Ανεφερα παραπανω ποια ειναι αυτα :)

Νομιζω οτι τα εγραψε οσο πιο αναλυτικα μπορουσα .. ε;

Κοιτα Μπαρμπουλα ενα δικιο το εχει ..τι αλλο να σου γραψει...εγω πχ...ελεγε το χαρτι οτι σταματησα την δουλεια στις 08/11/12 επομενος σημερα πηγα στο ΙΚΑ και κατεθεσα τα χαρτια...απλα δεν μπορεις να πας τα χαρτια αν δεν εχει περασει η ημερομηνια που σταματας..οκ??:tongue::tongue::tongue:

Οσον αφορα το γιατρο μπορεις να πας και τωρα δεν υπαρχει θέμα...αλλα δεν χρειαζεται να βιαζεσαι κιολας οχι τιποτα αλλο μην χασεις το χαρτι τοσο καιρο γιατι και στον εργοδοτη να το δωσεις δεν γινεται να στο δωσει πριν την μερα που ειναι να σταματησεις ..και ειδες τι επαθε η φραουλιτσα που της το εχασαν ..αρα τι βιαζεσαι..κλεισε ραντεβου κανα 4-5 μερες πριν και παρτο...εγω πχ ειχα παει τωρα την Δευτερα που μας περασε και σταματαγα χτες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

georgia δεν αποκλειεται να ισχυει αυτο που λες .. απλα επειδη δεν ξερεις τι μπορει να σου ζηταει ο υπαλληλος στην υπηρεσια, εγω λεω ας τα εχω ολα ολα καλυτερα :) χαχα!

Σοφακι μου να πω οτι εχεις αδικο...οχι..αρα καλα λες ας τα παρει να ειναι καλημενη..απλα επειδη εγω ανηκω σε καλο ΙΚΑ δηλαδη ποτε δν μου εχου δημιουργησει θεμα μιλαου εκ του ασφαλους...εδω σημερα κανονικα επρεπε να εχω μαζι μου και το βιβλιαριο του μικρου επιδη ασφαλιζεται σε εμενα αλλα δεν το ηξερα και δεν το ειχα παραταυτα το παιδι μου ειπε αλλη φορα να το εχω αλλα συνεχισε την διαδικασια και μου το εβγαλε το ποσο...αν ηταν αλλος μπορει να μου ελεγε δεν γινεται και τετοια...αρα εχεις μεγαλο δικιο....:-P:razz::-P

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ουουουυυου zophie με βοηθησες κ με το παραπανω...!ευχαριστω πολυ πολυ...!!:D:D

θα την βρω την ακρη πιστευω...!!:D:Dοτι αποριες εχω θα σας ζαλισω κοριτσιααααα..!!

Γεωργιααααα αντε λιγες ωρες κ μετα αδειααααααααααααααα!!!με τον Αποστολακο σπιτι μαλλον σαν να δουλευεις θα ειναι....χεχεχε...!!:D:D

θα τον προετοιμασεις κ καλυτερα για το αδερφακι του κ να ξεκουραστεις οσο γινεται..απο εμενα καλο μεσημερι κοριτσιαααααααα!!!σημερα το μενου εχει φαβα...με κρεμμυδακι κ μαιντανο...!!:tongue:

Jr39p2.png

καταλαβα Γεωργια μου....απλως το κανονιζω ετσι ωστε να μπορει καποιος να με παει στο ικα για το ραντεβου!!κ επισης αλλη μια διευκρινηση...τα ενσημα τα παιρνω απο οποιοδηποτε ικα εετσι??οχι απο εκει που ανηκει η δουλεια μου?γιατι ειναι της Καλλιθεας κ ειναι για τα κλαματα...!!κ τα καταθετω στην περιοχη μου!!σωστα?σας ζαλισα κοριτσια σορρυ!!

Jr39p2.png

Linaki μιας και με ρώτησες για το πλύσιμο των ρούχων να σου πω τι έκανα εγώ. Πήρα το dettol όπως σου είπα για ρούχα και το χρησιμοποίησα και στα καινούρια (ποιος ξέρει τι έχει περπατήσει πάνω τους στις αποθήκες) αλλά και σε αυτά που μου έδωσαν τα οποία τις περισσότερες φορές είναι σε αποθήκες με υγρασία κλπ. Αυτό υποτίθεται ότι μπαίνει στο ξέβγαλμα στη θήκη με το μαλακτικό. Μιας και είναι καλύτερο όπως ξέρω κι εγώ να μην μπαίνει μαλακτικό στα βρεφικά, έκανα πρώτα ένα ξέβγαλμα με το dettol στο πλυντήριο στο πρόγραμμα που κρατάει λίγα λεπτά, κλείνοντας το να μουλιάσουν λίγο στο νερό όπως λενε και οι οδηγίες. Φαντάζομαι και σε λεκανιτσα με νερό το κανείς στο χέρι. Μετά κανονικά από την αρχή, πλύσιμο με κανονικό βρεφικό απορρυπαντικό χωρίς μαλακτικό στο τέλος. Εγώ πήρα το baby planet που είχε πρόσφορα και θέλει λιγότερη ποσότητα σαπουνιού σε περισσότερα κιλά πλύσης σε σχέση με άλλα που είδα. Είχε και -3ευρω και μυρίζει πούδραααααααα!!!!!! Κορίτσια με έπιασε το συναισθηματικό μου που σήμερα πρώτη μέρα έπλυνα τα ρουχαλάκια της... από μέσα μου έκανα χίλιες ευχές να πανε όλα καλά και να τα ξαναπλύνω πολλές φορές ακόμα μέχρι να λειώσουν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...