Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και μέλλοντα μπαμπα.. Διαβάζω τα νεακια σας, ολα καλα θα πανε.. Εγω ειναι τωρα δυο τρεις μέρες που πόναω πολυ στη κοιλια... Σαν πόνους περιόδου να το πω, σαν μια διαρκή ανακατωσουρα. Τα εχει καμία αυτα;.. Ελπίζω να μην έχω συσπασεις και δεν το καταλαβαίνω! Επειδη ένιωθα πολυ χάλια απόψε και δεν μπορούσα να βολευτώ απο τις 4 τα ξημερώματα ως τις 6:30 το πρωι είχα σηκωθεί κι έφτιαχνα τις ντουλάπες με τα χειμωνιάτικα!!! Δεν ξανάκοιμήθηκα έκτοτε φυσικά! Τουλάχιστον αυριο έχω γιατρο κι ανυπομονώ!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια και μέλλοντα μπαμπα.. Διαβάζω τα νεακια σας, ολα καλα θα πανε.. Εγω ειναι τωρα δυο τρεις μέρες που πόναω πολυ στη κοιλια... Σαν πόνους περιόδου να το πω, σαν μια διαρκή ανακατωσουρα. Τα εχει καμία αυτα;.. Ελπίζω να μην έχω συσπασεις και δεν το καταλαβαίνω! Επειδη ένιωθα πολυ χάλια απόψε και δεν μπορούσα να βολευτώ απο τις 4 τα ξημερώματα ως τις 6:30 το πρωι είχα σηκωθεί κι έφτιαχνα τις ντουλάπες με τα χειμωνιάτικα!!! Δεν ξανάκοιμήθηκα έκτοτε φυσικά! Τουλάχιστον αυριο έχω γιατρο κι ανυπομονώ!

Μαιρουλα κι εγώ από χθες έχω πόνους περιόδου. Όχι δυνατούς και όχι συνεχεια αλλά τους έχω. Δεν είναι κάτι. Μόνο αν γίνουν ανά τακτά διαστήματα ανησυχούμε

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Δικιο εχει η papatrikos, αλλα βρε maryy κατσε κι εσυ λιγο ησυχα και μην κουραζεσαι! Θα τα προλαβεις ολα μια χαρα .. και αν δεν ειναι ολα στην εντελεια .. δεν πειραζει!

XzvPp2.png

Κορίτσια τα πονάκια πρέπει να τα αναφέρεται στο γιατρό σας το πιο πιθανό είναι να σας προτείνει ντεπόν δεν είναι τίποτα απλά πρέπει να το ξέρει. Και Μαίρη όταν πονάμε δεν κουραζόμαστε κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!! :rolleyes:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Όπως τα λέει το Λινάκι. Η Ελένη έκανε παράπονα για πόνους χαμηλά, ο γιατρός είδε πως το μωρό προκαλεί πρήξιμο στην ηβική σύμφυση και της είπε να παίρνει Depon αναβράζων 1000αρι μέχρι 2 την ημέρα χωρίς θέμα.

Σωκράτης

μαιρουλα αυτο με τους πονους χαμηλα στην κοιλια τους εχω κ εγω εδω κ 3-4μερες σαν περιοδου που ερχονται κ φευγουν κ ο γιατρος μου την δευτερα μου ειπε ξεκουραση κ μονο, δεν ειναι κατι ανησυχητικο, ειναι φυσιολογικο, αν ηταν ψηλα στην κοιλια θα ηταν συσπασεις ετσι μου ειπε

λινακι ατιμες ορμονες δεν λες τιποταααα, εγω εκει που μιλαω κλαιω, ο καημενος ο αντρας μου τα χει παιξει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

belleblue ευχαριστω πολυ γι ατην συμβουλη σου, αλλα ηδη εχω παει κ αλλου κ συμφωνουν ολοι στο ιδιο, θεμα με αποβολες η θρομφο δεν εχω απλως ξεκινησα την εγκυμοσυνη 100κιλα, κ γι αυτο τις κανω, η αντιχα βγηκε καποιες φορες καλη, τις περισσοτερες οχι κ ολο αλλαζα δοση για να ειμαι καλυμμενη οπως ακριβως το λες λογο κιλων, τωρα που κανω τοση μεγαλη δοση θα φανει στις 15.11 αν με πιανει η οχι κ αναλογως θα πραξουμε

chot μια χαρα ο μικρουλης σας!!!ειμαστε 197γρ πιο γεματοι!!

χαρα να χαιρεσαι τον αντρουλη, πολυχρονος!αχ βιαζεται το αντρακι σου το μικρο?με το καλο να βγει γερο κ δυνατο

οοι συσπασεις δεν εχω ιδεα κ εγω πως ειναι, αλλα η κολλητη μου μου ελεγε που ειχε απο τον 7ομηνα οτι πετρωνει ολη η κοιλια, σαν πετρες γινεται τοσ σκληρη κ εχεις πονους σχετικα ψηλα οχι χαμηλα στην κοιλια, τωρα τι να πω..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Σας ευχαριστω! Σημερα είμαι καναπέ κρεβάτι (και φαί).. Για να δούμε και αυριο τι κάνει ο μπομπιρακος!

Παπατρίκος πηγές στα μαθήματα; Πως ηταν;

ΚΑλε που είστε όλες!!!

Χαρά μου ξέχασα να σου ευχηθώ για τον αντρούλη σου και πάντα οι Αγιοι Ταξιάρχες να μας προστατεύουν και να μας χαρίσουν υγιη μωράκια!!!

Χαρά μωράκι Νοεμβρίου λες να μας βγει ο μπέμπαρος; Ξεκούραση κι ολα καλα!!! Ποια μιλάει! Μάλλον πρέπει να με πιάσουν κι εμένα συσπάσεις για να βάλω κ@λο κατω!

Chotaki έτερη νυχτεριδα κοιμάσαι τα βραδιά; Πολυ καλα τα κιλάκια του μπεμπάκου!!!

Λινάκι μπαρμπ ψυχολογικές μεταπτώσεις ακούω! Εγω ήμουν έτσι πριν κανά δίμηνο τωρα τελευταία έχω γίνει πιο γαιδούρα μάλλον φύλαω όλες τις ευαισθησίες μου για τη γέννα αφου τρέμω και μονο στη σκέψη!

Οσο για το αλλο με τα δέκα ευρω δεν το ήξερα. Αυριο πρέπει να πω του γιατρου να μου γράψει τις εξετάσεις στο βιβλιάριο γιατι αλλιώς δεν μου τις δίνουν στη Βιοιατρικη! Και την αλλη Παρασκευή κι εγω Αιματολόγο για να συζητήσουμε τα της γεννας και τα της ηπαρίνης. Δευτερο βραδυ που λείπει ο αντρούλης μου αλλα έχω τη μανούλα μου παρέα δεν με αφήνει μονη μου!

καλησπερα κοριτσια μου....μολις εφαγα στης μαμας μου κρεατοσουπα...ειχαμε παει στο σπιτι κ σημαδευαμε για τα ηλεκτρολογικα για να σκαψει ο αμορες κ να ξεκινησει ο μπαμπας....κ τωρα παμε σπιτι για υπνοοοοοο!!

Χαρα να χαιρεσαι τον αντρουλη σουυ.....εμεις αν κ εχουμε πολλες γιορτες σημερα δεν εκανε κανεις γιορτη....ο ξαδερφος απασχολειται με την ανακαινηση,ο θειος ειναι Σαλαμινα,ο ξαδερφος ο αλλος δουλευει.....ο κουμπαρος ειναι Ικαρια οποτε....!

Μarry παιδι μου αξημερωτα εσυ με πονακια κ εκανες ντουλαπεςςςςςςςςς????ελα σοβαρεψου κ ξαπλαρε...κ ειδες ο Σωκρατης ειπε οτι εδωσε αναβραζον ντεπον στην Ελενη κ η Νενα της ειπε ξαπλα...παντως οχι να κανουν ντουλαπες...!!!!

το μεσημερι που ξαπλωσα για λιγο κοριτσια εκλεισα τα ματια μου ασυναισθητα ειδα μπροστα στα ματια μου οτι ειχα γεννησει μολις κ μου εφεραν αγκαλια τον πριγκηπακο μου κ απο πανω μου ηταν ο αμορες κ με φιλουσε κ εγω εκλαιγα κ γελουσα...οχι ονειρο σαν ζωντανο...!!κ εκει ξεκινησε ο μπεμπης τις κλωτσιες σαν να χαιδευοταν στα χερια μου που τα ειχα στην κοιλια μου κ ξαφνικα επιασα ενα κεφαλακιιιιιιιιιιιι!!!:D:D:D

εκλαιγα απο χαρα....!!καλο βραδυ κοριτσια μουυυυυυυυυυυυ!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

nena τι δοση παίρνεις δηλ τώρα κ θεωρείται υψηλη ετσι απο περιέργεια!?

maryy πες μετά τι είπατε για την ηπαρινη γιατι ειναι θεμα και αυτο!

ρωτα γιατι εχω ακουσει ότι ο αναισθησιολόγος,

λέει, για τον τοκετό,

δεν το θελει να παίρνουμε 2 δοσεις αλλά προτιμά μία - και να απεχει περισσότερη ώρα, ενώ οι αιματολογοι καποιοι δίνουν 2 δοσεις ηπαρίνης και καλά για να εχεις μικρότερη δόση στο αίμα σου.

ο αναισθησιολογος δεν τον αφορά όμως η μικρή ή μεγάλη δόση αλλά ποσες ώρες πρίν τις εκανες! και άρα απο τη πλευρά του ειναι πιο καλό να γίνεται μια, νωρίς το πρωί!

επισης το άλλο σημαντικό είναι

ότι με ηπαρίνη ΔΕΝ είναι απαραίτητο να κάνεις πρόκληση αν εχουν περασει οι εβδομάδες ΕΚΤΟΣ και εάν το μωρό φαίνεται να μην αναπτύσσεται καλά!

ενώ κάποιοι λένε οτι είναι καλό να κανεις πρόκληση επειδή παίρνεις ηπαρίνη, για να ερθει το μωρό ελεγχόμενα.

Γιατι στο εξωτερικό κάνουν άλλα !!! 2 γυναικολογοι με πείρα εξωτερικου μου παν οτι ΔΕΝ υπαρχει λογος να κανεις αυτοματως πρόκληση επειδή παίρνεις ηπαρίνη!!!!!!!

ΡΩΤΑ ΤΟ και ρωτα αν σου πει για προκληση γιατι πρεπει να γίνει προκληση μετά απο χ εβδομάδες - και σε τί διαφέρει η χ εβδομάδα απο την χυ εβδομάδα κ πρεπει τότε να κανεις προκληση. ?

ρωτήστε κορίτσια!

για το μαγνησιο ο γιατρος μου ειπε οτι μολις μπουμε στον 9 μηνα το κοβουμε καλε!!Εχετε το υποψιν σου να τον ρωτησεις!

ναι? οκ θα το εχω κ γω υποψη μου.

belleblue καλως μας επεστρεψες!!!!Οσο για την ερωτηση σου δεν ξερω αν επιτρεπετε αυτο παντως και σε εμας εδω ειναι κοινη γραμμη για ολους τους γιατρους...αν θελεις μονο συνταγογραφηση πληρωνουμε 10 ευρω..Τι να πεις!!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφαρμοζουν κατι τετοιο αλλα και εγω προσπαθω να γραφω φαρμακα μονο στα ραντεβου μου και να φτανουν μεχρι το επομενο ραντεβου για να μην χρειαστει να ξαναπαω ενδιαμεσα!
Καλημερα :)

Αυτο με τους γιατρους του ΕΟΠΥΥ που παιρνουν χρηματα για τα οχι "κανονικα" ραντεβου, για να σου γραψουν ας πουμε φαρμακα, δε νομιζω οτι ειναι παρανομο, μια που παιρνουν χρηματα απο τον ΕΟΠΥΥ μονο για εναν αριθμο επισκεψεων, νομιζω 50, και μετα δεν πληρωνονται! Επισης, στο χαρτι που σε βαζουν να υπογραψεις στα ραντεβου, λεει οτι ειναι πρωτη επισκεψη, εννοειται για τον μηνα. Βεβαια, ισως θα επρεπε να σου κοψουν μια αποδειξη για τα 10 ευρω! Αλλοι παιρνουν ας πουμε 5 ευρω και σου λενε για τα χαρτια/εκτυπωσεις ειναι!

παιδιά συγνώμη ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ για να βγεί η συνταγή, και τους παίρνει 2 λεπτά! παμε καλά να δίνουμε λεφτά για την ΕΚΤΥΠΩΣΗ? θα παρω τηλ οπου ειναι αρμοδιοι, να ρωτήσω εάν επιτρέπεται να το κανουν αυτό και αν επιτρέπεται τι κόστος εχει.

Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο, ειδικά όταν η μια αιματολογος, ζητά 80ε την επισκεψη ή 60 χωρίς απόδειξη (! σου δίνει και κίνητρο για να μη κοψεις!) την οποία βλεπεις για 5 λεπτά, μια φορά ανά 2 μήνες, και ουτε σου εξηγεί ούτε σου γράφει κατι αλλο ούτε σου δίνει ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟΧΑΡΤΙ για να ξέρεις ΤΙ ΕΧΕΙΣ και ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. (τα νεύραμου!):evil:

Επισης, μια άλλη αιματολογος στο χαλάνδρι που πήγα για γνωμάτευση, του ΕΟΠΠΥ, δεν έδωσα λεφτά και απλώς υπέγραψα σε μια φωτοτυπία/χαρτί για την επισκεψη. Σε αυτήν εάν μου έλεγε οτι η συνταγη εχει καποιο κοστος οκ τότε..

Όσο για το μαγνήσιο εγώ προσωπικά παίρνω όποτε νιώθω κράμπες αλλά λέω να το κόψω γιατί στο τέλος θα πρέπει να έχω συσπάσεις και δεν θα έρχονται :tongue:

κανονικα δεν νομιζω οτι το μαγνησιο το παίρνεις οποτε να ναι... γενικά οι βιταμινες απο οσα ξέρω τουλαχιστον πρεπει να τις παιρνεις σε σταθερή βάση! διαβασα και πιο πανω που είπε μια φιλεναδα οτι το μαγνήσιο το κόβεις όταν μπείς στον 9ο μήνα... αλλά μέχρι τότε γιατί δεν το παίρνεις σταθερά... ο γιατρός σου πε να το παίρνεις ετσι σποραδικα?

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

α sling μου πήραν δώρο! απο την babywearing. ! είχα παει και για την ενημέρωση σε μια συναντηση - κορίτσια μην παίρνετε απο τα φτηνά γιατι εχουν διαφορα θέματα ασφαλείας αλλά και λειτουργικότητας. και μην διανοηθείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να πατε σε κάποια συναντηση γιατί αν δεν σας δείξουν... αρκετά πιθανό να μην ξερετε πως να το βαλετε! και εγω΄είχα μπουρδουκλωθεί στην αρχή! εννοείται παντως οτι εχω σκοπό να τα χρησιμοποιώ ειδικά και για τον θηλασμό και αν μπορέσω να πάρω κάποιο meitai γιατί αυτό είναι ίσως πιο εύκολο /βολικό για έξω. η ξαδερφη μου, ειχε αγορασει ενα για τον εαυτό της κ επειδη δεν ειχε παει ποτε να της δείξουν δεν το χρησιμοποιησε ποτε κ το χαρισε . κρίμα!

α και μη δωσετε λεφτά για μαρσιπο του εμπορίου... κανει κακό για την δυσπλασια του ισχύου γιατί κρεμονται τα πόδια κατω. και οι περισσοτεροι δεν εχουν ρυθμισεις για να ειναι ανετα το μωρο/μαμα , βολευουν μόνο για λίγη ώρα. !

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

καλημερα, ηρθε η παρασκευη αχ αυριο σ/κ τελειααα!!

τι κανετε πως ειστε?

belleblue μου κανω 2 ινοχεπ των 0.45 δλδ συνολο, γιατι κ καλα μου ειπαν εκει την κοιτας την ποσοστητα , 9

αυτο που λες για τον αναισθησιολογο το ξερω ετσι μου ειπαν κ μενα, οτι πρεπει 1-2 μερες πριν να μην κανεις καθολου ενεσακια για να μην υπαρξει θεμα αιμορραγιας.

τωρα για τους μαρσιπους που λετε κ εγω πιστευω αυτα που αγκαλιαζουν το μωρακι οι sling ειναι πολυ καλοι, τον εχει η φιλη μου κ τον εχει καταευχαριστηθει, ενω ο αλλος λεει ειναι χαλια, του εμποριου

μαιρουλα μου ρωτα κ εσυ τον αιματολογο σου, να μαζεψουμε γνωμες..δεν μπηκες να γραψεις καλο σημαδι αυτο, ελπιζω να κοιμηθηκες κ να ξεκουρατσηκες, κ να στματησεις να κουραζεσαι στις ντουλαπες η στην κουζινα!!!!!

με την μανουλα εισαι ε?τι καλα!!!

μπαρμπ μου τι ωραιες στιγμες ε?να κλαιμε απο χαρα!!!να πιανουμε κεφαλακι, ποδαρικο, τελειο συναισθημαααα

τα υπολοιπα εγκυακια μας καλα???σωκρατη η ελενη σου κ ο μπεμπης σου καλα?

κοριστακια να ρωτησω κατι?μιλησατε εμ τους γιατρους για το οικονομικο κομματι?δλδ ποσα θα παρει στην γεννα?

εμενα μου ειπε 800φυσιολογικο, 600 αυτος+200 η μαια

κ 1000 ευρω στην κτ γιατι θα ειναι μεσα η μαια+ακομα ενας γυναικολογος κ πρεπει να παρουν απο 200 ευρω αυτοι

εσεις ρωτησατε?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα!!

Μπαρμπούλα καλό το ονειρο ε??? Άντε και live!!

Σωκράτη ουδέν νεότερον απο το δυτικό μέτωπο?? Μας έσκασε ο τύπος!!!

Μαιρούλα κάναμε αναπνοές στο μάθημα. 3 μας έδειξε, την πρώτη στις ωδίνες, μια εφεδρική σε περίπτωση αποσυντονισμού και μια για τις εξωθήσεις. Ουσιαστικά είναι αναπνοές διαφραγματικές που σε βοηθούν να χαλαρώσεις. Ήταν πολύ ενδιαφέρον μάθημα αλλά νομίζω πως μπορείς εύκολα να μάθεις λεπτομέρειες από γυναίκες που έχουν κάνει. Πάντως σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο μυαλό της ορισμένα πράγματα. Στις 16 θα σου κάνω ιδιαίτερα.:tongue:

Belleblue δεν έχω άποψη για την ηπαρινη και την πρόκληση τοκετού. Θα διαφωνήσω στο θέμα των γιατρών του εξωτικού και της 'πείρας' εξωτερικού. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ζευγάρια με προβλήματα υπογεννητικότητας ή καθ'έξιν αποβολών και σοβαρών προβλημάτων έρχονται στην Ελλάδα όσο περίεργο και αν σου φαίνεται αυτό. Επίσης ο προγεννητικός έλεγχος στην Ελλάδα καλύπτει πολλές από τις απαραίτητες εξετάσεις που εξαλείφουν σε μεγάλο ποσοστό την περίπτωση γέννησης ενός παιδιού με προβλήματα. Στο εξωτερικό και μιλάω για Σουηδία, Βέλγιο και Ελβετία που ξέρω συγκεκριμένα δεν κάνουν ούτε αμνιοπαρακεντηση στα 40 που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα συνδρομών. Οι Έλληνες γιατροί, ειδικά σε θέματα γυναικολογίας και γενετικής είναι από τους καλύτερους. Στα νοσοκομεία και στην περίθαλψη χωλαίνουμε πάρα πολύ γιαυτο και σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών καταφεύγουμε στο εξωτερικό. Σε θέματα εξοπλισμού οι άνθρωποι είναι μίλια μπροστά..

Όσο για την πρόκληση καλό είναι κάθε γυναίκα να κάνει αυτό που νομίζει σε συνεννόηση με το γιατρό της. Δεν είναι θέμα τρομοκρατείας. Αν εκείνος πιστεύει ότι το μωρό πρέπει να βγει νωρίτερα αυτό θα κάνει χωρίς τύψεις ότι κάνει κάτι καταστρεπτικό στο παιδί. Εγώ θα γεννήσω νωρίτερα λόγω σακχάρου, κάποιοι άλλοι αφήνουν στις 40 εβδομάδες η και παραπάνω. Όταν ο δικός μου γιατρός μου λεει ότι υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα του αμνιακού και ο πλακούντας και ανεβαίνει το ποσοστό ενδομήτριας θνησιμότητας ε σίγουρα δε θα το ρισκάρω για να πω ότι γέννησα στις 40 εβδομάδες.

Nenaki θα πάρω κι εγώ ring sling αφού βολεύει και στο θηλασμό!! Δοκίμασα μιας φίλης και είναι πολύ απλό στη χρήση!! Οι όρθιοι μάρσιποι είναι καλύτερα λίγο αργότερα.

Εμείς κοπέλες και μπαμπά μια χαρά! Μεγαλώνουμε και δυναμώνουμε αισθητά. Τα πονάκια είναι άστατα και με την ίδια ένταση πάντα όποτε δεν ανησυχούμε αλλά νοιώθω ότι έχω αρχίσει να βαραίνω πολυυυ... και πεινάω και πολύ. Αυτά από εμάς. Άντε βρε Σωκράτη κάνετε την αρχή να πάρουμε σειρά!!!! :P:p:p

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα κούκλες. Η Παρασκευή βγάζει από μόνη της καλά vibes διότι ακολουθεί ΣΚ.

Ο μικρός μεγαλώνει, ομορφαίνει αλλά δε βγαίνει. Μετά τα μέτρα περιμένει να ψηφιστεί και ο προϋπολογισμός και στη συνέχεια να σκάσει μύτη. Μου το είχε πει τις προάλλες: μπαμπά με δραχμή εγώ δε βγαίνω...

Αύριο έχουμε καρδιοτοκογράφο για τον καθιερωμένο έλεγχο.

Τα λέμε :)

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...