Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/2012......αγοράκι!.........Έλενα

02. andria27.........ΠΗΤ 26/11/2012......κοριτσάκι!.......

03. lena25............ΠΗΤ 02/12/2012......αγοράκι!.........

04. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/2012......κοριτσάκι!.......Ηώ

05. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012......αγορακι!..........Γενικό Νοσοκομείου Λ/σού (Κύπρος)

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/2013..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3...........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. belleblue .......ΠΗΤ 30/12/2012....κοριτσακι!..........Ιασω

14. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!........... Ρέα

15. chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!...........

16. barboula.........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!...........Αττικό

XzvPp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Οσο καλη μπορει να ειναι με τα νέα μέτρα που υπερψήφισαν οι γελοιοι που μας κυβερνάνε...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερες πολλες κ γλυκες, τι κανετε εγκυακια ? σωκρατη πως παει η γυναικουλα σου?

ευτυχως δεν γραψατε κ παρα πολλλαααααααααααααααααα κ μπορεσα να σας διαβασω!

μαιρουλα μου οντως αυτο με τον εοππυ ισχυει δυστυχως, κ μενα την δευετρα μου τα εγραψε κ στο βιβλιαριο ευτυχως , να δω ποτε θα τις κανω, στο μικροβιολογικο που πηγες δεν σε ξερουν για να τους τα πας γραμμενα αργοτερα?χαζοι ανθρωποι να ταλαπιπωρουν κ να νευριαζουν εγκυες γυναικες :mad::mad:

οσο για τα μετρα αναμενομενο δυστυχως..να σκεφτεις ο αντρας μου εβλεπε βουλη χτες το βραδυ κ εβριζε σε οποιον ελεγε ναι

μπαρμπ μου με το καλο να σταματησεις κ εσυ με την αδειουλα σου κ να ξεκουρατσεις, να σας ζησουν κ τα διδυμακια!

διδυμομανουλα μου φανταζομαι την ομορφη κοιλιτσα σου με 2 μπεμπακια εκει μεσα, τι τιναγματα κανει!!!!!!!!!!αντε πλησιαζουμε στην ωραιοτρεη στιγμη ;):D

λινακι, γεωργια, σοφακια, φραουλιτσα, χαρα, λενα25, ολα καλα?

αχ λινακι κ εγω το εχασα αυτο το σεμιναριο αλλα με τοσο τρεξιμο για το σπιτι διπλα σιγα μην το θυμμομουν, αν παθετε ποτε θα ξεκινησει στελτε με ενα πμ πλιζζζζζζζ να το βαλω κ υπευνθυμιση μπας κ ξεστραβωθω λιγακι

φιλια πολλα για την ωρα:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

ευχαριστώ που με ξαναπροσθέσατε!

Κορίτσια τα αποτελέσματα του NST ήταν ικανοποιητικά. Ο υπέρηχος μας βγάζει 39+ εβδομάδων και 3.900 gr (κάπου στα 3.500-3.600 είναι). Αμνιακό υγρό καλό. Το κεφαλάκι δεν έχει κατέβει τελείως χαμηλά οπότε μας είπε πως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη που θα μας δει δεν θα έχουμε γεννήσει. Είναι και λίγο μεγάλος ο πιτσιρικάς και δυσκολεύεται να κατέβει. Το Σάββατο θα πάμε για NST και την ερχόμενη Τρίτη για πλήρη έλεγχο.

Οπότε η ΠΗΤ έγινε 11/11 με τάση προς 15/11 και έχω την υποψία πως αν δει το παιδί να μεγαλώνει ααρκετά μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, θα μας κλείσει ραντεβού για γέννα. Μακάρι να έρθει φυσιολογικά αλλά αν δεν το πάρει απόφαση, θα αναλάβει η επιστήμη.

Φιλιά σε όλες!

[/color]

soch μη φοβασαι, εγω γεννηθηκα 4400 κιλά φυσιολογικά μέσα σε 2 ωρες σε πρώτη γεννα της μητέρας μου! ελπίζω να μη σε τρομοκρατησουν! καθε μερα στη κοιλιά σου είναι θρεπτική! μην αφήσεις να σε πανε με προκληση αν δεν υπαρχει σοβαρός ιατρικός λόγος. η πρόκληση εχει κάποια αυξημενα ρίσκα για καισαρικη... Μόνο αν υπαρχει λόγος να το δεχτείς αυτό. η πιθανότητα χ του χ του χ δεν είναι λόγος... να σου εξηγήσουν ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί ΤΩΡΑ και όχι σε μια εβδομάδα, ... τι θα αλλάξει. ?

μαιρουλα μου δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα κ αυτο ειναι που με τσιτωνει λιγουλακι, ο γιατρος μου επειδη εχω πει πολλες φορες ειναι οικογενειακος μας φιλος, θελει να με προσεξει λιγακι παραπανω, κ ετσι λογο παραπανισιων κιλων με ξεκινησε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ με 1 ενεση την ημερα, οταν ειδε οτι δεν με επιανε με εστειλε σε αιματολογο για να μην ανακατευτει στα "χωραφια"της κ αυτη με βαζει κ κανω την αντιξα καθε μηνα κ οπως ειπα καμια δεν βγηκε καλη, ο δε γιατρος μου χτες που του ειπα οτι παιρνω την μεγαλυτερη δοση λαλησε, μου ειπε μα παμε καλα?αυτη σου δινει θεραπεια κανονικοτατη λες κ εχεις προβλημα, ενω εγω ηθελα απλως μια προστασια για σενα να μην παθεις , προληπτικα, καμια θρομθωση, κ μου ειπε πως αναλογως με το τι θα δειξει η αντιξα μου στις 15-11 θα μιλησει με την αιματολογο κ την ενδοκρινολογο κ θα πραξει τα δεοντα, μου ξανατονισε οτι δεν θελει να προβει σε καισαρικη, αλλα στο τελος δεν ξερω τι θα γινει..οχι οτι με χαλαει να βγει κ 10.12 ειπαμε θα τον εχω κ παρεα;);););)

επειδη είχα και εγω τετοια μπερδεματα τελευταία, πηγαινε οπωσδηποτε να δεις και 2ο αιματολογο για να καταλαβεις τι ειναι αληθεια. εγω καταλαβα οτι στην ελλαδα υπαρχουν πολλά μέτρα και σταθμα και οτι πειραματίζονται αρκετά οι γιατροί με το να δίνουν απλώς παραπάνω ηπαρίνη για να είναι σίγουροι χωρίς να βασίζονται σε διεθνή πρωτοκολλα ή έρευνες.

Απο την άλλη έμαθα ότι για να εχει νόημα να κανεις καποια δοσολογία ηπαρίνης, πρέπει να σε καλύπτει στα κιλά σου.

αν η δοσολογία δεν σε καλύπτει στα κιλά σου είναι σαν να μη παίρνεις καθόλου και ίσως για αυτό δεν σου αλλάζει τις αντιχα σου.

επίσης το αντιχα εξαρταται απο το εάν εχεις καποιο κίνδυνο εσύ, το αν ειναι καλό και σε ποιά τιμή είναι καλό. δηλαδή απο ιστορικό, αν εχεις κανει κάποιες εξετάσεις και άλλα . δεν είναι τόσο μαυρόασπρο αυτό.

ο γυναικολόγος μπορεί αυτό να μήν το ήξερε ή μπορεί αυτό να το θεωρεί αποδεκτό, ο αιματολογος όμως σου λέει - ή αυτή τη δοσολογία παίρνεις ή είναι σαν να μη παίρνεις καθόλου.

και εγω βρισκομαι σε παρομοια φαση τωρα και περιμενω νεότερες οδηγίες καθώς υπήρξε διαφωνία 2 αιματολογων σχετικά με το εάν έχω ανάγκη η όχι την ηπαρίνη. παίρνω τώρα κάτι ενδιάμεσο που δεν καλύπτει κανονικά στα κιλά μου απλώς για να εχουμε την αισθηση οτι κάτι παίρνω.

να προσεχετε γενικότερα γιατι βλεπω οτι αρκετες συγκρίνουν τι θεραπειες κανουν αλλα ολα αυτα εχουν να κανουν με τα κιλά όπως και το εάν σου δίνουν θεραπευτική ή προφυλακτική δόση. οτι και να παίρνεις, πρεπει να ειναι σεταρισμένο με τα κιλά σου. δεν υπαρχει παγια θεραπευτικη ή προφυλακτική δόση για όλους. εκεί είναι που παίζουν και οι διαφορές και οι παράγοντες και τα νερά είναι λίιιιγο θολα επειδή κ οι γιατροί θέλουν να είναι 1000% καλυμένοι, ενώ στο εξωτερικό δεν λειτουργούν έτσι....

ναι σωζονται ζωές αλλά δεν υπαρχει αποδειξη για αυτό (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν δεν επαιρνες ηπαρινη, εκτός και εάν εχεις ιστορικό καθεξιν αποβολών ή θρόμβωσης κλπ) + απειρα λεφτα βγαζουν οι φαρμακευτικές κ επιβαρύνεται το σύστημα υγείας την στιγμή που αλλού αρρωσταίνουν κ πεθαίνουν υγιή μωρά απο έλλειψη ειδικών ορών/αφυδάτωση.... . ...

στην αμερική κ εξωτερικό υπάρχει πρωτόκολλο συγκεκριμένο αναλογα με το τι σου συμβαίνει/τι εχεις/ ιστορικό. εδω δεν υπαρχει.

χαιρετισμούς σε όλες

παιδιά είδε καμία την ερώτηση μου αυτή ? με καιει λιγο γιατι μου φανηκε ΠΑΡΑ πολύ αυθαίρετο αυτό !!!

η αιματολογος μου ανέφερε κόστος συνταγογράφησης 10 ευρώ (μονο για τη συνταγή των ενεσεων) όταν δηλαδη ειμαι αναμεσα στα ραντεβου, οποτε πηγαινω, οτι εχει δηλ κόστος απλώς η εκδοση της συνταγής!

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥTO ?

μια αλλη ερωτηση , επειδη αυτη τη βδομαδα πηρα την καλυψη απο τον ΕΟΠΠΥ μεσω συζυγου,.. τις αντιχα τις εξετάσεις δεν τις καλύπτει έτσι? ή τις καλύπτει αν τις γραψει αιματολογος?

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

καλημερα κοριτσια μου...κ μπαμπακα..!

πως ειστε?επιτελους κρυωσε ο καιρος...!κρυωσε την μερα που ολοι ξερουμε οτι θα πεινασουμε με τα μετρα που ψηφιστηκαν....τα ακουγαμε στο ραδιο ενω γυριζαμε σπιτι κ μετα τα υπολοιπα τα ειδαμε στην τηλεοραση....οποιος ελεγε ναι ακουγε τα μπινελικιααααααα...!!κ το αποκορυφωμα ηταν οταν βγηκε ο γκαβος ο Σαμαρας κ χαμογελαστος σαν καθυστερημενο λες κ σωθηκαμε κ εκανε δηλωσεις πανευτυχης...!εκει τρελαθηκα...!αλλα εμεις φταιμε που αποφασισαμε να ψηφισουμε οοοολους τους αχρηστους να μας κυβερνουν κ να κανονιζουν τις ζωες εκατομμυριων ανθρωπων...!:(:(αφου στο τελος λεει ο αμορες....στη κοιλια μου...''σε τι κοσμο σε φερνουμε μπεμπακι μου...??''ουφφφ...!

εδω βλεπω οοοολα καλα....!!εγω κατα τα αλλα νυσταζω κ ειμαι πολυ κουρασμενη απο χθες...!αυτα τα νεααααα μου προς το παρον....!!

Jr39p2.png

Καλημέρα σας φουσκίτσες και μπαμπάκα!

Πως είστε σήμερα;

Μπαρμπούλα να της ζήσουν τα διδυμάκια της φίλης σου! Τα έβαλαν θερμοκοιτίδα; Αχ τι ωραία γεννητούριαααααα!!

Εμείς στη Κύπρο επειδή ζηλεύουμε και θέλουμε να ακολουθούμε πιστά τα βήματα της Ελλάδας καλέσαμε την Τρόικα και εντός των ημερών θα υπογραφεί και το πρώτο μνημόνιο! Σταθερά ένα βήμα πριν απο εσας. Και μένα χθες ο άντρας μου μίλαγε στο γιό του και του λέει να γεννηθείς και θα φύγουμε όσο πιο μακριά γίνεται! Πριν ένα χρόνο ήμουν αρνητική και κάθετη με τη μετανάστευση και να τώρα που το σκεφτόμαστε και λέμε "χμ.. γιατί όχι;" :|:neutral:

Belleblue καλοσώρισες πίσω!!! Δεν σημαίνει πως πρέπει να μπαίνεις κάθε μέρα βρέ αλλά πολλές κοπέλες έγραψαν μόνο μια φορά ΚΑΠΟΤΕ και δεν έχουν ξαναδώσει σημεία ζωής έτσι για να μην μπερδευόμαστε αφήσαμε τους βασικούς ύποπτους! :rolleyes: Μπέρδεμα με την ηπαρίνη ε; Η αλήθεια είναι οτι στην Ελλάδα το έχω ακούσει απο πολλές κοπέλες οτι με το που μείνουν έγκυες τις τρελαίνουν στα αντι θρομβωτικά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Καλή συνέχεια και ελπίζω να βρείς άκρη με τις ηπαρίνες! Όσο για το μαγνήσιο εγώ προσωπικά παίρνω όποτε νιώθω κράμπες αλλά λέω να το κόψω γιατί στο τέλος θα πρέπει να έχω συσπάσεις και δεν θα έρχονται :tongue:

Βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες έχω γίνει υπερ ευαίσθητη. Κλαίω με το παραμικρό, τσαντίζομαι εύκολα και είμαι πολύ εκνευριστική! Ο αντρούλης δεν μπορεί να μου πεί τίποτα και όλη μέρα τσακωνόμαστε :( Οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο!

oYNBp2.png

Καλως την Λενα!!!

Τι εγινε Σωκρατη ακομα ο μπεμπουλης ε?? Δεν πειραζει κι η αδερφη μου 42 εβδ. γεννησε κι ολα καλα!

Εγω ηρθα λιγο να κατσω, να δω τα νεα σας. Παλι απ το νοσοκομειο ερχομαι, εχω πολλεεεες συσπασεις κι ο γιατρος ειπε να συνεχισω τα φαρμακα και να κατσω να παρω 2 3 βδομαδες !! Οποτε ο μπεμπακος θα μας βγει τελος Νοεμβριου, δεν την γλιτωνουμε με τπτ!! Τωρα που σας γραφω με εχει ταραξει στο κλωστιδι :P :p χαχαχα!! Ιντερνετ οπως βλεπω, αφοτου γεννησω γτ απ την forthnet μαλλον φαγαμε ηττα κι ο ΟΤΕ αν κανω σημερα αυριο αιτηση σε καμια 20αρια μερες θα μου το φερει! Αυτα τα συντομα νεακια μας. ΑΑΑ εχω παρει 11 κιλα !!!

Σημερα γιορταζει κι ο αντρουλης μου!! Χρονιοα πολλα σε ολους1!!

EDIJp1.png

καλημερα κοριτσια και soch !!

Eμεις πηγαμε προχθες γιατρο και ειμαστε καλα σταθερα με κεφαλι προς τα κατω και τα κιλακια μας 1.700....

linaki ατιμες ορμονες ε??Υπομονη τι αλλο....Οσο για το μαγνησιο ο γιατρος μου ειπε οτι μολις μπουμε στον 9 μηνα το κοβουμε καλε!!Εχετε το υποψιν σου να τον ρωτησεις!

belleblue καλως μας επεστρεψες!!!!Οσο για την ερωτηση σου δεν ξερω αν επιτρεπετε αυτο παντως και σε εμας εδω ειναι κοινη γραμμη για ολους τους γιατρους...αν θελεις μονο συνταγογραφηση πληρωνουμε 10 ευρω..Τι να πεις!!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφαρμοζουν κατι τετοιο αλλα και εγω προσπαθω να γραφω φαρμακα μονο στα ραντεβου μου και να φτανουν μεχρι το επομενο ραντεβου για να μην χρειαστει να ξαναπαω ενδιαμεσα!

νενα πως παει το τρεξιμο??Ειπαμε ασε τους αλλους να αγχονοντε εσυ μην πολυασχολησε για τωρα...ξεκουρασου οσο προλαβαινεις τωρα!!!

barboula και για σενα ισχυει το ιδιο...!

mary πρωι πρωι τα μετρα σκεφτοσουν καλε??Πως να κοιμηθουμε μετα μου λες??Την υγεια μας να εχουμε και τα αλλα στο χερι μας ειναι να τα αλλαξουμε τα πραγματα..!

soch πως παμε ??Ακομα στην αναμονη εισαστε??

Τα υπολοιπα τα κοριτσια μας ειναι καλα και τα μωρακια μας??Σας φιλω ολους...Καλημερα και χρονια πολλα σε οποιον γιορταζει!!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Grace σε χασαμε!!Ατιμο ιντερνετ....!!Συσπασεις ακομα ε??Βιαστικος ειναι ο μικρος μαλλον!!Κοιτα να ξεκουραζεσε ...!!Να χαιρεσε τον συζυγο σου και να περασετε ομορφα σημερα!!!

Ρε κοριτσια πως καταλαβαινουμε τις συσπασεις τελικα??Τι νιωθουμε ακριβως??Γιατι εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα....Πως φαινομαι η πρωταρα ε??

wsUfp2.png

καλημερα Λινακι.....!!κ εσυ με νευρα εεε??κ εγω τρελα νευρα....!κ μετα ολο κλαμααααααα!!:(:(

θα σε γελασω για την φιλη μου...απλως μου εστειλε οτι γεννησε κ οτι ολα πηγαν καλα κ οτι θα με παρει οποτε μπορει να μου τα πει...οποτε της εστειλα μονο να της ζησουν κ τις ευχες μου κ την αφησα να ηρεμησει κ να με παρει οποτε μπορει...!!:D

grace μου τι εγινε βιαζεται ο μπομπιρας να βγει να δει τους γονεις του κ τις αδερφουλες του....??δεν κρατιεται....????αχαχαχα...!!αντε με το καλο οποτε κ αν ειναι να ειναι ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ!!:D:D

κ που θα παει αυτο το ιντερνετ θα ερθειιιιιιιιιιι!!υπομονη....!!:P:p

Jr39p2.png

Καλημερα :)

Αυτο με τους γιατρους του ΕΟΠΥΥ που παιρνουν χρηματα για τα οχι "κανονικα" ραντεβου, για να σου γραψουν ας πουμε φαρμακα, δε νομιζω οτι ειναι παρανομο, μια που παιρνουν χρηματα απο τον ΕΟΠΥΥ μονο για εναν αριθμο επισκεψεων, νομιζω 50, και μετα δεν πληρωνονται! Επισης, στο χαρτι που σε βαζουν να υπογραψεις στα ραντεβου, λεει οτι ειναι πρωτη επισκεψη, εννοειται για τον μηνα. Βεβαια, ισως θα επρεπε να σου κοψουν μια αποδειξη για τα 10 ευρω! Αλλοι παιρνουν ας πουμε 5 ευρω και σου λενε για τα χαρτια/εκτυπωσεις ειναι!

Στην πολη μου εβγαλε το πρωι λιγο κρυο μετα την χθεσινη βροχη, αλλα παλι ο ηλιος λαμπει! Αντε και πλησιαζουμε στο τελος της εβδομαδας παλι! Τι χαρα! Νομιζω οτι αρχιζω να νιωθω παλι αυτη την ιδιαιτεροτητα του ΣΚ, μιας και δεν δουλευω τοτε! Ξαφνικα παντως σαν να μην κουραζομαι ενα πραγμα! Περιεργο; Μια βδομαδα ακομη για το ραντεβου μας με την γιατρο και τον μπεμπη στον υπερηχο :) Ανυπομονω!

belleblue, ενημερωτικα, ειναι ο soch απο το Σωκρατης :) Περιμενουμε απο μερα σε μερα να γεννησει η γυναικα του η Ελενη :)

XzvPp2.png

λοιπον για ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ...επειδη ειχα εκπαιδευτει 2 φορες για τα ραντεβου να σας πω...οτι...

κανονικα το πλαφον τους ειναι 200 επισκεψεις τον μηνα.τωρα ο καθε γιατρος μπορει να φτιαξει τα ραντεβου του αυτα οπως θελει...μπορει να δει κ οοολα τα ραντεβου του εοπυυ που δεν πληρωνεται κ μετα κανονικα οι υπολοιποι επισκεπτες κανονικα πληρωνουν μια συμμετοχη..αυτα για τους γιατρους που ειναι συμβεβλημενοι με τον εοπυυ...υπαρχουν κ αυτοι που συνταγογραφουν ηλεκτρονικα αλλα δεν ειναι συμβεβλημενοι απλως πιστοποιημενοι..που σ αυτους πληρωνετε κανονικα απο τις αρχες του μηνα...!!αυτα....ειναι λιγο μπερδεμα...!!αλλα γενικως σπανια θα βρειτε γιατρο που δεν θα παρει λεφτα.....καλο μεσημεριιιιιιιιιιιιιι!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...