Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...

ΓΕΩΡΓΙΑ εγω θα πηγαινα κ την Παρασκευη κ μετα τελος απο την δουλεια...ηδη λες οτι εισαι εξαντλημενη....εεε φτανει πια...!να κατσεις σπιτι..να κανεις την δουλειτσες σου κ να ευχαριστηθεις κ λιγο τον Αποστολακο σου κ μηπως του δωσεις να καταλαβει οτι δεν θα πρεπει να ζηλευει το αδερφακι του..!!

marry νομιζω οτι αυτο το κανει μονο η βιοιατρικη...γιατι εγω που πηγα σε αλλο διαγνωστικο μου ζητησαν το βιβλιαριο μου αλλα οχι για να δουν αν μου εχει γραψει κατι μεσα...δεν ξερω τι να πω...!ρωτα κ σε κανενα αλλο διαγνωστικο....

Γεωργια μου σταματαμε απο την δουλεια μολις γινουμε 32 εβδομαδες ακριβως σωστα????οχι μολις τις κλεισουμε!!εεε?

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαρμπ σε ποιο διαγνωστικό πηγές; Τις έκανες μετα τις 22 του μηνα που είπαν οι βλάκες οτι εχει αλλάξει το σύστημα; Εγω που τους ρώτησα πάντως μου είπαν οτι παντου γινεται έτσι...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα σας!!! Εγω μόλις γύρισα απο τη Βιοιατρικη που είχα παει να κάνω τις καθιερωμένες εξετάσεις του μηνα αλλα πήρα μια συγχηση! Μονο που δεν τσακωθηκα μαζι τους! Δεν μου έκαναν τις εξετάσεις γιατι λέει απο τις 22 του μηνα, εχει βγει οδηγία απο τον Εοππυ ο γιατρός πέρα απο το παραπέμπτικό να σου γράφει τις εξετάσεις αναλυτικά και στο βιβλιάριο!! Τι πράγματα ειναι αυτα; Και δηλαδη στην κυηση που κάνουμε καθε μηνα το βιβλιάριο δεν θα γεμίζει με κατεβατά εξετάσεων; Καθε μηνα θα αλλάζουμε βιβλιάριο; Έξαλλη έγινα!!! Το ξέρατε ρε κορίτσια;;;

Νενάκι κατάλαβα, τι να πω ας έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και να σκέφτεσαι οτι πολυ πολυ σύντομα θα έχεις το μπόμπιρακο αγκαλια!

Σωκράτη ζόρικος ο μικρός εεε; Την εχει καταβρεί στη κοιλίτσα!

Λενακι καλώς ήρθες! Ούτε εγω είχα συσπασεις νομίζω!

Μπαρμπ μεγια τα φωτιστικά!

Αρκουδομανουλίτσα να προσεχείς τις νύφούλες μας!

Λινάκι τι υπέροχο να νιώθεις το μπέμπη απο παντου!!!!

Γεωργία μου πάρε την αδειουλα σου κορίτσι μου να ξεκουραστεις και αναμένουμε photos! Οσο για το ασβέστιο εμένα πχ ο γιατρός δεν μου έδωσε καθόλου στην εγκυμοσύνη! Μου ειπε αν πίνεις γάλα είσαι οκ!

Μη μου λες τετοια και εχω να κανω και εγω εξετασεις....

Ελεγα να παω και εγω το Σαββατο στην βιοατρικη να της κανω....:evil::evil::evil:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ...

ΓΕΩΡΓΙΑ εγω θα πηγαινα κ την Παρασκευη κ μετα τελος απο την δουλεια...ηδη λες οτι εισαι εξαντλημενη....εεε φτανει πια...!να κατσεις σπιτι..να κανεις την δουλειτσες σου κ να ευχαριστηθεις κ λιγο τον Αποστολακο σου κ μηπως του δωσεις να καταλαβει οτι δεν θα πρεπει να ζηλευει το αδερφακι του..!!

marry νομιζω οτι αυτο το κανει μονο η βιοιατρικη...γιατι εγω που πηγα σε αλλο διαγνωστικο μου ζητησαν το βιβλιαριο μου αλλα οχι για να δουν αν μου εχει γραψει κατι μεσα...δεν ξερω τι να πω...!ρωτα κ σε κανενα αλλο διαγνωστικο....

Γεωργια μου σταματαμε απο την δουλεια μολις γινουμε 32 εβδομαδες ακριβως σωστα????οχι μολις τις κλεισουμε!!εεε?

Μαλλον αυτο θα κανω barboula μου...οσο για το 32 δεν το ειχα παρατηρησει.. οντως οταν πας 32 εβδομαδων ακριβως σταματάμε...καλο...:eek::-o:-o

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

marry Πηγα στις 26 του μηνα κ εκανα κ οοολες τις αιματολογικες κ ουρων κ την καμπυλη....κ δεν μου ειπαν τιποτα...!εγω αυτο που πηγα λεγοταν ιατρικη διαγνωση...!αλλα εγω ακουσα οτι η βιοιατρικη γενικω βγαινει απο το εοπυυ μηπως γι αυτο?ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ στειλτε μου π.μ κ πειτε μου σε ποιες περιοχες ειστε να σας στειλω συμβεβλημενα διαγνωστικα με τον εοπυυ....:D:D

Γεωργια μου ειπε ο γιατρος οτι σταματαμε στις 32 εβδομαδες αλλα δεν ηξερα οταν τις κλεισουμε η οταν ειμαστε 32 ακριβως....αλλα τωρα που το συνδιασα με εσενα ΕΜΑΘΑΑΑΑ..!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα :)

Οι 56 μερες πριν την Π.Η.Τ. ειναι 8 εβδομαδες (7χ8=56), δηλ., αν ο γιατρος σου γραψει ως Π.Η.Τ. αυτη που συνηθως υπολογιζουν και οι μετρητες στο διαδυκτιο, 40 εβδομαδες απο την τελευταια πρωτη μερα περιοδου. Εμενα ο γιατρος του ΙΚΑ, μου ειπε οτι η Π.Η.Τ. θα πρεπει κανονικα να ειναι η 57η μερα! Βεβαια δυστυχως εγω δεν βγηκα στις 32 εβδομαδες παρα μια μερα, αλλα στις 33 παρα 2, μια που η γιατρος μου αποφασισε οτι θα πρεπει να βαλει ως Π.Η.Τ. την 30/12, εφοσον τελευταια ημερομηνια περιοδου ηταν 20/3 και αλλαζω μηνα καθε 30/3 (+10 μερες!). Ουφ .. αλλα δεν βαριεσαι .. τωρα περασε και θα παω να καταθεσω τα χαρτια στο τελος της βδομαδας.

Επισης, να θυμηθειτε να βαλετε το μωρο στο δικο σας βοβλιαριο, ετσι ωστε το επιδομα λοχειας να ειναι αυξημενο κατα 10%!

Κατα τα αλλα ησυχια. Ο μπομπιρας μου γενικα ειναι πια πιο ησυχος .. δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχω ή αν ολα αυτα ειναι φυσιολογικα. Ραντεβου εχουμε σε μια βδομαδα με την γιατρο. Τελικα περνουν οι μερες :) Απο βδομαδα θα ξεκινησω να κοβω σταδιακα και το yutopar.

Λεμε και αυτη την εβδομαδα επιτελους να οργανωθουμε με αγορες και πλυσιματα κ.τ.λ.! Αντε να δουμε .. γιατι μονο το λεω και δεν το κανω! Για να το ακουω και να κουνηθω μηπως; αχαχα!

XzvPp2.png

lena, καλωσορισες και απο εμενα :) Διαλεξε ποιο τικερακι σου αρεσει πατωντας πανω του με το ποντικι, και θα σε οδηγησει στην σελιδα της καθε ετιαριας. Εκει θα ακολουθησεις τις οδηγιες. Στο τελος θα πρεπει να αντιγραψεις αυτον των κωδικα που χρειαζεται για να το βαλεις στο parentscafe ως υπογραφη σου! Ειναι αυτος που ξεκιναει με URL .. Την υπογραφη την βαζεις απο τον πινακα ελεγχου -> επεξεργασια υπογραφης.

Ελπιζω να βοηθησα :)

XzvPp2.png

lena, καλωσορισες και απο εμενα :) Διαλεξε ποιο τικερακι σου αρεσει πατωντας πανω του με το ποντικι, και θα σε οδηγησει στην σελιδα της καθε ετιαριας. Εκει θα ακολουθησεις τις οδηγιες. Στο τελος θα πρεπει να αντιγραψεις αυτον των κωδικα που χρειαζεται για να το βαλεις στο parentscafe ως υπογραφη σου! Ειναι αυτος που ξεκιναει με URL .. Την υπογραφη την βαζεις απο τον πινακα ελεγχου -> επεξεργασια υπογραφης.

Ελπιζω να βοηθησα :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ zophie!ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Τελικα με το σεμιναριο τι εγινε Linaki; Το παρακολουθησες καθολου; Πως το ξεχασα ετσι .. ειναι τελικα μαλλον της εγκυμοσυνης, μιας και ολο και κατι ξεχναω! χαχαχα!

XzvPp2.png

Τελικα με το σεμιναριο τι εγινε Linaki; Το παρακολουθησες καθολου; Πως το ξεχασα ετσι .. ειναι τελικα μαλλον της εγκυμοσυνης, μιας και ολο και κατι ξεχναω! χαχαχα!

Τους έστειλα mail και τους ρώτησα αν μπορώ να το δω σε επανάληψη και είπαν πως οχι :cry: Ελπίζω να προλάβω το επόμενο για τον τοκετό!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τελικα ισχύει αυτο με τις εξετάσεις στο βιβλιάριο απο τις 22 του μηνα δυστυχώς.. Πήρα τηλ και σε αλλα συμβεβλημένα μικροβιολογικά.

Zophie θα ειναι με τις μέρες τους τα μωράκια μας, καλη αρχη με τα πλυσιματάκια με το καλο!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλησπερα κοριτσια..η φιλη μου με τα διδυμα γεννησε κ ολα πηγα καλα...τελεια..!!!:D:D:D

marry εγω σου εστειλα λιστα αλλα βλεπω εδω λες οτι πρεπει να τα γραφουν κ στο βιβλιαριο..τι να πω?λες εμενα να αποφασισαν να με εξυπηρετησουν ετσι χωρις το βιβλιαριο λογω εγκυμοσυνης..???δεν ξερω...!!!

Jr39p2.png

Αληθεια γεννησε?τι ωραια που πηγαν ολα καλα. Σε ποια εβδομαδα ηταν? Αγορακια η κοριτσακια? Πολλες ερωτησεις μαζι.χιχι

Για το αλλο που ρωτησες barboula δεν ξερω γιατι δεν ειμαι ικα οποτε οτι και να σου πω ψεμα θα ειναι.

imQRp2.png

αχ γεια σας παιδιά μετα απο πολυ καιρό. πλησιάζουν οι εβδομάδες...

είδα στη λιστα για κάποιο λόγο δυστυχώς είμαι απέξω ενώ ήμουν πριν απο κανα δυο μηνες νομιζω κανονικά!

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1747311&postcount=2190

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!! μάλλον ιασω

τωρα ειδα οτι καποιος πηρε τη πρωτοβουλια να σβησει όποιους δε μπαίνουν. γιατί ρε παιδιά, που ξέρετε πότε θα μπορέσει καποιος να βρεί χρόνο να μπει! ??! (!) http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1794047&postcount=2584

εγω τώρα μπόρεσα. δεν νομίζω οτι υπαρχει καποια αποκλειστικότητα για όσους μπαίνουν καθημερινά... :-S !

να σας πω τα νέα μου:

η αιματολογος μου ανέφερε κόστος συνταγογράφησης 10 ευρώ (μονο για τη συνταγή των ενεσεων) όταν δηλαδη ειμαι αναμεσα στα ραντεβου, οποτε πηγαινω, οτι εχει δηλ κόστος απλώς η εκδοση της συνταγής!

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟ //???

τι άλλο - επισκέφθηκα 2η αιματολογο με εμπειρία στο εξωτερικό, η οποία μου ΑΝΑΙΡΕΣΕ και καλά ότι δεν χρειάζομαι καθόλου την ηπαρίνη και μετα απο μαραθώνιο κ τρίτες /τεταρτες γνώμες εχω καταλαβει οτι στην ελλαδα δίνουν ηπαρίνη γενικά χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο,

κατι που όμως σε οδηγεί σε άλλες μεθοδους τοκετου΄(πχ δικαιολογία για προκληση κλπ)...

ειχα άλλα οικογενειακά μπλεξίματα κ δουλειάς κ νομικά για αυτο δε πρόλαβα να μπω νωρίτερα.

ειδα καποιες που γραφετε για κραμπες,.. δεν σας εχουν δωσει μαγνήσιο ??? solumag 1 το πρωι ενα το βραδυ μου δωσαν. πρεπει ομως να μην το παίρνετε ταυτοχρονα με σιδηρο, πρεπει 1.5 ωρα διαφορα το ενα με το άλλο. !

η γλυκουλα μου είναι ήδη 10 ετών!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...