Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παπατρίκος καλο μου ακούγεται αυτό με το ντετόλ για το πλυντήριο δεν το είχα ξανακούσει. Δεν επηρεάζει τα χρώματα και τα υφάσματα;

Όχι καθόλου (σε λογικά πλαίσια). Το έμαθα κι εγώ από την κουμπάρα μου που το χρησιμοποιεί αραιά και που, δεν θέλει πολύ συχνά και δεν έχει κανένα πρόβλημα.

http://www.dettol.gr/products-for-your-home-laundry-laundry-sanitizer

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Linaki ευχαριστω πολυ...Αγορι ειναι!

Ε τότε καλωσόρισες και στο κλαμπ των αγορομάνων! Επειδή ως επι τω πλείστο αγοράκια περιμένουμε εδώ!!! :tongue: Σε έβαλα και στη λίστα μας!

Παπατρίκος: Καλό μου ακούγεται θα το ψάξω ελπίζω να μπορώ να το βρω στη Κύπρο!!

oYNBp2.png

Καλησπέρα! Είχα τη μανούλα μου όλη μέρα μου έκανε δουλίτσες, σιδερωσε κι ένα κάρο ρούχα! Και τωρα φάγαμε ένα μεγάλο κομμάτι παστιτσιο και ξαπλωσαμε! Απόψε ο ύπνος με πήρε κατα τις 3, και στις 6 έρχεται ο καλός μου να με σηκώσει απο τον καναπέ να παω στη κρεβατοκάμαρα γιατι είδε λέει άσχημο όνειρο! Ε μετα ξαγρυπνησα αλλα τι να του πω!!!

Οσο για τα ρούχα που συζητατε ναι μωρε ολα στους 40 βαθμούς εκτος κι αν αργότερα ειναι πολυ λερωμενα τα βάζουμε στους 60. Εγω απορρυπαντικά πήρα το υγρό baby planet και το μαλακτικο του το οποίο θα το βάζω απλα αντί για ολόκληρο καπάκι θα βάζω μισο μαλακτικο μισο νερό για να ειναι αραιωμενο.

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

01. soch...............ΠΗΤ 11/11/2012......αγοράκι!.........Έλενα

02. andria27.........ΠΗΤ 26/11/2012......κοριτσάκι!.......

03. lena25............ΠΗΤ 02/12/2012......αγοράκι!.........

04. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/2012......κοριτσάκι!.......Ηώ

05. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012......αγορακι!..........Γενικό Νοσοκομείου Λ/σού (Κύπρος)

06. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012..... κοριτσάκι!........Μητέρα

07. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

08. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!...........Ιασώ

09. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/2013..... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!....

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3...........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!...........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13. maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!........... Ρέα

14. chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!...........

15. barboula.........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!...........Αττικό

Κορίτσια τα αποτελέσματα του NST ήταν ικανοποιητικά. Ο υπέρηχος μας βγάζει 39+ εβδομάδων και 3.900 gr (κάπου στα 3.500-3.600 είναι). Αμνιακό υγρό καλό. Το κεφαλάκι δεν έχει κατέβει τελείως χαμηλά οπότε μας είπε πως μέχρι την ερχόμενη Τρίτη που θα μας δει δεν θα έχουμε γεννήσει. Είναι και λίγο μεγάλος ο πιτσιρικάς και δυσκολεύεται να κατέβει. Το Σάββατο θα πάμε για NST και την ερχόμενη Τρίτη για πλήρη έλεγχο.

Οπότε η ΠΗΤ έγινε 11/11 με τάση προς 15/11 και έχω την υποψία πως αν δει το παιδί να μεγαλώνει ααρκετά μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, θα μας κλείσει ραντεβού για γέννα. Μακάρι να έρθει φυσιολογικά αλλά αν δεν το πάρει απόφαση, θα αναλάβει η επιστήμη.

Φιλιά σε όλες!

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Ε τότε καλωσόρισες και στο κλαμπ των αγορομάνων! Επειδή ως επι τω πλείστο αγοράκια περιμένουμε εδώ!!! :tongue: Σε έβαλα και στη λίστα μας!

Οντως τα περισσοτερα αγορακια ειναι!!!!:shock:!κοριτσια εσεις αρχισατε να νιωθετε συσπασεις?γιατι εγω με το που σφιγγει η κοιλια μου με πιανει πανικος!!!

Ο πανικός δεν είναι καλός σύντροφος στην εγκυμοσύνη.

Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται και όσο πιο χαλαρή είσαι, τόσο καλύτερα και πιο εύκολα θα πάνε τα πράγματα.

Σωκράτης

kalispera κ απο μενα

λενα μου καλως ηλθες στην ομορφη παρεα κ με το καλο το μωρακι σου!εγω συσπασεις δεν εχω καθολου, αφου ουτε σε καρδιοτοκογραφο δεν μπηκα ακομα, κ δεν ξερω αν κ ποτε θα μπω, παντως εχει δικιο ο σωκρατης , να εισαι ηρεμη κ χαλαρη ;););)

αντε μπαμπουλη υπομονη ειτε με φτ ειτε με την επιστημη το πολυ σε 10 μερες θα τον εχεις αγκαλια τον γιο !!

γεωργια μου με το καλο η αδεια να ξεκουρατσεις κ να ηρεμησεις

μαιρουλα μου δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα κ αυτο ειναι που με τσιτωνει λιγουλακι, ο γιατρος μου επειδη εχω πει πολλες φορες ειναι οικογενειακος μας φιλος, θελει να με προσεξει λιγακι παραπανω, κ ετσι λογο παραπανισιων κιλων με ξεκινησε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ με 1 ενεση την ημερα, οταν ειδε οτι δεν με επιανε με εστειλε σε αιματολογο για να μην ανακατευτει στα "χωραφια"της κ αυτη με βαζει κ κανω την αντιξα καθε μηνα κ οπως ειπα καμια δεν βγηκε καλη, ο δε γιατρος μου χτες που του ειπα οτι παιρνω την μεγαλυτερη δοση λαλησε, μου ειπε μα παμε καλα?αυτη σου δινει θεραπεια κανονικοτατη λες κ εχεις προβλημα, ενω εγω ηθελα απλως μια προστασια για σενα να μην παθεις , προληπτικα, καμια θρομθωση, κ μου ειπε πως αναλογως με το τι θα δειξει η αντιξα μου στις 15-11 θα μιλησει με την αιματολογο κ την ενδοκρινολογο κ θα πραξει τα δεοντα, μου ξανατονισε οτι δεν θελει να προβει σε καισαρικη, αλλα στο τελος δεν ξερω τι θα γινει..οχι οτι με χαλαει να βγει κ 10.12 ειπαμε θα τον εχω κ παρεα;);););)

λινακι μου κ εγω αγχωθηκα λιγακι οταν ακουσα 1897 αλλα μετα που μου εδειξε το σχεδιαγραμμα ειδα οτι ειναι μεσα στα ορια κ ησυχασα!!τα ρουχακια κ εγω στους 40 θα τα πλυνω απο δευτερα

μπαρμπ μου ολα κλα?

φραουλιτσα μου με το καλο ν αυποδεχτεις τον καλο σου, κ για το θεμα δυσκοιλιοτητας ασε, μεγαλο θεματακι, νερααααα κ πολλες φυτικες ινες, κ περπατημα αν στο επιτρεπει ο ντοκτορ, θα σε βοηθησουν

επισης δαμασκηνα κ ακτινιδια

σοφακι μου αφου σε ειπε ο γιατρος φυσιολογικα ιεναι τα τραβηγματα μην αγχωνεσαι

παπατρικος μου καλη αρχη στα μαθηματα του τοκετου κ του θηλασμου, κ ηθελα πολυ αλλα εμεινα με την ορεξη..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα σας!

Τι γίνεται τεμπελιάζουμε σήμερα; Που είστε όλοι; :tongue:

Λένα εμένα η γιατρός μου λέει πως πρέπει να ανησηχούμε μόνο όταν οι συσπάσεις γίνονται τακτικές. Διαφορετικά είναι απλά προετοιμασία του οργανισμού!

Χθές βράδυ ένιωθα κάτι σουβλιές απο κάτω, πρέπει να έτρωγα γερές κεφαλιές. Λέω αυτό ήταν τώρα γεννάμε. :tongue: Ένιωθα και πονάκια αλλα μάλλον έφταιγε ο μικρός που ήταν υπερ-δραστήριος. Εξηγήστε μου πως μπορεί να ένιωθα χτυπηματάκια παντού; Στα αριστερά με σκούνταγαν πατουσάκια, στα δεξιά κάτι άλλο και απο κάτω ένιωθα το κεφαλάκι! Και ήταν κάτι ξεγυρισμένες, αφού τις ένιωσε και ο μπαμπάκας μας και μου λέει "δεν πονάς;" :rolleyes:

oYNBp2.png

καλημερα κοριτσακια κ εν αναμονη μπαμπακα...!

καθε μερα που μπαινω αναμενω να δω αν γεννησατε Σωκρατη...!!αλλα μαλλον ησυχαζω μεχρι ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ...αφου ετσι ειπε ο γιατρος...!!:D

εγω ολα καλα..!!χθες κλεισαμε τα φωτιστικα του σπιτιου ΕΚΤΟς των κρεβατοκαμαρων...!!σποτακια,κρυφοι φωτισμοι,κουζινα...!!πηγαμε αρχικα σε ενα μαγαζι κ μας τα εβγαζε 850 ευρο κ τελικα εμεις τα πηραμε κ πιο ωραια κ πιο πολλα με τα μισα λεφτα....βεβαια ακομα δεν πηραμε πριζες κ διακοπτες....κ λειπουν κ μερικα καλωδια κ ο πινακας αλλα ο μπαμπακας μου θα τα κανονισει οοοολα...!δεν φοβαμαι....τοσα χρονια ηλεκτρολογος εχει γνωστους..!!:D:D\

εσεις βλεπω κοριτσια μου οοοολα καλα εεε???χαιρομαι πολυυυυυ.....!!

εχουν φαγωθει ολοι οι υπευθυνοι κ με ρωτανε ποτε σταματαω...κ σημερα με ρωτουσε η υπευθυνη αν θελω καθολου αδεια πριν σταματησω για να ξεκουραστω κ ας εχω μονο 3 μερες υπολοιπο....!:D:Dτι εχουν παθει????:confused:

Λενα εγω δεν σε καλοσωρισααααααααα......ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!:eek::-o

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Lena καλως ήρθες. Για τις συσπάσεις δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί νομίζω ότι δεν έχω.:rolleyes:

Soch μάλλον ο μπεμπάκος καλοπερνάει. Γερός να είναι και όταν θελήσει θα βγει. αναμένουμε!!

Nenaki κοντεύεις και εσύ. Τι καλά. Θα κάνετε Χριστούγεννα με τον μπέμπη.

Μαιρούλα πως πάνε οι αϋπνίες? Ο μικρούλης καλά?

Linaki και εμένα μου δίνουν κάτι δυνατές κλωτσιές. Αφού τραντάζομαι ολόκληρη. Εγώ μερικές φορές νιώθω κάτι να με γρατζουνάει από μέσα και πονάω και δεν ξέρω τι είναι αυτό.:shock:

Οι υπόλοιπες καλά? φιλάκια

imQRp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Και απο εμενα!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΑ!ΟΝΤΩΣ Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ Κ ΜΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ!ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Κ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!:-P

Καλημερα αγαπες τι κάνετε...εγω καλουτσικα...για να σας πω την αληθεια εχω κατι μερες που εχω σαν ατονια..δεν μπορω να κουνηθω..τρεχω και με τις δουλειες και μετα ειμαι πτωμα...σημερα ειδικα αισθανομαι να με ποναν τα κοκαλα μου...λετε να ειναι επειδη ξεχναω να πιω το ασβεστιο... η αληθεια ειναι οτι σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω πιει σχεδον καθόλου ασβεστιο ολο το ξεχναω....

Με εχουν πιασει και οι καουρες τωρα κανα τεσσαρι μερες και δεν μπορω καθόλου..στον Αποστολη δεν ειχα νομιζω πολυ λιγο για κανα 2 μερες..... αχ κουραζομαι και που γραφω...Αυρι βεβαια ειναι η ταλευταια μου μερα στη δουλεια...βεβαια το boss μου ειπε να ερθω και την Παρασκευη επειδη εχουμε και τις πληρωμες και τι να κανω του ειπα θα παω απο το ΙΚΑ να καταθεσω τα χαρτια μου και θα ερθω...Σημερα το πρωι βεβαια μου πεταξε αν γινοταν να ερχομουν και την επόμενη εβδομαδα...εγω του ειπα δεν γινεται ...απο την μια ομως το σκεφτομαι λογω οικονομικων να επερνα κανα φραγκακι παραπανω απο την αλλη αισθανομαι πολυ κουρασμένη...δεν ξερω θα δω ..... δεν εχω προλαβει να σας βαλω ουτε φωτογραφια με την κοιλια ..πρεπει θα σας βαλω μολις τα καταφέρω...θα σας βαλω και τον Αποστολη μου να τον δειτε να ζουζουνιαζει...χιχιχιχ

Το Σκ θελω να βγαλω και τα ρουχα του μπεμπη να τα πλυνω και να αρχιζω να ετοιμαζω τα ντουλαπια του σιγα σιγα...να δω πως θα τους τα τακτοποιησω...Το θεμα ειναι οτι ο μικρος θα κρατησει το δωματιο του Αποστολη με την κουνια και ολα και του Αποστολη θα του φτιαξουμε το αλλο δωματιο..θα του παρουμε κρεββατακι απλα δεν προκειτε να το κανω ακομα γιατι ειναι λιγο μικρος επομενως θα γεννησω τον μπεμπη και οσο εχω τον μπεμπη στο δωματιο μου στην καλαθουνα ο Αποστολης θα κοιμαται στην κουνια...στους 2 με 3 μηνες που θα παω τον μπεμπη μεσα θα εχουμε φτιαξει και το δωματιο του Αποστολη για να τον παμε εκει...Το θεμα ειναι οτι φοβαμαι οτι ο Αποστόλης θα ζηλευει πολυ και θα εχουμε ιστορίες..να δω πως θα τα καταφερουμε...θα του ειναι δυσκολο να βε βλεπει να περνω αγκαλια και να ταϊζω τον μπεμπη...

Τεσπα σας ζαλισα...πρωι πρωι...

Εσεις μαναρακια τι κανετε??? τα φιλακια μου

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα σας!!! Εγω μόλις γύρισα απο τη Βιοιατρικη που είχα παει να κάνω τις καθιερωμένες εξετάσεις του μηνα αλλα πήρα μια συγχηση! Μονο που δεν τσακωθηκα μαζι τους! Δεν μου έκαναν τις εξετάσεις γιατι λέει απο τις 22 του μηνα, εχει βγει οδηγία απο τον Εοππυ ο γιατρός πέρα απο το παραπέμπτικό να σου γράφει τις εξετάσεις αναλυτικά και στο βιβλιάριο!! Τι πράγματα ειναι αυτα; Και δηλαδη στην κυηση που κάνουμε καθε μηνα το βιβλιάριο δεν θα γεμίζει με κατεβατά εξετάσεων; Καθε μηνα θα αλλάζουμε βιβλιάριο; Έξαλλη έγινα!!! Το ξέρατε ρε κορίτσια;;;

Νενάκι κατάλαβα, τι να πω ας έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και να σκέφτεσαι οτι πολυ πολυ σύντομα θα έχεις το μπόμπιρακο αγκαλια!

Σωκράτη ζόρικος ο μικρός εεε; Την εχει καταβρεί στη κοιλίτσα!

Λενακι καλώς ήρθες! Ούτε εγω είχα συσπασεις νομίζω!

Μπαρμπ μεγια τα φωτιστικά!

Αρκουδομανουλίτσα να προσεχείς τις νύφούλες μας!

Λινάκι τι υπέροχο να νιώθεις το μπέμπη απο παντου!!!!

Γεωργία μου πάρε την αδειουλα σου κορίτσι μου να ξεκουραστεις και αναμένουμε photos! Οσο για το ασβέστιο εμένα πχ ο γιατρός δεν μου έδωσε καθόλου στην εγκυμοσύνη! Μου ειπε αν πίνεις γάλα είσαι οκ!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...