Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μουρλοκαμπεράκια μου καλημερα ..τι κάνετε.... εμενα μου εμεινα 2 και σημερα..αντε επιτέλους...

Διαβασα τα νέα σας...δεν βαζετε γλωσσα μεσα σας...

Σωκρατη μου αντε εφτασε η ωρα..θα κανει την εμφανιση του ο παιδαρος...

Νενακι μου και μπαμπουλιτσα μου.... τελεια τα νεα για τα μωράκια σας...

Μπραρμπουλακι και εγω εχω ραντεβου στιε 26 τι κριμα να μην ειμαστε την ιδια μερα να ιδωθούμε....χιχιχι

Λινακι..παπατρικο ..μαιρουλι..αρκουδιτσα μου..σοφακια μου χαρουλα μου..αντριαν και Μαρακι ...σας στελνω τα ποιο γλυκα φιλια μου σε εσας και τα μπεμπακια σας ελπιζω να μην ξεχασα καμια.....

α...Μαιρουλι ποιος στο ειπε αυτο με το εξαμηνο..μην αγχωνεσαι εγω μπορω να το παρω και παλι τωρα και ας ειναι κοντα κοντα τα μικρα...κανε το πρωτο και θα σε βολεψουμε και για το δευτερο...χιχιχιχι βιαστικο μου....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάρες.

Καλημερα μοναδικε μας αντρα:D:D:D:D ..τι κανετε...θα πατε στον γιατρο σημερα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κοριτσούδες και αντρούλη!

Νενάκι μου μαζί θα γεννήσουμε δηλαδή καλή μου; Εμένα είναι η ΠΗΤ μου εκείνη τη μέρα :D Τέλειο το βάρος του μπέμπη εμένα τόσο ήταν στην 33+5!!! Εγώ θα γεννήσω τον τοσοδούλή όπως φαίνεται... :rolleyes: Τους πόνους περιόδου τους έχω και εγώ τις τελευταίες μέρες. Όταν δεν είναι συστηματικοί δεν είναι κακό προετοιμάζουν τον οργανισμό μας για τη γέννα έτσι μου είπε η γιατρός.

Μαίρη, πω πω τι πάθατε με το σπίτι το διάβαζα και ένιωθα ένα κόμπο στο στομάχι. 15 χιλιάρικα; Πω πω... Δεν πειράζει πάει πέρασε τώρα τα χρήματα πάνε και έρχονται ελπίζω σύντομα να βολευτείτε σε δικό σας σπιτάκι και να αντί για ενοίκιο να δίνεται δόση για εξόφληση του! Εμείς έχουμε χώρο για να χτίσουμε και τώρα είμαστε στις διαδικασίες έγκρισης απο τις αρχές. Θέλει πολύ χρόνο. Μετά ΑΝ καταφέρουμε να πάρουμε δάνειο θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά διαφορετικά θα μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο διαμέρισμα :|

Μπραμπούλα καλημέρα τέλειος ο μπέμπης σου! υπομονή με τη δουλειά! Αχ τι τέλεια που τον είδες σε 3δ εμείς τον είχαμε δει μόνο στη β-επιπέδου που ήταν 400 γρ. ο μικρούλης μου τι να δεις εκεί; Ενώ τώρα είναι κοτζαμ παίδαρος ο δικός σου :rolleyes:

Γεωργία μου με το καλό η άδεια σου!! Εμ δεν βάζουμε γλώσσα τι θες να είμαστε σαν τα άλλα φόρουμ που γράφουν μια φορά τη βδομάδα ; :tongue: Εμείς εδώ είμαστε λίγο σαν καφενείο ερχόμαστε κάθε μέρα να μάθουμε τα νέα η μια της άλλης :tongue:

Να σας ρωτήσω βρε νοικοκυρούλες μου 40 βαθμοί καλοί δεν είναι για να πλένω τα παιδικά ρουχαλάκια; Είναι τόσο μικρά με περισσότερους φοβάμαι μην μου μαζέψουν! Και επίσης όλα έχουν χρώματα δεν θα ξεβάψουν αν το βάλω σε περισσότερους; Βάζω και χρωμοπαγίδα αλλά και πάλι.... :confused::confused::confused:

oYNBp2.png

καλημερα κ παλι στα κοριτσια κ στον μοναδικο μας αντρας οπως λεει κ η Γεωργιαααα..!!

Γεωργια για 26 μου ειπε αλλα δεν μπορουσα εκεινη την μερα...κ το εκανα 27....!αχαχαχα!

λινακι εμενα τις τελευταιες 2 φορες μου το εχει δειξει κ 3d αλλα την προηγουμενη δεν φαινοταν πολυ καλα...χθες ομως ηταν τρελαααα.....κ μου ειπε οτι στο doppler στις 32 εβδομαδες θα μου το ξαναδειξουν πεντακαθαρα κ θα ειναι σαν να το εχω ΑΓΚΑΛΙΑ...!!ΧΕΧΕΧΕ...!!εγω εχω ακομα 4 εβδομαδες περιπου για αδεια....!:(:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες και μπαμπούλη!!!!

Νενα και μπαρμπούλα τα μωράκια μια χαρά!!! εγώ δεν έχω κανει 3ντ και δεν το βλέπω...αλλά να πω την αλήθεια δεν με πειράζει τόσο θα τη δώ τη γοργονίτσα μου σε 30 ημέρες το πολύ από κοντά!!!! Η Παναγίτσα να είναι μαζί μας και όλα καλά θα πάνε!!!

Σωκράτηηηηηη περιμένουμε νεα σας αύριο!!! Να πάνε όλα καλά σας εύχομαι άντε να έχουμε την πρώτη γεννα να παίρνουμε και οι υπόλοιπες σειρά σιγά σιγά!!!

βρε Μαιρούλα βιάζεσαι να κάνεις το δεύτερο μωρέ??? χαχαχα κάτσε να κάνουμε τα πρώτα και μετά πάλι εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!!!

βλέπω προστέθηκαν άλλα δυο κοριτσάκια στην παρέα μας!!! άντε με το καλό!!!!

εγώ δεν έχω πολλά νέα...το μόνο είναι που υποφέρω από δυσκοιλιότητα και αιμοροίδες...τώρα με έπιασαν προς το τέλος τι να κάνω υπομονή...η γοργονίτσα όλο κουνιέται και μάλιστα σύνήθως όταν τρώω συνέχεια....την πέμπτη έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πόσο βάρος πήρε και αν όλα πηγαίνουν καλά και μετά θα έχω ραντεβού κάθε μια εβδομάδα!!!

θα περάσω και από την κλινική πρώτα για τον καρδιοτοκογράφο...

το άλλο που με ταλαιπωρεί είναι ότι νιώθω κουρασμένη και νυστάαααζω.....ουφ χαλάλι για τη μπεμπίτσα μου!!! 4 εβδομάδες έμειναν τον φάγαμε τον γαιδαρο....επίσης συγκινούμαι με το παραμικρό ήμουν που ήμουν από πριν ευαίσθητη τώρα παράγινε το κακό....

αύριο περιμένω και τον αντρούλη μου να έρθει για λιγες μερες....μου έλειψε πολύ!!! 1μιση μήνα έχω να τον δώ...!!!!

θα γίνω γραφική αλλά θα το ξαναπώ!!!! δεν το πιστεύω ότι θα κάνω μωράκι!!!!! Δοξάζω την Παναγίτσα κάθε μερα κάθε στιγμή!!! δεν το πιστεύω ότι πλησιάζουν οι μέρες!!!!!! με έχει πιάσει άγχος, ανυπομονησία, φόβος , χαρά!!!! είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα δεν περιγράφονται !!! οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν το θάυμα που συμβαίνει μέσα στην κοιλίτσα μας!!!!! φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλώς ήρθες Λένα.

Καλημερα μοναδικε μας αντρα:-D:grin::-D:grin: ..τι κανετε...θα πατε στον γιατρο σημερα?

Ναι, καρδιοτοκογράφο και υπέρηχο έχει το πρόγραμμα σήμερα το μεσημέρι. Χθες η Ελένη είχε πονάκια και πήρε depon αναβράζων.

...

Να σας ρωτήσω βρε νοικοκυρούλες μου 40 βαθμοί καλοί δεν είναι για να πλένω τα παιδικά ρουχαλάκια; Είναι τόσο μικρά με περισσότερους φοβάμαι μην μου μαζέψουν! Και επίσης όλα έχουν χρώματα δεν θα ξεβάψουν αν το βάλω σε περισσότερους; Βάζω και χρωμοπαγίδα αλλά και πάλι.... :confused::confused::confused:

Η Ελένη ξεχώρισε αυτά που πλένονται στους 40 με αυτά που πλένονται στους 60 και έβαλε διαφορετικές πλύσεις. Από κάποια στιγμή και μετά φαντάζομαι πως και μεις στους 40 θα τα βάζουμε όλα.

Σωκράτης

Καλημέρα κοριτσάκια και μπαμπά!!!

Μπαρμπούλα διαβάζω έβαλε μαγουλάκια ο μικρούλης ε?!! Μια χαρά λοιπόν!! Εγώ τη δικιά μου έχω να την δω 2 μήνες σε 3D αφού είναι με το κεφάλι κάτω και ανάποδα από καιρό. Μια και καλή δεν πειράζει.

Λοιπόν εγώ αγγάρεψα τον πατέρα μου και με πήγε στο Έλενα για τα μαθήματα. Χθες από ότι έμαθα λέγανε για το πότε θα πρέπει να παμε στο μαιευτήριο και σήμερα για τα σταδία του τοκετού. Ομολογώ ότι κάποια πράγματα δεν τα ήξερα κυρίως για την ανατομία και τι γίνεται την ώρα του τοκετού στη γυναίκα και ήταν αρκετά καλό. Αύριο Μαιρούλα θα γίνει διπλό μάθημα (1.5ώρα) με αναπνοές κλπ και δεν θα γίνει τη Πέμπτης αν αποφασίσεις να έρθεις. Για το θηλασμό μαθήματα μου είπαν τις 16 χωρίς ραντεβού. Σε αυτά θα πάς?

Lena με το καλό το μωράκι σου!!Αν θέλεις πες μας ΠΗΤ και μαιευτηριο να σε βάλουμε στο πινακάκι μας!!

Linaki εγώ θα κάνω το πρώτο πλύσιμο με dettol για πλυντήριο στους 40!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣΑ.ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Διαφημίσεις

κ εγω στους 40 τα επλυνα ολα τα βρεφικα !

Λινακι στους 40 με 50 ειναι καλα να τα πλενεις τα ρουχαλακια δεν χρεαζεται παραπάνω...εγω στις αρχες τα επλενα στα 50 πλεον τα πλενω στους 40..αλλα οπως λεει και ο Σωκρατης οχι μαλακτικο στα παιδικα ρουχαλακια δεν κανει...το προδερμ ειναι πολυ καλο απορρυπαντικο και τα κανει μαλακα..δεν χρειαζεται μαλακτικο γιατι μενει επανω και καλο ειναι να χρησιμποιειτε το υγρο και οχι την σκονη γιατι αν η θερμοκρασιες δεν ειναι μεγαλες η σκονη δεν διαλιεται ευκολα...και τελος αν το πληντυριο σας εχει ενδειξη extra wass δηλαδη παραπανω νερο στο ξευγαλμα να το βαζεται ...

Λενακι με το καλο το νινακι σου....καλω ηρθες...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ...... αγοράκι!..........Έλενα

2. andria27..........ΠΗΤ 26/11/2012......κοριτσάκι!

3. lena25..........ΠΗΤ 02/12/2012......αγοράκι!......

4. fraoulitsa6......ΠΗΤ 06/12/2012.......κοριτσάκι!........Ηώ

5. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012.....αγορακι! Γενικό Νοσοκομείου Λ/σού (Κύπρος)

6. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012..... κοριτσάκι!........Μητέρα

7. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

8. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!...........Ιασώ

9. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/2013...... αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

10. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!

11. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

12. grace3..........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι! Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

13.maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!.......... Ρέα

14.chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

15.barboula.........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!..........Αττικό

oYNBp2.png

Λενα καλώσόρισες! με το καλό το μωράκι σου! τι φύλο είναι;

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με το πλυντήριο. Θα τα βάλω στους 40 μόνο με απορρυπαντικό (υγρό). Σωκράτη και εγώ σκόπευα να τα χωρίσω αλλά μόνο για 40 βαθμούς έχω. Περιμένουμε νεάκια απο το ΚΤΚ!

Φραουλίτσα πρόσεξε λίγο τη διατροφή σου πρόσθεσε περισσότερες φυτικές ίνες και περισσότερο νερό! Και εγώ πέρασα πρόσφατα αυτή τη φάση και με διατροφή προσπαθώ τα το ελέγξω! Σε ένα μήνα θα έχεις τη μπεμπούλα σου αγκαλιά πίστεψε το και απόλαυσε τον τελευταίο μήνα γλυκιάς αναμονής :rolleyes: Με το καλό να δεχτείς τον αντρούλη σου αύριο... Περάσαμε και εμείς 3 χρόνια σχέση με απόσταση και ξέρω τι πόνος είναι!! Με το καλό λοιπόν να τον δεχτείτε μάνα και κόρη !!!!!!!!!!!!

Παπατρίκος καλο μου ακούγεται αυτό με το ντετόλ για το πλυντήριο δεν το είχα ξανακούσει. Δεν επηρεάζει τα χρώματα και τα υφάσματα;

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...