Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα νενα......οντως ο καιρος τρελαθηκε ...!μακαρι να εμπαινα κ εγω τελος του μηνα στο σπιτακι μας...!αλλα εγω μας βλεπω πολυ πιθανον μετα την γεννα,,,,μπαινει ο μπαμπας μου απο αυριο για ηλεκτρολογικα...αλλα εχουμε μελλον....πολυ μελλον.....αλλα δεν ανησυχω...καλα να ειμαστε κ οοοολα τα υπολοιπα θα γινουν...!!

αντε λοιπον με το καλο να δουμε τα μπεμπακιααααα μας...!!

εγω εχω 1 μηνα ακριβως να τον δω τον μικρουλη μας...!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ θα ξεκινούσα σημερα τα μαθήηματα τοκετού.. Αυριο αν μπορω θα παω. Τα κάνατε εσεις Σωκράτη?

Μαιρούλα κανονικά τα μαθήματα.

Καλημέρα! Δηλαδη γίνονται αλλα το μετρό μας τα χαλάει εεε; Αφου ούτε αυριο θα εχει... Βλεπω να πηγαίνω μονο στο θηλασμού τη Παρασκευή.. Κρίμα πολυ κρίμα.. Αλλα χωρις μετρο δεν μπορω να παω πουθενα.. Δεν έχω πρόσβαση.

Νενα μπαρμπούλα με το καλο να δείτε τα αντρακια σας! Εγω έχω τη Παρασκευή ραντεβου!!!

Σωκράτη περιμένουμε νέα!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Μόλις γύρισα από το μαιευτήριο. Από την Τετάρτη μας βλέπει ως παρατασιακούς. Καρδιοτοκογράφημα κάθε 2-3 μέρες και βλέπουμε. Οι πόνοι δεν είναι από τον τράχηλο αλλά από το μωρό που είναι μεγάλο και πιέζει εκεί χαμηλά.

Ο τράχηλος δεν είναι ακόμα ώριμος οπότε δεν γεννάμε σήμερα-αύριο. Το μωρό πάντως έχει το κεφαλάκι κάτω.

Το όλο θέμα της αβέβαιης ημερομηνίας προκύπτει από το γεγονός ό,τι δεν έχουμε ημερομηνία τελευταίας περιόδου οπότε πάμε μόνο υπερηχογραφικά. Που συνεπάγεται απόκλιση +/- 2 εβδομάδες. Αύριο μεσημέρι έχουμε τον επόμενο υπέρηχο που (φαντάζομαι πως) θα μας βγάλει 39-40 εβδομάδων και κάπου 3.600-3.700 gr.

Σωκράτης

καλημερα σωκρατη....μια χαρα τελεια τα νεα λοιπον....οποτε αναμενουμε μεσα στις επομενες μερες ποτε με το καλο θα αποφασισει να κανει την εμφανιση του το μωρουλι σας....!!!:D:D

Jr39p2.png

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!! Το μωρό μας είναι κοριτσάκι. Δυστυχώς έχω 3 μέρες τώρα με ίωση και σέρνομαι.... και δυστυχώς δουλεύω ακόμη και έχω και το μεγαλύτερο παιδάκι μου να φροντίσω..., οπότε ξεκινάω τις δουλειές του σπιτιού μετά τις 11:00 το βράδυ και δυσκολεύομαι να σας γράψω. Δεν σας ξεχνάω όμως. Σας διαβάζω και χαίρομαι με τα νέα σας. Με το καλό όλα τα μωράκια. Τρέχουμε τώρα.... Πολλά φιλιά και καλημέρα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!

Μαρία πότε έχεις ΠΗΤ; θα σε βάλουμε στο πινακάκι μας! Περαστικά με την ίωση!!!

Σωκράτη: Υπομονή!! Κάθε πρωί που ξυπνάω σας σκέφτομαι και λέω να μπω στο φόρουμ να δω αν γεννήσατε :tongue: Σε λίγες μέρες όλη αυτή η αναμονή θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση!! Δεν σας έχουν μιλήσει για πρόκληση; Αν και δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος!

Νένα και Μπαρμπούλα υπομονή και εσείς με τα σπιτάκια σας! Σίγουρα αξίζει η αναμονή και ο κόπος. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να έχεις το δικό σου σπίτι. Εμείς τα κουτσοπερνάμε εδώ στο διαμερισματάκι που μένουμε αλλά σχεδιάζουμε και το σπίτι μας. Άντε να δούμε πότε θα το ξεκινήσουμε!! Με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας! Περιμένουμε νέα..

Μαιρούλα: Βρέ Μαιρούλα μου είπαμε να μην κουράζεσαι!!!!! Καλά και εγώ μερικές φορές ξεχνάω οτι είμαι έγκυος και κάνω κάτι κινήσεις και μετά με τρώνε οι τύψεις! Δίκιο έχεις να μην τα αφήνουμε τελευταία στιγμή. Ήδη έχω βαρύνει αρκετά. Ότι περνάει απο το χέρι μου θα το κάνω αλλά δεν μπορώ να στήσω τα επιπλάκια :evil:

Άντρια: με το καλό η μπεμπούλα λοιπόν! Και μια φίλη μου γεννάει με προγραμματισμένη καισαρική στις 26!!

Εγώ ξεκινάω αύριο μαθήματα τοκετού! Σήμερα έπλυνα και τα πρώτα σεντονάκια και μύρισε το σπιτάκι μας μωρουδίλα! Αύριο θα τα σιδερώσω γιατί σήμερα έχω ταχυπαλμίες και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. στους 115 έχουν φτάσει οι παλμοί! Η γιατρός λέει πως δεν είναι ανησυχητικό . Παρασκευή θα πάω και εγώ στη γιατρό να μάθω επιτέλους πόσο βάρος πήραμε αυτές τις εβδομάδες! Ελπίζω να μεγαλώνει σωστά ο μπουμπούκος μου!

Χθες βράδυ ήταν τόσο πολύ ήσυχος που δεν έκλεισα μάτι όλο το βράδυ. Τι τον σκούνταγα, τι γύρναγα απο δω απο εκεί, τι περπάτημα έριχνα μες το σπίτι τίποτα! Το πρώι στις 6 (όπως κάθε πρωί) με το που χτύπησε το ξυπνητήρι του μπαμπάκα μας ξύπνησε το καθαρματάκι και επιτέλους ησύχασα. Τώρα έφαγα 2-3 κουταλιές νουτέλα και ο μικρός κάνει πάρτυ στη κοιλιά μου! :rolleyes:

oYNBp2.png

Λινάκι ήθελε τη μερεντα του το παιδι!!!! Εμ έχουμε γλυκατζήδες το έχω πει εγω με αρχηγό τον δικο μου τον σαβουροκοιλη! Επίσης θα συμφωνήσω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο δικο σου Σπιτι! Κι εμείς στο ενοίκιο είμαστε και δεν ειναι οτι καλύτερο άνα πάσα στιγμη να σου πει ο ιδιοκτήτης φυγε πχ το θέλω για τη Κορη μου το γιο μου κλπ. Το βίωσε πριν ένα χρόνο και μου εχει μείνει ψυχολογικό. Είχαμε νοικιάσει ένα Σπιτι έναν ολόκληρο χρόνο πριν το γάμο στο οποίο δεν μεναμε φυσικά με σκοπό να το ετοιμάζουμε με την ήσυχία μας αλλα και γιατι βόλευε η τοποθεσία του κλπ και φοβηθηκαμε οτι δεν θα βρίσκαμε μετα και πλήρωναμε αδρά 650 ευρω χωρις να κατοικείται επι ένα χρόνο!! Ενα χρόνο μετα το γάμο ήθελε το Σπιτι για το γιο του και ξανά μανα απο την αρχη. Αποτέλεσμα δώσαμε πανω απο 15000 ευρω σε ένα Σπιτι που κατοικηθηκε λίγους μήνες και δεν ηταν δικο μας! Επιλογή μας θα μου πείτε που μετα την μετανιωσαμε πίκρα. Φυσικά που να φανταζόμουν οτι θα αναποδογυριζε το Σύμπαν με τη κρίση και δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε δάνειο. Τι να πω καθε εμπόδιο για καλο! Λινάκι έχετε κι εσείς αλλο Σπιτι σαν τα κορίτσια το οποίο ετοιμάζετε;

Σημερα εχει ξεκούραση το μενού, κάτι πλυντήρια έβαλα μονο! Κι εγω ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή να δούμε το αντράκι μας!!! Εμένα νομίζω το βραδυ 3-4 ειναι πολυ δραστήριος! Μαζι ξενυχταμε!!!

Μαράκι περαστικά σου και υπομονη!! Με το καλο το κοριτσάκι σου! Μας λείπουν νύφες στο τόπικ μας!

καλησπερα εχει λιγη ωρα που ηρθαμε απο τον γιατρο, ολα καλα με τον μπεμπη, 1900 τα κιλακια μας, ο γιατρος λεει πολυ καλα, το ιδιο κ οι μετρησεις του, επομενο ραντεβου σε 2 βδομαδες, για καρδιοτοκογραφο ουτε θεμα..συσπασεις γιοκ, ξαπλα με ειπε γιατι εχω χαληλα πονους περιδου, αμνιακο, πλακουντας ολα καλα..ομως παλι φατσουλα δεν ειδαμε μιας κ ο μικρος ηταν ξανα με το κεφαλακι κατω, κ πανω η πλατιτσα του :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επειδη εχω θεματακι με τις ενεσεις ηπαρινης ισως χρειαστει να παμε με καισαρικη κ μαλιστα κατα τις 10-12 κ μολις το ακουσα κιτρινιασα μιλαμε..

ας ειναι ολα καλα για τον μικρο κ ας ερθει οποτε κ οπως θελει

λινακι μου καλη αρχη στα μαθηματα για αυριο, κ για την μερεντα σε νιωθω οταν τρωω εχουμε παρτυυυυυυυ

μαιρουλα μου εχεις την καλυτερη παρεαααα

μαρακι περαστικα σας κ με το καλο η μπουμπου σας

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα κ απο εμεναααααααααααα....!!τωρα γυρισαμε απο τον γιατρο κ εμεις....μια ωρα μας ειχε μεσα....για την καμπυλη μου ειπε απλως να μην τρωω καθε μερα μερεντα....να τρωω λιγο πιο προσεχτικα τα γλυκακια....οχι τιποτα αλλο...!

ο μπεμπουλης ειναι μια χαρα.....εχει φτασει τα 1120 γραμμαρια...κ μας το εδειξε 3d αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να την εκτυπωσει γιατι χαλασε το μηχανημα αλλα το αποθηκευσε νομιζω για την επομενη φορα.....λοιπον οι μαγουληθρες του ειναι φουσκωτες φουσκωτες για τσιμπημα οπως κ του μπαμπακα του..κ τα χειλακια ειναι της μαμας....τρελαθηκα με την φωτο....ολα πανε τελεια οπως ειπε ο γιατρος....αυριο θα παρω τηλεφωνο να κλεισω ραντεβου για μαθηματα ανωδυνου τοκετου που ξεκινανε στο Αττικο νοσοκομειο σε λιγες εβδομαδες....!επομενο ραντεβου στις 27 του μηνα...μου εγραψε το χαρτι που πρεπει να δειξω στο ικα για την αδεια μου μαζι με την β επιπεδου κ μου ειπε σε 5 εβδομαδες....μετραω αντισγτροφα κ εγω...συζητησαμε κ για την αμοιβη του...ολα καλα..!!:D:D:D:D

τωρα παω να κανω μπανακι κ να φαω μια σαλατουλαααα γιατι πεινωωωωωωωωωωωω!!!!:D:D:tongue::tongue:

βλεπω ΜΑRRY κ εσυ μια χαρα νεα εεε????μπραβοοοοοο!

Jr39p2.png

Καλώς τα κοριτσάκια μου και ότι σας σκεφτομουν αν γυρισατε!

Μπαρμπουλα μπραβο!! μια χαρα ο μικρουλης!!! ναι ρε συ τωρα αρχιζουν και εχουν λιπος και φαινονται μαγουλακια!!! και εγω ετσι τον ειχα δει φουσκωτο φουσκωτο!! αχ οταν γεννηθουν θα τα φαμε!!! χιχιιχ! Δεν ηξερα οτι κανει και το Αττικο μαθηματα μπορεις να μου στειλεις το τηλ σε παρακαλω γιατι λογω των απεργιων του μετρο στο Ελενα παει τα εχασα.. Αν και δεν πιστευω βεβαια οτι θα με βαλουν γιατι σε εμενα πρεπει να γινουν αμεσα.. Βέβαια θα κάνει κι η Μαια μου αλλα έλεγα να είχα εμπεριστατωμένη άποψη απο παντου! :)

Νενουλι μου!! Καλε κοντα 2 κιλα εφτασε ο μπεμπαρος μας!! Τελεια!!! να εισαι ξαπλα και να μην κουραζεσαι οπως σου ειπε ο γιατρος οχι σαν κι εμενα που ξεπατωνομαι ολη μερα.. Σταματησα τη δουλεια για καλυτερα αλλα ολο κατι κανω στο σπιτι και τελειωμο δεν εχω.. Βεβαια εχω την ευχερεια οτι ωρα κουραστω να παω να ξαπλαρω αλλα...

με τρομοκρατησες ομως για αλλη μια φορα με τις ενεσεις ηπαρινης και τη καισαρικη!! οκ ειχαμε πει οτι δεν κανει τη μερα του τοκετου να γινει ενεση λογω αιμοραγιας αλλα καισαρικη λογω ηπαρινης πρωτη φορα το ακουω!! ειναι σιγουρο δηλαδη θα πας ετσι?? επισης 10-12 Δεκεμβρη που σου ειπε δεν ειναι παρα πολυ νωρις αφου η τελικη σου ημερομηνια ειναι 7 Γεναρη??? πω πω αγχωθηκα πολυ τωρα πηρα και εκλεισα και εγω ραντεβου στον αιματολογο μου στις 16 του μηνα να δω τι θα μου πει και ο δικος μου τοτε! ουφ!!

Διαφημίσεις

το τηλεφωνο για το αττικο ειναι 2105831000 αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι θα κλεισω ραντεβου στο 1535...!!καλο βραδυ κοριτσιαααα..παω για μπανακιιιι!!κ να ξαπλωσω με τον αμορε...!!

Jr39p2.png

αχ μαιρουλα μου γλυκια δεν ηθελα καθολου να σε αγχωσω, ασε που καθε περιτωση ειναι διαφορετικη, μην σκεφτεσαι αρνητικα κ μην αγχεσαι εσυ

σιγουρο δεν ειναι καλο μου θα ξερω 100% στις 15.11 που θα κανω την anti xa εξεταση για να δουμε αν με πιανουν οι ενεσεις αυτες που κανω τωρα , τις ινοχεπ των 0,45μλ

γενικα απο την 1η στιγμη που τις αρχισα εχω θεμα,( στην αρχη εκανα της κλεξαν των 0, 4 κ των 0, 6) δεν με πιανει καμια δοση, εχουμε δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδυασμους, κ παλι η anti xa βγαινει πολυ χαμηλη, οποτε στις 15 θα την κανω κ αν ειναι κ παλι χαμηλη, κ επειδη παιρνω ηδη την μεγαλυτερη δοση που υπαρχει για εγκυο , κανω 2 ενεσεις των 0.45, θα πρεπει να προχωρησουμε σε καισαρικη συμφωνα με την αιματολογο μου παντα, ο δε γυναικολογος μου ειναι κατα, αλλα θα κανει οτι ειναι καλυτερο για το μικρο κ για μενα, ειναι κ οικογενειακος φιλος, οποτε δε ρισκαρει τιποτα

οσο για την καισαρικη δεν ειναι νωρις μετα τις 10.12 κλεινω την 36η βδομαδα κ απο κει μεχρι την 40η βδομαδα γεννας κανονικα χωρις κανενα θεμα!!!!!!!

ελπιζω να σε ξεαγχωσα, μιας κ με μενα το θεμα το "δυσκολο" ειναι οτι δεν με πιανουν καλα οι ενεσεις ηπαρινης, ηρεμησε κ μην αγχωνεις τζαμπα το μπεμπακι σου ;););););)

στις 15.11 θα ξερω σιγουρα!παντως εγω χαρηκα γιατι θα τον εχω αγκαλια στις γιορτες!!!!:D:D:D:D

καλο βραδακι

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Νενα μου κατάλαβα! Κανεις δυο ενέσεις βρε παιδάκι μου; Πω πω. Κι εγω τις inohep 0,45 κάνω αλλα μια τη μέρα. Εγω την εξέταση αντί χα, δεν την κάνω. Ο Αιματολόγος καθε δυο τρεις μήνες μου κάνει θρομβοελαστόγραμμα και βλέπει απο εκει. Απο την αρχη πάντως δεν μου εχει αλλάξει τη δόση! Θα ρωτήσω και τη Παρασκευή τον γυναίκολόγο μεχρι να παω Αιματολόγο και αυτός θα με διαφωτίσει. Πάντως ο δικός μου ειναι πολυ κατα της καισαρικης. Μάλλον θα το παει με πρόκληση αν ειναι έτσι τα πράγματα. Σύντομα θα μας λυθούν οι απορίες! Θυμησε μου τι πρόβλημα έχεις! Εγω ήπιας μορφής θρόμβοφιλια....

Ασχετο αλλα τωρα τελευταία με το που ξαπλώνω με πιάνει μια καούρα στο λαιμό αλλο πράγμα!!!!

καλημεραααααααααα......!!τι κανουμε????εγω δουλεια...ολα απεργουν εμεις εδω δουλεια ....!!

δεν εχω κοιμηθει καθολου το βραδυ....ο μπεμπης δεν βολευοταν σε καμια σταση...κ οταν βολευοταν εκεινος δεν βολευομουν εγω....κ ειχα κ απιστευτη καουρα που συνεχιζεται μεχρι κ τωρααααα....!!!

σημερα παμε να κοιταξουμε για ηλεκτρολογικααααα!!εσεις οοοολα καλα???

Σωκρατη αναμενουμε για την σημερινη εξεταση.....!!:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...