Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα κ καλη κυριακη,τι κανουμε μελλουσες μανουλες κ μπαμπουλη?

καλε 2 μερες δεν εγραψα κ οργιασατε:shock:

τα περι επιδοματων κ δουλειας δεν μπορω να βοηθησω με τιποτα, μιας κ ειμαι ανεργη απο τοτε που πηρα πτυχιο, παρεα στην παπατρικος κανω χ!χ!χ!χ!

αλλα βλεπω μια χαρα συννενοειστε

βεβαια με την ευκαιρια θα κανω κ εγω μια ερωτηση.εγω που ειμαι ανεργη κ πανω στον αντρα μου ασφαλισμενη, ικα δλδ, θα παρει πισω τιποτις ο καημενος η θα μας φαει η μαρμαγκα????

μαιορυλα μου μεγια τα επιπλακια, καλοριζικα κ με το καλο να υποδεχτουν τον μικρο σας!

χαρουλα μου ετοιμο κ το δικο σας δωματιο?τι καλα!!!με το καλο κ σεις να υποδεχτειτε τον μπεμπη!αυριο εχω κ εγω γιατρο κ ανυπομονωωωωωωωω

οσο για καουρες ελα να κανουμε παρεα, σχεδον ολα με πειραζουν..

λινακι μου τι ωραια η λιστα σου, αν κ με αγχωσαι λιγακι μονο κ μονο γιατι μου θυμησε οτι εγω δεν εχω κανει τιποτα, οχι βαλιτσα, οχι παιδικο δωματιακι, τιποταααααα, κ οσο διαβαζω τετοια τοσο αγχωνομαι!!!!βεβια αυριο που θα παω ντοκτορ κ ευχομαι να ειναι κ παλι ολα καλα, λεω να βαλω μπρος τουλαχιστον την βαλιτσα κ τα ρουχακια του να πλενονται

τα προιοντα που αγορασες της μουστελα, μεγια, τα εψαξα κ εγω λιγακι αλλα βρηκα οτι κ ο σωκρατης...

σωκρατη ακομα στην γλυκια αναμονη ε?αντε μετραμε αντιστροφα!!!!

αρκουδιτσα μου, σοφακια μου, μπαρμπ μου, γεωργια μου , chot μου, ολα καλα??

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!

Έφτιαξα στο φείς το άλμπουμ για τα δωμάτια μας και εύχομαι να γεμίσει σύντομα με φώτος!! Όποια ανεβάζει απο τον υπολογιστή ας προσπαθεί να μπαίνει κατευθείαν στο άλμπουμ για να μην τις μετακινώ και να χάνονται τα σχόλια κρίμα είναι!!

Αν ρωτήσετε στα φαρμακεία σίγουρα θα βρείτε κάτι σχετικό της mustela τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σωκράτη πονάκια ε; Όπου να σαι δηλαδή... σήμερα - αύριο!! Το είπατε στο γιατρό; Σχετικά με το μαλακτικό και εγώ είχα ακούσει κάτι σχετικό. Θα το βάζω μόνο σε σεντόνια και κουβέρτες που είναι χοντρά υφάσματα για να γίνονται πιο απαλά λοιπόν!

Νενάκι, ναι νομίζω πως πρέπει να αρχίσεις και εσύ να οργανώνεσαι σιγά σιγά :tongue: Με το καλό απο αύριο!

Μαιρούλα: καλά να περάσετε στο τραπέζι και μην κουράζεσαι ε! Καλορίζικα τα επιπλάκια σου! Περιμένω φώτο!! Πάω Παρασκευή στο γιατρό άντε να δούμε!!

Χθες έβλεπα όνειρο οτι έκανα υπέρηχο μόνη μου λέει και δεν ήξερα πως να μετρήσω το βάρος του μωρού μου! Οτι να ναι!! :tongue:

Εμάς δεν μας βλέπω να φτιάχνουμε δωμάτιο. Είναι όλα μέσα στα κουτιά όπως τα αγοράσαμε και ο μαστοράκος μου δεν συγκινείται να τα φτιάξει! Μόνο λίγες Κυριακές έχουμε αλλά βαριέται. Εν τω μεταξύ πρέπει να μεταφερθεί το σαλονάκι στη κουζίνα, να μεταφερθούν τα έπιπλα στο δωμάτιο και μετά να στηθούν και να μπουν ράφια κλπ. Είναι πολλές δουλειές!!

oYNBp2.png

καλημερα κοριτσια μουυυ...τι κανετε????εγω εχω μπερδευτει με τα επιδοματα αλλα μεχρι να βγω σε αδεια θα τα εχετε πει ολα εσεις...!παντως πληροφοριακα για να ξερετε για τα επιδοματα..η κουμπαρα μου οταν πηγε στο ικα αν κ ανεργη της εδωσαν ενα ποσο...!!ρωτηστε δεν εχετε τιποτα να χασετε...!!εμεις σε λιγακι θα παμε στην μανα μου για φαγητο κ να βοηθησει ο αμορες για να βαψουν κατι..κ το βραδυ εχει γενεθλια το ανηψακι μου...!!σας χαιρετω προς το παρον γιατι κανουμε δουλειτσες με τον αμορε...!φιλακιαααααααααα!

Jr39p2.png

ax τωρα που το ειπες το ονειρο λινακι μου, εγω να δεις τι ειδα χτες, οτι κ καλα γεννησα, κ αντι για αγορακι ηταν κοριτσακι που περαπτουσε λεει κιολας, κ ηταν προωρακι κ θα εμπαινε θερμοκοιτιδα κ κλαμα εγω κ το μωρο, κ ηταν ενα μελαχρινο με σγουρα μαλλακια, κ μετα λεει ημουν παλι με την κοιλια κ δεν ηταν δικο μου το μωρο ηταν μιας αλλης..οτι να ναι κοινως, με τοσο αγχος!!!!

οσο για τις δουλειτσες που εχετε εσεις λιγες ειναι μωρε θα τις καταφερετε οπου να ναι!!!!!

ασε εγω να μην μιλησω καλυτερα, γιαπι ειναι διπλα το σπιτι, μακαρι να μας βοηθησει η παναγια κ να τελειωνω μεχρι τελη του μηνα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα σε ολες! Ευχαριστώ για τις ευχές!

Λινάκι ναι το εχω κανονίσει ήδη γιατί όπως βλέπεις εχω ακομα ενα παιδάκι που το απεκτησα με καισαρική οπότε κανονισαμε με τον γιατρό στις 26/11 να παω για καισαρικη εκτός κι αν προκύψει τίποτα νωρίτερα! Εχω πάλι ραντεβού με τον ντοκ στις 20/11!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια και σύντομα μπαμπά!! Ψόφησα στη κούραση, απο τις 6:30 το πρωι στο πόδι, να μαζέψουμε το Σπιτι, να μαγειρευουμε ένας χαμός. Τουλάχιστον βοήθησαν οι συμπεθέρες στο πλύσιμο γιατι γινόταν εδω μεσα μη σας πω! Σε κάποια φάση έβαζα ταψια έβγαζα γαστρες απο το φούρνο και δώς του σκύψιμο 100 φορές.. Απο την υπερένταση ξέχασα οτι είμαι έγκυος! Τωρα θέλω να κάτσω στον καναπέ μεχρι αυριο το πρωι!!

Σωκράτη ποια ειναι η τελική σας ημερομηνία!!! Πλησιάζετε πολυ ελπίζω!

Νενάκι, Λινάκι, δεν θέλω να σας τρομοκράτησω αλλα πραγματικά κοριτσάκια μου κάντε οτι μπορείτε!! Πλύσιματα σιδερωματα έπιπλα! Κι εγω που υποτίθεται οτι τα έχω ολα στη θέση τους, καθε μέρα κάτι κάνω και δεν προλαβαίνω!!! Σιγα σιγα σιδερωνουμε τα σεντονάκια και τα σελτεδάκια τα Πανακια τα ζιπουνακια τα φορμάκια, να τα τακτοποιήσω σιγα σιγα! Ειναι μικρούλικα κι ειναι άπειρα! Τωρα που βοηθάει ακόμα κι ο καιρός γιατι μετα με την υγρασία....! Επλυνα και τις κουβέρτες. Τωρα θέλω να πλύνω παπλώματα πάντα κουνούπιερα, να πάρω dettol να καθαρίζω τη κούνια και την αλλάξιερα! Να βρω πολυθρόνα καναπέ!! Για αυτο σας λέω εδω εγω χάνομαι σας παρακαλώ μη τα αφήνετε ολα για τελευταία στιγμη!!! Ο καιρός περνάει και εμείς βαραίνουμε!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Νενα μου σε καταλαβαινω απολυτα με τις δουλειες...κ εμενα γιαπι στην κυριολεξια...!!περασαν τα υδραυλικα κ απο Τεταρτη ξεκιναει ο μπαμπας με τον αμορε κ τον κουμπαρο τα ηλεκτρολογικα..μετα ερχονται για σοβαντισματα....να μπουν οι γυψοσανιδες..να ερθει ο πλακας....να μπουν οοοολα τα πλακακια.....να μπουν κουφωματα κ εσωτερικες πορτες κ μετα η κουζινα...κ τα επιπλα...κ τωρα που τα σκεφτηκα θα βαλω τα κλαματα....αχαχαχαχαχαχα!!!καλη καρδια κ υγεια μωρεεεε κ οοοοολα θα γινουν....!!!!καλο απογευμα κοριτσιαααα μου κ να προσεχετεεεε......Σωκρατη αναμενουμε νεα...!

φιλακιααααααα παω στο ανηψακι..!

Jr39p2.png

Έβαλα και την andria στο πινακάκι μας.

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 .......αγορακι!..........Έλενα

2. andria27..........ΠΗΤ 26/11/2012......κοριτσάκι!

3. fraoulitsa6.......ΠΗΤ 6/12/2012........κοριτσάκι!........Ηώ

4. Linaki2012.......ΠΗΤ 10/12/2012......αγορακι!

5. papatrikos.......ΠΗΤ 14/12/2012......κοριτσακι!........Μητέρα

6. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012......αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

7. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013......αγοράκι!...........Ιασώ

8. sofoula27........ΠΗΤ 23/12/2013......αγορακι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

9. happybear.......ΠΗΤ 25/12/2012......2 κοριτσάκια!

10. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

11. grace3...........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!..........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

12.maryy.............ΠΗΤ 08/01/2013......αγοράκι!.......... Ρέα

13.chot...............ΠΗΤ 09/01/2013......αγοράκι!

14.barboula..........ΠΗΤ 31/01/2013......αγοράκι!..........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Σιγα σιγα σιδερωνουμε τα σεντονάκια και τα σελτεδάκια τα Πανακια τα ζιπουνακια τα φορμάκια, να τα τακτοποιήσω σιγα σιγα! Ειναι μικρούλικα κι ειναι άπειρα! Τωρα που βοηθάει ακόμα κι ο καιρός γιατι μετα με την υγρασία....! Επλυνα και τις κουβέρτες. Τωρα θέλω να πλύνω παπλώματα πάντα κουνούπιερα, να πάρω dettol να καθαρίζω τη κούνια και την αλλάξιερα! Να βρω πολυθρόνα καναπέ!! Για αυτο σας λέω εδω εγω χάνομαι σας παρακαλώ μη τα αφήνετε ολα για τελευταία στιγμη!!! Ο καιρός περνάει και εμείς βαραίνουμε!!!

Πρέπει να αρχίσω κι εγώ σύντομα αφού μαζέψω απο φίλες και νύφη ρουχαλάκια κλπ. Μου έδωσε η κουμπάρα μου και ένα dettol για το πλυντήριο για να πλύνω τα ρουχαλάκια που μου έδωσαν μια πρώτη φορά με αυτό και μετά με βρεφικό.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

αχ μαιρουλα μου κουραστηκες κοριτσακι μου, αντε να ξεκουραστεις απο σημερα μεχρι αυριο, ευτυχως βοηθησαν στο πλυσιμο, κατι ιεναι κ αυτο

οσο για τις δουλειες, εγω κ να θελω δεν μπορω γιατι το σπιτι ειναι γιαπι διπλα , δεν μπορω να φταιξω δωματιακι δυστυχως :(:(

κ τα ρουχακια που θα πλυνω στην μαμο μου θα τα παω γιατι εδω στην πεθερα ειμαστε αναστα ο κυριος!!!!!!!!!!!!!!

οποτε για την ωρα μονο καλαθουνα πύσιμο, κ ρουχακια κ μακαρι να προλαβω να μπω στο σπιτι κ να παρω κ τα επιπλακια του δλδλ κρεβατακι μονο γιατι τα αλλα τα ειχα, κ οσο για το οτι βαραινουμε συμφωνω, αλλα θα τρεχει η μανουλα κ η πεθερα ;);););)

αντρια με το καλο η μπεμπουλα σας!!!!!!!!!!!!

σωκρατη καθε μερα θα αναμενουμε την γεννηση του μικρου, μην μας ξεχνας

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Μπαρμπούλα και Νενάκι χαρά στο κουράγιο σας που έχετε τόσες εργασίες και μετακόμιση στα νέα σπίτια! Πραγματικά σας θαυμάζω! Αλλα αυτα μωρε θα γίνουν με το χρόνο τους! Δεν μπορείς να κανεις διαφορετικά, ομως οτι μπορείτε να κάνετε Σπιτι μη το αμελειτε.. Κατα τα αλλα ολα θα γίνουν.. Εγω σημερα περιμένω τη μαμα μου να με βοηθήσει να φύλαξω καλοκαιρινά να βγάλω τα χειμωνιάτικα, αν και δυο μέρες τωρα έσκασε ο τζίτζικας!! Αλλα πρέπει να γίνει κι αυτο. Πανω που σκεπαζομασταν με κουβέρτα το ξανάγυρισαμε στο σεντονακι! Και σε λίγες μέρες να φέρω γυναίκα για το Σπιτι για τα χοντρά τζάμια παντζουρια και για να στρωσουμε και τα χαλιά!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Σήμερα έχουμε πρωινή εξέταση στο Έλενα. Μέσα σε όλες τις απεργίες ανάμεσα στις οποίες και των νοσοκομειακών γιατρών. Για να δούμε αν θα μάθουμε πότε περίπου θα αναμένουμε το μικρό.

Σωκράτης

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Σήμερα έχουμε πρωινή εξέταση στο Έλενα. Μέσα σε όλες τις απεργίες ανάμεσα στις οποίες και των νοσοκομειακών γιατρών. Για να δούμε αν θα μάθουμε πότε περίπου θα αναμένουμε το μικρό.

Κι εγώ θα ξεκινούσα σημερα τα μαθήηματα τοκετού.. Αυριο αν μπορω θα παω. Τα κάνατε εσεις Σωκράτη?

Μαιρούλα κανονικά τα μαθήματα.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....!!νιωθω οτι εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που εχω να τον δωωωω...!!κ ας τον νιωθω καθε μερα σχεδον ολη μερα...!να μας πει κ για τις εξετασεις μας αν ειναι οκ..!να συζητησουμε κ το οικονομικο...σημερα κ ολη την εβδομαδα εχει τρελες απεργιες...!!οτι θελετε απο απεργιες πειτε μου να σας ενημερωσω...!!αχααχαχαχαχα...!

ολες καλα εδωωω???

Σωκρατη αναμενουμε.....με αγωνια..!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

μπαρμπ μου κ εγω σημερα εχω γιατρο στις 6 κ ανυπομονω, κ σκεψου εχω 3βδομαδες να τον δω κ παλι μου ελειψε!!!!!

μαιρουλα μου παλι πρωινη ε? αχ ασε κοριτσακι μου χαμος γιαπι σκετο, υπομονη κ μονη , τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω, ειπαμε το μονο που παρακαλαω ειναι να μπω μεσα στπ σπιτι μεχρι τελη του μηνα..

ασε ο καιρος τρελλαθηκε :D εχεις δικιο , αλλα καλα θα κανεις να τα μαζεψεις

σωκρατη αντε σημερα-αυριο-μεθαυριο τον βλεπω να βγαινει τον μικρο

ειχατε μαθημα κοριτσια ε?τι καλα!!!!!!!!!αντε οταν πατε με το καλο να μας πειτε αντιδρασεις απο τα μικρακια κ απο εσας

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...