Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλα κορίτσια κάτι σχετικό που διάβασα, το ξέρατε οτι πρώτα ο Θεός οταν γεννησουμε και πες οτι ξανά μένουμε έγκυες πολυ σύντομα, στον επόμενο χρόνο, δεν δικαιούμαστε τα επιδόματα πέραν του τοκετού, αλλα Άστο αυτο δεν θα δικαιούμαστε δεύτερο 6μηνο απο τον ΟΑΕΔ να μεγαλώσουμε το δευτερο μας παιδάκι αν έχουμε κάνει ήδη χρήση του 6μηνου για το πρωτο! Τραγικό;;;;;;

Κι αυτο γιατι δεν θα εχουν συμπληρωθεί 200 ένσημα εργασίας!!! Καλα έχω σοκαριστεί τωρα! Καλα στη περίπτωση μας ειναι τζάκ ποτ να πιάσουμε πάλι φυσιολογικα αλλα ποτε δεν ξέρεις ο Θεός ειναι μεγάλος! Πω πω!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Μαιρούλα υπάρχουν και χειρότερα... Εγώ είμαι άνεργη και φαντάζομαι δεν δικαιούμαι κανένα επίδομα ούτε τώρα ούτε στο δεύτερο χαχαχα!!!

Το θετικό είναι ότι έχω όσα 6μηνα τραβάει η ψυχούλα μου. Το ιδανικό θα είναι όταν με το καλό αρχίσω επίσημα τη δουλειά από το σπίτι :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα!!!

Μαιρούλα υπάρχουν και χειρότερα... Εγώ είμαι άνεργη και φαντάζομαι δεν δικαιούμαι κανένα επίδομα ούτε τώρα ούτε στο δεύτερο χαχαχα!!!

Το θετικό είναι ότι έχω όσα 6μηνα τραβάει η ψυχούλα μου. Το ιδανικό θα είναι όταν με το καλό αρχίσω επίσημα τη δουλειά από το σπίτι :tongue:

Βρε σαφώς δεν το είπα για αυτο!!! Κι εγω οπως το έγραψα κιόλας ασε τα επιδόματα, πιο πολυ με νοιάζει το 6μηνο για να μεγάλωσω και να ξεπετάχτεί το παιδι μου! Υψίστης σημασίας για μένα αυτο, αλλα οπως λέει κι ο άντρας μου ας κάνουμε με το καλο το πρωτο.. Οσο για τις δουλειές αν δεν δούλευα και εγω σίγουρα θα ξενοικιάζαμε το Σπιτι, θα νοικιαζαμε μια αποθήκη για τα έπιπλα και θα πήγαινε ο καθένας στη μανούλα του! Πως μας εχουν καταντήσει ήδη με δυο δουλειές να τα περνάμε στριμωχτά... Με το κρατοσ τα βαζω που χτυπάνε μεχρι Και τισ έγκυεσ!!!Τελος πάντων μακάρι να έχεις δουλίτσα στο Σπιτι κορίτσι μου να βγάζεις έστω το χαρτζιλίκι σου. Αλλωστε η δουλειά που κανεις ειναι πολυ καλη και σου αξίζει!

Φραουλιτσα να σε ρωτήσω επίδομα τοκετού εννοείς το επίδομα κυοφορίας! Επίσης το συμπλήρωματικό απο τον ΟΑΕΔ τι αφορά; Τη διάφορα απο το επίδομα κυοφορίας με τα λεφτά που θα περνάμε αν δουλέυαμε; Τελος προσκομιζεις στο ΙΚΑ χαρτι που ζητάς απο τους ίδιους για τις 200 μέρες εργασίας και τους το ξανά δίνεις πίσω;

Καλημέρα κοριτσάκια και Σωκράτη!!!!

Σωκράτη τι έγινε πως τα πάτε??? Γεννήσατε??? Να ξέρεις η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι μαζί σας!!!!

Μαιρούλα το επίδομα τοκετού είναι τα 900 ευρώ που σου δίνουν αφού γεννήσεις και πας όλα τα χαρτιά από το μαιευτήριο όταν αυτό δεν είναι συμβεμβλημένο με το εοππυ...αν είναι συμβεβλημένο τότε τα κρατάνε στο μαιευτήριο...εγώ θα τα πάρω στο χέρι....επίσης το συμπληρωματικό επίδομα από τον οαεδ αφορά τη διαφορά από το επιδομα κυοφορίας και λοχείας...πας στον οαεδ με ολες τις αποδείξεις που εχεις και αφού εχεις πάρει τα επιδοματα από το ικα κανεις τα χαρτια σου και στο δίνουν εγώ πήγα στον οαεδ χθες και μου εδωσαν ενα χαρτι με τα δικαιολογητικά που χρειαζονται για όταν φτάσει με το καλό εκείνη η ώρα ....αυτά

τα ενσημα σου τα βγάζουν εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πρόβλημα....κι εμενα αμεσως μου τα εβγαλαν!!!!

ευχομαι ολες να ειστε καλά!!! εγώ σπίτι χαλαρά στο κρεβατάκι μου αααα πήρα κι ενα κιλό κι εφτασα τα 63!!! εχω φιάξει σχεδον τη βαλίτσα και λείπουν κάτι τελευταια να βάλω...η γοργονίτσα είναι ζωηρούλα και περιττό να σας πω ότι δεν το πιστεύω ότι θα κάνω μωράκι!!! φτάνει ο καιρός και προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το θαυματάκι που θα έρθει!!!

Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!!!

Σήμερα μπαίνω στην 34η εβδομάδα και η μπεμπίτσα μου έγινε πεπόοοοονιιιιιιιι!!!!

φιλάκιαααααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΘ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ9 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΕΠΙΔ ΚΥΟΦΟΡΙΣ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.Η ΒΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Η ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ

Καλησπέρα σας!

Μαιρούλα μου.. σαν πολύ δεν βιάστηκες για το 2ο? :tongue: δίκαιο έχει ο άντρας σου!!! Και συμφωνώ με τη παπατρίκος πάνω απ' όλα υγεία τώρα τα χρήματα αν είναι να έρθουν θα έρθουν διαφορετικά υγεία!!! :rolleyes:

Σοφία: με το καλό τα πραγματάκια σου!

Φραουλίτσα: Είναι πραγματικά απίστευτο και εγώ όλη μέρα το σκέφτομαι... Δηλαδή εγώ θα έχω μωρό; Θα έχω ένα μωρό που θα ταίζω, αλλάζω, αγκαλιάζω όλη μέρα και θα είμαι αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτο; Με πιάνει λίγο ο πανικός αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό. Και όταν έρθουν τα ζουζουνάκια πιστεύω πως όλα θα μας φαίνονται φυσιολογικά λες και ήμασταν απο πάντα μάνες. Αυτό θέλω να πιστεύω!!!

Σωκράτη: μου άρεσε η ιδέα σου για το ντετόλ στο μαιευτήριο και πήρα υγρά μαντηλάκια ντετόλ νομίζω θα βολεύουν καλύτερα για το κάθησμα της τουαλέτας και οτι άλλο.

Κορίτσια σήμερα αγόρασα κάτι τέλειο και θα ήθελα να σας το προτείνω!! Είναι το βαλιτσάκι της mustela με προϊόντα περιποίησης του μωρού! Ψάξτε το είναι φοβερό. Είναι ένα μπλε βαλιτσάκι (το οποίο γίνεται φορητή αλαξιέρα μετά) και περιέχει μέσα: αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα συγκάματος, κρέμα που βάζουμε σε κάθε αλλαγή πάνας, 2 κουτιά μωρομάντηλα (ένα μικρό και ένα μεγάλο), ένα σαπούνι που δεν χρειάζεται ξέπλυμα για το κεφαλάκι του και το κωλαράκι, μια κρέμα σύσφιξης για τη μαμά και μια λοσιόν. Όλα μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ! Η κανονική τιμή για να τα αγοράσει κάποιος όλα είναι γύρω στα 80 αλλά το βαλιτσάκι είναι στα 50 ευρώ!! Είμαι ενθουσιασμένη!!

Νομίζω πως πια τα έχω όλα έτοιμα για τη βαλίτσα και θα αρχίσω να πλένω και να φτιάχνω τη βαλίτσα μου... Αγόρασα και απορρυπαντικό-μαλακτικό προδέρμ σήμερα :rolleyes: Και μια κρέμα για τις θηλές. Νομίζω πως τα έχω μαζέψει όλα.

Μπαίνω σιγά σιγά στη 35η εβδομάδα και η κοιλίτσα (καλά η κοιλιαρα) μου άρχισε να χαμηλώνει, σήμερα ξύπνησα και ένιωθα πολύ χαμηλά το κεφαλάκι του μωρού... Αρχίζει να είναι λίγο άβολο αλλά θα επιβιώσουμε!! Σε περίπου ένα μήνα (λίγο πάνω-λίγο κάτω) θα έχω ένα μωράκι πρώτα ο Θεός!!!

oYNBp2.png

Καλησπέρα!!!!!!

Λινάκι μου δεν είπα για τα λεφτά, άλλωστε δεν έχουμε ανάγκη μας τρέχουν απο τα παντζάκια χαχαχαχα, είπα οτι σε αναγκάζουν δυο μήνες μετα τον τοκετο να πας για δουλειά και αυτο ειναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας στην Ελλάδα!! Άλλωστε σας έχω ξανάπει εμείς είχαμε σοβαρότατο πρόβλημα υπογονιμοτητας και απο θαύμα έγινε η σύλληψη! Αποκλείεται να είμαστε τόσο τυχεροί τη δεύτερη φορα αλλα θαύματα γίνονται και διάβαζα διάφορα φόρουμ περί επιδομάτων στις αυπνιες μου...

Τέλειο ακούγεται αυτο το βαλιτσακι, δεν το εχει πάρει το μάτι μου εδω στην Ελλάδα στο φαρμακειο αλλα θα ρωτήσω! Κατα τα αλλα αγάπη έχεις μπει στο μηνα σου καλα κανεις και τα έχεις ολα έτοιμα! ΄ποτε πας πάλι στο γιατρο;

Φραουλίτσα πηγές 63 κιλα!!!!! Πως θα τα χάσεις ΚΑλε μετα τη γέννα; Χαχαχαχα! Αλίμονο απο εμάς που ξεκίνησαμε 67 κιλα και είμαστε 75 με πολυυυ μέλλον ακόμα! Σε ευχαριστω πολυ και για τις πληροφορίες!

Σοφουλα κόσμια παιδι μου πιπέρι στο στόμα! :) τα επίδοματα θα τα πάρεις τωρα οπωσδήποτε αφου έχεις συμπληρώσει 200 μέρες εργασίας, δεν εχει σχέση αν κλείσει μελλοντικά η εταιρία!!

Εμείς κορίτσια σημερα παραλάβαμε τα επιπλάκια μας και είμαι πολυ ενθουσιασμένη ειναι πολυ όμορφα! Κουνια, λίκνο και αλλαξιερα!Θα σας βάλω και φωτογραφία κάποια στιγμη! ΚΑλε ας βάλει και καμία αλλη φωτο το δωμάτιο να φτιάξει και η Λίνα νέο άλμπουμ! Μονο εγω είχα βάλει!

Το μονο που μας λείπει τωρα ειναι μια πολυθρόνα κρεβάτι γιατι άλλαξαν τα σχέδια και το λίκνο δεν χωράει στη κρεβατοκάμαρα κι έτσι εγω πρέπει να κοιμάμαι τις πρώτες μέρες τουλάχιστον στο δωμάτιο του μωρου!!! Αχ Παναγίτσα μου να μας πανε ολα καλα ούτε εγω πιστεύω οτι σε λιγο θα έχουμε ένα μπόμπιρα εκει μεσα! Αμήν να έρθει εκείνη η ωρα!!!

Γεια σας μανουλες και μπαμπακα!!!

Σημερα με παρατησαν ολοι.. ο αντρας για μπαλα, οι κορες στις φιλες κι ειπα να ρθω στο νετ καφε γτ κοβω φλεβες μονη μου στο σπιτι!!!

Μια χαρα τα νεα σας βλεπω και χαιρομαι. Τι εγινε Σωκρατη γεννησατε????? Με το καλο!!!

Κοριτσαρες μου βλεπω πιασατε τα εργασιακα ε?? Εγω δεν ξερω απο τετοια που λετε παντως ειμαι ασχετη!!!

Τα νεα μας.... το δωματιο του μπεμπη ετοιμο και περιμενω να δω πως θα σας βαλω φωτο!!! Ο μικρος κλωτσαει αβερτα και σειεται το συμπαν :tongue: !

Πρεπει να εφτασε τα 2κιλα, αν και θα σιγουρευτω Δευτερα που παω για το τσεκ απ μου στο νοσοκομειο. Οι συσπασεις καλα κρατουν και πονανε και περισσοτερο παρα τα χαπια που παιρνω! Αντε να δουμε , ελπιζω να τον βγαλω τον μηνα!

Εχω αρχισει να βαραινω παρα πολυ και δεν μπορω να γυρισω το βραδυ απο την μια μερια στην αλλη ευκολα. Γερανο θελω!!χαχαχααα :-D Εννοειται ο μπεμπης ειναι με το κεφαλι κατω και επειδη ο πλακουντας ειναι μπροστα απ τον αφαλο ως το ηβικο οστο τρωω πισινιες και πατουσιες δεξια κι αριστερα!!χαχαχααχχα

Εχω απιστευτες καουρες οταν τρωω κοκκινιστα και αποφευγω να τρωω το βραδυ γτ μετα δεν μπορω να κοιμηθω :-(!

Κι εγω θελω σιγα σιγα να ετοιμασω βαλιτσα γιατι κι εμενα μονο νερο λεειπροσφερει η μαιευτικη του νοσοκομειου. Ακουσα και 2-3 καλα παντως. Δεν τους δινουν καθολου ξενο γαλα και στις 2 3 ωρες που στα φερνουν τα βαζουν κατευθειαν στηθος. Αφηνουν τον πατερα μεσα κι αν θες και την μανα σου και στο επισκεπτηριο μπορουν ανετα να ερθουν οι κορες μου, δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!! Ακουσα και για 2 φ.τ. και ψιλοανακουφιστηκα, αν και τους εχω κανει ανω κατω εκει μεσα...ολη την ωρα τους λεω οτι επουδενη λογο δεν θελω καισαρικη!!! Τους εχω μουρλανει για να το εμπεδωσουν μεχρι να γεννησω. Ετσι κ αλλιως με εχουν μαθει μιας και καθε 4 μερες περιπου ειμαι εκει!! :tongue: :tongue:

Να σας ρωτησω.. σας ειπαν να κανετε καλλιεργεια κολπικου για β-αιμολυτικο στρεπτοκοκκο??? Εγω εκανα (αρνητικο βγηκε φυσικα) αλλα πρωτη φορα μου το ζητησαν και λεει ο μικροβιολογος οτι τελευταια το ζητανε πολυ οταν ειναι για φ.τ!

Αυτα τα νεακια μας και ελπιζω να καταφερω να βαλω καμια φωτο απο βδομαδα, εστω και στο fb!!!

Φιλια πολλα!!!

EDIJp1.png

Κορίτσια σήμερα αγόρασα κάτι τέλειο και θα ήθελα να σας το προτείνω!! Είναι το βαλιτσάκι της mustela με προϊόντα περιποίησης του μωρού! Ψάξτε το είναι φοβερό. Είναι ένα μπλε βαλιτσάκι (το οποίο γίνεται φορητή αλαξιέρα μετά) και περιέχει μέσα: αφρόλουτρο, σαμπουάν, κρέμα συγκάματος, κρέμα που βάζουμε σε κάθε αλλαγή πάνας, 2 κουτιά μωρομάντηλα (ένα μικρό και ένα μεγάλο), ένα σαπούνι που δεν χρειάζεται ξέπλυμα για το κεφαλάκι του και το κωλαράκι, μια κρέμα σύσφιξης για τη μαμά και μια λοσιόν. Όλα μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ! Η κανονική τιμή για να τα αγοράσει κάποιος όλα είναι γύρω στα 80 αλλά το βαλιτσάκι είναι στα 50 ευρώ!! Είμαι ενθουσιασμένη!!

Λινάκι, το μόνο που βρήκα στο διαδίκτυο είναι το Mustela Newborn Set

mustela-newborn-set.jpg

το οποίο όμως βρήκα μόνο σε site εκτός Ευρώπης. Εδώ λέει πάντως πολύ καλά λόγια.

Από την άλλη μεριά, στην Ελλάδα τρέχει διαγωνισμός babyspace.gr με δώρο 5 πλήρη σετ παιδικής περιποίησης από τη Mustela.

Επίσης βρήκα αυτό το μικρό set για όποια θέλει να το δοκιμάσει:

Mustela Mustela Σετ Σαμπουάν Χαμομήλι+Κρέμα για την αλλαγή της πάνας+Κρέμα για το κρυολόγημα

Mustela-%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%84%cf%83%ce%b1%ce%ba%ce%b9-%ce%bc%cf%89%ce%b2-normal.jpg

Κάτι ακόμα, από όσο διάβασα, δεν χρησιμοποιούμε μαλακτικό για το πλύσιμο των βρεφικών διότι μένει στα ρούχα. Βάζουμε αργότερα, όταν μεγαλώσει λίγο.

Φιλιά σε όλες!

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Χαρα τι κανεις??αντε ακομα δεν σας συνεδεσαν το ιντερνετ? Τι λεει η Κερκυρα? Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε:P ο μπεμπουλης μεγαλωσε πολυ. Συντομα θα χαιρομαστε τα μωρουλινια

imQRp2.png

Καλησπέρα!!!!!!

Λινάκι μου δεν είπα για τα λεφτά, άλλωστε δεν έχουμε ανάγκη μας τρέχουν απο τα παντζάκια χαχαχαχα, είπα οτι σε αναγκάζουν δυο μήνες μετα τον τοκετο να πας για δουλειά και αυτο ειναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας στην Ελλάδα!! Άλλωστε σας έχω ξανάπει εμείς είχαμε σοβαρότατο πρόβλημα υπογονιμοτητας και απο θαύμα έγινε η σύλληψη! Αποκλείεται να είμαστε τόσο τυχεροί τη δεύτερη φορα αλλα θαύματα γίνονται και διάβαζα διάφορα φόρουμ περί επιδομάτων στις αυπνιες μου...

Τέλειο ακούγεται αυτο το βαλιτσακι, δεν το εχει πάρει το μάτι μου εδω στην Ελλάδα στο φαρμακειο αλλα θα ρωτήσω! Κατα τα αλλα αγάπη έχεις μπει στο μηνα σου καλα κανεις και τα έχεις ολα έτοιμα! ΄ποτε πας πάλι στο γιατρο;

Φραουλίτσα πηγές 63 κιλα!!!!! Πως θα τα χάσεις ΚΑλε μετα τη γέννα; Χαχαχαχα! Αλίμονο απο εμάς που ξεκίνησαμε 67 κιλα και είμαστε 75 με πολυυυ μέλλον ακόμα! Σε ευχαριστω πολυ και για τις πληροφορίες!

Σοφουλα κόσμια παιδι μου πιπέρι στο στόμα! :) τα επίδοματα θα τα πάρεις τωρα οπωσδήποτε αφου έχεις συμπληρώσει 200 μέρες εργασίας, δεν εχει σχέση αν κλείσει μελλοντικά η εταιρία!!

Εμείς κορίτσια σημερα παραλάβαμε τα επιπλάκια μας και είμαι πολυ ενθουσιασμένη ειναι πολυ όμορφα! Κουνια, λίκνο και αλλαξιερα!Θα σας βάλω και φωτογραφία κάποια στιγμη! ΚΑλε ας βάλει και καμία αλλη φωτο το δωμάτιο να φτιάξει και η Λίνα νέο άλμπουμ! Μονο εγω είχα βάλει!

Το μονο που μας λείπει τωρα ειναι μια πολυθρόνα κρεβάτι γιατι άλλαξαν τα σχέδια και το λίκνο δεν χωράει στη κρεβατοκάμαρα κι έτσι εγω πρέπει να κοιμάμαι τις πρώτες μέρες τουλάχιστον στο δωμάτιο του μωρου!!! Αχ Παναγίτσα μου να μας πανε ολα καλα ούτε εγω πιστεύω οτι σε λιγο θα έχουμε ένα μπόμπιρα εκει μεσα! Αμήν να έρθει εκείνη η ωρα!!!

Μαιρουλα με γεια τα επιπλακια. Με το καλο να τα χαρει ο μπομπιρας..

imQRp2.png

Μαιρουλα με γεια τα επιπλακια. Με το καλο να τα χαρει ο μπομπιρας..

Ευχαριστώ πολύ αρκουδομανουλίτσα μου!!!Αμην να τα χαρούν τα μωράκια μας!!!! Αχ δεν χορταινω να τα κοιτάζω!!! Μακάρι να βρω και πολυθρονουλα κρεβάτι κι έτσι θα περνάω μοναδικές στιγμές εγω με το γιο μου πρώτα ο Θεός και ο μπαμπάς μας μόνος του στη κρεβατοκάμαρα!! Ούτως η άλλως και τωρα μόνος του κοιμάται αφου τη βγάζω στο σαλόνι!! :) :) :)

Μια γρήγορη καλημέρα και καλη Κυριακή! Σημερα έχω τραπέζι γονείς πεθερικά κι αδέρφια και τρέχω και δεν φτάνω!!

Παπατρίκος αυριο έχουμε τα μαθήματα αλλα δεν νομίζω να γίνουν λόγω γενικής απεργίας και στα νοσοκομεία! Ούτως η άλλως δεν εχει μετρό ούτε αυριο ούτε τη Τρίτη κι εγω δεν μπορω να μετακινηθώ διαφορετικά!

Αααα ανέβασα στο αλλο photos που μου έστειλε η Χαρά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...