Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα Νενα μου....!

μπραβο στην γιαγια...!που τα αγορασεεεεε οοολα...εμενα χθες επεσε κ επσασε το χερακι της κ η εννοια της ηταν πως θα τελειωσει αυτα που εχει στο μυαλο της να μου φτιαξει...αχαχα...κ θελει λεει να του παρει κ το φορμακι που θα βγει απο το μαιευτηριο πρωτα ο Θεος....!!:D:D:D

μακαρι να ειναι ολα καλα με το ζαχαρο...θα μας πει κ την δευτερα ο γιατρος....κ να ειναι ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...αλλα κ να χρειαστει διατροφη θα την κανω για να ειναι καλα το μωρουλιιιιιι...!!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμενα! Αργησα σημερα! Κι εκει που αποψε κοιμομουν σαν πουλακι απο τη κουραση, κατα τις 3-4 ξυπναω μεσα στα κλαμματα και λουσμενη στον ιδρωτα! Δεν ηξερα που παταω και που βρισκομαι!! Κοιταζα το σαλονι (γιατι κοιμαμαι στον καναπε) σαν ουφο! εχουμε που εχουμε αυπνιες, οταν μας παιρνει ο υπνος εχουμε τους παλιοεφιαλτες!! πω πω και ηταν τοσο ζωντανο κοριτσια! οτι ειχα αιματα και βγηκε ο μπεμπης στη παλαμη μου και φωναζα και ουρλιαζα παει ο μπεμπουλης μου γιατι Θεέ μου γιατι?? φρικη σας λεω! τοσο ζωντανο!! και μετα αφου συνερχομαι πιανω τη κοιλια μου και το μωρακι μου εδινε κατι κλωτσιες αλλο πραγμα!! κουνουσε χερια ποδια εκανα βουναλακια παντου!! το καλο μου ηταν και αυτο ταραγμενο και σαν να μου ελεγε μην ανησυχεις μανουλα καλα ειμαι δες!!! μπρρρρρρ!!

Λινακι και εγω δεν βολευομαι με τιποτα που σκεψου εσυ μπαινεις στο μηνα σου εγω εχω πολυ ακομα και μικρη κοιλιτσα! κοιμαμαι στο πλαι αριστερα δως του ο μπεμπης αριστερα κλωτσιες, παω δεξια, αρχιζει δεξια... Νομιζω τον στριμωχνω και δεν βολευεται ο καημενουλης! Οποτε προσπαθω να μενω ανασκελα με δευτερο μαξιλαρι οπου δεν βολευομαι εγω και οταν τελικα με παιρνει ο υπνος κοιμαμαι τοσο βαρια που βλεπω παλιοονειρα.. Φανταζομαι εσυ που εχεις πολυ μεγαλυτερη κοιλιτσα!! Αληθεια κοριτσια πως βολευεστε στον υπνο??

Αρκουδομανουλιτσα τελειες οι μπεμπουλες σου!!!! Συσπασεις δεν νομιζω να εχω καταλαβει και εγω ποτε.. αστο θα τις καταλαβουμε μια και καλη!! Κατι σουβλιτσες χαμηλα εχω μονο τωρα τελευταια...

μπαρμπουλα, νενακι, αχ μακαρι να ειχα και εγω τη γιαγιουλα μου, μου λειπει πολυ κι ας πανε 10 χρονια.. Ζουσε μαζι μας βλέπετε..ειμαι σιγουρη ομως οτι απο εκει πανω με βλεπει και χαιρεται!! καλοριζικα ολα τα ρουχαλακια και τα πραγματακια!!!

Μαρια και Αντρια με το καλο τα μωρακια σας!! Οσο για το εμβολιο εμενα μου ειπε ο γιατρος να μην το κανω εγω αλλα ολοι οι γυρω μου, γονεις συζηγος κλπ ναι!

Αυριο ερχονται τα επιπλακια μας και ανυπομονω!! και σημερα προσπαθω να μαζεψω το σπιτι! την αλλη βδομαδα πρεπει να φυλαξω καλοκαιρινα να βγαλω χειμωνιατικα.. μπρρρρρ

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Mαιρούλα με το καλό τα επιπλάκια. Αχ τι καλά.

Να ρωτήσω κάτι? Η βαλίτσα μαιευτηρίου πρέπει να έχει μόνο τα πράγματα της μαμάς και για τα μωρά να πάρω ξεχωριστή? Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι ? μην με πάρουν με τις ντομάτες και πουν πόσο άσχετη είμαι!!:confused::confused:

επίσης αυτές οι λίστες που κυκλοφορούν με πράγματα απαραίτητα για το νεογέννητο δεν είναι λίγο μεγάλες???? Τελικά τι χρειάζεται πραγματικά???:?

imQRp2.png

Αρκουδίτσα εγώ σκοπέυω να τα βάλω όλα στην ίδια βαλίτσα και έτσι θα πάρω μια μετρίου μεγέθους (όχι τη μικρή την αμέσως επόμενη). Εσύ ειδικά που θα πάρεις διπλά τα ρουχαλάκια, πανάκια , κουβερτούλες κλπ χρειάζεσαι μια ευρύχωρη βαλιτσούλα. :rolleyes: Η άποψη μου είναι πως καλύτερα να έχεις πράγματα μαζί που μπορεί και να μην χρησιμοποιήσεις παρά να σου λείπει κάτι και να προσπαθείς να εξηγήσεις σε σύντροφο και μαμά τι ακριβώς θες να στο φέρουν!! ;) Θα σας δημοσιεύσω τη δικιά μου λίστα και αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ή αν κάτι θεωρείται πως είναι περιττό τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!!!

Μαιρούλα μου και εσύ άσχημη νύχτα ε; Απαίσιο το όνειρο που είδες! Αναστάτωσες και το μικράκι σου! Και εγώ σκατά όνειρα έβλεπα χθες για αυτό ξύπνησα με τη διάθεση στο πάτωμα.

Μπαρμπούλα περαστικά στη γιαγιάκα σου! Οι γιαγιάδες είναι θησαυροί εμένα ζει δίπλα μας και κάθε μέρα μου μαγειρεύει, μου αγοράζει πράγματα απο το σούπερ και γενικά μου στέκεται πιο πολύ και απο τη μαμά μου!! Είμαι το πρώτο της εγγόνι και περιμένω το πρώτο της δισέγγονο φυσικό είναι λοιπόν να μου έχει κάποια αδυναμία :rolleyes::rolleyes:

Νενάκι τέλεια ήταν τα μπισκοτάκια μας. Τα έφτιαξα μικρά μικρά και πήγα ένα σακουλάκι στα ανιψάκια μας (2,5 ετών) και ξετρελάθηκαν τα εξαφάνισαν σε χρόνο dt :tongue:

Μαρία καλωσόρισες με το καλό το μπεμπάκι σου!!!!!!! Τι φύλο είναι;

Άντρια: έχεις κανονίσει η/νια ήδη; Με καισαρική θα γεννήσεις ή πρόκληση; Είμαστε στην ίδια βδομάδα αλλά εμένα δεν μου είπαν κάτι για πιο νωρίς!

oYNBp2.png

Η λίστα μου για το μαιευτήριο (θα γεννήσω σε Δημόσιο νοσοκομείο και δεν δίνουν τίποτα στο μαιευτήριο όλα τα παίρνω εγώ)

Για τη μαμά

1 νυχτικό για τη πρώτη μέρα

2 σετ πιτζάμες με κουμπιά

2 σουτιέν θηλασμού

8-10 εσώρουχα βαμβακερά

1 ρόμπα

3 ζευγάρια κάλτσες

2 πετσέτες μπάνιου

2 πετσέτες προσώπου

2 πετσέτες για την ευαίσθητη μας περιοχή

παντόφλες

σαγιονάρες για το ντους

ρούχα εξόδου (φόρμες)

σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, προσώπου κλπ

ειδικό σαπούνι για ευαίσθητη περιοχή

Ξυραφάκι, τσιμπιδάκι, τσιμπηδάκια για μαλλια, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, αποσμητικό, χτένα

σερβιέτες λοχείας

υγρά μαντηλάκια καθαρισμού ή μωρομάντηλα

χαρτομάντιλα

κρέμα για τις θηλές

επιθέματα στήθους

σακούλι για τα άπλυτα

εξετάσεις εγκυμοσύνης

κινητό και φορτιστής

φωτογραφική μηχανή

βιβλίο

μπουκάλια με νερό

Για το μωρό

4-5 κοντομάνικα φορμάκια εσώρουχα

4-5 ολόσωμα φορμάκια με κουμπιά απο κάτω

γάντάκια

καλτσάκια

πάνες αγκαλιάς

σκουφάκια

κουβέρτα

σεντονάκια για πιρεξάκι

πιπίλες (αποστειρωμένες σε ειδικό κουτάκι φύλαξης)

πάνες

σαμπουάν-αφρόλουτρο μωρού

3 πετσετούλες μπάνιου

4-5 μικρές πετσετούλες

μωρομάντηλα χωρίς οινόπνευμα

ρούχα εξόδου και επειδή είναι χειμώνας και ολόσωμο μπουφανάκι

Λοιπόν τι λέτε ;

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω είδα τη λίστα τησ Λίνας για το μαιευτήριο και αγχωθηκα! Μπραβο κοριτσι μου, πολυ οργανωμένη σε βρίσκω! Εγω πρώτα ο Θεός είμαι σε ιδιωτικό, άκουσα οτι τα παρέχουν ολα οπότε θα πάρω μονο νυχτικακι πυτζαμες βρακάκια τα καλλυντικά μου βουρτσες οδοντόκρεμα κλπ και φόρμακι ζιπουνακι και μπουφάν ολοσωμο για την έξοδο για το μπεμπούλη!

Λινάκι μια χαρά η λίστα σου. Έξτρα έβαλα εγώ το σπρέι Dettol και τα χάρτινα καλύμματα για την τουαλέτα.

Επίσης έχω βγάλει ακριβή αντίγραφα ταυτοτήτων και αντίγραφα ληξιαρχικής πράξης γάμου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να είμαι έτοιμος για τη ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Μην ξεχάσεις το βιβλιάριο υγείας δημοσίου (ή αν έχετε κάτι παρόμοιο).

Τέλος, εμάς μας είπαν να μην πάρουμε πιπίλες, δεν θα χρειαστούν ακόμα.

Σωκράτης

Καλά όλα τα άλλα...σεντονάκια για πιρεξάκι????? Ούτε αυτό δεν παρέχεται στους φορολογούμενους που τα έχουν πληρώσει για μεταξωτά 1000 φορές??? Ελληνικό δημόσιο μαιευτήριο.......

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

κοριτσάκια μου και μπαμπούλη Καλησπέρα!!!

ουφ έχω 2 μέρες να γράψω γιατί τρέχω!!! χθές πήγα στη δουλειά για να τους βοηθήσω σε κάτι και κάθησα κανα 6ωρο τελικά!!! ήρθα σπίτι κουρασμένη και ο αντρούλης μου με μάλωσε και μου είπε να μην τους κάνω τα χατήρια!!! να κάθομαι σπίτι και να ξεκουράζομαι!!! Σήμερα πήγα και πήρα τις εξετάσεις όλα καλά, μετά πήγα στον οαεδ και μου έδωσε τα δικαιολογητικά για το συμπληρωματικό επίδομα και μετά πέρασα από το ίκα όπου κατάθεσα τα χαρτιά για το επίδομα τοκετού!!! ευτυχώς στο ικα με εξυπηρέτησαν μέσα σε 3 λεπτά και μου είπε η κυριούλα ότι σε 20 μερες περίπου θα μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό μου!!! ααα μου είπε επίσης ότι θα μου έρθει στο σπίτι απόδειξη είσπραξης και θα τη παω στον εργοδότη...μμμμμ αυτό δεν το ήξερα...γιατί την πάμε στον εργοδότη????? κατά τα άλλα καλά είμαι αν εξαιρέσετε τις αδερφες του μπαμπα μου που συνεχίζουν να κάνουν τις έξυπνες και παίρνουν τηλ σπιτι για να ρωτήσουν αν περπατάω και αν κάνω δουλειές παρόλο που ξέρουν ότι ο γιατρός είπα ξαπλα....τι να πώ....άσε να μη σχολιάσω καλύτερα...........

διαβάζω και τα δικά σας νεάκια και όλα καλά...τελεια !!!

κορίτσια κι εγώ πάνω κάτω τη λίστα της λινας έχω....τα ίδια περίπου πρέπει να πάρω....δηλαδή μια βαλίτσα μεγάλη είναι μόνο του μωρού....

σας αφήνω τώρα και τα λεμε αργότερα φιλακιαααααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Τελεια η λιστα Λινακι.μου λειπουν αρκετα πραγματακια τελικα.

Φραουλιτσα επιτελους τελειωσες με την δουλεια.Α και μην τους βοηθας πολυ.Δυστυχως λιγοι αναγνωριζουν την καλοσυνη.:(

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα να σε ρωτήσω επίδομα τοκετού εννοείς το επίδομα κυοφορίας! Επίσης το συμπλήρωματικό απο τον ΟΑΕΔ τι αφορά; Τη διάφορα απο το επίδομα κυοφορίας με τα λεφτά που θα περνάμε αν δουλέυαμε; Τελος προσκομιζεις στο ΙΚΑ χαρτι που ζητάς απο τους ίδιους για τις 200 μέρες εργασίας και τους το ξανά δίνεις πίσω;

Καλησπέρα :)

Fraoulitsa, δίνεις το χαρτί με το τι έχεις πάρεις απο το ΙΚΑ στον εργοδότη σου ώστε να είναι καλυμμενος ότι είσαι σε άδεια κύησης και για να πληρώσει το υπόλοιπο πόσο μέχρι να φτάσει αυτο των αποδοχών σου για τον μήνα που σου βάζει αποδοχές ασθενείας.

Maryy, τα ένσημα μηχανογραφημένα τα παίρνεις από το ένα τμήμα (δεν θυμάμαι ποιο, θα ρωτήσεις) και τα καταθετεις με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στις παροχές. Αν είναι εισιτήρια διπλουν, κρατάς το ένα αντίγραφο.

Ακόμη, δεν έχω ετοιμάσει βαλίτσα .. Εκτός απο τον Σωκράτη, ποιες τις έχετε έτοιμες καλε;

XzvPp2.png

ΖοPhie τα ένσημα μεχρι κάποιο μηνα δεν θυμάμαι τα έχω εγω στο Σπιτι, αυτα πρέπει να τους παω η σου τα βγάζει το ΙΚΑ συγκέντρωτικά σε κάποιο χαρτι; Επίσης αναφορικά με αυτο που είπες τι διάφορα σου καλύπτει ο εργοδότης; Αυτα που θα έπαιρνες αν δουλευες αυτές τις 56 μέρες η κάτι αλλο;; Εκει έχω μπερδευτεί.

Maryy, θα χρειαστεις τα ενσημα για τα 2 τελευταια ετη. Ας πουμε οτι βγαινω σε αδεια την Δευτερα 5/11/12. Θα χρειαστω τα ενσημα απο 5/11/2010 μεχρι και 31/10/2012. Δεν βαζω τις 5 μερες του Νοεμβριου 2012, γιατι τα ενσημα τα "κολλαμε" με τον μηνα. Οποτε, πηγαινεις οτι εχεις στο σπιτι σε χαρτι και τα υπολοιπα που ειναι μηχανογραφημενα ηδη τα ζητας απο το ΙΚΑ, δλδ θα βρεις μεχρι και τις 30/09/2012 λογικα (η προθεσμια για την καταθεση απο τον εργοδοτη σου για την περιοδο του γ τριμηνου 2012 ληγει στις 16/11/2012) και χρειαζεσαι και μια βεβαιωση εργοδοτη για τον μηνα Οκτωβριο 2012 σφραγισμενη απο το ΙΚΑ του εργοδοτη. Δεν ειχες αναφερει ομως οτι εισαι ηδη σε αδεια .. η θυμαμαι λαθος; Αν εισαι λοιπον, εχεις ηδη παρει απο το ΙΚΑ επιδομα ασθενειας, και εχεις παει το χαρτι στον εργοδοτη σου που σου εχει κολλησει ενσημα ασθενειας για μισο ή ενα μηνα αναλογως ποσο δουλευεις στην επιχειρηση, και εχει πληρωσει το υπολοιπο, αφαιροντας τις αποδοχες απο το ΙΚΑ που ελαβες, ετσι ωστε να συμπληρωθει το ποσο των καθαρων σου αποδοχων. Αν δεν εχεις παρει την αδεια ασθενειας, την λαμβανεις τωρα και οσο αφορα τι θα παρεις απο τον εργοδοτη ισχυει το ιδιο! Προσοχη, αφορα 25 ενσημα το πολυ(1 μηνα ημερολογιακο), μπορει και τα μισα αναλογως το χρονο εργασιας σου εκει, και οχι και τις 56 μερες!

Ελπιζω να βοηθησα :)

XzvPp2.png

Κατάλαβα zophie σε ευχαριστω πολυ! Ναι επειδη είμαι σε άδεια απο την αρχη σχεδόν της εγκυμοσύνης περνάω απο επιτροπή του ΙΚΑ αφου πρώτα έχω παει τα απαραίτητα χαρτια στο γυναίκολόγο του ΙΚΑ, με πλήρωναν αυτοι κάτι λιγότερο βέβαια απο το μισθό εννοείται και απο τον εργοδότη παίρνω βεβαίωση οτι δεν εργάζομαι για όσο διάστημα του προσκομιζω άδεια. Και ναι τον πρωτο μηνα άδειας μου είχε πληρώσει ένα ποσο το ΙΚΑ και το υπόλοιπο ο εργοδότης και στη συνεχεια πληρώνομαι μονο απο το ΙΚΑ. Οπότε αν κατάλαβα σωστά δεν δικαιούμαι το συμπληρωματικό επίδομα του ΟΑΕΔ. Είπα μήπως γλιτωναμε τίποτα... Για τα ένσημα κατανοητό, ελπίζω μονο μη τρέχουν εμένα στο ΙΚΑ που ανήκουν για να επικυρωσω τη βεβαίωση για τα ένσημα Οκτωβρίου. Ικανούς τους έχω!!! Τελευταία ερώτηση γιατι σας ζαλισα με αυτο το θέμα! Το επίδομα τοκετού ειναι αλλο πράγμα απο το επίδομα κυοφορίας και λοχειας και ειναι αυτο που τωρα πια το δίνουν απευθείας στο νοσοκομείο; Μμμ..

Κατα τα αλλα κοριτσάκια μου με εχουν πιάσει οι γνωστοί πόνοι στα πόδια λες και περπάτησα χιλιόμετρα! Η αληθεια ειναι οτι δεν Περπατάω βέβαια. Μπλεκω όλη μέρα με δουλειές μεσα στο Σπιτι και δεν παω πουθενα. Καθε μέρα καθαρίζω και την επόμενη πάλι βρωμικο ειναι! Τι πράγμα ειναι αυτο! Για να μη σχολιάσω τα πλυντήρια καθημερινά! Ήθελα να ξερά οταν δούλευα πως τα καταφερνα! Πφφφ λογοδιάρροια πρωι πρωι.

Καλημέρα όλη μέρα και καλο ΣΚ να έχουμε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...