Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μαιρούλα μου εσύ ξέρεις καλύτερα και ο γιατρός σου. Μη μου στενοχωριέσαι. Εμένα ο δικός μου με μια τιμή με έστειλε σφαίρα σε διαβητολόγο. Είναι θέμα γιατρού. Ότι σου λεει εκείνος θα κάνεις, άσε μας εμάς τις αυστηρές!!! :D:D

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι παπατρίκος μου να μου τραβήξεις το αυτί σε παρακαλω τη Δευτέρα να με επαναφερεις στη τάξη! Δηλαδη να μην πάμε να πιούμε μια ζέστη σοκολάτα μετα τα μαθήματα εεε; Άντε ας πιούμε και χυμό πορτοκαλί!

Κορίτσια να ρωτήσω έχετε άποψη ποσα χρήματα δίνει περίπου το ΙΚΑ για το επίδομα κυοφορίας;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλησπέρα κορίτσια, δεν ξερω αν με θυμάστε! Εμπαινα στην αρχή αλλά μετά χάθηκα! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μπεμπεκια σας το ιδιο! Τα δικά μου νέα είναι ότι εκτος απροοπτου θα γεννησω στις 26/11 την μικρούλα μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας και απο μένα. Με λένε Μαρία και θα αποκτήσουμε το Δεκέμβριο το δεύτερο μωρό. Πριν λίγες μέρες σας ανακάλυψα και δεν το πίστευα....Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Στο πρώτο παιδί μας δεν μπορέσαμε να οργανώσουμε σχετικό θέμα.

Anyway, ως μέλλουσα δευτερότοκη λοιπόν ήμουν πολλή χαλαρή.Σήμερα είχα την τακτική επίσκεψη στο γιατρό μου όπου με πληροφόρησε οτι το ΚΕΛΠΝΟ ενημέρωσε πρόσφατα τους γυναικολόγους - μαιευτήρες ότι πρέπει να εμβολιαστούμε οι έγκυες κυρίως του τρίτου τριμήνου με το κοινό αντιγριπικό εμβόλιο και μάλιστα άμεσα αρχές Νοεμβρίου, πριν την έξαρση δηλαδή της γρίπης. Προβληματίστηκα.... Έχετε κάποια σχετική ενημέρωση? Τί θα κάνετε?

Στο πρώτο παιδί είχαμε πέσει πάνω στον Η1Ν1 και είχε εμβολιαστεί τότε ο σύζυγός μου αλλά όχι εγώ, περνώντας όμως όλη την εγκυμοσύνη κλεισμένη στο σπίτι. Τώρα αυτό δεν είναι εφικτό αφού δεν μπορώ να εξαναγκάσω ενα δίχρονο παιδάκι να κλείνεται σπίτι.

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρία!! Με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!! Φαντάζομαι ο γυναικολόγος της κάθε μιας θα έλεγε κάτι σχετικό με το εμβόλιο. Άλλωστε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα οφέλη είναι περισσότερα των παρενεργειών που υπάρχουν σε κάθε φάρμακο. Επειδή έτυχε κι εγώ να παρακολουθήσω το θέμα το Η1Ν1 πάλι κάθε γιατρός έλεγε αλλά για το αν θα έπρεπε να εμβολιαστούν οι γυναίκες τότε. Μας ενημέρωσες όμως και μπορούμε να ρωτήσουμε σχετικά τους γιατρούς μας..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλησπερα κοριτσια μου...λοιπον εμενα οι μετρησεις μου για την καμπυλη τα 100 Gr ειναι

0' 79

60'182

120'130

180'57

δεν εχω ιδεα βεβαια αλλα μου λενε οτι ειναι καλες τριγυρω...ομως Δευτερα εχω ραντεβου με τον γιατρο κ θα τα δει..

ο αιματοκριτης μου ειναι 35...

καλο βραδυυυυυυυ...τα λεμε αυριοοοοοοοο!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημερα κοριτσάρες μου τι κάνετε? τι πραγμα ειναι και αυτο ..τι κωλουγρασία..με ποναν ολα μου τα κοκαλα...ξυπνησα και αισθανομαι κουρασμένη και να φανταστείτε ότι εχτες κοιμηθηκα ξερη απο τις 9...πήρα να κοιμησω τον Αποστόλη και ξεραθηκα και εγω διπλα..αφου τον πηρε ο Βασιλης και δεν πήρα πρέφα..δεν ειχα κουραγιο να μπω ουτε κατω απο το κουβερτάκι....τεσπα..εσεις...

α...μην μου μαλωνετε το Μαιρουλη μου...πιστευω για να κανει τις ατασταλιε της οπως λεει ξερει πως εχει το περιθώριο...δεν νομιζω οτι υπάρχει μανουλα που θα της απαγορευε ο γιατρος κατι και αυτη θα το διακινδυνευε.....

Μαιρουλι και παπατρικος πατε μαζι σε σεμινάρια??

Ρε αντε να κανονισουμε για κανα καφεδακι να σας δω...

Οσο για τα χρηματα που περνουμε νομιζα οτι σας ειχα βάλει το πινακακι πως βγαινει...

Μαιρακι πας και το υπολογιζεις βαση μισθου...περιμενε παω να το βρω να σας το φέρω...

Οσο για τα νεα κοριτσακια με το καλο τα μπεμπακια...

εμενα παντως ογιατρος δεν μου ειπε κατι για το εμβολιο ..αλλα και παλι δεν νομιζω να το εκανα....

Μπαρμπουλι την Δευτερα πας στο γιατρο?? οι μετρησεις σου μια χαρα ειναι....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Για να υπολογίσετε περίπου τι δικαιούστε κάνετε το παρακάτω…

Διαιρείς τα μικτά του Δεκεμβρίου της χρονιάς που πέρασε δηλαδή 2011 με το 25(τον μήνα δηλαδή).Τον μισθό όχι το δώρο.

Πχ 1500 /25 ημέρες =60 ? βάσει αυτού του ημερομισθίου ανήκεις σε κάποια ασφαλιστική κλάση. Οι ασφαλιστικές κλάσεις είναι οι εξής:

ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΑΣΗ Τ.Η.

Από 0 – 11,75 1η 11,06

11,76 – 13,97 2η 13,30

13,98 – 16,63 3η 15,99

16,64 – 19,54 4η 18,37

19,55 – 22,35 5η 21,24

22,36 – 25,23 6η 24,11

25,24 – 27,93 7η 26,76

27,94 – 30,38 8η 29,39

30,39 – 33,21 9η 32,12

33,22 – 35,63 10η 34,69

35,64 – 39,16 11η 37,13

39,17 – 42,44 12η 40,45

42,45 – 46,18 13η 44,06

46,19 – 49,77 14η 47,82

49,78 – 53,16 15η 51,11

53,17 – 56,55 16η 54,60

56,56 – 59,74 17η 57,83

59,75 – 63,03 18η 61,10

63,04 – 66,44 19η 64,42

66,45 – 69,48 20η 67,53

69,49 – 72,44 21η 70,65

72,45 – 75,68 22η 73,60

75,69 – 79,25 23η 77,07

79,26 – 82,92 24η 80,74

82,93 – 86,52 25η 84,34

86,53 – 90,11 26η 87,93

90,12 – 93,56 27η 91,53

93,57 – 97,29 28η 94,94

Βαση του παραπανω παραδειγματος αν περνεις 1500 ανηκεις στην 18η άρα 61,10 / 2=30,55

Για επίδομα κυοφορίας θα πάρεις 30,55 χ 56 = 1710,8

Για επίδομα λοχείας θα πάρεις 30,55 χ 63=1924, 65

Μαιρουλα αν θες στειλε μου με πμ τα μικτα σου να σου πω τι θα πάρεις

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδες και μπαμπάκα!

Σήμερα ξύπνησα με μια ψυχολογία χάλια δεν ξέρω γιατί. Ξύπνησα στις 6 και κλάαμα ο λαος ο αντρούλης έπαθε ένα σχετικό σοκ και με ρώταγε τι εγινε καλέ; Τελικά ο λόγος ήταν (μη γελάσετε) οτι ήθελα να κοιμηθώ σαν άνθρωπος νιώθω τόοοοοοσο κουρασμένη!!! Δεν φτάνει που δεν βολεύομαι τα βράδια και όταν βολευτώ πρέπει να πάω για τσίσα όποτε με πάρει ο γλυκός ύπνος ροχαλίζω και με ξυπνάει ο άλλος απο δίπλα :oops: Λίγο η αυπνία και λίγο οι ορμόνες της εγκυμοσύνης να τα κλάματα. :tongue: Μετά κοιμήθηκα κανα 2ωρο και τώρα είμαι μια χαρά !! Και τώρα θα μου πείτε αυτά είναι προβλήματα; Έλα μου ντε και εγώ αυτό σκεφτόμουν και τσαντιζόμουν με τον εαυτό μου!! :tongue:

Χθές πήγαμε σούπερ και αγόρασα σερβιέτες λοχίας και πάνες του μπόμπιρα Νανις :rolleyes:

oYNBp2.png

καλημερα κοριτσιααααααααααααααα....κ μπαμπουλη!!

τι κανουμε??

Γεωργια οπως τα υπολογισα εμενα μου βγαινουν γυρω στα 740 πριν κ 820 μετα....επειδη ειμαι ημιαπασχοληση...!!εντωμεταξυ ετοιμαζονται να κοψουν κ το επιδομα γαμου τωρα που ξεκινησα να το παιρνω....αχαχαχα!!τυχη βουνοοοο..!!

αχαχαχα!

Γεωργια Δευτερα εχω ραντεβου 4.30 η ωρα......!!να συζητησουμε τα οικονομικα...τα μαιευτηρια....τα οοοολα...γιατι μεχρι τωρα το πρωτευον ηταν το μωρουλι κ να εξελιχθει καλα η εγκυμοσυνη...βεβαια κ τωρα αυτο ειναι απλως πρεπει να γνωριζουμε κ τα υπολοιπα....χεχεχε!

χθες πηγα Jumbo κ ψωνισα στο βαφτηστηρι πολλα πυτζαμακιααααα...κ φορμουλες....κ μπλουζακια...κ ειχα κ κατι αλλα που μου ειχαν δωσει για τον δικο μου μπεμπη αλλα του ειναι μεγαλα...ετσι κ αλλιως οπως λεει κ η κουμπαρα παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα ειναι....κανουμε ανταλλαγες...!!αχαχαχα!!σημερα μαλλον θα κοιμηθω αγκαλια με το βαφτηστηρι μου...!!!:D:D:Dχθες ολο μου χαμογελουσεεεεεεεεε!!!!με τα 2 του δοντακια τα μικρα κ τρελαθηκα...!

Jr39p2.png

Καλημέρα,

Τι κάνετε?

Ετοιμαζόμαστε? Καλως ήρθες Μαρία. Με το καλό.Και σε σένα Andria27.

Εμείς κάναμε καρδιοτοκογράφο προχθές. Όλα καλά πήγαν. Οι αρκουδίτσες τρελάθηκαν και δεν καθόντουσαν στιγμή. Φαίνεται δεν τους άρεσε. χιχι. Συσπάσεις δεν έχω, όχι πως αν είχα θα το καταλάβαινα. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι!Έχω ένα θέμα με την πίεση αλλά μάλλον ανεβαίνει από το άγχος μου και μετά κατεβαίνει. Είναι τα κιλά είναι και η εγκυμοσύνη. Τα έπαιξε και αυτή. :cry:

imQRp2.png

ααααα ξεχασα κ εγω να πω στα κοριτσιαααα που εμφανιστηκαν χθες....

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ...

διδυμομανουλιτσα μια χαρα τελεια τα νεακια σου με τον κτκ.....!!οσο για την πιεση.....ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ....!:P:D

Jr39p2.png

kalimera εγκυακια κ μπαμπουλη

καλε χτες δεν μπηκα κ οργιασατε :cool::cool::cool:

σας διαβασα βεβαια ολες , αλλα ομολογω οτι δεν μπορω να σχολιασω ολα αυτα που γραψατε

θα πω μονο πως το σακχαρο της μπαρμπ τελειο, οπως κ ολων μας, κ τα κοριτσακια που εχουν θεματακι μιρκο, ειναι τελεις με την διατροφη τους κ αυτο εχει σημασια :P:p:p

καλως ηλθες Maria to κ με το καλο το 2ο μωρακι σου, αυτο γι ατο εμβολιο ουτε καν μου το ανεφερε ο γιατρος μου , οποτε φανταζομαι ειναι θεμα γιατρου καθαρα

αντρια με το καλο λοιπον κ η μπεμπουλα!!!!αχ ο νοεμβρης θα φερει μωρακια :D

λινακι μου λιγο η απουσια υπνου, λιγο οι ορμονες, ε πολυ θελει νατα μπηξουμε???????

τι λενε τα μπισκοτακια βουτουρου?

γεργια ασε παλιοκαιρος , εμεις εδω χτες λιωσαμε στην υγρασια κ σημερα ειναι χαρα θεου:rolleyes:

αρκουδιτσα μου μπηκες κτκ?τι καλα τα νεα σου για τις συσπασεις!αντε ετσι μεχρι το τελος!!!οσο για την πιεση ισως ειναι απο το αγχος της στιγμης..

αν εχεις πιεσομετρο κ θελεις παρακολουθα την κ εσυ λιγακι, εγω ετσι κανω με ειπε ο γιατρος να την μετραω καθε μερα

ευτυχως γραψατε κ τι χαρτια θελει για την κλινικη-νοσοκομειο γιατι μαυρα μεσανυχτα απο δω..

μαιρουλα μην αγχεσαι γι ατο σακχαρο, εφοσον δεν ειχες θεμα με βαση το γιατρο κ εφοσον το παρακολουθεις καθημερινα εισαι οκ!!!!!τωρα για τις ατασταλιες ε λιγο πολυ ολες κανουμε, μες το προγραμμα κ αυτο;);)

αχ τζαμπο θα παω κ εγω να παρω ρουχακια κ τετοια, βεβαια πανες πηρες κ μωρομαντηλα της λιμπερο 3-6 κιλα τα ειχε προσφορα πριν κανενα μηνα στα καρφουρ κ βγηκανε πολυ οικονομικα μιλαμε 2.70η συσκευασια τα ειχε -60%

ευτυχως η γιαγια μου με εχει παρει πολλα ρουχακια κ εσωρουχακια γι ατο μικρο κ ετσι λιγα θα παρω, μεχρι κ το ματακι του πηρε:P

εγω πιο πολυ θελω να παρω σεντονακια, σελτεδακια, μπιμπερο, κουβερτες κ τετοια...αααα κ σερβιετες λοχιας κ ευτυχως το θυμησε η λινα!!!!:!

αυτα για την ωρα σορυ για το σεντονιιιιι

φιλια πολλλλλλλλαααααααααααααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...