Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Φτιάχνω μπισκότα βουτύρου πανεύκολα που βρήκα απο το eimaimama.gr !! Πήγα ψώνισα, είδα το σεμινάριο της nutrica και τώρα περιμένω να "δέσει" η ζύμη των μπισκότων για να τα ετοιμάσω :D

Παπατρίκος, πίστεψε το σε λίγες βδομάδες θα έχεις μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!! :rolleyes:

Για όσες είδατε το σεμινάριο ποιες οι απόψεις σας; Εμένα με άγχωσε λίγο που λέει οτι τρώει η μαμά στην εγκυμοσύνη θα τρώει και το μωρό μετά! Αν τρώει όλες αυτές τις βλακείες το μωρό μου θα γίνει υπέρβαρο :tongue:

Γεωργία άντε περιμένουμε τη φώτο σου!! Και μένα ο άντρας μου με βγάζει δεν μπορώ μόνη μου είμαι και εγώ λίγο άσχετη με τη φωτογραφία :tongue:

Μπαρμπ: καλορίζικα τα ρούχα!!!

Εμένα ο μπέμπης έχει συνωμοτήσει με το μπαμπά του. Κάθε πρωί με το που χτυπήσει το ξυπνητήρι του για να πάει δουλειά δεν με αφήνει ήσυχη μέχρι να σηκωθώ να φτιάξω καφέ στον μπαμπά! Είναι πολύ περίεργο. Ακόμη και όταν νοσηλευόμουν και δεν χτύπαγε ξυπνητήρι η ώρα 6 με ξύπναγε το μικρό μου!! Και μετά ύπνο πάλι :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω την έβγαλα στο καθρέφτη γιατι άμα έλεγα στον άντρα μου για πιο σκοπό τη θέλω θα με καρυδωνε! ΚΑλε κοιτά το μούτρακι σου την ωρα που τη βγάζεις οχι τη φωτογραφική!

Και εμένα με μαλώνει όταν βάζω φώτος στο φεις. Ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη αλλά του εξήγησα πως είναι κλειστό γκρουπάκι και μόνο λίγα άτομα βλέπουμε τη συγκεκριμένη φώτο και ησύχασε :tongue:

oYNBp2.png

ποιο σεμιναρια καλε...χιχιχ..αν εβλεπε το σεμιναριο τι τρωω τωρα θα με σκοτωνε...επαθα αμοκ και πεταχτυκα και αγορασα και τρωω πατατακια και γαριδακια πιτσα...υγιεινα...χιχιι..καλα αυτος ο μικρουλης τα εχει δει ολα..βεβαια πινω και χυμο

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλό ήταν Λινάκι το σεμινάριο.. Εμένα πάλι με άγχωσε αυτό που είπε ότι αν είναι να πεθάνει το μωρό από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου θα το πάθει γιατί είναι βλάβη στον εγκέφαλο και καμία σχέση με το πως κοιμάται, τι τρωει κλπ... μου κάνε την καρδιά περιβόλι..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Κοριτσια κ εγω σημερα θα ξεφυγω...χεχεχε...επειδη θελω να σαβουριασω κ βαριεμαι να μαγειρεψω κ δεν θελω να παραγγειλω παλι απ εξω...θα φτιαξω club sandwich...αχαχαχα..με τα ολα του,,,,μιαμ μιαμ πειναω.....!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα με μαλώνει όταν βάζω φώτος στο φεις. Ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη αλλά του εξήγησα πως είναι κλειστό γκρουπάκι και μόνο λίγα άτομα βλέπουμε τη συγκεκριμένη φώτο και ησύχασε :tongue:

Εγώ θα ανεβάσω για λίγες μέρες φωτο του μικρού για να τις δείτε και στη συνέχεια θα τις κατεβάσω. Η Ελένη είναι τελείως αρνητική βλέπεις...

Καλό ήταν Λινάκι το σεμινάριο.. Εμένα πάλι με άγχωσε αυτό που είπε ότι αν είναι να πεθάνει το μωρό από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου θα το πάθει γιατί είναι βλάβη στον εγκέφαλο και καμία σχέση με το πως κοιμάται, τι τρωει κλπ... μου κάνε την καρδιά περιβόλι..

Γιατί σε απασχολεί τόσο αρνητική σκέψη; Όλα καλά θα πάνε!

...Σωκρατη πως πανε οι γενικες ετοιμασιες και στο σπιτι και στην δουλεια ? ολα καλα..αντε ποιος σε πιανει τωρα:wink::wink::wink:

Στο σπίτι όλα έτοιμα. Μόνη εκκρεμότητα να πεταχτώ να πάρω αποστειρωτή από φίλο που δεν το χρειάζεται πλέον. Οι βαλίτσες (από μια, μαμά και μικρός) δίπλα στην πόρτα. Τελευταία προσθήκη τα χάρτινα καλύμματα για την τουαλέτα. Έχω επίσης βάλει μέσα όλα τα χαρτιά που θα χρειαστούν για το ληξιαρχείο.

Σωκράτης

Γιατί σε απασχολεί τόσο αρνητική σκέψη; Όλα καλά θα πάνε!

Δεν είναι αρνητική σκέψη. Είναι η γνώση από πρώτο χέρι του ότι τα κακά δεν συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι θα πανε όλα καλά για όλους!;)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Οριστε και μετα μαλώνετε εμένα για λίγους λουκουμάδες!!! Χαχαχα!! Η μια γαριδακια, η αλλη μπισκότα βουτυρου, η Τρίτη club!!! Βαρατε αλύπητα κακουργες!!! Ευτυχώς που μόλις Έφαγα κάτι υπέροχα γέμιστά με κιμα της μανούλας και δεν λιγουρευομαι!! Βέβαια μου άρεσαν τόσο πολυ που θα ξανάφαω αργότερα!!! Παπατρίκος μη με μαλωσεις για τους υδατάνθρακες και το ρύζι!! Το βραδυ θα το ράψω το υπόσχομαι!!! Και είπαμε ολα θα πανε καλα!!!!!

Σωκράτη τι χρειάζεται για το μαιευτήριο πέρα απο τα ρουχαλάκια κλπ; Δηλαδη χρειάζονται χαρτια εξετάσεις;;; Αληθεια η σύζυγος σου ποσα κιλα πήρε; Επίσης πήρε πιο πολλα στην αρχη η στο τελος;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

ποιο σεμιναρια καλε...χιχιχ..αν εβλεπε το σεμιναριο τι τρωω τωρα θα με σκοτωνε...επαθα αμοκ και πεταχτυκα και αγορασα και τρωω πατατακια και γαριδακια πιτσα...υγιεινα...χιχιι..καλα αυτος ο μικρουλης τα εχει δει ολα..βεβαια πινω και χυμο

Η αληθεια ειναι οτι εμένα σαβουροκοίλης ηταν απο την αρχη! Και δεν κάνω πλάκα.. Μεχρι και τον τέταρτο μηνα έτρωγα φρούτο οποιοδήποτε και το έκανα αμέσως εμετο! Ούτε χυμό δεν μπορούσα να πιω! Αντιθέτως με σουβλάκια και πίτσες το στομάχι σούπερ! Οσα σουβλάκια δεν έχω φάει σε όλη μου τη ζωη τα Έφαγα στην εγκυμοσύνη. Λιγο το Καλοκαίράκι λιγο οι εξόδοι.. Ξέρω οτι δεν με τιμάει αυτο που λέω αλλα σε οτιδήποτε υγιεινό το στομάχι μου αντιδρούσε. Τωρα τελευταία έχω ξεκινήσει συστηματικά τις πορτοκαλαδες και κανένα φρούτο γιατι αλλιώς το μωρο μου οταν θα ειναι να φάει φρουτόκρεμα θα μου ζητάει λιωμενο γύρο!!!

Χαχαχαχα, δε σε μαλώνω Μαιρούλα μου, σε καταλαβαίνω αλλά ενημέρωσε και το γιατρό σου κάποια στιγμή ότι είσαι ατακτούλα που και που να το ξέρει ο άνθρωπος. Καλά έκανες και έφαγες είναι απαραίτητοι για την ενέργεια τη δική σου και του μωρού.. Το πρωί πρόσεχε τους πολλούς υδατάνθρακες.

Κι εγώ σήμερα κοτοπουλάκι με πατατούλα και σαλάτα και το βράδυ ψαρόσουπα της μαμάς :)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε .. με ευχαριστα γεγονοτα :)

Παρακαλουθησα κι εγω το webinario σημερα. Οπως εγραψα και στο φατσοβιβλιο, ολα μου προσφεραν πληροφοριες που δεν γνωριζα, οποτε χαλαλι η ωρα που καθισα μπροστα τον υπολογιστη. Ακομη δεν εχω αρχισει την ερευνα μου για το τι μελλει με την αφιξη του μωρου .. Διαβαζω ακομη τα πριν .. χαχα! Παντως θα τα παρακολουθησω μια ακομη φορα οταν με το καλο θα ερθει ο μπομπιρας μου, ετσι ωστε να εχω μαζι θεωρια και πραξη!

Για αυτες που κανουν "παρασπονδιες" ενω εχουν διαβητη κυησης .. εχω να πω κι εγω σαν την papatrikos οτι ειναι απαραδεκτο! χαχα! Δεν θα παθει τιποτα η μελλουσα μαμα που θα χει ανεβασμενο καπως σακχαρο .. αλλα το μωρακι εκει μεσα και με τα οργανα που διαθετει αυτη την στιγμη, δυσκολευεται να ανταπεξελθει σε αυτα που τρωει η μαμα του! Και δεν μιλαω βεβαια για γλυκα! Αυτα δεν υπαρχουν πια στον κοσμο της μαμας! Τις παραγγελιες τις κανει απο τωρα για μετα την γεννα! Εγω ειπα οτι οποιος θελει να δει το μωρο, θα μπαινει με ενα γλυκο! χαχα! Χρειαζεται προσοχη σε ολα που τρωμε, γιατι το σακχαρο μπορει να ανεβει ακομη και με φαγητο οπως digestive μπισκοτα ολικης αλεσης χωρις ζαχαρη (!), τοστακια και φρουτακια .. οταν η καταναλωση ειναι περισσοτερη απο την απαιτουμενη! Ιδιαιτερη προσοχη, αφου δεν υπαρχει και υποβοηθεια ινσουλινης λοιπον!

Ο μηνας μπηκε με βροχη στην πολη μου, και νομιζω οτι σημανε πια το φθινοπωρο! Φοραω πια και μπουφανακι! Ελπιζω ομως ο χειμωνας να αργησει λιγο ακομη .. μην και μας βγει πιο οικονομικος ο χρονος αναφορικα με την θερμανση! χαχα!

XzvPp2.png

...

Σωκράτη τι χρειάζεται για το μαιευτήριο πέρα απο τα ρουχαλάκια κλπ; Δηλαδη χρειάζονται χαρτια εξετάσεις;;; Αληθεια η σύζυγος σου ποσα κιλα πήρε; Επίσης πήρε πιο πολλα στην αρχη η στο τελος;

- Όλες τις εξετάσεις της μαμάς και του παιδιού όσο ήταν στην κοιλιά (οι εξετάσεις του 9μήνου δηλαδή), όμορφα φτιαγμένες και ταξινομημένες βάσει ημερομηνίας, για τον παιδίατρο (και του μαιευτηρίου και αυτού που θα επιλέξεις στη συνέχεια).

- Βιβλιάριο υγείας

- Για το ληξιαρχείο τα απαραίτητα θα τα βρεις εδώ. Υπόψη πως τα μαιευτήρια της Αθήνας διαβιβάζουν τα δικαιολογητικά στο Ληξιαρχείο για να καταχωρηθούν (Ληξιαρχική πράξη γέννησης). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Μαιευτήριο.

Η Ελένη πήρε αρκετά κιλά. Στην αρχή γενικά, τους τελευταίους μήνες στην κοιλίτσα. Τώρα τελευταία τρώει αρκετά...

Σωκράτης

Μαιρούλα έχει διαφορά μάλλον αν γεννάς σε δημόσιο η ιδιωτικό. Στο Μητέρα που ρώτησα προχθές, δε ζητάνε εξετάσεις (που εδώ που τα λεμε δεν βλέπω το λόγο να πας την αυχενική διαφάνεια πχ και τα σημαντικά τα ξέρει η μαία και ο γιατρός σου) αλλά τα απαραίτητα όπως πιστοποιητικό γάμου, θεωρημένο βιβλιάριο υγείας, το ΑΦΜ σου και ταυτότητες. Αυτά!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Σωκράτη και παπατρίκος σας ευχαριστω για τις πληροφορίες, κι εγω πιστεύω οτι στον ιδιωτικό ειναι πολυ λιγότερα τα απαιτούμενα. Θα ρωτήσω και τη Μαια μου.. Επίσης να ξεκαθαρίσω γιατι σαν να σοβαρεψε το θέμα οτι ο γιατρός μου ποτε δεν μου μίλησε για διαβήτη κύησης! Ούτε καν να παρακολουθώ το σακχαρο με μηχανάκι! Γενικα ηταν πολυ χαλαροσ, Μου ειπε μονάχα πως για να μην απόκτησω στο μέλλον διαβήτη κύησης αφενός και αφετέρου για να μη βγει μεγάλο το μωράκι να προσέχω! Επισησ ειχα κάνει τρεις μέρες ειδική διατροφη με υδατάνθρακες οπότε επηξα στις πατάτες στα μακαρόνια και στο ρύζι οπότε το σακχαρο έφτασε μάλλον στα όρια του! Αλλες δυο φορές που είχα κάνει τη καμπυλη όρο εγκυμοσύνης βέβαια οι τιμες ηταν υπογλυκαιμικες! Αλλα είπαμε γενικά προσέχω και απο τότε που πήγα στο γιατρο δεν παχυνα κιόλας.. Μπαρμπούλα γράψε μας κι εσυ τις τιμες σου στις δώσανε;

Να σημειώσω πως το ντοσιέ με τις εξετάσεις δεν το χρειάζεται το μαιευτήριο αλλά πιθανόν να το χρειαστεί ο παιδίατρος που θα εξετάσει το μωρό εκεί και σίγουρα θα θελήσει να το δει ο παιδίατρος που θα έχετε. Αυτά μου μετέφερε η αδερφή της γυναίκας μου, ειδικευόμενη παιδίατρος.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...