Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

πρίν από 35 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Αν κάνεις λίγες εισπνοές πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό??? Αυτό το μπούκωμα είναι τόσο σπαστικό.... Να θες να κοιμηθείς και να μη μπορείς. Ξάπλωσε σε μια πιο όρθια θέση για να μπορείς να ανασαινεις

• Λυπημένη/-ος 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Αρκουδομανούλα φιλιά στις νυφούλες μας!!! Όντως η Καλμοίρα έχει μεγαλώσει πολύ αλλά ήταν πολύ μικρούλα έπρεπε το σώμα της να προσαρμοστεί στις ανάγκες των δίδυμων. Γενικά το έχω παρατηρήσει πως οι πολύ αδύνατες παίρνουν αρκετά κιλά στην εγκυμοσύνη αλλά τα χάνουν αμέσως!!

Γεωργία μου εσύ είσαι πολύ καλά με τα κιλά!!!

Σήμερα έχω ένα σεμινάριο για θηλασμό και έχω και το online της nutrica σε λίγο. Βαριέμαι να ντυθώ και να πάω στο σεμινάριο θηλασμού λέω να μείνω σπίτι και να παρακολουθήσω το online δεν βαριέσαι... Απο την επόμενη Τετάρτη ξεκινάνε και τα μαθήματα ανώδυνου στο μαιευτήριο. Να δω πόσα θα προλάβω....

Σχετικά με τα τακούνια εγώ απο τη μέρα που είδα θετικό τεστ ψυχολογικά δεν μπορώ να φορέσω τακούνια. Φοβόμουν μην πέσω, μην βλάψω τη μέση μου κλπ. Ρούχα αγόρασα 2 παντελόνια εγκυμοσύνης το καλοκαίρι στις εκπτώσεις και μαζί με 2 φόρμες λίγο φαρδιές και 4-5 φανέλες που μου ήταν μεγάλες βγάζω την εγκυμοσύνη μου!!! Επίσης αγόρασα απο το ebay ζώνες κοιλιάς που τις φοράς κάτω απο τις φανέλες και έτσι φοράω και φανελίτσες που ανεβαίνουν λόγω κοιλίτσας και απο κάτω έχω τη ζώνη. Άστε που κρατάνε και τη κοιλιά!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακομα παιζεται...αρκουδομανουλιτσα...λογω του περιστατικου της που ειχε παει 2 φορες την εβδομαδα στον γιατρο κ βλεπουν...οσο πιο πολυ τα κρατησει τοσο καλυτερα φυσικα...αλλα θα δειξει...!!εκει που πηγε να με παρει ο υπνος τσουπππππ τηλεφωνο....!!!εε ηρθε ο αμορες κοψαμε λαχανοσαλατα,με ροδι μεσα,σκορδακι κ κρεμμυδι κ κρουτον...φαγαμε κ λιγα φασολακια κ τωρα ξαπλα για καμια ωρα...!!!φιλακιααααα!

Jr39p2.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε???

εγώ πάλι τα έχω πάρει με το λογιστήριο...το επίδομα αδείας ακόμα να μου το βάλουν...μου είπαν θα μπεί με το μισθό μου σήμερα δηλαδή και δεν μπήκε όπως δεν μου έβαλαν και το επίδομα γάμου...μιλαμε για εντελώς βλαμμένη στο λογιστήριο...τελος πάντων...βαθιές ανάσες....φου φου φου φου φου!!!

αύριο θα πάω στην δουλειά μου για να διευθετήσω το θέμα ....

καλέ η καλομοίρα πως έγινε έτσι...και καλά οκ με τα κιλα δεν πειράζει δικαιολογείται..τα τακούνια τι τα φόρεσε??? και μιλάμε για 12ποντα!!!! Παναγία μου πως περπατάει εκεί πάνω??? εγώ όλο με σπορτεξάκι είμαι τώρα που κρύωσε ο καιρός και όλο το καλοκαίρι με πεδιλάκι στρωτό!!!

όσο για ρουχα μια φόρμα έχω πάρει και ένα παντελόνι εγκυμοσύνης ...αυτά όλα κι όλα ..ένας μήνας έμεινε να χαλάσω λεφτά για χειμωνιάτικα...αστο καλύτερα...καλά τη βγαλαμε το καλοκαίρι ...τώρα που ξεκίνησε το κρύο δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά εγώ είμαι συνέχεια σπίτι δεν πάω πουθενά οπότε οκ δεν πειράζει...

φιλάκια κοριτσάκιααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

τι κανετε εγκυουλες?

εγω ευτυχως σημερα δεν πονεσα καθολουυυυ:D:D:D:D:D

μονο ξηνηλες εχω απο το μεσημερι κ μετα, κ ο μπεμπακος ειναι λιγο νωχελικος, σκουνταει σπανια, αλλα αφου δινει παρων ΟΛΑ ΚΑΛΑ;););););)

τωρα οσο αναφορα καλομοιρα, κιλα κ τακουνια, θα σας πω οτι 12ποντα δεν εβαλα ποτε στη ζωη μου μεχρι 7-8 εκει ειμαι!!!τα κιλα της δεν ηξερα οτι ειναι 25, αλλα οκ ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος

μην λετε ειπαμε για κιλααααααααααααα, σας ριχνω ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ , αλλωστε φαινεται κ στην φωτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

απο ρουχα εγκυμοσυνης δεν αγορασα τιποταααα, απολυτως τιποτα, φοραω τα ρουχα μου κανονικα, αλλα ειναι απο μονα τους φαρδια κ μεγαλα:tongue::tongue::tongue:

μαιρουλα μου καλα κανεις κ τρως σοκολατα υγιεας, λιγο βεβαια, αλλα ειναι υγιεινη κ οχι τοσο γλυκια

λινακι τι εγινε με τον θηλασμο τελικα?

αχ ψιλοαλλαξε ο καιρος ε?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Κορίτσια η Καλομοιρα εντωμεταξυ (παει την έχουμε θάψει τη κοπέλα), είχε κάνει τελείως αταιριαστο ντύσιμο! Φούτερ και μάλιστα κοντό με 12ποντα ε δεν παει! Κι εγω τακουνια γιοκ ούτε τρεις πόντους δεν μπορω! Σαγιοναρες μπαλαρινούλες και κατόπιν ίσες μποτούλες και γαλοτσες!

Νένα Οσο για το νινί που ειναι ήσυχο, σημερα κι εμένα ηταν πολυ δεν τον ένιωθα καθόλου απο το πρωι και μετα αλλα η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα παρα πολυ και ξεπατωθηκα στις δουλειές.. Ωσπου πήγα στη μανούλα μου και είχε φτιάξει λουκουμάδες με μέλι κι ο μπέμπης έκανε πάρτυ!! Αφου θέλουν το γλυκο τους μωρε τα ζουζουνια τι να κάνουμε!! Εεε μη με μαλώνετε δεν Έφαγα και σουφλε σοκολάτας εεε;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μας μήνα κοριτσάρες και μπαμπάκα!!!

Αυτός ο μήνας θα φέρει στο Σωκράτη για σίγουρα ένα μωράκι στην αγκαλιά του! Αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε και άλλα γεννητούρια!!! Με το καλό όλες μας λοιπόν :P

Εγώ ξύπνησα σήμερα απο τις 5 με τρελή διάθεση να φτιάξω μπισκοτάκια!!!!!!!! Φυσικά να δω που θα τα φτιάξω αφού όλη η κουζίνα είναι γεμάτη κουτιά και σακούλια με πράγματα του μπέμπη που περιμένουν να γίνουν παιδικό δωμάτιο.. Αλλά τα μπισκοτάκια θα τα φτιάξω!

Μαιρούλα εντάξει μωρέ τι έγινε με λίγους λουκουμάδες; Ελπίζω μόνο να ήταν λίγοι!! :tongue: (και όχι 2 ντουζίνες δεν θεωρούνται λίγοι :tongue::tongue::tongue:)

Νενάκι χαίρομαι που σου πέρασε ο πόνος. Αυτό πάει να πει πως ήταν ποδαράκια όλο το κακό :rolleyes: Ήταν 2 γλυκιές πατουσίτσες!!! Τελικά δεν πήγα στο σεμινάριο θηλασμού τεμπέλιασα. Παρακολούθησα τόσα πολλά όμως που νομίζω πως το κατέχω το θέμα στη θεωρία. Άλλωστε τα καλύτερα μαθήματα θα μας τα κάνουν τα παιδάκια μας.

Φρουλίτσα σιγά σιγά θα λυθούν τα θέματα σου με το επίδομα μην ανησηχείς φτάνει που όλα μπήκαν σε μια σειρά!

Εγώ υποτίθεται πως αυτό το διάστημα είμαι με άδεια ασθενείας και στις 26/11 ξεκινάει η άδεια μητρότητας. Φυσικά όλα τα χρήματα θα τα πάρω μαζεμένα τέλος του Απρίλη!! Τώρα έχουν μπει λίγο τα 2 μας πόδια σε ένα παπούτσι με τον αντρούλη μου επειδή έχουμε και τις ετοιμασίες για το μπεμπέ. Αλλά δεν βαριέσαι. Μέχρι και τον Ιούνιο περνάγαμε με 800 ευρώ (δικά μου) το μήνα και δεν παραπονιόμασταν ποτέ. Όταν έρθουν τα χρήματα μαζεμένα θα πάρω τον άντρα μου και το μωράκι μου και θα πάμε διακοπές! :cool:

oYNBp2.png

Καλημέρα και καλό μήνα!!

Σωκράτη εύχομαι να είναι ο καλύτερος της ζωής σας!!

Μαιρούλα τελικά δεν έχω καταλάβει. Είχε θεματακι το σάκχαρο σου ή όχι. Είχα την εντύπωση ότι βγήκε παθολογικό. Είδε την καμπύλη σου γιατρός?

Linaki τι μπισκοτάκια θα φτιάξεις???? Πες μου καλέ να πάρω λίγο μυρωδιά η γυναίκα...:rolleyes:

Αχ εγώ έχω ξεχάσει πως είναι να παίρνεις μισθό χαχαχα.. Αλλά αρνούμαι να αγχωθώ και να στεναχωρηθώ. Έχω γίνει σούπερ νοικοκυρά τώρα που είμαι σπίτι και δουλεύω όσο μπορώ από εδώ για κανα χαρτζιλικάκι και κάνω και οικιακή οικονομία χαχαχα.

Νενακι μπράβο που πέρασε ο πόνος

Κουτσομπόλες μου είστε πουλάκια μου ε???? Χαχαχα κι εγώ να σας πω την αλήθεια ανακουφίστηκα που είδα την Καλομοίρα με τα παραπάνω κιλακια της. Την χάρηκα πάντως γιατί ενώ ξέρει ότι θα γίνει σούρσουρο στην Ελλάδα με την εικόνα της, αυτή κάνει ότι της αρέσει και τρωει!!! Αλλά 25 κιλά και μόνο 6 μηνών που θα παει????

Εμείς καλά με τη μπεμπούλα μας. Κλωτσάει- χορεύει και μας τρελαίνει.. Καμία φορά δεν το πιστεύω ότι θα την κρατήσω. Μου φαίνεται τόσο πολύ για να είναι αληθινό... Όλα θα γίνουν πρώτα ο Θεός!!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Λινακι τα έφτιαξε τα μπισκοτάκια;;; Αλλα όρεξη σπο τις 5 το πρωι να τα φτιάξεις μπράβο πουλάκι μου!! Βασικα ειναι υπέροχα να μυρίσει το Σπιτι γλυκο!! Άντε να έρθει η ωρα να φτιάξουμε και μέλομακάρονα!!!

Παπατρίκος ήξερα ότι εσυ θα με μαλωσεις!! Είχε βγει 1,85 η πρώτη ωρα και ο γιατρός ειπε να κόψω τα γλυκα και να κάνω διατροφη. Έχω και μηχανάκι ιμως που μετράω συνεχεια το σακχαρο και πάντα το νηστείας βγαίνει μεχρι 0,90 και τα μεταγευμάτια μεχρι 1,15.. Άρα Έφαγα λίγους λουκουμάδες..

Απο χτες ο γλυκατζής μου ειναι πολυ ζωηρός και τωρα καταλαβαίνω πατουσίτσες πανω απο τον αφαλό και λιώνω!!!!!

Διαφημίσεις

Mairouλα μου θα σε μαλώσω.. Μπορεί να έχεις καλές τιμουλες αλλά τρώγοντας λουκουμάδες έστω και μισό εκτοξεύεις τις τιμές στα ύψη!!! Μετρήθηκες μετά το λουκουμά (ήταν τουλάχιστον καλός :rolleyes:)?

Δουλεύει και το πάγκρεας του μωρού υπερωρίες για να μεταβολίσει την επιπλέον γλυκόζη που περνάει στο αίμα του. Πρόσεχε παρά πολύ. Εγώ θα γεννήσω 15 μέρες πιο νωρίς γιατί αν και έχω τέλεια ρυθμισμένο σάκχαρο, αφού είμαι στρατιώτης σ'αυτα, εντούτοις δεν ρισκάρουν οι γιατροί να σε αφήσουν μέχρι τέλους γιατί σίγουρα επηρεάζεται ο πλακούντας και το μανιακό υγρό. Όταν συναντηθούμε τη Δευτέρα θα σε δείρω!!!! Μακριά από γλυκά, ξέχασε τα, αγνόησε τα!!! Δεν υπάρχουν (τα λεω να τʼακούω κι εγώ)!!!

Αυτό ήταν το κήρυγμα της ημέρας από την σπαστικιά της παρέας... Aααα με στενοχωρείτε που είστε ζωηρούλες...

Ποια έχει σειρά????

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα ομορφιες μου και μπαμπουλι..τι κανετε??? Εγω σημερα δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου..και ακομα δεν μπορω να συνελθω παρολο που ηπια και τον καπουτσινο μου...

Ειναι που εφαγε ελαφρια εχτες το βραδυ οπως σας ειχα πει..:tongue::tongue::tongue: πηγαν τα πιτσακια σε αλλο τοπο...εχω βρει μια πατεντα ..περνω τις πιτουλες τις μικρες αυτες που ειναι για τα σουβλακια αλλα τα μικρουλια και βαζω επανω τους τυρια ζαμπον μπεικον κετσαπ και τα κανω πιτσακια τα ψηνω στο φουρνο και μμμμμμμμμμμ..ελαφρια για βραδυ κιολας..:oops::oops::oops::oops:

κατα τα αλλα καλα σημερα ειμαι και πιο χαλαρα στην δουλεια....

Ο μπεμπουκος μου κοριτσια δεν σταματάει καθόλου για τρελα παρτυ λεμε...ειδικα το βραδυ που ηρεμω αλλα και το πρωι πριν σκωθω δεν σταματαει πουθενα...

Μαιρουλι...εισαι τελικα και εσυ λιχουδακι σαν εμενα..χιχιχ

Λινακι τι μπισκοτακια θα φτιαξεις...εχω και εγω μια ωραια συνταγη λες να την κανω το απογευμα να φαει και ο μικρος? Οσο για τον θηλασμο μην αγχωνεσαι κυριως πρεπει να ξερουμε τα βασικα και περισσοτερο να το θελουμε πολυ να θηλασουμε ..ολα τα αλλα γινονται... και εγω που δεν ειχα ιδεα μια χαρα θηλασα 10 μηνες τον Αποστόλη..αλλα το θεμα ειναι οτι το ειχα παρει αποφαση και ελεγα οτι και να μου λεν εγω θα το κανω... δε υπαρχει δεν μπορω στο θηλασμο (εκτος απο σπανιες περιπτωσεις να μην τα ισοπεδονουμε και ολα)

Νενακι μου ευτυχως περασε ο πονος ..μην μου στεναγχωριεσαι ομως..ολα καλα...

Μπαρμπουλι μου...εισαι μεγαλη υπναρου τελικα...χιχιχ τι κανεις αγαπακι..οι φωτος που εβαλες στο φατσοβιβλίο τελειες..περασατε καλα?

Παπατρικος τελικα εσυ εισαι το πιο σοβαρο της παρεας..τι ζωδιο εισαι γιατι βλεπω οτι εισαι πολυ του προγραμματος...βεβαια και εγω παρθενος ειμαι αλλα ξεφευγω που και που...εσυ βλεπω εισαι συνεπης στα παντα...

Αρκουδομανούλα μου τσακω και εσυ ενα φιλακι για τα κοριτσακια σου..τις αρκουδιτσες σου,,σμουτσ:D:D:D τι κανους οι κυριες μου?

Chot ..ελπιζω να μην μου κοιμηθηκες παλι νηστικο εχτες...τι κανει το μικρουλι μας?

Φραουλιτσα μου..μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου...οτι διακαιουσαι θα το παρεις...βαλτους και καμια φωνη να ερθουν στα ισια τους...

Σωκρατη πως πανε οι γενικες ετοιμασιες και στο σπιτι και στην δουλεια ? ολα καλα..αντε ποιος σε πιανει τωρα;););)

Α..να σας ρωτησω πως μπορειτε και βγαζετε μονες σας τις φωτο..εγω προσπαθησα εχτες στον καθρεφτη η κοιλιτσα μονη της βγαινει οκ αλλα για να με βγαλω να φαινομαι δεν τα καταφερνω..εβγαλα κατι γκαου..ειμαι σαν αληθωρο γιατι δεν μπερδευομαι και κοιταω την φωτογραφικη...

Θα βαλω τον αντρα να με βγαλει σημερα να με δειτε...:D:D:D:D

Ε μην χασετε τετοιο θεαμα κριμα:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Η αληθεια ειναι οτι χτες δεν μετρήθηκα σημερα ομως το πρωι είχα 0,79.. Τι να κάνω βρε κορίτσια ειναι σαν να λέτε σε ναρκωνανη που κάνει μεγάλες δόσεις Κόψε μαχαίρι τα ναρκωτικά! Ουπς ωραίο παράδειγμα έφερα εε; Ε δεν γινεται θελει σταδιακή απεξάρτηση το όλο θέμα! Για να σας δώσω να καταλάβετε πχ σε γιορτές στη δουλειά που γιόρταζαν πχ 5 άνθρωποι και έφερναν γλυκα αν δεν δοκίμαζα και τα πέντε είδη θα σκαγα! Τις προάλλες ομως του Αγίου Δημητρίου πήγα σε τρεις γιορτές και την έβγαλα με μια κουτάλια προφιτερολ όλο κι όλο! Κυρια!!! Πάντως έχω κόψει τα πολλα πολλα και δεν έχω πάρει γραμμαριο τις τελευταίες εβδομάδες.

Γεωργία μου τι κάνουν τα αντράκια σου;; Εγω την έβγαλα στο καθρέφτη γιατι άμα έλεγα στον άντρα μου για πιο σκοπό τη θέλω θα με καρυδωνε! ΚΑλε κοιτά το μούτρακι σου την ωρα που τη βγάζεις οχι τη φωτογραφική!

καλημερα κοριτσουδες κ εντος του μηνα μπαμπουλη..να εχουμε ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΗΝΑ ΟΟΟΟΟΛΕΣ....!!μου εδωσε χθες η κουμπαρα ρουχααααα....ουοουουουο να φανε κ οι κοτες....αλλιως κ εγω με φορμες θα την εβγαζα...δεν ειχα σκοπο να αγορασω κατι οσο με βολευουν τα ρουχαλακια μου...παρολο τα κιλα μου μου κανουν ακομα...!!σημερα ειχα κατι πονακια περιεργα στην κοιλιτσα μου...σαν συνεχομενες κραμπες ...αλλα τωρα ειμαι καλυτερα!!!τωρα εβαλα σημερα το παντελονι εγκυμοσυνης το οποιο μου ειναι λιγο μεγαλουτσικο στην μεση αλλα θα με βγαλει σε ολη την εγκυμοσυνη πρωτα ο Θεος...!!

σημερα εχει Jumbo το προγραμμα...να παρουμε ρουχαλακια κ πυτζαμακια στο βαφτηστηρι γιατι εχουν ξεμεινει τα παιδια....κ με γεμισαν εμενα με 30 φορμακια κ γενικως ειμαι υπερπληρης απο τα μωρουδιακα οοοοολα....!

κ θελω να παρω κ δωρακι στο ανηψακι μου που εχει γενεθλια κ δεν ξερω τι να του παρω....εχω πελαγωσει...!!

κ εγω ολο λεω για φωτο κ ολο κατι κανω κ το ξεχναω...αλλα τι να βγαλω εγωωωω..???ειμαι πολυ λιγοτερες εβδομαδες απο εσας!!!

Γεωργια τελεια στην Κρητη αλλα λιγο ακομη να καθομουν θα ΓΥΡΝΟΥΣΑ PLUS 10 κιλα ευκολα...ολη μερα ετρωγα...ειτε με μπουκωναν ειτε μασουλιαζα....!!!

Jr39p2.png

Παπατρικος τελικα εσυ εισαι το πιο σοβαρο της παρεας..τι ζωδιο εισαι γιατι βλεπω οτι εισαι πολυ του προγραμματος...βεβαια και εγω παρθενος ειμαι αλλα ξεφευγω που και που...εσυ βλεπω εισαι συνεπης στα παντα...

Χαχα Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...