Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαβαζα και για τα κιλα σας και παλι νιωθω η πιο χοντρη ...εγω εχω παρει 12 και εχω κοψει και εντελως το βραδυνο και τις πολλες βλακειες...κλαψ... δεν αναγνωριζω το σωμα μου πια!τεσπαν....φιλακια σε ολες και μια υπεροχη μερα να εχουμε!

Έκοψες το βραδινό???? Βρε το ξέρει ο γιατρός σου? Ισως πρέπει να τον ρωτήσεις. Πρέπει να παίρνεις 300 θερμίδες παραπάνω ειδικά προς το τέλος... στην εγκυμοσύνη δεν κάνουμε δίαιτα.. απλά δεν τρωμε βλακείες.

Οι απαιτήσεις σε ενέργεια κατά την περίοδο της κύησης αυξάνονται λόγω του ενεργειακού κόστους της κυήσεως. Υπολογίζεται ότι μία έγκυος θα πρέπει να προσλαμβάνει τουλάχιστον:

1. Κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης 150 θερμίδες ημερησίως επιπλέον από αυτές που έχει ανάγκη υπό φυσιολογικές συνθήκες (εκτός περιόδου κύησης).

2. Κατά το δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο 300 θερμίδες ημερησίως επιπλέον από αυτές που έχει ανάγκη υπό φυσιολογικές συνθήκες (εκτός περιόδου κύησης).

Στο σημείο αυτό θα ήταν σωστό να σημειωθεί ότι απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή υποθερμιδικής δίαιτας με σκοπό την απώλεια βάρους κατά την εγκυμοσύνη. Κι αυτό καθώς κατά την περίοδο αυτή θα πρέπει μία έγκυος να προσλαμβάνει τουλάχιστον 1800 – 1900 θερμίδες ημερησίως. Οι όποιες ενεργειακές προσαρμογές της διατροφής της θα πρέπει να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και με κύριο άξονα το προκυήσεως βάρος και την ικανοποίηση των βασικών ενεργειακών και θρεπτικών απαιτήσεων κατά την περίοδο της κύησης. Ακόμα και για υπέρβαρες ή/και παχύσαρκες γυναίκες στόχος κατά την εγκυμοσύνη δεν είναι η απώλεια αλλά ο έλεγχος του προσλαμβανόμενου βάρους.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

papatrikos ο γιατρος μου οταν με μαλωσε για τα κιλα και εγω του απαντησα οτι πειναω συνεχεια σχεδον μου ειπε να πειναω και οτι δεν πειραζει γιατι αν τρωω συνεχεια μετα δε θα μαζευομαι!!το βραδινο το εχω κοψει τωρα 1 μηνα περιπου βεβαια στην διαρκεια τις ημερας τρωω συχνα και προσπαθω σωστα ..αλλα μεχρι τις 6 μετα το ραβω...Τουλαχιστον να μην ξεφυγω εντελως γιατι εχω ακομα 2 μηνες μπροστα μου και θα παρω ακομα αρκετα οπως φαινετε..Εσυ ειδες κανεις διατροφη και εχασες αν θυμαμαι καλα κιολας ,εγω και με διατροφη τιποτα ετσι εκοψα και το βραδινο...:( !

barboula ταλαιπωρια τελικα το ταξιδι σας μαλλον!

georgia κοιτα να μην πολυ κουραζεσε και οσο για τον μικρο σου μια χαρα τον βρισκω!!Θελει να βοηθησει και εκεινος και δεν ξερει πως μωρε!!

νενα αν σε ξαναπιασει πονος καλυτερα να μιλησεις με τον γιατρο σου παντως!!

φραουλιτσα να δουμε πως θα τη παλευουμε τωρα που μεγαλωνουν τα μωρα μας και εγω σαν παπια παω τωρα....!!

wsUfp2.png

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι,

πως είστε όλοι σήμερα;

Νενάκι μου, ελπίζω ειλικρινά να μην ήταν η χολή σου αυτοί οι πόνοι. Αυτό το πόνο ψηλά στα πλευρά τον αισθάνομαι όταν κάθομαι πολλές ώρες και ο μπέμπης πάει όλο και πιο ψηλά και σπρώχνει με τα ποδαράκια του στομάχι, πλευρά και οτι άλλο βρει. Και πονάαααει... Ανακουφίζομαι όταν ξαπλώσω ή με το περπάτημα. Εαν δεν μπορείς να ανακουφιστείς όμως πρέπει οπωσδήποτε να μιλήσεις με το γιατρό να δείτε και τη χολή!!!!!

αρκουδομανούλα, αχ αυτό το μυαλό όλο στο κακό πάει!! χαλάρωσε όμως και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου! Τα μωράκια μας είναι μικρά θαυματάκια και όλα θα πάνε καλά! Απόλαυσε τις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου, βγάλε και φώτος να έχεις να θυμάσαι που φτιάχνατε το δωμάτιο, τη τεράστια κοιλίτσα με τις διδυμούλες αυτά δεν έρχονται πίσω! :eek: Με το καλό τα πραγματάκια σου λοιπόν!!!!!!!!

Μαιρούλα και εγώ έλεγα σήμερα να ξεκινήσω να πλένω, σιδερώνω αλλά μου τα χαλάει ο καιρός. Εντάξει μπορεί να τα απλώσω μέσα να στεγνώσουν αλλά δεν υπάρχει καλύτερο στεγνωτήριο απο τον ήλιο και τον αέρα..!! Καλοφόρετες οι πυτζαμούλες!!

Φραουλίτσα: Χάρηκα πολύ με την τροπή που πήραν τα πράγματα με την άδεια σου! Ευτυχώς.. μα είναι αυτά πράγματα; ανεύθυνοι σε υπεύθυνες θέσεις!!!! :evil: Φαίνεται πως η μικρή σου έχει κατέβει χαμηλά αυτό είναι καλό! Εμένα είναι ακόμη πολύ ψηλά και δεν αισθάνομαι αυτό με το περπάτημα ακόμη....

Ζόφη: μια χαρά με τον ΚΤΚ! Και εμάς οι παλμοί μας ήταν περίπου τόσο. Ανέβαιναν κάθε φορά που προσπαθούσε να κινηθεί ο μπέμπης και έβρισκε εμπόδιο απο τα καλώδια :tongue: Έχω και εγώ online σεμινάρια σήμερα και αύριο!! Μαζί θα τα δούμε...Καλή αρχή με τις ετοιμασίες των πραγμάτων του μωρού!!!!!

Χαρά μου όλα καλά τώρα; μας ανησύχησες με το μήνυμα που είχες στείλει για συσπάσεις! Μια χαρά ο μπέμπης, άντε να πάρει λίγο ακόμα βάρος και μετά οτι θέλει ας κάνει!!

Chot μην τρελαίνεσαι βρε κορίτσι μου με τα κιλά!!! Να τρως και να απολαμβάνεις φαγητό τώρα που μπορείς!! Μετά τα κιλά φεύγουν γρήγορα με το μωρό, το θηλασμό δεν θα το καταλάβεις για πότε θα γίνεις ξανά όπως ήσουν!!! Όσο για τις κινήσεις του μπόμπιρα και εγώ ανησηχώ όταν είναι υπερκινητικός αλλά αυτό είναι καλό!! Το κακό είναι οι μειωμένες κινήσεις! Απόλαυσε τις κινήσεις του τώρα γιατί σε λίγες βδομάδες μεγαλώνουν τόσο πολύ που δεν είναι τόσο έντονες οι κινήσεις λόγω έλλειψης χώρου.

Σωκράτη μου ακόμη στην αναμονή λοιπόν ε; Του αρέσει του μπέμπη εκεί μέσα!! Απολαύστε τις τελευταίες στιγμές οι 2 σας! Εδώ που τα λέμε... μια μαία έλεγε πριν λίγες μέρες σε ένα ζευγάρι πως το σεξ βοηθάει πολύ στον τοκετό... :oops: Συγκεκριμένα η κοπέλα ήταν να πάει για πρόκληση την επομένη και της λέει : "θα σου βάλει ο γιατρός ένα ζελέ για να μαλακώσει ο τράχηλος, το καλύτερο ζελέ όμως το παράγει ο άντρας σου για αυτό απόψε βάλτε μπρος" :tongue: Αντιλαμβάνεσαι... :cool:

Μπαρμπούλα καλωσόρισες πίσω, να μην αγχώνεσαι τώρα για θέματα δουλειάς αυτά θα σε απασχολούν όταν επιστρέψεις! τώρα απόλαυσε την προνομιακή σου θέση :rolleyes:

Γεωργία μου χαλαρά με τις δουλειές ε; Έχεις 2 άντρες στα πόδια σου και έρχεται και ο 3ος ποιος στη χάρη σου :rolleyes:

oYNBp2.png

papatrikos ο γιατρος μου οταν με μαλωσε για τα κιλα και εγω του απαντησα οτι πειναω συνεχεια σχεδον μου ειπε να πειναω και οτι δεν πειραζει γιατι αν τρωω συνεχεια μετα δε θα μαζευομαι!!το βραδινο το εχω κοψει τωρα 1 μηνα περιπου βεβαια στην διαρκεια τις ημερας τρωω συχνα και προσπαθω σωστα ..αλλα μεχρι τις 6 μετα το ραβω...Τουλαχιστον να μην ξεφυγω εντελως γιατι εχω ακομα 2 μηνες μπροστα μου και θα παρω ακομα αρκετα οπως φαινετε..Εσυ ειδες κανεις διατροφη και εχασες αν θυμαμαι καλα κιολας ,εγω και με διατροφη τιποτα ετσι εκοψα και το βραδινο...:( !

Με συγχωρείς που επιμένω αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι λάθος να μένεις νηστικιά από τις 6 το απόγευμα και όλο το βράδυ. Ίσως πρέπει να ρωτήσεις έναν ειδικό διατροφολόγο μιας και ο γυναικολόγος δεν είναι αρμόδιος. 12 κιλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν πανικό τέτοιο. Εγώ κάνω διατροφή και έχασα αλλά τρωω μέχρι τις 9 και οπωσδήποτε και ένα γιαούρτι πριν τον ύπνο. Απλά δεν τρωω γλυκά και υδατάνθρακα το βράδυ. Δεν θέλω να σε πρήζω απλά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ρωτήσεις και κάποιον ειδικό. Παρεμπιπτόντως το 1.5 κιλό το πήρα γιατί μεγαλώνει και το μωρό. Δεν σε ξαναπρήζω :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Με συγχωρείς που επιμένω αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι λάθος να μένεις νηστικιά από τις 6 το απόγευμα και όλο το βράδυ. Ίσως πρέπει να ρωτήσεις έναν ειδικό διατροφολόγο μιας και ο γυναικολόγος δεν είναι αρμόδιος. 12 κιλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν πανικό τέτοιο. Εγώ κάνω διατροφή και έχασα αλλά τρωω μέχρι τις 9 και οπωσδήποτε και ένα γιαούρτι πριν τον ύπνο. Απλά δεν τρωω γλυκά και υδατάνθρακα το βράδυ. Δεν θέλω να σε πρήζω απλά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ρωτήσεις και κάποιον ειδικό. Παρεμπιπτόντως το 1.5 κιλό το πήρα γιατί μεγαλώνει και το μωρό. Δεν σε ξαναπρήζω :tongue:

δε με πρηζεις καθολου απλα με φοβισε ο γιατρος οτι στο εξης ειναι που θα παρω τα πολλα κιλα και τρομοκρατηθηκα η αληθεια και προσπαθω να με περιορισω λιγακι να μην ξεφυγω....Παντα ημουν σταθερη στο βαρος μου χωρις διαιτες κτλ ετρωγα οτι ηθελα παντα ,απλα τωρα μου κακοφαινετε και ανυσηχω πως δεν θα τα χασω μετα :(!! Οι αποψεις ειναι παντα καλοδεχουμενες εννοειτε γιατι ξερω οτι πολλες φορες γινομαι ψυχαναγκαστικη αν κατι μου μπει στο κεφαλι :rolleyes::rolleyes: !!Παντως θα το κουβεντιασω την αλλη βδομαδα και με το γιατρο ;) !

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Chotaki μου αρκεί να σου πω οτι κι εγω τις τελευταίες δυο εβδομάδες εχει ανοίξει η όρεξη μου και πειναω συνεχεια σαν λύκος!!! Μπορει να έχω φάει του σκασμου αλλα μετα απο μια ώρα πρέπει οπωσδήποτε να τσιμπιλογησω κάτι γιατι πειναω!!! Θα συμφωνήσω με την παπατρίκος ομως οτι αυτο μεχρι τις 6 που κανεις ειναι λάθος!!! Και βέβαια θα πείνας μετα γιατι μένεις την μισή μέρα νηστική και μεχρι την αλλη μέρα λυσσας! Να τρως κατα τις 8-9 οπωσδήποτε κάτι ελαφρύ, καμία σουπιτσα κανένα τοστάκι γιαουρτακι με μέλι και πριν τον ύπνο ένα γαλατάκι για να μην παθαίνουμε υπογλυκαιμικες. Εγω πολυ συχνά Σηκωνομαι κατα τις 3-4 και πίνω αλλο ένα ποτήρι γάλα κι έτσι το πρωι ξυπνάω νορμαλ οχι τρέλα πεινασμενη! Οσο για τα κιλα εντάξει πια 12 κιλα στα πρόθυρα του όγδοου μηνα δεν ειναι δα και τραγικά!!

Λινάκι βρέχει στη Κύπρο;; Εγω επλυνα σημερα τα Πανακια αγκαλιάς μας αυριο τα σελτεδάκια και μεθαύριο τα φορμάκια μας! Είμαι σίγουρη οτι η γειτονιά θα νομίζει οτι γέννησα!!! :) :) :)

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

μπαρμπ μου τι ταλαιπωρια βρε καλο μου, οσο για την δουλεια κ τις νεες συμβασεις αστο καλυτερα..ευχομαι να μην σε πιασει κανενα νεο μετρο

μια χαρα κ η καμπυλη σου ε?μπραβο!!

φραουλιτσα μου κ μαιρουλα μου αυτο θελω να ποστευω κ εγω οτι ειναι κανενα ποδαρακι η κατι μητρα, καρι που να δικαιολογει τον πονο, τωρα αν παλι δω τα σκουρα σημερα θα τον παρω δεν το αφηνω αλλο

chot μου νομιζω κ εγω οτι 12 κιλα να μην αγχωνεσαι 12 δεν ειναι κ πολλα , αλλωστε καποια ειναι κ του μικρου ;), επισης πιστευω οτι ειναι λαθος που μετα τις 6 δν τρως καλο μου γιατι πεφτει μεταβολισμος, σακχαρο τα παντα, ασε που θα πεινας πολυυυυυ, ρωτησε κ τον γιατρο σου η καποιον ειδικο ;););)

λινακι μου ναι αυτο λεω κ εγω να δω πως θα ειναι κ αναλογως θα πραξω, γιατι με φοβιζει η χολη που πρεπει να βγει μολις 40ντησω πρωτα ο θεος, κ αυτο φοβουνται κ οι γιατροι που με παρακολουθουν , μη με πιασει τιποτα σε περιοδο εγκυμοσυνης, ουτε να το σκεφτομαιιι, μακαρι να ιεναι τα ποδαρακια μας , η χερακια, η μητρα κατι τελοσπαντων, εσυ τι ακνεις?πως εισαι?

γεωργια μου αντε με το καλο να βγεις σε αδεια να χαλαρωσεις κ να ξεκουρατσεις!!!!!!!εστρωσες ε?αχου τι καλαααα

παπατρικος μου τι κανεις?η μπεμπουλα καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Παντως θα το κουβεντιασω την αλλη βδομαδα και με το γιατρο ;) !

Ναι μανάρι ρωτα τον να κάνουμε το σωστό!!

Μπαρμπούλα μπράβο για τις εξετάσεις σου!! Όσο για τη δουλειά ότι είναι να γίνει θα γίνει, μη μου αγχώνεσαι.

Σωκράτη θεριό ο μπέμπης ε?? Τέλειωσαν τα ψέματα!!!

Νενάκι μου ελπίζω οι πόνοι σου να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Κι εγώ νοιώθω καμία φορά έντονα πονάκια στους κοιλιακούς αλλά είναι από τη μπέμπα που προσπαθεί να βολευτεί! Η μπεμπούλα μια χαρά!!! Χορεύει και πετάει κώλο δίπλα από τον αφαλό μου!!! Τα ίδια έκανε και στον γιατρό προχθές κα πλέον ξέρουμε που βρίσκεται τι!!

Φραουλιτσα τρώγε την άλλη μίση για μένα βρε πουλάκι μου. Εμένα με άφησε να τρωω 25 γραμ. μαύρη σοκολάτα αλλά όχι κάθε μέρα. Πήρα μια με 75% κακάο και τρωω τα 10 γραμμάρια που είναι ένα μικρό τετραγωνάκι. Περιττό να πω πως είναι σα να τρωω μπακλαβά με παγωτό και μου φτάνει χαχαχα

Μαιρουλα μου μπουγαδιτσα ε? Τι όμορφα!! Εγώ περιμένω μέσα του μήνα να παω να πάρω μια συρταριερα αφού έχουμε το δωμάτιο έτοιμο, να μου δώσουν συγγενείς και φίλοι ότι έχουν να μου δώσουν από ρούχα και να βάλω μπουγάδα. Ανυπομονώ!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

ευχαριστω κοριτσακια...να ειστε καλα....το παλευω να μην αγχωνομαι αλλα ακουω κατι μισθους που τους προτεινουν κ θελω να βαλω τα κλαματα...μα 220 ευρο μισθο??320??380??τι ειμαστε ???ζωα??δεν ξερω..!

τωρα για την καμπυλη ετσι μου ειπαν απο το διαγνωστικο...ας την δει κ ο γιατρος της δευτερα κ βλεπουμε.!!!σχολαω κοριτσια μου..!!καλο μεσημερι...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

αχ μη μιλάτε για κιλά. Πάλι καλά που είδα την Καλομοίρα στην τηλεόραση και πήρα κουράγιο. Βέβαια αυτή είχε περιθώριο (σε αντίθεση με μένα, χιχι).

Νενάκι ελπίζω οι πόνοι να μην είναι από την χολή σου. Μακριά. Μετά την γέννα ας κάνει ότι θέλει. Τώρα ελπίζω να είναι ο μπεμπούλης.

Barboula μην ανησυχείς για την δουλειά ( δυστυχώς μας περνάνε για ζώα). Ακου να δεις μισθούς:evil::evil: Αααα εκείνη η φίλη σου με τα δίδυμα τι έγινε ? είναι καλά?

Chot, Papatrikos, georgia, fraoulitsa και Linaki φιλάκια στα μπεμπούλινια.;)

imQRp2.png

Τελικα ενα εχω να πω..ολες μου παραπονιεστε για κιλα και τελικα ολες ειστε μια χαρα...στις φωτο που βαλατε ολες εχετε μονο κοιλιτσα δε βλεπω να εχετε παρει και αλλου ...εγω εφτασα αισιος και ξαφνικα τα +9 και βλεπω να αρκουδιαζω και αλλο..η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο εχω την αισθηση οτι η κοιλια μου μεγαλωσε πολυ και κοντευω να σκασω....πρεπει να κοψω και εγω τις βλακειες γιατι τελικα τρωω ολο βλακειες...μαλλον θα το γυρισω στο γαλατακι με τα κορν φλέικσ για βραδινο γιατι μονο τοτε εβλεπα οτι ειχα σταθεροποιηθει με το που ξεκινησα παλι τις ατασταλιες τσουπ ανεβηκε και η ζυγαρια....Η μαιρουλα φταιει για ολα με τις σοκολατες τις..με εχει πιασει και εμενα αμοκ με τις σοκολατες καθε μερα...ειδικα το βραδακι με πιανει υπογλυκαιμια......τεσπα ..απο την αλλη ομως δεν θα κατσω να σκασω κιολας ..αν τα παρω τα πηρα ..θα κανω διαιτα μετα...γι αυτο λιονταρακι μου...(chot) μην μου αγχωνεσαι τρωγε απλα λιγο πιο ελεφρια το βραδυ.....

Οπως λεει και η αρκουδομανούλα η καλομοιρα ειναι 6,5 μηνων και εχει παρει 25 κιλα ..την είδατε...πωπω..μου αρεσει που φοραγε και τα τακουνια και το στενο παντελονι....

Εγω παλι τακουνι δεν μπορω να βαλω τις καλες μερες οχι τωρα που ειμαι εγκυος οσο για τα παντελόνια...καλα πως σας κουμπωνουν τα στενα...καλα γενικα..εγω δεν μπορω να βαλω παντελονι...ασε που εχω ξεμεινει απο ρουχα γιατι οι εγκυμοσυνες μου επεσαν σε αναποδες εποχες....την βγαζω μονο με κολαν και μπλουζες φαρδιες...και μια ολοσωμη σαλοπετα...

Με επιασε λογοδιαροια ε?? συγχωρεστε με απλα εφυγε το bOSS και βρηκα ευκαιρια...μου εχετε λειψει κιολας.......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Νενακι εσυ με τη χολή εγω με τις απονευρωσεις καλα πάμε! Ας ελπίσουμε να μη μας πιάσει κανένας οξυς πόνος μεχρι τη γέννα!

Παπατρίκος μου δεν έχω ιδέα τζηνακι έλεγα να φορεσω! Γαμωτο αρχίζουν και τα πρωινάδικα τη Δευτέρα χιχι!

Αρκουδομανουλίτσα αν κι σε εμένα δεν έστειλες φιλάκι δεν σου κρατάω κακιά! ΚΑλε είπαμε στα δίδυμα δικαιουσαι τα δίπλα! Χαλια η Καλομοιρα παρεπθπτόντως! Μα που θα φτάσει!!

Γεωργία μην παραπονιέσαι για τα κιλα έχεις πάρει ελάχιστα κι έχεις κάνει ήδη και μια γέννα πριν 1,5 χρόνο!!

Οσο για μένα ΚΑλε δεν με είδατε; Εγω ένα βουναλάκια μπροστα και δυο πίσω!! 😱

Πάντως την τελευταία βδομάδα αποφεύγω να συναντήσω τη φίλη μου τη ζυγαριά!

Επίσης ως εξαρτημένη απο τα γλυκα τρώω ένα κομμάτι σοκολάτα υγείας τη μέρα.. Προχτές Έφαγα και μια μπάλα παγωτό...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

ηρθα σπιτι....τακτοποιησα τα πραγματα του ταξιδιου κ ειπα να δω τι λετε κ μετα ξαπλα...!!!

εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να βγαλω φωτο να σας βαλω...αλλα ακομα κ στην δουλεια που ειχανε να με δουν απο Πεμπτη μου ειπαν οτι φουσκιασε κ αλλο...!!

εγω πριν την Κρητη ημουν +6 στα κιλα αλλα στην επιστροφη αρνουμαι να ανεβω στην ζυγαριααααααα...ας με μετρησει ο γιατρος την Δευτερα γιατι εγω τρεμω...αν καθομουν κ αλλο στην Κρητη θα ειχα προβλημα...!

οσο για τα εργασιακα βραστετα κοριτσια.....!εχω πελαγωσει...!!

αρκουδομανουλιτσα μου η φιλη μου ακομα καλα κρατει ευτυχως...πρωτα ο θεος σε καμια 2 εβδομαδες ομως οπως την βλεπει ο γιατρος θα γεννησει...!

Γεωργια κ εγω με τις τακουναρες ουτε καν....τωρα για ρουχα με πηρε η κουμπαρα μου που εφτιαξε τις ντουλαπες της κ με περιμενει λεει να δοκιμασω 3-4 τσαντες ρουχα...!!παω για ξαπλαααααααα!!αφου φαω μια κουταλια μερεντααααααα!!

Jr39p2.png

αχ Μαιρούλα, και ήμουν σίγουρη ότι έστειλα σε όλες. ατιμο αλτσαχάιμερ. Φιλάκια και στον δικό σου τον μπεμπούλι.

Κι εγώ έλεγα καλά πως μπορεί με το τζην και τα τακούνια να περπατάει η Καλομοίρα? Αλλά μου άρεσε που έλεγε " όλο πεινάω". Κι εγώ όλο πεινάω λέω.:rolleyes:

έχω να φάω μια εβδομάδα σοκολάτα και νομίζω θα σκοτώσω άνθρωπο!!αχαχ

Barboula δηλαδή νωρίς θα γεννήσει η φίλη σου? εύχομαι όλα καλά.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...