Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μάλλον είναι από το άχγος που πλησιάζει ο καιρός.

Δεν είναι νωρίς για ετοιμασίες. Και εγώ έτσι έλεγα και τώρα δεν με βλέπω να προλαβαίνω. θέλουν πολλά πραγματάκια τα μπεμπάκια μας. :D

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέραααα!!!

Το χαρτί του ίκα βρέθηκε ως δια μαγείας....με πήρε ο προιστάμενος μου τηλ και μου είπε ότι το είχαν στείλει στο πάνω κατάστημα...εγώ ίσα που πρόλαβα και δεν μπήκα στο γιατρό για να του ζητήσω άλλο χαρτί ...πήγα σε άλλο γραφείο ζήτησα τα ένσημά μου και αύριο ή μεθάυριο θα ξαναπάω για να καταθέσω όλα τα χαρτιά τα οποία είναι:

1. ατομικό βιβλιάριο υγείας

2. οικογενειακό βιβλιάριο υγείας

3. 200 ημέρες εργασίας στα δύο τελευταία χρόνια πριν την ημερα τοκετού

4. βεβαίωση για την πητ από γιατρό του ικα

5. βεβαίωση εργοδότη για διακοπή εργασίας

6. υπεύθυνη δήλωση από την δικαιούχο ότι δεν θα εργαστεί όσο διάστημα επιδοτείται

7. εξουσιοδότηση επικκυρωμένη από την αστυνομία για την είσπραξη εάν δεν προσέλθει η δικαιούχος

αυτάαααααααααααα

έκανα και τις εξετάσεις μου και τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα την πέμτπη..

όσο για τις άσχημες ιστορίες μην τις σκέφτεστε ....τα μωράκια μας θέλουν να είμαστε ήρεμες και όχι μέσα στο άγχος!!! θετική σκέψη λοιπόν και όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια της Παναγίτσας!!!

φιλάκιαααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημερα :)

Μολις γυρισα απο την γιατρο οπυ μπηκα στον καρδιοτοκογραφο. Ολα καλα. Ο μπομπιρας ηταν ξυπνιος και κουνιοταν σχεδον ολη την ωρα! χαχα! Οι χτυποι του απο 125 μεχρι 175, με εναν μεσο ορο 155 θα ελεγα .. και οι δικες μου συσπασεις σχεδον αφαντες σε σχεση με αλλες φορες. Οποτε μια χαρα τα πραγματα! Επομενο ραντεβου για καρδιοτοκογραφο και μετησεις σε 2 βδομαδες.

Αποφασισα να δεσουμε απο βδομαδα το λικνο που μας εχουν δωσει και το ΣΚ να βαλω πλυντηριο τα ρουχακια που εχω αγορασει. Για το σιδερωμα θα δω .. ισως οταν αδειασω 1-2 συρταρια απο την συρταριερα μου να το κανω. Αποφασισα τελικα να χρησιμοποιησω την δικη μου για την αρχη, οπου και θα κανω και τις αλλεγες της πανας, και αν χρειαζεται ειτε θα αγορασω μια νεα για τα ρουχακια του ή θα τα βολεψω αλλου μεσα στο δωματιο του .. αυτα τελικα αποφασισα να τα δω σιγα σιγα :)

Καλη αδεια fraoulitsa!

soch, θα παω μαλλον σε αυτο το σεμιναριο που αναρτησες! Αυριο και μεθαυριο εχω ακομη 2 on line να παρακολουθησω! Κανεις αλλος;

Ωραια μερα να εχουμε :) Και σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση στην "κριση" μας :)

XzvPp2.png

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ......αγορακι!..........Έλενα

2. fraoulitsa6......ΠΗΤ 6/12/2012.......κοριτσάκι!........Ηώ

3. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012.....αγορακι!

4. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012.....κοριτσακι!........Μητέρα

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!...........Ιασώ

7. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/2013......αγορακι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

8. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!

9. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

10. grace3..........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!..........Γεν. Νοσ. Κέρκυρας

11.maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!.......... Ρέα

12.chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

13.barboula.........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!..........Αττικό

Το φτιαξα κι εγω το δικο μου ;)

EDIJp1.png

Τι μου κανετε τι μου κανετε????

Καλα ο Σωκρατης περιμενει εναγωνιως ε??? Αντε με το καλο σε ολους μας!!!

Καλα σας βλεπω γενικως ε?

Εμεις ακομα οπως καταλαβατε ιντερνετ δεν εχουμε :evil: :evil:!!

Τα νεα μας ειναι τα εξης... η νέα μου καμπύλη (η μεγαλη) ηταν ναι μεν λιγο ψηλα αλλα κατω απο τα ορια οποτε μια χαρα. Αιματοκριτης 35 αντεχουμε ακομα!!!!

Δυστυχως εκανα παλι μπολικες συσπασεις και την Παρασκευη πηγα στο νοσοκομειο και με εβαλαν στο NST κ ειχα αρκετές και μου ξανάδωσαν yutopar 4 φορες την ημερα και ξαπλα.. που ξαπλα?? Χειροτερα γινομαι αμα ειμαι ξαπλα!! :tongue: :tongue:

Ο μπεμπαρος την Παρασκευη ηταν 1800 με 2 κιλα!!! Εχει γινει θηριο. Δλδ αν παρω ολο το μήνα θα βγει όπως ελεγε ο γιατρος μου 4 κιλα σχεδόν!!! Παπαπαπαπαπαπα :tongue: :tongue: :tongue: Αλλά μαλλον θα γεννήσω νωριτερα ετσι οπως παμε.. Δεν πειράζει καθόλου, και την μικρη που την γέννησα στις 36 εβδ. μια χαρα ηταν το μωρο και ηταν και 2550 και δεν πηγε καν στα προωρα!!!

Αυτα τα νεακια μας προς το παρον, καντε καμια δεηση να ρθει το νετ γιατι θα εκραγω απ τα νευρα μου!!!

Φιλια πολλες στις μελλουσες μανούλες και μπαμπούλη!!!!!:D :D :D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Χαρά μου άντε βρε μας ελειψες!!! Ενημερώνω εγω τα κορίτσια σε οτι μου στέλνεις, ελπίζω να φτιαχτεί το Ίντερνετ πριν γεννήσεις!! Υπομονη με τις συσπασεις κι όσο κι αν ειναι δύσκολο να ξαπλωνεις!!

Zophie μπράβο τέλεια τα νέα σου και του μπέμπαρου! Αληθεια τον ζυγισε; Βρε κορίτσια τι ειναι αυτός ο καρδιοτοκογράφος που μπαίνετε όλες μια μια κι εμένα δεν μου εχει πει τίποτα ο γιατρός μου;;; Το κάνει στο Ιατρειο του η πάτε αλλού;

Φραουλίτσα μπράβο με το χαρτί!! Είδες τελικα τελος καλο ολα καλα! Αληθεια το χαρτί με τις 200 μέρες εργασίας απο που το παίρνουμε;

Εγω σημερα πήγα ψωνίσα πυτζαμουλες και παντοφλίτσες για το μαιευτήριο είχα πάρει κι ένα νυχτικακι και πυτζαμουλες για μες στο Σπιτι γιατι οι περσινές δεν μου κάνουν εννοείται! Πήρα και μερικά βρακάκια γιατι κι εκει αλλάξαμε νούμερο και μόλις γύρισα απο το φαρμακειο όπου μου έκαναν την ένεση για το ρεζους!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

maryy, καλοφορετα τα πραγματακια!

Ο καρδιοτοκογραφος ειναι ενα μηχανημα με το οποιο ακουν την καρδια του εμβρυου και μετρουν τυχον συσπασεις που εχει η εγκυος. Δεν ξερω αν εχει καθε γιατρος στον χωρο του. Με εβαλαν λογω προηγουμενου ιστορικου συσπασεων. Αν ολα πανε καλα σε μια εγκυμοσυνη το πιθανοτερο ειναι να χρειαζεται σε επομενες εβδομαδες :)

Οσο για το χαρτι με τα ενσημα που ρωτας, το παιρνεις απο το υποκαταστημα ΙΚΑ που ανηκεις και οπου λογικα θα καταθεσεις και τα χαρτια για τα επιδοματα! Μεχρι τωρα εχουν ενημερωθει ηλεκτρονικα οι "λογαριασμοι" μας με τα ενσημα και του Ιουνιου 2012, και αν οι εργοδοτες μας εχουν στειλει τις ΑΠΔ του Γ' τριμηνου 2012, μεχρι και του Σεπτεμβριου 2012. Για τα ενσημα που θα χρειαστεις Οκρωβριου/Νοεμβριου, θα ζητησεις μια "βεβαιωση εργοδοτη" απο τον εργοδοτη σου και θα πας στο ΙΚΑ που ανηκει αυτος ωστε να την επικυρωσουν, και θα την καταθεσεις μαζι με τα υπολοιπα.

Επισης θελω να προσθεσω σε αυτα που εγραψε η fraoulitsa, οτι αυτο το εντυπο της βεβαιωσης γιατρου-εργοδοτη-εγκυου, ειναι ενα χαρτι μονο!

Καλο μεσημερι :)

XzvPp2.png

καλησπερα κ απο μενα!

αχ κοριτσια χτες ειχα κατι πονους σε στομαχι, μεση κ πλευρα μιλαμε δεν μπορουσα να κουνηθω, φοβηθηκα , εβαλα τα κλαματα , χαμος..ευτυχως σημερα ολα καλα!!!

φραουλιτσα μου καλη αδεια κ καλα αποτελεσματα την πεμπτη

zophie μου μια χαρα ο μικρος, μια χαρα κ εσυ!!!ολα καλα λοιπον, αντε κ καλες ετοιμασιες το σ/κ με το λικνο κ τα ρουχακια του

μαιρουλα μου σε καρδιοτοκογραφο κ εγω δεν εχω μπει καθολου , κ ουτε ξερω αν θα μπω , μιας κ ο γιατρος μου δεν μου εχει αναφερει τιποτα σχετικο..επλυνες σεντονακια μανουλα υπερηφανη?αχ τι ωραια θελω κ εγωωωω!!!!αντε θα ερθουν κ τα επιπλακια το σαββατο κ ποιος σε πιανει μετα;);)!!!μεγια κ τα παντοφλακια, εσωρουχακια, πυζαμουλες,καλοφορετα

οσο για τον καιρο ε οχι κ εχουμε ακομα, ειμαστε πολυ κοντα στο ονειρο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαρα μου ακομα το ιντερνετ ε?:|:-| αντε μωρε να ερθεις να σε χαιρομαστε παραπανω!!!μια χαρα ο μικρος , τελεια τα κιλακια του, κ ας βγει νωριτερα, σιγα, αρκει να ειναι γερος, που θα ειναι δλδ!!!αλλωστε ξερεις κ απο την κορουλα σου;););););)

αρκουδιτσα μου γλυκεια αρνητικες σκεψεις μες το προγραμμα, δυστυχως , κ αυτες!κ εγω κανω διαφορες κ να φανταστεις δεν εχω διαβασει τιποτα απο το παρεντς , αλλα κ παλι κανω χαζες σκεψεις..ευχομαι μονο να ειναι η παναγια μας κοντα μας μεχρι το τελος οπως ηταν απο την αρχη κ ολα θα πανε σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μεγια τα πραγματακια των μικρων σας , καλοριζικα

σωκρατη ευχαριστουμε για το σεμιναριο!αληθεια πως πατε?γεννησατε?

αχ πρεπει κ εγω να ανασκουμποθω απο βδομαδα το αργοτερο κ να παρω πραγματακια γιατι πολυ χαλαρα το χω παρει, εσεις εχετε ετοιμαστει σχεδον κ εγω τιποτα..πρεπει να οργανωθω οπωσδηποτεεεεεε

σας φιλω:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα!!!

Κλασικα πρωινη και σημερα και ειπα να σας χαιρετισω!!

nena τι ηταν οι πονοι που σε επιασαν καλε??Μιλησες με τον γιατρο σου??Ελπιζω να μη σε ξαναπιασουν!!

Φραουλιτσα καλη αδεια και και καλη ξεκουραση τωρα!

grace καλε μεγαλος μπεμπης ειναι ο μικρος σου αλλα οπως λες δεν νομιζω να παρει ολοκληρο το μηνα !!Αντε να βαλετε ιντερνετ να τα λεμε συχνα!

Mary καλοφορετα τα ρουχαλακια!!Δε πιστευω να κοιμασε ακομα...:) !

zophie μια χαρα ο μπεμπης σου...και εγω θελω να καρδιοτοκογραφο αλλα ουτε εμενα μου ειπε κατι ο γιατρος ακομα!Αντε και καλη αρχη με τα πλυσιματα των ρουχων!

σωκρατη πως παει η αναμονη των τελευταιων ημερων??Ανυπομονητε??Η γυναικα σου πως νιωθει?

happybear δεν θελω να ακουω για αρνητικες σκεψεις θα σε μαλωσω....καλε μεχρι εδω φτασαμε τωρα να μας πανε στραβα τα πραγματα ειναι απιθανο!!!Να σκεφτεσε πως θα μοιραζεις το χρονο σου μετα τη γεννα με τα 2 ζουζουνακια!!

barboula επιστρεψατε ??

Εγω εχω αλλαξα το ραντεβου μου με το γιατρο και θα παω την Τριτη...αντε να περασουν οι μερες παλι!!Ο μικρος νομιζω τελευταια ειναι πολυ υπερκινητικος και ψιλοανυσηχω αν συμβαινει κατι ή αν απλα θα εχω ενα ζωηρο μπομπιρα..Τον νιωθω σχεδον συνεχεια να κουναει σε σημειο που με ενοχλει πολυ και δεν βολευομαι πουθενα..Διαβαζα και για τα κιλα σας και παλι νιωθω η πιο χοντρη ...εγω εχω παρει 12 και εχω κοψει και εντελως το βραδυνο και τις πολλες βλακειες...κλαψ... δεν αναγνωριζω το σωμα μου πια!τεσπαν....φιλακια σε ολες και μια υπεροχη μερα να εχουμε!

wsUfp2.png

Καλημέρα σε όλες σας κυρίες μου

chot και σε μας από τις 29-30 εβδομάδες και μετά έγινε δραστήριος και υπερκινητικός. Στη συνέχεια θα βολεύεσαι όλο και λιγότερο.

nena1984 πως είσαι σήμερα; Μήπως το μωρό σου πιέζει διάφορες πλευρές εσωτερικά με αποτέλεσμα να πονάς;

maryy καρδιοτοκογράφημα κάναμε χθες εμείς για πρώτη φορά. Το λένε και NST, εξετάζει τα χτυπήματα της καρδιάς του εμβρύου. Από ό,τι κατάλαβα δεν υπάρχει νόρμα πότε θα το πρωτοκάνεις και κάθε πότε.

grace3 καλά τα νέα σου, το μωράκι παίρνει βάρος όπως το δικό μας.

zophie είχαμε σχεδόν ίδια αποτελέσματα στο NST, σε μας ο ΜΟ ήταν 149 χτύποι.

fraoulitsa6 τέλος καλό, όλα καλά με το χαρτί σου. Η υπομονή απέδωσε :)

Εμείς είχαμε επίσκεψη στο γιατρό χθες και πήγαν όλες οι εξετάσεις (υπέρηχος, NST) καλά. Αμνιακό καλό, καρδούλα μια χαρά. Είμαστε σχεδόν 39η εβδομάδα, 3.500+ γραμμάρια. Επόμενη επίσκεψη τη Δευτέρα. Τα πονάκια που έχουμε χαμηλά μας είπε ο γιατρός πως είναι "προετοιμασία" του τραχήλου. Επίσης μας ενημέρωσε πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσουν τα νερά. Άντε να δούμε.

Για όποια θέλει να συμμετάσχει, βρήκα τον ακόλουθο διαγωνισμό:

Κερδίστε ένα παιδικό καρότσι από τo www.meandhome.gr

Σωκράτης

Διαφημίσεις

καλημερα :P

σωκρατη με το καλο να ερθει ο μικρος!!!!!!!!αντε να μυρισει μωρουδιλα το ποστ μας, μ ενα πονο στην γυναικα σου:P

chot μου τι κανεις?αλλαξες ραντεβου ε?δεν πειραζει μωρε κοντα ειναι κ η τριτη, εγω δευτερα κ ανυπομονωωωωω

οσο για τις κινησεις του μπεμπη φανταζομαι ειναι απολυτες φυσιολογικες μιας κ μεγαλωνουν αρκετα κ τα νιωθουμε πολυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D:D

εγω κ χτες ειχα τετοιο θεμα με πονο δυστυχως,αριστερα ψηλα στο πλευρο, θωρακας, ουτε κ εγω ξερω τι ειναι, μιλαμε πολυ πονο ομως, συν οτι εκανα κ εμετο, φοβαμαι μην ειναι απο την χολη μου :(:(:( κ με λουζει κρυος ιδρωτας, με τσιμπαει κ το στομαχι απο το μικρο που τεντωνεται, ελπιζω να αντεξει αλλες 3-4βδοαμδες η παλιοχολη , αν ειναι απο αυτο, κ να μην εχω καμια εκπληξη:confused::confused::confused:

τωρα απο την αλλη σωκρατη αυτο που λες το σκεφτομαι κ εγω μηπως ο μπεμπης βαζει εκει ψηλα κανα ποδαρακι κατι τελοσπαντων κ γι αυτο ποναω?παντως ειπα αν με ξαναπιασει κ σημερα θα παρω το γιατρο μου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Kαλημερα κοριτσια μου απο την δουλεια πλεον...ουφφφφφ!!

μεγαλη ταλαιπωρια η επιστροφη μας ....φυγαμε με το καραβι 9 η ωρα κ 10 η ωρα που ταξιδευαμε βγαζει ανακοινωση οτι επιστρεφουμε λογω εκτακτου ιατρικου περιστατικου...ξανα μανα πισω....οποτε φτασαμε με 2 ωρες καθυστερηση γιατι το λιμανι ειχε αυξημενη κινηση κ ηταν αραγμενο ποση ωρα το καραβι εξω απο το λιμανι..εφτασα κ με καθυστερηση στην δουλεια...ενημερωσα βεβαια αλλα ενιωσα ασχημα...!δεν μου ειπαν τιποτα...!στο μεταξυ κοριτσια χθες εμαθα οτι κανουν τρελες μειωσεις στην δουλεια...καινουριες συμβασεις με 150 ευρο λιγοτερα...κ οποιος θελει..οποιος δεν θελει ξουξουδια..κ περιμενω να δω αν θα με παρει κ εμενα η μπαλα η αν θα την σκαπουλαρω....μεχρι να επιστρεψω..!!κ με εχει πιασει αγχος...

βγηκαν οι εξετασεις απο την καμπυλη κ τηλεφωνικα που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ενταξει....τωρα την Δευτερα που θα παω στον γιατρο θα μου πει κ εκεινος..!βλεπω εδω περα ετοιμασιες κ ακομα αναμονη Σωκρατη.....αλλα ολα καλα ετσι??μπραβο μπραβο...σας αφηνω προς το παρον...φιλακιααααααα!!

Jr39p2.png

Καλημερα εγκυούλια μου και μπαμπούλι...τι κάνετε..?? εριξα μια κλεφτη ματια στα νέα σας...ολα καλα ..απλα δεν θελω να μου αγχωνεστε...

Εγω ω συνηυθως στο τρεξιμο...ειναι τελος του μήνα ...σταματαω κιολας την αλλη βδομαδα και τρεχω να τα τακτοποιησω όλα....

Το Σκ εστρωσα το σπιτακι μου και ειναι ολα χουχουλιαρικα...βεβαια το να κανω δουλεις με τον Αποστολο μεσα στα ποδια ηταν ενα βασανυστηριο αλλα επιτελους τελειωσαμε....εμεις μαζευαμε και αυτος σκορπαγε..ασε που ηθελε να κανει και αυτο οτι και εμεις να σκουπισει να ξεσκονισει...να βαλει τα χερια στις λεκανες με τα νερα..εκανε οτι σηκωνε το τραπεζακι οπως και ο πατερας του..μιλαμε μου ερχοταν απο την μια να τον δειρω και απο την αλλη να τον φάω ..γενικα ήταν ενα ΣΚ..με δουλειες πολλες ξεπατωθηκα αλλα ξεμπερδεψα....

Την αλλη Δευτερα εχω ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου να μου γραψει ο γιατρος την αδεια και την αλλη Παρασκευή σταματάω..γιουπι....

Σας φιλω για να κανω και καμια δουλεια και ελπιζω να προλαβω να ξαναμπω συντομα...σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημέρα κοριτσάκια και μπαμπούλη!!!!

Σωκράτη εεε τώρα πλησιάζει η μέρα που θα κρατήσεις το γιο σου αγκαλίτσα!!! όπου να ναι θα σκάσει μύτη ο μικρούλης !!! άντε με το καλό, με έναν πόνο εύχομαι!!!

Μπαρμπούλα μια χαρούλα με την καμπύλη μπράβο!!! όσο για τη δουλειά μην αγχώνεσαι εσένα δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν τίποτα τώρα!!!

Νενάκι κι εγώ έχω πονάκια και μάλλον είναι που η μικρούλα βάζει τα ποδαράκια της στα πλευρά μου και σπρώχνει η άτιμη!!! βλέπεις εδώ και 2 μήνες σχεδόν είναι με το κεφάλι κάτω η κομανέτση και κάνει κατακόρυφο!!!! όλα να είναι περαστικά εύχομαι και μην αγχώνεσαι !!!

Γεωργία καλέεεε μην κουράζεσαι !!! εντάξει τι να πώ για το γιο σου θέλει να βοηθήσει μωρε ο γλυκός μου!!! προσπαθεί να μιμηθεί τους γονείς του!!! τι γλυκό παιδάκι!!!

κορίτσια εγώ στον καρδιοτοκογράφο μπήκα τέλος του 7ου μήνα επειδή με έπιασαν συσπάσεις μια μερα και πήγα στην κλινική τώρα όποτε έχω ραντεβού με το γιατρό μου μου λεει να περάσω από το μαιευτήριο πρώτα να μπώ στον καρδιοτοκογράφο και μετά να πάω στο γιατρείο του !!! την επόμενη πέμπτη έχω ραντεβού πάλι !!! η γοργονίτσα έχει μεγαλώσει και εμένα με πιέζει πολύ καταρχήν μου έρχεται αναγούλα την ώρα που τρώω και αυτή κουνιέται!!!! πατάει πάνω στο στομάχι μου και μου ερχεται να τα βγάλω όλα!!!

οι εξετάσεις μου βγήκαν αλλά θα πάω παρασκευή να τις πάρω, πήρα όμως τηλ και μου είπαν ότι ο αιματοκρίτης πήγε 32 από 30 που ήταν και το ζαχαρο είναι μια χαρά μάλιστα που είπε ότι έχω υπογλυκαιμία!!!! άρα καλά κάνω και τρωω μισή σοκολάτα ιον αμυγδάλου κάθε μέρα!!!! ευτυχώς όλα καλά γιατί είχα αγχωθεί με τον αιματοκρίτη!!! ουφ

ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να περπατήσω νοιώθω ένα βάρος τρομερό χαμηλά και πάω σαν κάτι μεταξύ πιγκουίνου και πάπιας....εχω πολύ πλάκα!!! το σαββατο θα βγαλω κι εγώ φωτο που θα μπω στην 34 εβδομάδα να δείτε και τη δική μου την κοιλίτσα!!!

φιλάκιααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα!!! Σας έγραψα ένα μακρύνάρι μήνυμα κλασικά στις 4 το πρωι και δεν το πήρε!! Ε μετα συγχηστηκα και δεν το ξανάεγραψα! Απο τις 7 το πρωι το έχω ρίξει στις δουλειές!!

Zophie σε ευχαριστούμε πολυ για τις πληροφορίες για το ΙΚΑ σε βρίσκω πολυ ενημερωμένη!!

Νενάκι μου δυο τα τινά! Η ειναι η θέση του μπόμπιρα τέτοια που εχει τα πόδια του σε πλευρά η τωρα αρχίζει και μεγαλώνει τόσο πολυ η μήτρα που θα καλύπτει όλο το μέρος της κοιλιάς για να κολυμπούν άνετα τα ψαράκια μας κι έτσι σπρώχνονται οοοοολα τα όργανα! Υπομονη θα τα έχουμε αυτα αλλα χαλάλι!

Μπαρμπούλα μπράβο για τα αποτελέσματα! Οσο για τους μισθούς κι εμένα πριν λίγες μέρες μου ανακοίνωσαν οτι απόφαση της τράπεζας και έπεσα 100 ευρω κατω. Θα παίρνω όσο το 2003 μετα το πανεπιστήμιο στη πρώτη μου δουλειά! Δράμα! Κι εμείς δουλεύουμε και 12ωρα σκέψου να ταν 8ωρο ευχαριστημένη θα μουν!

Σωκράτη άντε με το καλο να έρθει ο γιος! Τελικα θα βγει σούπερ τελειόμηνος! Αληθεια 3500 ειναι μονο έχω την αίσθηση οτι πριν λίγες μέρες είχες γράψει για 3700!! Πάλι καλα βέβαια για να μην ταλαιπωρηθεί η γυναίκα σου δεν το συζητω!!

Φραουλίτσα Γεωργία μου καλη αδειουλα τωρα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...