Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις πανεμορφες κοιλίτσες!!! Γιατι ολες πανεμορφες ειναι οπως και οι μανουλες γιατι όπως είπε και η παπατρικος γινεται μελλουσα μανουλα και άσχημη?? Δεν γινεται!!

Εγω αποψε κοιμηθηκα ως τις 5 ε και μετα στριφογυριζα μεχρι τις 9 που σηκωθηκα τελικα.. πηγαινα μια καναπε μια κρεβατι αλλα ενταξει και 4 ωρες υπνου καθε βραδυ καλα ειναι..

zophie μου περασατε οντως δυσκολη εβδομαδα.. Μεσα μου πιστευω οτι ενω οι αντρες ειναι οι φαινομενικά σκληροι, στις μεγαλες αλλαγες τα βρισκουν σκουρα.., Μαλλον οι γυναικες ειμαστε πιο δυνατες μεσα μας γενικα για αυτο και ο Θεός μας χαρισε το θαυμα της γέννησης.. Κι εγω πολυ συχνα προβληματιζομαι με τον δικο μου σύζηγο.. Αγχωνεται με το παραμικρο και του ανεβαινει η πιεση και πρεπει να πιει χαπι για να συνελθει.. Αν σας περιγραψω τις αιτιες των τελευταιων καυγαδων μας θα πεσετε κατω απο τα γελια.. Για πραγματα ανουσια, χωρις λογο υπαρξης, αγχωνεται τοσο πολυ νευριαζει και δεν μπορει να το διαχειριστει, ανεβαζει πιεση, εχει ταχυκαρδια, κοκκινιζει... Κι εγω διερωτώμαι αν αργοτερα προκυψει καποιο σοβαρο προβλημα τι θα κανουμε?? Αργοτερα αν αρρωστησει το παιδι μακρια απο εμας και πρεπει να το παμε στο Παιδων πχ.. Τελοσπαντων ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.. Παπατρικος μου φαινεται πρεπει να του θυμιζω και εγω οτι εχουμε βγει απο πολυ δυσκολες καταστασεις στο παρελθον να σκεφτεται τα χειροτερα και να παιρνει τα πανω του!! Στη ζωη χρειαζεται ψυχραιμια αλλα δυστυχως ουτε εγω εχω μπολικη απο αυτη.. Και σαν νεοι γονεις θα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.. Εδω φοβαμαι οτι θα κλαιω κι εγω οταν θα κλαιει το μωρο... Ας ελπιζουμε να πανε ολα καλα και με τις γέννες και με τα μωρακια μας και να μπουμε όσο γινεται πιο ομαλά σε αυτη τη νέα υπέροχη πραγματικοτητα που μας περιμενει!

Οσο για το μπεμπουλη παραπονεθηκα προχτες και χτες απο το απογευμα μεχρι αργα το βραδυ για παρα πολλές ώρες ήταν πολυ ζωηρος! και σημερα το πρωι επισης!! Μαλλον ειναι αναλογα και με τη θεση που εχουν και το αν κλωτσανε προς τα μέσα η κοιμουνται.. Δεν μετραω 10 κινησεις τη μερα ειναι πολυ παραπανω, απλα αλλου διαβασα οτι πρεπει να εχει 10 κινησεις το διωρο και εκει ανησυχησα γιατι ειναι παρα πολλα τα διωρα που δεν κουνιεται τιποτα!!! Λογικα κοιμουνται και ειναι ακινητα!! Γενικα εχω καταλαβει οτι και τα μωρακια μας σαν μικροσκοπικα ανθρώπινα όντα ειναι και αυτα με τις μέρες τους! Ποτε πιο ζωηρα, ποτε πιο ησυχα!! Ε τι οποτε θελουμε εμεις θα χορευουν!!!

Αυριο θα κανω και την ενεση για το ρεζους να ξεμπερδευουμε και με αυτο το βραχνα! και μετα εχω να κανονισω τα της αδειας!! αχ Παναγιτσα μου φτανει ο καιρος!! Αρχισε και βρεχει να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα!! βεβαια τωρα θελω λιγες μερες λιακαδα να πλυνω τα πραγματακια του μπεμπη! σεντονακια σελτεδακια φορμακια!!

Αυτα τα νεα μας!! ααααα θελω και εγω κολασμενα μελομακαρονα!! Λετε να φτιαξουμε απο τωρα αχ και δεν κανει λογω σακχαρου! χιχιιχιχ!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσια κ συντομα μπαμπα..!τι κανουμε??

εγω εδω παραμενω στην Κρητη....αρρωστησα με τον νοτια ομως....με πονοκεφαλο ειμαι 2 μερες τωρα...!!αλλα κατα τα αλλα καλα..!ενδεχεται να εχει κ σημερα απαγορευτικο...αλλα κ να μην εχει αν εχει 8 μποφορ που λενε εμεις δεν φευγουμε....φοβαται ο αντρουλης μου κ δεν θελει να μπω στο καραβι λεει με τοσο κουνημα....!!

ειδα φωτο στο φατσοβιβλιο....αν γυρισω θα βγαλω φωτο να σας βαλω κ εγω...αλλα εγω ειμαι ακομη πιο πισωωωωωωωωω απο εσας στις εβδομαδες...!!!φιλακιαααααααααααα!!

ωχ μωρε μπαρμπουλα περαστικα!!! προσεχε τωρα εκει που εισαι!! και απολαυσε τον αποκλεισμο!! σιγουρα το κλιμα στη Κρητη ειναι πολυ καλυτερο απο οτι στην Αθηνα!!! υπομονη και με το καλο να επιστρέψετε!!

Μπαρμπούλα περαστικά και ΕΝΟΙΤΕ πως δεν θα μπεις σε καράβι με τόσα μποφόρ!! Καλέ 4-5 μποφόρ να κάνει και εγώ θα είμαι άρρωστη μια βδομάδα να μπω σε τέτοιο καράβι. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε με αεροπλάνο; Πιο δαπανηρό φυσικά αλλά αν είναι πιο ασφαλές;

Μαίρη και μένα το ταίρι κάπως έτσι με τα νεύρα του είναι άσεεεε. Όλη μέρα τσακωνόμαστε για πολύ σοβαρούς λόγους "τελείωσε το χαρτί της τουαλέτας γιατί δεν το αντικατάστησες" ένα πράμα :tongue: Ευτυχώς δεν ανεβάζει πίεση τόσο εύκολα! Και νομίζω πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται. Για παράδειγμα ψήνεται πολύ να μπει σε ένα συγκρότημα (είναι και μουσικός) που του είπε κάποιος φίλος του. Και θα παίζουν σε μπαράκια κάθε τρέις και λίγο, άσε που θα κάνουν πρόβες κάθε Σάββατο 2 ώρες. Και του λέω κάτσε λίγο να έρθει ο μικρός να δούμε πως θα είναι η ζωή μας και γίνεται το σώσε κάθε μέρα πλακωνόμαστε με τις ώρες για αυτό το θέμα! Έλεος... Νομίζει ο καλός μου πως είναι 18 και ελεύθερος :tongue: Μερικές φορές νιώθω πως περιμένω το 2ο μου μωρό το 1ο είναι ο άντρας μου :tongue::tongue::tongue:

Νενάκι: Έφτασες και αισίως στα 2/3 της εγκυμοσύνης! Είναι το σημείο που λέμε φάγαμε το γάιδαρό (μπλιάχ) . Πολλοί λένε πως δεν περνάνε οι τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης αλλά εγώ τις βλέπω να φεύγουν σαν νερό...Για αυτό πρέπει να τις απολαύσουμε! Είμαι σίγουρη οτι θα χάσεις πολλά κιλά δεν είσαι στα -6 απλά είσαι πολύ πιο κάτω. Και αν θηλάζεις και με το τρέξιμο του μικρού μη σου πω μέχρι το καλοκαίρι δεν θα αναγνωρίζεις το σώμα σου!!

Εγώ ρε κορίτσια δεν είμαι αδύνατη, έχω τα πιασιματάκια μου. 68 κιλά ήμουν προ εγκυμοσύνης... Δεν ξέρω όμως έγινε κάτι περίεργο με την εγκυμοσύνη και μετατοπίστηκαν όλα στη κοιλιά! Και έχω πάρει και κιλά. Μετά δεν ξέρω πως θα είμαι θα προσπαθήσω όμως να γυμνάζομαι όσο μπορώ :D

oYNBp2.png

ευχαριστω κοριτσια μου..!λενε απαγορευτικο μεχρι τις 6 κ μετα βλεπουμε αλλα δινει 5-6 μποφορ...κ ο αμορες δεν θελει...λεει ας παρουμε αλλη μια μερα αδεια..ομως θελω να φυγω...δεν εχω ουτε πολλα ρουχα...κ σαν το σπιτι σου πουθενα..στην Αθηνα οι δικοι μου τρεχουν για το σπιτι κ εγω εδω διακκοπες....

Λινακι δεν πετανε ουτε αεροπλανα σημερα λογω μποφορ μας ειπαν..αλλα κ παλι εχουμε κλεισει εισητηρια για επιστροφη κ τα εχουμε αφησει ανοιχτα....κ δεν τα πληρωνω εγω για να αποφασιζω...κ ο γιατρος μου ειπε τωρα που μπαινω στον 7ο αεροπλανο να το αποφυγω λιγακι,,!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Να' μαι ξανά με πολλά νεύρα και τη μπέμπα να στριφογυρνάει και να έχει κάνει την κοιλιά μου πλυντήριο ρούχων!!!!

το χαρτί από το λογιστήριο δεν ήρθε και όπως ενημερώθηκα δεν μπορούν να το βρούν???? ο άντρας μου τα έχει πάρει στο κρανίο και μου είπε να τους απειλήσω με μηνύσεις... εγώ φοβάμαι μη με απολύσουν αλλά από την άλλη μου έχουν σπάσει και τα νεύρα!!!! τι θα κάνατε στην περίπτωσή μου???

εγώ αύριο πάω για εξετάσεις αίματος και μετά θα περάσω πάλι από το ίκα για να μου δώσουν άλλο χαρτί...ελπίζω δηλαδή να μου δώσουν να μη μου πούν αα εμείς στο δώσαμε κόψτε το λαιμό σας....είμαι σε άδεια τοκετού υποτίθεται από μόνη μου τώρα χωρίς να το ξέρει κανένας ούτε η εταιρία μου ούτε το ίκα....αδικαιολογήτως απούσα δηλαδή!!!!! τα νεύρα μου έχουν γίνει κρόσια.......και άντε και τους το στελνω το χαρτί πότε θα το πάω στο ίκα???? ή θα μου πούν λυπάμαι κυρία μου αργήσατε?????χάνετε τα επιδόματα!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλά φραουλίτσα σοβαρά μιλάς τωρα;; Μα τι ηλίθιοι άνθρωποι;; Συγγνώμη αλλα δεν υπάρχει εκει αυτός ο άνθρωπος που του είχες δώσει το χαρτί να του πεις το έφερα σε εσένα την τάδε του μηνός που ειναι το χαρτί!!! Και με το δίκιο σου να είσαι έξαλλη γιατι δεν είμαστε για να χάνουμε 4 μισθούς! Μη τους χαρίζεσαι πάντως γιατι πρώτον δεν μπορούν να σε απολύσουν ένα χρόνο αφου επιστρεψεις για δουλειά και δεύτερον οπως είχες πει μπορει να μείνεις στη Δράμα με τον αντρούλη σου και να μην ξανάεπιατρεψεις εκει!! Καλού κακού πήγαινε πάλι στο ΙΚΑ να πάρεις αλλο χαρτί κι αν δεν σου δώσουν να επικοινωνήσει ο εργοδότης με το ΙΚΑ αφου αυτός έχασε το χαρτί και να τους εξηγήσει τη κατάσταση. Η μπέμπα θα στριφογύριζει γιατι είσαι ταραγμένη. Εμένα πάλι ο δικός μου οταν έχω νεύρα και φωνάζω κάθεται σε μια γωνία και δεν κουνιέται καθόλου!!

Λινάκι μου δεν έχω σκεφτεί καθόλου για τα προϊόντα! Λέω οτι θα μας δώσουν διάφορα στο μαιευτήριο για δοκιμή και θα κρατήσουμε οποίο μας αρέσει!!

Καλά φραουλίτσα σοβαρά μιλάς τωρα;; Μα τι ηλίθιοι άνθρωποι;; Συγγνώμη αλλα δεν υπάρχει εκει αυτός ο άνθρωπος που του είχες δώσει το χαρτί να του πεις το έφερα σε εσένα την τάδε του μηνός που ειναι το χαρτί!!! Και με το δίκιο σου να είσαι έξαλλη γιατι δεν είμαστε για να χάνουμε 4 μισθούς! Μη τους χαρίζεσαι πάντως γιατι πρώτον δεν μπορούν να σε απολύσουν ένα χρόνο αφου επιστρεψεις για δουλειά και δεύτερον οπως είχες πει μπορει να μείνεις στη Δράμα με τον αντρούλη σου και να μην ξανάεπιατρεψεις εκει!! Καλού κακού πήγαινε πάλι στο ΙΚΑ να πάρεις αλλο χαρτί κι αν δεν σου δώσουν να επικοινωνήσει ο εργοδότης με το ΙΚΑ αφου αυτός έχασε το χαρτί και να τους εξηγήσει τη κατάσταση. Η μπέμπα θα στριφογύριζει γιατι είσαι ταραγμένη. Εμένα πάλι ο δικός μου οταν έχω νεύρα και φωνάζω κάθεται σε μια γωνία και δεν κουνιέται καθόλου!!

το λογιστήριο είναι στην Αθήνα...στέλνουμε τα χαρτιά πάνω με κούριερ και αυτό το έχουμε στείλει πριν ένα μήνα με τον προιστάμενό μου!!! αυτοί οι ηλίθιοι το έχασαν!!! άσε άσε τα έχω πάρει τόσο πολύ και προσπαθώ να μην συγχυστώ αλλά δεν γίνεται.....εντω μεταξύ με εκνευρίζει που αντί να πουν από την αρχή ότι το έχασαν έλεγαν θα το στείλουμε θα το στείλουμε και τώρα αφού έφτασε ο κόμπος στο χτένι τελικά είπαν ότι δεν το βρίσκουν.....καλά αύριο θα τους πάρω εγώ τηλ και θα γίνει ο χαμός!!!!!!!! άσε τον άντρα μου δεν τον μαζεύω θέλει να τους κάνω αγωγή δεν υπολογίζει τίποτα!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Πάω να πάρω άλλη υπεύθυνη δήλωση από το ικα για να στείλω στο λογιστήριο και επίσης σήμερα θα κάνω τις τελευταίες εξετάσεις αίματος !!!! άντε να δούμε πόσο έχει φτάσει ο αιματοκρίτης.....:confused:

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα φραουλίτσα καλα αποτέλεσματα να Χεις και ελπίζω να ξεμπερδεψεις με το ΙΚΑ!! Αχ κορίτσια επιτέλους αλλάξαμε νούμερο στις εβδομάδες και βλεπω κι εγω το 3 μπροστά!!! Τα 3/4 πέρασαν Αμήν Παναγίτσα μου και το υπόλοιπο για να κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλια μας!!!

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνετε? Ελπίζω όλα καλά.

fraoulitsa6 καλή επιτυχία με τα χαρτιά και τις εξετάσεις. Καλά στην δουλειά σου πολύ βλάκες είναι. Τι να πεις!

Μαιρούλα πλησιάζει ο καιρός. χιχι. Τέλεια. Δεν βλέπω να κοιμάσαι όμως.:(:(

Linaki θέλω και εγώ να πάρω καλλυντικά για τα μωρά σιγά σιγά αλλά είμαι άσχετη. Τι θα χρειαστούμε απο την αρχή? Δηλαδή ποια είναι τα βασικά?

Σωκράτη πως πάτε? Αχ πολύ φοβάμαι ότι για μένα ο θηλασμός θα αποδειχτεί μεγάλο βάσανο με 2 μωράκια. Λέω θα προσπαθήσω αλλά από την άλλη με πιάνει ένας τρόμος.

Οι υπόλοιπες καλά?

Εμάς μας έφεραν χθες τα κρεβατάκια και την συρταριέρα και γίνεται ένας χαμός. Χάρηκα πολύ αλλά να σας πω φοβήθηκα κιόλας. Άρχισα να σκέφτομαι αρνητικά. Δεν ξέρω γιατί. μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι άσχημες ιστορίες που διάβαζα κατά καιρούς και αγχώθηκα. :cry::cry:

imQRp2.png

Αρκουδιτσα μου τι ειναι αυτα που λες ΚΑλε!! Ακου οι περισσότερες απο εμάς έχουμε όντως αρνητικά βιώματα επι του θέματος ομως τωρα ολα θα πανε καλα! Φτάνουμε στο τελος!!! Οσο για τις αρνητικές ιστορίες του parents νομίζω δεν υπάρχει κοπέλα που να μη τις εχει διαβάσει ομως σκεφτόμαστε θετικά!!! Εμάς το Σάββατο πρώτα ο Θεός έρχονται τα επιπλάκια μας και σημερα στις 4 το πρωι σηκώθηκα έβαλα πλυντήριο ολα τα σεντονάκια του μπέμπη και τωρα τα έχω απλώσει και τα καμαρώνω. Λέω να τα σιδερωσω κιόλας σημερα! Και μετα να πλύνω σελτεδάκια Πανακια κλπ και φορμάκια Έτσι ώστε το Σάββατο να τα τακτοποιήσω κιόλας!!! Ξέρω έχω δυο μήνες και μπροστά μου αλλα με εχει πιάσει μια μανία να τα τελειώσω ολα σημερα!!!!!! Αχ πως θα περάσουν Παναγιά μου αυτοι οι δυο μήνες ας πάνε ολα κατευχην!

Για πες μας τωρα! Πως ειναι οι κούνιες και η αλλαξιέρα! Χρώματα σχέδια; Καλορίζικα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...